Pokémon Let's go

JoQzi

New Member
Miulla on Let's go Eevee ja voisin vaihtaa noita eksluusiveja elukoita kunhan kaikki saan kerättyä. Lisäksi kiinnostaisi saada vaihtamalla evolvettavat myös (Machamp, Gengar yms).

Laita vaikka yksityisviestiä sitten kun oot saanu keräiltyä niitä, niin katsellaan sitä vaihtelua sitten :) Itsellä meni peli läpitte tuossa viikonloppuna ja nyt on 131 pokemonia kerättynä ja yksi shinykin löytynyt jo.
 

Requn

Member
Täällä on Champion titteli taskussa ja dexi täynnä. Shiny hunttia ja lvl 100 dreamteamia enää kasaillaan oikeilla Natureilla kullekin Poksulle.
Oli kyllä miellyttävä nostalgiatrippi "Yellow remaken" myötä. Pelitunteja takana noin 50h (peli läpi 18h kohdalla) ja vieläkin tekemistä ja intoa riittää peliin palaamiseksi.

Myynnin puolesta LGO on maistunut monelle muullekin(3M kpl avausviikolla). Tähän nojaten sieltä voisi kuvitella tulevan Gen2 (Johto) Lets GO:t vuoden kahden sisään :)

Pikachu edition ja aktiivinen POGO:ttaja, eli käytännössä kaikkia G1 Pokemoneja(+Meltan) löytyy tradettaviksi eteenpäin mikäli joku haluaa/tarvitsee vaihtokaveria.

46994071_10214926333764087_5501487501379895296_n.jpg
 

Kirai

KonsoliFIN Alumni
Mew:tä ei vissiin saa mistään ilman tuota pokepallo-ohjainta? Ainakaan Pokemon Go:sta en saanut siirrettyä omaani jostain syystä. Muutaman muun sain kyllä, niin ei ihan kaikkia vaihdokkeja tarvitse enää itselle. Pitää nyt eka toi peli läpäistä ja sitten keskittyä tuohon keräilyyn. :D

Oli kyllä muutenkin kankea toi PoGo:n ja Lets Gon yhteen saaminen, ei meinannu yhteyttä millään löytyä. Onneksi sitten viimein tärppäsi ja sai elukat siirreltyä.
 

Requn

Member
Joo, Mewiä ei saa LGO:n puolelle jos ei ole hankkinut PBP -ohjainta.
Kunhan sisäistää transferauksen oikean "toimintajärjestyksen", niin se toimii kyllä niinkuin pitääkin. Ei salamannopeasti, koska Nintendo Online, mutta toimii kuitenkin.
 

Teemuhyn

Active Member
No niin. Nyt on edetty Fuchsia Cityyn, niin pääsi siirteleen monneja Pokemon GO:sta. Tässä pieni tutoriaali miten tuo homma toimii. Varmaan porukka täällä foorumilla tuon hallitsee, mutta jos jollakin on ongelmia, niin tästä vaan linkkiä jakoon. Eipähän tartte selitellä, miten homma tapahtuu:

 
Ylös Bottom