Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pro Rally

Viking

New Member
Onko kukaan muu saanut tätä Cuben parasta autopeliä vielä käsiinsä? Tarttui mukaan Kanarian reissulta. Tuotahan ei ole täällä vielä julkaistukkaan? Muuten on kyllä loistava peli, Colin McRae 2:n tasoa joka osa-alueella, mutta peli on kaatunut jo 5(!?) kertaa samassa paikassa. :mad:
Englannin rallin läpipääsyn jälkeen on tullut neljä kertaa koneen virheilmoitus (An error has occurred. Turn the power off and check the Nintendo Gamecube instruction booklet for further instructions.) ja kerran kielen vaihtamisen jälkeen ruutu on jymähtänyt. Resetoida ei voi, joten vika on pelissä? Mitenköhän tuollainen bugi on valmiiseen peliin päässyt mukaan? Muutamaan kertaan meinasi Wavebird lentää seinään. :mad: Noh, peliä pystyy kuitenkin pelaamaan pidemmällekkin, se vaan piti aloittaa täysin alusta. Onneksi ajokortin ja nuo neljä rallia läpäisee noin tunnissa. Pitää vaan toivoa, että myöhemmin ei tule samanlaisia yllätyksiä, voi nimittäin pelaaminen loppua jos peli alkaa kaatuilemaan muissakin paikoissa.
Toivottavasti Suomen ja muiden maiden julkaisuun tuo bugi on korjattu, ellei se ole samaa painosta kuin tuo Espanjan versio.
 
Saan pelin käsiini ihan piakoin. On se Suomessakin julkaistu, jostain kumman syystä ei vain löydy kovinkaan monesta paikasta.

Todella ikävä tuo kaatuilu, jos sitä tapahtuu paljon! Eikös pelissä voi tallennella usein kun tunnin ajamisesta puhut?!
 
Peli tallentaa automaattisesti joka rallin jälkeen. Itsekkin voi tallentaa. Periaatteessa tallentaa voi missä vaan, paitsi erikoiskokeiden välissä.
Pelasin eilen illalla tuon ajokortin ja neljä rallia läpi putkeen, siinä se tunti meni. Taidan tästä hyökkäillä arcade moodin kimppuun jonka saa kun pelaa neljä ekaa rallia läpi. :)
 
Nyt paloivat hermot lopullisesti. Peli kaatui 6. kerran, taas heti sen jälkeen kun näkyviin tulevat Englannin rallin jälkeiset pisteet. Peli tuntuu kaatuvan aina samassa paikassa. Pelasin toista kertaa Professional moodilla mestariksi ja kaikki muut moodit olen saanut aukaistua. Ensimmäisellä kerralla peli ei yllättäen kaatunut. Hyvä Ubi Soft, hyvä!

Muistakaa säästää ostokuitti jos hankitte tämän pelin!
 
Ainakin mitä on lukenu näitä Pro Rally 2002 PS2 arvosteluja on tuo hakuttu melkein järjestään lyttyyn surkeasta ajomallistaan, ainoastaan grafiikat on saaneet kehuja.

Noiden perusteella vertailu colina2:n tuntuu aika liiankin hyvältä ollakseen totta.
 
Ajomallissa ei ole mitään vikaa. Mitään muuta valittamista en löydä, kuin sen että muihin autoihin törmätessä oma auto pysähtyy kuin seinään, toisen lähtiessä vauhdilla eteenpäin. Esim. jos ohittaessa osuu toista kylkeen pysähtyy itse ja toinen auto jatkaa matkaa. Tuntuu siltä että toista ei voi työntää edestä pois.
En tiedä Colin McRae 2:n PS2 versiosta, mutta itselleni tulee mieleen pelin pc versio. Tuntuu lähes samalta kun vertaan sitä Pro Rallyyn.
 
Onkos kukaan muu jo testannut tota?
Kiinnostais nimittäin aika kovin toi, mutta kauppaan
saa jäädä, jos kaatuilee tasasesti.:mad:
 
Mulla oli sama juttu, kaatui aina englannin rallin jälkeen mustalla ruudulla jossa luki jotain "an error has occured please.."
Yritin itsekkin varmaan 5 kertaa että joskos nyt toimisi, mutta ei.
Heti ostopäivästä seuraavana päivänä kauppaan ja rahat takaisin (oli muuten CM ja peli maksoi 49.90).
 
Eli siinä meni sitten 63 hukkaan meikäläiseltä. Ei mitään mahdollisuuksia saada rahoja takaisin tai uutta, toimivaa tuotetta, kun ostin pelin Kanarialta ja heitin kuitin jo siellä roskiin. :mad: Oli viimeinen kerta kun ostan Ubi Softin tuotteita. :mad:
 
Mitenkähän Ubisoft meinaa muuten hoitaa tuon homman kotiin? PC puolella riittäisi korjaavan pätsin julkaisu, mutta Cubella se on mahdotonta. Kalliiksi tulee Ubille, jos ratkaisevat antamalla kaikille pelin ostaneille uuden levyn.
 
Jaa-a. Olisi kyllä kiva tietää. Mutta kyllä mielestäni olisi oikein jos antaisivat uudet pelit niille jotka ovat viallisen kappaleen saaneet. Laadunvalvonta kusee, kun tuollaiset bugit pääsevät valmiiseen peliin mukaan.
 
Iso G näytti myyvän tänään ilmestyneessä kaupallisessa tiedotteessaan 49:llä tjsp.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan WyW
Iso G näytti myyvän tänään ilmestyneessä kaupallisessa tiedotteessaan 49:llä tjsp.

Mutta onko heillä sitten varastossa tuota rikkinäistä vai toimivaa versiota? Ollaankohan Ubisoftilla tietoisia tästä ongelmasta ja kuinkakohan laaja tuo kyseinen ongelma on?
 
Viallinen peli taitaa olla markkinoilla koko Euroopassa. Ubi Softin nettisivuilla ei ole aiheesta mitään. Tai ainakaan englannin kielisellä osiolla, jolta Cube versiostai ei löydä edes mainintaa. US:n Espanjankielisiltä sivuilta pelistä löytyy tietoa, mutta ota siitä sitten selvää kun ei ymmärrä kieltä.
 
Valittakaa asiasta Ubille ja pyytäkää korjausta asiaan. Ei ne asiat muuten etene.

Mielenkiinnolla odotan minkälaista vastausta he siellä antavat postiinne.
 
Joku pelin omistava voisi tosiaan vaivautua ja laittaa Ubille mailia. Mailit vastauksineen olisi kiva nähdä sitten myös täällä, jookosta?
 
Nyt ymmärrän miksi peli on julkaistu huomattavasti halvemmalla hinnalla kuin muut Cuben pelit -> keskeneräinen kun on...

Törkiää!
 
Laitan just tuohon Ubin FAQ:iin kysymyksen aiheesta. Luultavasti saan vastauksen mailiin.

Tälläisen viestin laitoin:
Pro Rally has crashed 7 times just after I´ve completed the rally of England. 6 times I´ve got error message like this: "An error has occurred. Turn the power off and check the NINTENDO GAMECUBE Instruction Booklet for further instuctions" and once the game just froze. Every time in same place.
How bug like this has slipped into the game? I´ve heard that other players have had similiar problems with their copies of Pro Rally 2002 also, so it´s not only my copy that has problems. I can´t even get my money back because I bought the game from Canary Islands and I live in Finland. Can´t play Pro Rally 2002 because of this bug. It freezes almost everytime. Starting a new game helped for the first time but I´ve finished over 50% of it so it wouldn´t bee too nice to start again and probably still get the bug.
Great game but it feels like I´ve been cheated because I can´t enjoy the game fully and as long as I should.

Toivottavasti tulee vastaus...
 
Ylös Bottom