Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS Vita -pelisuositukset

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 16872
  • Aloituspäivämäärä
P

Poistettu jäsen 16872

Guest
Tässä ketjussa olisi tarkoitus keskustella Vitalle ostamisen arvoisista pelestä perusteluineen.


Uncharted: Golden Abyss.

Taattua uncharted laatua taskumuodossa, joka hyödyntää Ps Vitan jokaikistä ohjausmuotoa takakosketuspaneelista etunäytön kosketusruutuun.

Soul Sacrifice.

Omaperäinen toimintaroolipeli, jonka tummansävyinen ja mielenkiintoinen juoni vie mennessään. Pelin "uhraus" mekaniikka tuo peliin mielenkiintoisen lisän ja pelin nettipeliä on pakko kehua, sillä kyseinen ominaisuus pidentää pelin ikää kymmenillä tunneilla.

Metal Gear Solid HD kokoelma.

MGS 2 ja MGS 3 samassa paketissa.

Rayman origins.

Taskukoossa oleva Rayman on taattua hupia tasoloikkapelien ystäville. Peli on sopivan haastava ja audivisuaalisesti omaperäinen.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS Vita -pelisuositukset

Wipeout 2048

Taattua wipeoutia. Peli näyttää komealta ja kuulostaa erittäin hyvältä eikä vauhtia puutu. Jos otetaan verrokiksi wipeout hd niin itse tykkään siitä, että tässä on useampi eri alus tyyppi ja radatkin on mielestäni hienompia koska ne sijoittuu keskelle kaupunkeja. Netistäkin löytyy pelaajia edelleen.

Miinuksena raceboxin puute eli pelistä ei löydy mitään single race toimintoa jossa saisi valita radan ja luokan ja ajaa tekoälyä vastaan vaan on pakko ajaa niitä kampanja kisoja. Sama homma on moninpelissäkin eli sielläkin on joka eventissä aina joku tavoite kuten "osu johonkin vastustajaan". Aluksi nuo häiritsi, mutta sitten tajusin ettei noilla oikeastaan ole mitään väliä jollei halua kaikki trophyja saada sillä vaikka tavoite ei täyty etkä pääse nykyisestä eventistä eteenpäin niin silti siinä vaihtuu kisa, pelityyppi, nopeusluokka ja rajoitetut aseet eli hyvin voi huvikseen pelata.

Assassins creed 3: liberation

Jos vita löytyy eika Ac tule korvista ulos jo niin tämä on sitä tuttua ja turvallista creedia. Uudet maisemat ja uusi päähahmo. Itse ainaki tykkään Avelinesta paljon enemmän kuin Connorista. Välillä kärsitään ruudunpäivitysongelmista hieman enemmänkin jos on vartijoita perässä ja pitkin kattoja juoksee, mutta ei tuo minua onneksi pahemmin häirinnyt. Muutenkin ruudunpäivitys nytkähtelee aika usein, muta tuohon on tottunut jo kolmosessa. Sitä en tiedä onko tässä paremmat kontrollit kuin kolmosessa vai onko niiden kanssa vaan oppinut elämään sillä Aveline ei tuntunut juoksevan pitkin seiniä niin herkästi mitä Connor.

Miinuksia ropisee myös vitan ominaisuuksien pakkosyötöstä kuten eräskin puzzle jossa käsketään osoittaa vitan kamera kohti kirkasta valoa ja kääntää se oikeaan asentoon. Pelin mielestä valoa ei ole koskaan tarpeeksi ja vkäyrä alkaa nousemaan aika vaarallisesti, mutta onneksi sillä valolla ei ole väliä koska ainoastaan vitan asento ratkaisee tuon eli sitä voi vaikka pimeässä käännellä kunnes kuulee äänen, että kone on oikeassa asennossa. Ennen kuin luin tuon gamefaqs:ta niin kirosin nuo kohdat alimpaan helvettiin.

Tämä muuten on ainoa AC jonka olen pelannut kahdesti läpi sillä tarinassa ei ollut yhtään tehtävää joka olisi ärsyttänyt niin paljon ettei sitä halua pelata enää koskaan.

Little big planet vita

Paras lbp mitä on tehty. Kontrollit toimii paremmin kuin kakkosessa ja peli näyttääkin paremmalta. Netistä löytyy paljon toisten tekemiä loistavia kenttiä ja yksinpelinkin pelaa mielellään läpi. Ykkösestä ja kakkosesta en jaksanut koskaan pelata yksinpeliä läpi, mutta tässä se on jopa hyvä kunhan ei odota mitään haastavaa tasoloikintaa.


Sitten on tietenkin vielä persona 4 golden, mutta nyt en jaksa alkaa raapustaa siitä mitään isompaa mainosta. Meitsin tämän vuoden game of the year.
 
Vastaus: PS Vita -pelisuositukset

Postaan myöhemmin lisää, nyt laitan pari, jotka tulevat heti mieleen ehdottomina hankintoina Vita-pelaajalle.

Gravity Rush

Mielestäni yksi parhaita pelejä vuosiin, oli kone mikä hyvänsä. Totaalisen uniikki peli. Muut open world-pelit muuttuvat tylsiksi tämän jälkeen. Mahtava soundtrack, taiteellinen suunnittelu ja toteutus, mielikuvituksellinen maailma, todella hyvät ja viihdyttävät pelimekaniikat ja liikkumissysteemi, hauska tarina ja hahmot. Aivan mahtava peli.

Everybody's Golf

Toteutus hipoo täydellisyyttä. Koukuttava kuin mikä. Yksinkertasesti mahtava peli. Ja halpakin storessa.
 
Vastaus: PS Vita -pelisuositukset

Dead or Alive 5+

Toimiva ja hyvännäköinen tappelupeli Vitalle. Pyörii 60fps aina.

WRC 3

Hyvä rallipeli. Jos alennuksesta löytyy, niin suosittelen. WRC 4 jo nurkan takana. Vähän sisältököyhä verrattuna konsoliversioihin.
 
Vastaus: PS Vita -pelisuositukset

Everybody's Golf

Toteutus hipoo täydellisyyttä. Koukuttava kuin mikä. Yksinkertasesti mahtava peli. Ja halpakin storessa.

Jumakekka että golffaus on hauskaa Vitalla. Toimii ja koukuttaa todellakin. Joku marketti tätä alkukesästä myi 5e hintaan ja ei kyllä ole ostopäätös kaduttanut.

Disgaea: Absence of Detention

Mikäli haluaa vuoropohjaisen grindauspelin johon saa upotettua aikaa useita satoja tunteja niin Disgaea sarja on vastaus siihen: D:AoD vienyt aikaa tuhottomasti ja on vieläkin kesken :). Osa pitää tästä pelistä ja osa ei voi sietää koko sarjaa.
 
Vastaus: PS Vita -pelisuositukset

Nostetaanpa ketjua hieman, tuli itsellekin pitkän etsinnän jälkeen löydettyä Vita, ja sitä odotellessa voisi korvamerkitä pelejä 64gb kortille :). Eli mitäs suosituksia näiden em. Jälkeen on tullut?
 
Vastaus: PS Vita -pelisuositukset

No heitetään tästä jotain suosituksia mitä ei olut mainittu mutta en ala näistä sen kummemmin tarinoimaan.

Ensinnäkin rytmipelejen ystäville on pari todella hyvää hankintaa kuten kaksi ensimmäistä Miku peliä (kolmas on kehnompi mutta silti ok) ja Persona Dancing All Night. Näitten lisäksi importti peli nimeltä IA/VT Colorful on myöskin ihan ok peli.

Disgae oli ylempänä mainittu mutta sarjan kolmas osa on minusta sarjan toiseksi heikoin osa ja sen sijaan suosittelisin nelosen porttia joka taas on sarjan parhaita.

Muita ropeja joita voi suositella on Persona 4 Golden (parhaimpia japsi ropeja mitä löytyy) grindaus painotteista armeijan kasaamis Grand Kingdomia (tässä varoitan siitä että peli toistaa itseään pahasti joten se ei ole kaikille) ja Shiren 5 rogueta jos genre kiinnostaa.

Räiskintä puolella ei ole kauheasti tarjontaa ja ainoa ok peli taitaa olla Killzone Mercenaries. Unit 13 muistaakseni oli ihan menevä mutta liian hankala.

Visuaali novellien saralla suosittelisin Danganronpa ykköstä, Steins Gatea ja Steins Gate 0:llaa sekä Zero Escape pelejä.

Ja kaipa vielä pitää mainita Akiba's Trip beat em uppi. Saattaa vaikuttaa pervoilu peliltä mutta tämä on melko kesy tekele joten sopii sellaisillekkin jotka ei tirkistely peleistä välitä. Ei tajuntaa räjäytä mutta ok.

Dragon's Crown taas on todella hyvä sidescroller mätkintä jos sellaset kiinnostaa. Odin Sphere Remakea suosittelen myös jos vaan hyvä tarina kiinnostaa. Itse peli toistaa aika pahasti itseään peli puolella.

Ja vielä lopuksi pitää mainita Shinobido 2 niille jotka tykkää paskoista ninja peleistä :D

Kyllä vitalle muutakin löytyy mutta en suosittele pelejä joita en ole itse kokeillut.
 
Ylös Bottom