Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Premier Manager

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja MaTapanSut
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

MaTapanSut

Member
Näköjään tullu futis manageri peli storeen. Mitä nopeesti luin ni pitäis olla 14 eri liigaa ja 500 joukkuetta mistä valita, mutta toi hinta 17,95 on aika korkea siihen et ostais sian säkissä vaikka oonki suuri manageri pelien ystävä.

Voisko ylläpito tai joku jo pelin hankkinut kertoa et miten monta kautta esimerkiksi voi pelata samalla "äijällä" jne.
 
Vastaus: Premier Manager

Kiinnostaisi kyllä hankkia peli, hinta tosiaan on melko suolainen ainakin vielä, eli 17,95€. Koosteena tietoja nettikommenttien perusteella:
Pelissä on manageroitavia liigoja Englannista, Espanjasta, Italiasta, Saksasta, Ranskasta ja Skotlannista perustuen kauden 2010/11 -tietoihin. EA-tyyppisiä lisenssejä ei ole, mutta pelaajilla on oikeat sukunimet ja nimikirjaimet, myös joukkueiden nimet ja stadionit ovat oikein. Peli ei ole PC-managerointien tasolla, mutta kohtalainen peli on silti kyseessä, ja hyvää viihdettä jos futismanagerointi iskee. Pelin vaikeustasosta sanotaan sen olevan melko helppo. Kuulemma on myös DLC-suunnitelmia, squad updates ja kenties uusia pelattavia liigoja.

Tiedä tästä nyt sitten..:confused:
 
Vastaus: Premier Manager

Pelihän ihan sinällään on ok. Aika perus managerointia. Mutta. Todella pelkistetty versio totutuista. Pelaajien taito tiedot suht sekavia. Nopeasti katsomalla ei juurikaan pelaajien välisiä eroja huomaa. Aikansa kun tuijottelee nii alkaa huomata. Hyökkäys taktiikkoja on mielestäni aika suppeasti. Eikä custom vaihtoehtoa löydy. Mutta sinällään parasta mitä kolmoselle on tarjolla. ja ilmeisesti ainut. Olisihan nyt ps2:lla melko hyviä aihioita mistä saisi ps3:lle vähällä työllä melko hyvän managerin. Ja suht halvallakin. Siitä varmasti tulisi monin kerroin parempi kuin tämä premier...
 
Vastaus: Premier Manager

Voitko listata vielä mitkä liigat on mukana? Lähinnä kiinnostaa noi Espanjan joukkueet. Kovin niukasti on pelistä tietoa saatavilla. Kyllähän tää kiinnostais kun managerointi roxx, Plegelle ei muutakaan ole ja pc-pelaaminen sukkaa, ostoslista vain on muutenkin pitkä, ja nyt ei ole fyrkkaa edes mehutölkkiin:( Ilmeisesti kuitenkin pelissä voi pelata monta kautta, ja tekemistä pitäisi riittää pidemmäksikin aikaa?
 
Vastaus: Premier Manager

Sieltähän löytyy sellaaset ko Englanti (4 sarjaa). Ranska (2). Saksa (2). Italia (2). Skotlanti (4). Espanja (2).
Eiköhän tosa usiamman kauren saa pelattuu. Itellä ainaki toinen alakoo justiin.
 
Vastaus: Premier Manager

Onko tietoa uran pituudesta montako kautta voi pelata? ..Ite tykästyin kovasti, jahka käyttöliittymään pääsee tutuksi. Vielä jos lisäosina pukkaavat lisää sarjoja niin avot! :rolleyes:
 
Vastaus: Premier Manager

Tietääkseni ei ole mitään rajoituksia.


Kyllähän tätä jonkun aikaa pelaili, mutta kun Football Manager -sarja on olemassa, on tämän pelaamista vaikea perustella itselleen.

Joo juuri löysin saman tiedon jostain palstalta. "In theory the game last forever, :-)"

Itellä löytyy myös Fm2011 koneelta. Konsolilla sohvalta käsin mähöily vaan kolahtaa enemmän. :D ..Saas nähä kauanko into riittää, toistaiseksi ainaki on korkealla. :)
 
Ylös Bottom