Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS3 jenkeistä tai Japanista?

jakoskin

New Member
Heips,

Tietääkö kukaan mitään verkkokauppaa, josta voisi tilata A-alueen PS3:n? Olisi tulossa pääasiassa A-alueen Blu-ray leffojen toistolaitteeksi. :)
 
Vastaus: PS3 jenkeistä tai Japanista?

Ajattelin aloittaa uuden ketjun otsikolla "PS3 jenkeistä vai Japanista?", mutta tämän otsikko liippasi niin läheltä että jatketaan tähän.

Olen reissaamassa tässä kolmen kuukauden sisällä sekä Yhdysvaltoihin että Japaniin. Mahdollisuus ostaa jommasta kummasta maasta PS3 houkuttelee, kun dollari on halpa ja Japanissa taitaa olla muuten vaan halpoja nämä pelit ja vehkeet. Kummassakin maassa laitteen hinta on tietääkseni roimasti alle Suomen hinnan, mutta mitä muita seikkoja tulisi ottaa huomioon valitessa ostopaikkojen väliltä (siis nimenomaan verrattaessa keskenään Japania ja Yhdysvaltoja, Eurooppa unohdettakoon tästä vertailusta)?
 
Vastaus: PS3 jenkeistä tai Japanista?

PS3-peleissä japsikoneella pelatessa voi olla joissain tapauksissa sensurointia. Sillä voi olla merkitystä haluatko pelata jomman kumman alueen PS2 tai PSone-pelejä.

Blu-ray-käytössä koneet ovat identtisiä. DVD-käytössä japsikone on aika hyödytön. Jenkkikoneella voi tietysti katsoa jenkkileffoja.
 
Vastaus: PS3 jenkeistä tai Japanista?

Itse ostaisin ehkäpä mieluummin jenkeistä.
 
Vastaus: PS3 jenkeistä tai Japanista?

Ostaisin myös jenkeistä, vaikka BD- ja pelikäytössä ovatkin lähes identtiset. Jenkeistä löytyy kuitenkin 80 gigan malli, jota ei Japanista saa. Jos taas 40 Gt mallia olet ostamassa, niin irronnee havlemmalla Japanista.
 
Vastaus: PS3 jenkeistä tai Japanista?

Miten niin hyödytön?

Koska se toistaa vain region 2:n NTSC-levyjä. Toisin sanoen region 1 -jenkkilevyt eivät toimi regionin takia, eivätkä PAL-levyt toimi NTSC-rajoituksen takia, vaikka region onkin sama.

Ainakaan oma jenkkikoneeni ei toista NTSC-levyjä ja oletan, että tuossa on sama. Ainakin näin jonkun netissä kirjoittaneen niin. Siitä on tosin aikaa, joten en tiedä voisiko esim. 40 gigan mallissa toimia. Epäilen.
 
Ylös Bottom