Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pro Evolution Soccer 2011 [PS3]

Vastaus: Pro Evolution Soccer 2011 [PS3]

Eilen oli hienot pelit Tathalas:n kanssa netissä. Kaksi peliä pelattiin. Toisessa pelasimme Eredivisien porukoilla ja toisessa olin HJK ja Tathalas pelasi Eredivisien jengillä. Hävettää, kun en Hollannin seuroja muista... :eek:

Tasaisia pelejä molemmat ja molemmista haettiinkin voittajaa aina jatko-ottelusta asti. Ensimmäisessä pelissä 0-0 tilanteesta jatko-otteluun, jossa pääsin kertaalleen pilkusta kokeilemaan ratkaisua, tuloksetta. Vähän tämän jälkeen sain kuin sainkin maalin aikaiseksi, eikä Tathalas enää saanut peliä tasoihin. Toisessa pelissä (HJK:lla) siirryin johtoon ensimmäisellä puolikkaalla(?), mutta Tathalas nousi taistellen tasoihin. 1-1 lukemista mentiin jatko-otteluun, eikä voittajaa tälle ottelulle saatu. Hemmetin hienoja pelejä molemmat ja todella hauskaa oli pelata. Kiitokset Tathalas:lle!

e. Pientä lagia oli myös havaittavissa silloin tällöin, mutta eipä se ihmeemmin peliä haitannut.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2011 [PS3]

Kiitokset kuuluvat yhtälailla myös MikethaFifalle. :)

Mukavaa pelata vastustajaa vastaan, joka ei koko ajan pelaa Barcelonalla tai Argentiinalla.

Molemmat pelit olivat mukavan tasaisia ja peliä pyrittiin rakentamaan syöttelyn avulla. Positiivista oli myös se, ettei Miken puolustaminen rakentunut siihen, että pelaaja spurttaa koko ajan pallollisen kaverin perässä prässinappi pohjassa.

Pitänee tässä joku päivä ottaa taas uudet ottelut. ;)
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2011 [PS3]

Itsekkin eilen innostuin kokeilemaan netti pelaamista.
10 peliä, joista 3 barcaa vastaan ja 2 realia.
Itse otin joka peliin eri joukkueen ja mukavaa oli, tosin pitäis opetella tuota maalin tekoa:)
Yksi vastustaja katosi ko pääsin johtoon, mutta muuten kaikki pelit pelattiin loppuun asti.
Pahin tappio 0-3, mutta siinäkin tuli 2 omaa maalia:confused:

Peliseuraa joutu välillä odotteleen johtuen ehkä peli ajasta( 23-02).
Aivan eri pelata ihmistä vastaan!

Tänään uudestaan!
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2011 [PS3]

Huh huh, mikä peli äsken Become a Legendia! Pelaan hyökkäävää keskikenttää suomalaisella MikeThaFifalla* R.C.D. Mallorcan riveissä.

Vastaan asettui kotikentällä Atletico Madrid ja ennakkoon ei mitään ihmeellistä tuosta matsista odoteltu. Varsinkin, kun Mallorca majailee Espanjan liigan häntäpäässä. No, ottelu alkoi juuri niinkuin odotin: 5 min pelikellossa ja Forlan tikkaa pallon päällään maaliin. Hetki tämän jälkeen vieraiden Tiago sukittaa rumasti takaapäin Mallorcan hyökkääjää, josta seurauksena ulosajo ja Mallorcalle 75 minuuttia yhden miehen ylivoimaa. Tässä kohtaa kävi mielessä, että peli taitaa olla hoidettavissa. Ei se kuitenkaan niin helppoa ollut... 21 min kohdalla Forlan laukoo tilanteeksi 2-0. Viisi minuuttia tästä ja Elias takoo taululle 3-0 ja peli alkaa olla selvä. Tämä ei kuitenkaan vieraille riittänyt, vaan Elias iskee vielä kertaalleen ensimmäisellä puolikkaalla ja lukemat tauolle mentäessä murskaavat, 4-0.

Toiselle puolikkaalle Mallorca astelee kuitenkin täysin uudella peli-ilmeellä ja tilanteitakin alkaa syntyä. Samalla alkaa MikeThaFifa -show. 58. minuutilla Mike kaventaa tilanteeksi 4-1 päällään kulmapotkusta. Kolme minuuttia tästä ja asialla sama mies. Mike riistää pallon Atleticon puolustajilta ja laukoo pallon verkon perälle. 4-3 kavennus syntyy myöskin saman miehen jalasta 69. peliminuutilla. Ensin Mike levittää pallon laidalle ja juoksee itse keskelle, johon keskityspallo vastuttamattomasti hakeutuu. Pallo haltuun ja laukaus takanurkkaan. Tasoituksenkin Mike rakentaa ja sen viimeistelee Diao 79. minuutilla. Ja jotta ilta olisi täydellinen, niin Mike hankkii vielä 85. minuutilla pilkun, jota hän itse asettuu ampumaan... Veto keskelle suoraan maalivahdin syliin... Silloin otti pattiin. :eek: Lopputulos siis 4-4, josta jatkamme kohti uusia pettymyksiä.

*nimi muutettu.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2011 [PS3]

Lopputulos siis 4-4, josta jatkamme kohti uusia pettymyksiä.

Tuskin teit tarkoituksella, mutta nyt tuntuu kuin joku olisi puristanut keuhkoni lyttyyn ja pistellyt vielä likaisella huumepiikillä perään. Ai mikäkö? Menneellä Valioliiga-kaudella käyti Newcastle-Arsenal peli, jota kannattamani Arsu johti 26min jälkeen vieraissa 0-4. Harmi vain, että viimeisen 25min aikana Newcastle tuli tasoihin. Oli muuten täysin identtinen tunne siihen legendaariseen Suomi-Ruotsi -lätkämatsiin, jossa peli oli 5-1 Suomelle... Luojan kiitos ei Newcastle sentään ohi mennyt.

Linkki

Pistäkääs kaveripyyntöä tulemaan jos vielä kiinnostaa ottaa matsia. Käyttämäni joukkuekavalkaadi on pitkälti ollut Arsenal-AC/Inter Milan-Atletico-Liverpool ja näin, mitä nyt joskus toisten selkärangasta tulevaan Barcan valintaan vastaan samalla mitalla. Mutta poikkeuksetta annan vihun valita joukkueen ensin, sitten samaa tasoa olevan nappaan itse. Online-trophy kyllä kiinnostaisi aika paljon, mutta kyllä siihen pitäisi päästä ihan rehellisellä ownaamisellakin, mikäli vain muutkin suostuisivat pelaamaan edes välillä muilla kuin Barcalla/Realilla/ManU:lla.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2011 [PS3]

Huh huh, mikä peli äsken Become a Legendia! Pelaan hyökkäävää keskikenttää suomalaisella MikeThaFifalla* R.C.D. Mallorcan riveissä...
Heh! Mukava kuulla, että joku muukin pitää Become a Legendistä. Henkilökohtaisesti yksi koukuttavimmista pelimuodoista missään urheilupeleissä puutteistaan huolimatta. Onhan FIFA:ssakin se oma urapelimuotonsa, mutta jotenkin se on torso ja siitä puuttuu se kuuluisa "jokin", vaikka pelattavuus sinällään parempi siinä pelissä onkin. PES:in vastaavassa vaan on enemmän fiilistä ja lihaa luiden päällä. ;)

Itsekin aloitin AMF:llä ja työnantajana W.B.A. Joukkue on tarponut sijoilla 15-20, mutta vastuuta on ainakin riittänyt; en ole tainnut olla sivussa kuin yhdestä liigapelistä. Kaksi A-maaotteluakin on jo alla, tosin Paatelaisen Mixu on päättänyt peluuttaa minua kärjessä suurimman osan minuuteista. Ihan ok on kuitenkin siinäkin sujunut -- mitä nyt välillä turhan alas meinaa valua. Ensimmäisen kauden loppupuolella ollaan (tullut aloitettua useaan otteeseen kun Option Fileä on päivitelty) ja kauden jälkeen katsellaan, josko jo tulisi joku mielenkiintoinen tarjous. Toisaalta nykyisessä seurassa on alettu pitää minusta ja fanitkin ovat nimeäni jo huutaneet... saisikohan seurajohto tehtyä pari kovaa täsmähankintaa siirtokauden aikana... mutta riittääkö joukkueen rahkeet silti mihinkään keskikastia suurempaan? Nii-in... valintoja, valintoja. :p
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2011 [PS3]

Huomenna saapuu Pessi postiluukusta. Monen vuoden jälkeen palaan sarjan pariin. Jotenki on vaan tunne että heikkouksista huolimatta tähän peliin jaksaa innostua vähän syvällisemmän pelattavuuden vuoksi. Sehän toki on se Pessin vahvuus ollutkin. Vois laittaa kommenttia viikonloppuna.
 
Heh! Mukava kuulla, että joku muukin pitää Become a Legendistä.
Jep, upea pelimuoto kaikinpuolin. Tosin itsekin olen vasta ensimmäisen kauden loppupuolella samaisten option file säätämisten takia...
Itsekin aloitin AMF:llä ja työnantajana W.B.A. Joukkue on tarponut sijoilla 15-20, mutta vastuuta on ainakin riittänyt; en ole tainnut olla sivussa kuin yhdestä liigapelistä. Kaksi A-maaotteluakin on jo alla, tosin Paatelaisen Mixu on päättänyt peluuttaa minua kärjessä suurimman osan minuuteista.
Hyvin samankaltainen on omakin ura tähän asti ollut. Mallorca sijalla 16., mutta yhdeksänteen sijaan ei ole matkaa kuin 4 pistettä, eli todella tasaista on sijoilla 9-17 (kuuden pisteen sisällä kaikki). Europaikat kuitenkin käytännössä karanneet, mutta mahdollisuudet on vielä... Mielelläni kyllä vaihtaisin seuraa jo ensi kaudelle, mutta koska Mallorcan avaukseen löytyy kausari, niin hyvä täälläkin olisi pari kautta vielä kehittyä.

Maajoukkueessa olen itsekin kaksi ottelua pelannut. Toisessa pelasin kärjessä ilman mainittavia tapahtumia ja toisessa pelasin "omaa paikkaani". Kärjessä Mixu peluutti tässä toisessa pelissä itseään Kuningasta... Toki peli oli loistava ja voitettiin Ghana 3-0 Ernst-Happelilla.

Laitan vielä omat statsini uraltani tähän mennessä: Mallorcassa 37 ottelua, 9 MoM (kahdeksan liigassa ja yksi cupissa), 14 maalia , 5 maalisyöttöä, keskiarvosana 6.6, 12 keltaista ja 2 punaista korttia. Maajoukkueessa 2 ottelua, keskiarvosana 6.5 ja 1 keltainen kortti.

Edit. Niin juu, käväisihän tuossa pöydällä myös tarjous Nancylta, jonka sitten unohdin ja se meni siinä. Palkka olisi ollut suunnilleen sama ja europeleihinkin olisin luultavasti päässyt, sillä Nancy tällä hetkellä Ligue ykkösessä kolmantena. Mutta kuten sanoin, se tarjous jäi siihen pöydälle...
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2011 [PS3]

Noni, täällähän niitä suomalaisia pelaajia on, ite pyörin lähinnä tuolla evoweb ja pesedit sivuilla, mut joo ois nasta pelailla välillä suomalaisten tyyppien kanssa online:ssa, oon sen verran oldschool (Commodere64 football managerista kaikki lähti :D) pelaaja etten oikein enää jaksa noita liigoja pelailla,mut online:ssa peli toimii. Btw, tos alhaalla linkki,mis on maajoukkueen chantit, ps3:lle ja pc:lle, mikäli löytyy editointi väkeä,ni keskustellaan jne...





Suomen maajoukkueen kannatjalaulut
http://www.megaupload.com/?d=1U4S3Z7Z
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2011 [PS3]

Toimiiko porukalla tällä hetkellä tuo Online peli?
Itsellä valittaa, että Unable to connect to Game Server.
Lisäksi väittää, että vika olisi täällä päässä. Vähän epäilen, kun mitään en ole muuttanut ja aikaisemmin toimi moitteetta.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2011 [PS3]

PES 2011:n viimeviikkoisten SM-kisojen finaali tuubista:

Osa 1
[video]http://youtu.be/yd-MhZ4lME4[/video]

Osa 2
[video]http://youtu.be/wu5gWZzQpRo[/video]
 
Ylös Bottom