Pro Evolution Soccer 2019

DoubleH

Active Member
En mä ees osaa uusia Fifoja,pakko tyytyy tohon Pro Evoon..
Tosta tuli mieleen, kummasta tyylistä pidätte enemmän. Fifassa se, että sun pitää vetää jotain nappikomboja aina (esim. Air ball/saksari L2+O, syötön vastaanotto pyörähdyksellä L2muistaakseni), vai Pessin tyyli josta itse pidän enemmän. Pessissä juuri tämän takia teknisesti taitavat pelaajat erottuvat kentällä, esikuviensa tavoin. Ja kaikilla ei aivot taivu tarpeeksi nopeasti nopeissa tilanteissa kombotuksia varten.
 

Ac3way

Well-Known Member
Tykkään siitä Pessissä, että jalkapallon perusominaisuuksia ei ole väkisin pirstottu miljoonien eri systeemien ja näppäinten taakse, vaan monet asiat tulee luontaisesti tilanteen mukaan.

Eivät ole ainakaan vielä lähtenyt niitä laittamaan markkinointinimien taakse. Ja silti Pessistäkin löytyy todella kattavasti ominaisuuksia ja toimintoja, command lististä löytyy edistyneille pelaajille vaikka mitä.

Siinä on myös se etu, että jokavuosi ei väkisin muutella jotain syöttösysteemiä vaikkapa tai lisätä jotain uutta syöttötapaa, koska ilmeisesti edelleen jalkapallo lajina saa kokoajan uusia ominaisuuksia erään firman mielestä.

No lähestymistavat on erilaiset firmoilla. Toinen hakee realistisia fyysikoita ja fiilistä, toinen tasapainoitelee peliä systeemeillä. Sen takia pelit ovat niin erilaiset, vaikka laji on sama.
 

Barca11910

Well-Known Member
Siinä on myös se etu, että jokavuosi ei väkisin muutella jotain syöttösysteemiä vaikkapa tai lisätä jotain uutta syöttötapaa, koska ilmeisesti edelleen jalkapallo lajina saa kokoajan uusia ominaisuuksia erään firman mielestä.
Perus syöttö sisäterällä on perussyöttö sisäterällä. Ei eri syöttöjä pidä mielestäni heittää kolmen tai peräti neljän eri napin taakse.

Koripallossa tuo on loogista koska mahdollisia syöttöjä mitkä tehdään kädellä on vähemmän.
 

Ac3way

Well-Known Member
Tuli pitkästä aikaa kokeiltua Legenda-joukkuetta, kun nyt sain tuolla 200k:lla Romarion ja Petitin lisättyä joukkueseen. Romario on jostain syystä ihan surkea tässä pelissä, mulla on sen lainaversio ollut myös joukkueessa pelin ostopäivästä asti. Petit on ihan hyvä ja tykkäsin miehestä jo aikoinaan 15-20 vuotta sitten.

Ei ole 90 Ovr Legendoilla yhtään hauska pelata, paljon kivempi pelata Huuhkajilla.
Pukki tuntuu pelin parhaalta kärjeltä konetta vastaan noissa turnauksissa, Pohjanpalo hyvä partneri kärkeen, Paulus Arajuuri dominoi alakertaa ja Kamara+Sparv riistää palloja kokoajan. Pukilla ihan hyvät tehot 32 peliin 26+12.

Pitäisi jaksaa nyt grindata vähän, kun olisi 3XP vielä jäljellä muutaman päivän.
 

Fabre#4

Well-Known Member
On siinä vaan jotain nostalgiaa, kun on päässyt pitkästä aikaa pelaamaan sellaisilla pelaajilla kuin Paolo Maldini, Roberto Carlos ja Luis Figo. Jotenkin sitä vaan tuntui palaavansa takaisin sinne 90-luvun loppuun, jolloin tuli esim. FIFA 99:ä pelattua niin paljon, että osasin isompien liigojen vähänkään tunnetumpia joukkueiden kokoonpanot ulkoa :D Jokin kiva fiilis siinä vaan on, kun näkee lyhyen Carlosin kirmaavan vasemmalta hyökkäykseen ja parin syötön jälkeen vasurilla lähtee aivan karmea kanuuna tai kun aavistuksen kiharapäinen Maldini dominoi puolustuksessa ja lähtee siitä kauniilla pallokontrollilla rakentamaan ja jopa tukemaan hyökkäystä. Figossa on myös jotain sellaista eleganssia, jota ei ole Portugalin joukkueessa nähty sitten hänen ja Rui Costan aikojen. Vuosituhannen vaihteessa muistan jopa sympanneeni Portugalia noiden pelaajien takia, mutta sittemmin eräs geelitukka, jonka nimeä mainitsemalla en tahraa tätä viestiä, on aiheuttanut ihan päinvastaisen reaktion ja suhtautumisen.

Vaikka jäi se Cryuff ja Ronaldinho saamatta, niin olen silti tyytyväinen ja nautin täysin rinnoin ja hyvin fiiliksin näistäkin legendoista, jotka nyt kohdalle sattuivat. On noissa legendoissa vaan sitä jotain...
 

Ac3way

Well-Known Member
Se on hyvä, jos pystyy nauttimaan. Itselläkin on nostalgista fiilistä, mutta itse pelaaminen noilla on ihan kamalaa kuraa. Gullit ja Batistuta olleet toistaiseksi ainoat kovat pelaajat kentällä. Petit ok.

Recoba, Romario, Beckham, Iniesta ja Roberto Carlos on aika kehnoja. Muutenkin todella moni pelin 86-94 ovr pelaajista on aika huonoja My Clubissa.

Onhan se vähän huvittavaa, jos Teemu Pukki juoksee paljon nopeammin ja liikkuu kentällä paremmin kuin vaikkapa 10 pykälää nopeammat arvot omaava Romario.
 

Äitis

New Member
Pessistäkin löytyy todella kattavasti ominaisuuksia ja toimintoja, command lististä löytyy edistyneille pelaajille vaikka mitä.
Just eilen kattelin noita command listejä kun etin jotain. Niitä tosiaan oliki sitte,ja paljon sellasia mitä en oo edes ajatellu pelistä löytyvän.
 

Ac3way

Well-Known Member
Tänään sitten luvassa PES 2020 julkistustilaisuus klo 22. Itse matsejakin on luvassa lähetyksen loppupuolella.

Ikävästi vain menee Huuhkajien pelin kanssa päällekkäin ja vielä pitäisi ehtiä katsoa Paavo Nurmi Gamesia sitä ennen.

Alkaisi olla kohta myös aika avata uusi keskustelu tulevalle pelille niin ei turhaan tule tähän ketjuun. Toivottavasti joku reipas ihminen löytyy sille asialle.
 

SkyPolaris

Moderator
Ylläpitäjä

Fabre#4

Well-Known Member
Olettekos muuten huomanneet, että siellä on jo pari viikkoa ollut joka päivä tarjolla kirjautumisbonuksena level 1 mustan pallon agentti? Syynä tietysti se, että pelin piti tulla ainakin pleikkarilla plussapeliksi, joka kuitenkin ihan viime hetkellä peruuntui. Konami halusi varmasti kosiskella uusia pelaajia sarjan pariin. Ihan kiva, että jättivät tuon kirjautumisbonuksen päälle, vaikka Sony vaihtoikin plussapeliä. Jos nyt muistan oikein, niin 6.8. olisi viimeinen päivä, kun noita bonuksia saa.

Itsellä on osunut kohdalle pari ihan avauskokoonpanoon asti päässyttä mieluista pelaajaa, kun ihan alussa napsahti David De Gea tuomaan vaihtelua maalivahtiosastolle ja menneenä viikonloppuna osui kohdalle Ballon d'Or-voittaja Luka Modric. Jälkimmäinen onkin itselle jo wanha tuttu muutaman vuoden takaa, mutta ihan mukava juttu oli saada pari uutta nimeä tähän pelin elinkaaren ihan loppuun vielä. Onko muu porukka nostanut jotain oikein hyvää tai miellyttävää vielä tässä kesän aikana?

-----------------------------------------De Gea(91)----------------------------------------------
-Alexander-Arnold(92)---------Van Dijk(94)------------Maldini(90)--------Roberto Carlos(89)
---------------------------------------Sergio Busquets(91)--------------------------------------
----------------------------Ziyech(96)----------------------Modric(91)--------------------------
---------------Messi(98)-------------------------------------------------Neymar(97)------------
-----------------------------------------Suarez(95)-----------------------------------------------

Rotaatioon sitten vielä mukaan Pique(94), Marcelo(89), Xhaka(90), Pogba(89), Bernardo Silva(92), Figo(89), Rashford(91).
 

Ac3way

Well-Known Member
Heittänyt kaikki mustat legendapelaajien treeniin. Toisaalta lopetin myös taas MyClubin pelaamisen, kun tuli sellainen peli missä tekoäly vaan juoksi mun selästä läpi ja saanut yhtään pelata. Sitä aikaisemmat matsit oli kivoja. Maradona on aika jees.
 
Ylös Bottom