Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pro Evolution Soccer 2018 Where Legends Are Made

Itse kyllä tykkään tuosta uusimmasta patchista. Kymmenkunta matsia tullut sillä pelattua ja on tosi mukavaa. Top player ja -1 pelinopeus ja ai että. Pallo tuntuu irralliselta objektilta, joka ottaa arvaamattomia pomppuja niin omilla pelaajilla kuin vastustajallakin. Tulee yllättäviä tilanteita ja oikeasti pelatessa tuntuu, että katsoisi oikeaa futismatsia. Tiukkoja 0-0/1-0/1-1/2-1 vääntöjä tekoälyä vastaan ja hyvää oloa tulee ihan onnistuneista keskityksistäkin, puolenvaihdoista, jotka johtavat tilanteisiin, laadukkaista kaukolaukauksista ja tietenkin niistä maaleista, kun niitä onnistuu rakentelemaan. Ei ole aikoihin ollut virtuaalifutis samaan aikaan näin antoisaa ja realistista.
 
Ostin tämän nyt sitten PS storen alesta, tähän asti menty Lite-versiolla. Mites noiden option fileiden kanssa, meneeko datapack v3 jotenkin sekaisin, jos käytän esim tätä http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=102531 ? Tuota ei ole syksyn jälkeen päivitetty näemmä, mutta edellisvuosina tuo oli mielestäni hyvä.

Tai onko jollain suositella toista option filea?
 
Ostin tämän nyt sitten PS storen alesta, tähän asti menty Lite-versiolla. Mites noiden option fileiden kanssa, meneeko datapack v3 jotenkin sekaisin, jos käytän esim tätä http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=102531 ? Tuota ei ole syksyn jälkeen päivitetty näemmä, mutta edellisvuosina tuo oli mielestäni hyvä.

Tai onko jollain suositella toista option filea?

Itsellä ollut käytössä PESWorldin Option File, josta tosin kaikki liigat asennettiin erikseen.
 
https://www.pesuniverse.com/community-spotlight-the-priorities-of-pes-2018-and-beyond/
Täyttä asiaa pitkän linjan PES veteraanilta/Operation Sportsin FIFA sliderien tekijältä/valmentajalta sekä taktisia aisoita tutkivalta Matt10l.

Ongelmia & puutteita riittää, mutta aina välillä tästä pelistä nauttii kyllä paljon edelleen. Nyt nousin Ranskan 1 liigaan ja siellä on ollut taas ihan hauskoja vääntöjä, kun oma joukkue selvästi sarjan huonoin. Jätin selvät vahvistukset tekemättä, vaikka tuli 40milj. siirtobudjettiin ja nykyiset avainpelaajien statsit huononevat 28 vuoden iässä (tyhmä Konami). 25 maalia & player of season, tottakai ovr tippuu 69 -> 67 :)
 
Tuo meneillään oleva Saksa-haaste olikin yllättävän vaikea. Finaalissa Dortmundia vastaan tuli ensimmäisellä kerralla jopa pataan, mutta toisella kerralla sitten onnistuin sen 0-1 voiton sieltä kairaamaan. Vähän tuntui noissa peleissä pallo pomppivan tekoälylle suotuisasti, mutta tulihan se voitto kuitenkin sieltä. Palkintopallosta napsahti sitten Ilkay Gündogan, joka kyllä kelpaa ja pääsi mukaan rotaatioon, kun sopii pelityyliltään ja valmentajalinkeiltään tuohon omaan 4-3-3 systeemiin ihan hienosti. Oli klubissa turhia pelaajia sen verran, että onnistuin treenauttamaan kaverin jo levelille 22, joten ihan okei menee rotaatioon jo.

Ihan hyvästä arpaonnesta tyytyväisenä ajattelin sitten, että pyöräytetään nyt kerran sitä maksullistakin rulettia...Silmät kiinni odottelin vajaan minuutin verran siinä ja kurkistamatta nasautin X:n pohjaan. Silmät auki ja siinä se ruletti rullaa ohi hopeisia...Ja pysähtyy yksinäiselle mustalle niiden keskellä! Huudahdan "Musta, musta!" ja sen jälkeen huomaan, että veskari tuli. Mietin ääneen, että "Noh, Ter Stegen on kyllä hyvä..." ja animaatio siinä rullaa eteenpäin. Mutta perkele, sehän onkin Manuel Neuer siinä, joka tuijottelee meikäläistä ruudun läpi! :D Saksalaisveskarit taitavat olla meikäläisen tyyppiä, kun 2016 versiossa legendana minulla oli Kahn ja 2017 Ter Stegen oli rotaatiossa. Ihan kivaa vaihtelua näinkin!

Olisihan sieltä mustasta ehkä mieluummin ottanut jonkun Neymarin, Kroosin tai vaikka Matthäusin, mutta ei parane valittaakaan. Olisi voinut osua joku väsähtänyt Hummelskin kohdalle.

-------------------------------------------Neuer-----------------------------------------
---Carvajal--------------Otamendi------------------Manolas---------------Milner---
----------------------------------------Fernandinho------------------------------------
-----------------Strootman----------------------------Gündogan---------------------
------Bernardo Silva---------------------------------------------Cristiano Ronaldo--
-------------------------------------------Riedle-----------------------------------------

Rotaatioon sitten Digne, Cahill, Matic, Lallana, Suso, Salah, Cavani.

Sitä mustaa CMF-syöttelijää tuo olisi edelleen vielä vailla, mutta ei nyt enää kauheasti voi valittaakaan. Puolustus on aikamoista rautaa ja maalivahdin voisi olettaa olevan melkoinen liimanäppi. Ihan mielenkiinnolla odottelen, mitä tuosta Gündogan-CR7 akselista kuoriutuu.
 
Viimeksi muokattu:
Tuli tuossa vahingossa avattua MyClub ihan järkyttävä joukkue siellä on 2 huippupelaajaa Neymar ja Kroos kaikki muut lähtis heti ku tulis agentteja joilta sais kunnon pelaajia. Rahaa on semmosen 400k eli sillä kyllä saa kunnon joukkueen jos vaan sais kunnon agentteja.

Mennään kohta huhtikuussa eikä vielä oo konsoli puolella näkyny.
 
Mulla on kohta 1.3 miljoonaa XP:tä. UCL-agentti menee tyhjennykseen. Lisäksi vissiin vihdoin tulossa lähiaikoina Legenda Agentti, jossa monta legendaa.
 
Itellä toi Lite nyt latauksessa, mites toi MyClub kannattaa alottaa?
Grindaa SIM Divisioonia rosterillasi niin perhanasti, säästä saatavia hyviä scouttiagentteja, jonka yhden saa aina joka pelin jälkeen. Tee kaikki Tee lisäksi kaikki ne treenijutut päävalikosta, missä mm. suoritetaan rankkareita, kikkailua ja keskittämistä. Kullaksi jokainen ja saat XP:tä kivasti alkuun. Sitten myös MyClubin suorituksista parhaan mukaan kaikki 50 coins suoritukset alta ja ostat ekana ittelles kunnon managerin niillä coinseilla, sen jälkeen ukkoja vain UCL-agentista.

Hommaa muutama lainaukko ja yritä pelata niin online- kuin offline-turnauskin menossa olevasta UCL-agentista.

Katso scouttiyhdistelmät aina täältä: http://pesdb.net/pes2018/ ja pyri hommaamaan hyviä 100% ukkoja rosteriin, sitten vaan kasvattamaan niistä level 30 ukkoa.

https://www.youtube.com/user/PESEP14 Videot opettavat KAIKEN MyClubista ja sen managereista, pelaajista ja pelaamisesta.
 
Viimeksi muokattu:
Yks juttu mitä toivois puolustus pelaamiseen on se että vois maalata kentältä x kokoisen alueen ja määrätä että tältä alueelta otetaan tämä ja tämä pelaaja tarkasti.

Onhan siellä se mies vartiointi mutta se kattaa nyt koko kentän eikä tiettyä aluetta.
 
Mitä ajattelette tän uusimman Pessin vaikeustasosta?

Itse pidän tätä jonkunverran vaikeempana kuin 2016 ja 2017..kenties parempi toi CPU:n maalivahti!
 
Taas sai kyllä kovasti ihmettelemään pelaajat, kotka pelaa vain offlinessa MyClubia. Peli UCL-haastetta onlinessa jotain veli venäläistä vastaan, hyvää jalkapalloa ja pirun piinaavasti pelasi kun kokoajan oli iholla. Kerran pääsin läpi Mbappella ja 1-0 voitto kotiin. Sitten vuoroon Pro-tason Liverpool offlinen vastaavassa, taas tapahtui niin järjettömän käsittämättömiä asioita kentällä, että ne pitäisi vain näyttää videona. Ehkä mä oikeasti alan striimaamaan noita pelejä, niin voin sitten selittää tarkemmin mitä noissa tapahtuu. Mutta taas meni syötöt ihan eri pelaajille mille hain ja botilla se magneetti jalassa, mikä niin useasti muutenkin. Vaivoin voitin pelin, kun 90+2 min kohdalla sain karvattua pallon Poolin topparilta ja pääsin karkuun, kaikki muut vedot menivät moken syliin/käsiin suoraan avopaikoista.

Ps. Ei Jonasta kyllä turhaan kehuta striimaajien osalta. Ainakin SIM-kausien perusteella kerrassan huikeasti osaa olla juuri siellä, missä kärkipelaajan kuuluukin ja tekee paikoista murhaavasti maaleja. Tarttee kouluttaa toi jonnekin 40 lvl tasolle ja pistää kärkeen omiin peleihin.
 
Viimeksi muokattu:
Koitin päivällä paria eri kautta löytää matsia mut ei tärpänny... joku divisions ja noob challenge.

Joutuuko noi sim-matsit kattomaan vai saako ne kelattua?

Voiko noista palloista saada lisää näitä hatusta vedettyjä pelaajia?
 
SIM-pelit joutuu katsomaan. Itse tuppaan tekemään muuta sillävälin kun PS simuloi. Agentista saa pelipaikan mukaisen pelaajan, yleensä aina se valkoinen jämä. Mutta välillä ihan kultainenkin voi **** pallosta tulla jos tuuri käy. Itse mm. Azpiliquetan sain tuosta.
 
Yhden kerran yritin turnauksia, jokainen läpi. Toisessa oli TOP Player ja se Superstar vai mikä olikaan ihan ok futista, toinen turnaus olikin sitten pelkkää scriptaa. 3 palloa agenttiin ja säästöön lisää XP:tä tuleviin agentteihin, vissiin tulossa isompi legenda-agentti torstaina. Ehkä.
 
UCL-agentti tyhjennetty. 760k jäi vielä XP:tä tuleviin agentteihin. 5 jannua sinne jäi, kun Pique, Nainggolan, Coutinho, Cuadrado ja Navas ei ole niin tärkeitä mulle, että väkisin rosteriin ottaisin.

Ny on kohtuullista äijää kokoonpanossa. Level1-ukotkin oli jokainen ihan kökköjä, mitä ne turnauksien pelaajat olivat.
 
Jos jollain täällä kokemusta molemmista fifa/pes niin miten vertailisitte pelejä? mikä fifassa parempaa ja mikä pessissä jne.
pari vuotta tullu fifoja pelattua ja tän vuoden versio ei hirveesti nappaa eikä oikein oo fiilistä pelailla. Pessiä en oo ikinä omistanut.
 
Jos jollain täällä kokemusta molemmista fifa/pes niin miten vertailisitte pelejä? mikä fifassa parempaa ja mikä pessissä jne.
pari vuotta tullu fifoja pelattua ja tän vuoden versio ei hirveesti nappaa eikä oikein oo fiilistä pelailla. Pessiä en oo ikinä omistanut.

No pessin saa ilmaseks lite-versiona, testiin vaan
 
Ylös Bottom