Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Kokeillaas nyt täältä sitten..

Etsin aktiivista sekä sopivan kokoista (ei siis mitään 20 pelaajan ringin missä saat huilata joka toisen pelin) EHL joukkuetta. Itse pelannut eashl siitä lähtien kun se on tullut ja ehl on tullut tutuksi samoin. Itse teen vuorotöitä ja 30v mittarissa pelisilmän omaava on pelannut nyt centteriä tässä 14:ta 60.9% alotuksilla. MUTTA kaikki paikat menee paitsi veskan hommat. Eli lähinnä sinne ehl pelipaikka lock on lähdetään hakemaan.

Skype / es jonne porukat ei kiinnosta kiitos.

Kiinni saa täältä ja psn: Aestaja1

kiitoksia yhteydenotoista, kerho löytynyt.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Moikka!

Sorvankylan Kiekko hakee uusia vahvistuksia rosteriin. Haemme puolustajaa ja laitahyökkääjää, jotka osaavat pelata pelejä joukkueelle. Eli emme etsi sooloilevia sparriin jumittuneita yksilöitä, vaan hyvin peliä lukevia ja luovia pelaajia. Ikää saisi olla mieluiten yli 20 mutta poikkeuksia voimme katsoa tapauskohtaisesti. Mikki plussaa ja jos löytyy esim. vasepuukki, niin yhteydenotto on helpompaa. Olimme NHL13 puolella top100 Elite porukka, joten emme nyt ihan aloittelijoita olla. Joten jos jos haluat rentoon, mukavaan porukkaan pelaamaan, pistä viestiä psn JuHa2002 niin katsotaan jos tiemme yhdistyvät! Nopeat vastaukset johtavat usein sopimuksiin!!!
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Etsin aktiivista eashl tiimiä.

Kaikki pelipaikat käy paitsi maalivahti

15v

Tällä hetkellä veteraani 1 on kortti:cool:

Pelannu NHL-pelisarjaa vuodesta 2008 saakka ja pelannu eashl NHL-12 saakka

psn nimi: filip15900
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

We Kings etsii pelaajaa, joka ...
-on kiinnostunut pelamaan lähinnä puolustajan ja/tai maalivahdin tonttia
-omaa jonkinlaisen peliälyn ja ymmärtää joukkupelin päälle
-haluaa pelata käytännössä pelkkiä 6vs6-pelejä ja pelaaminen EHL:n korkeimmalla sarjatasolla kiinnostaa
-on kykeneväinen käyttämään skypeä(mikin kera) pelaamisen aikana

Joukkue koostuu pääasiassa (fyysisesti) pitkälle yli kaksikymppisistä pelureista, joten etsimämme pelaajan tulisi olla joko aikamies tai aikamiesmäinen.

Yhteydenotot joko täällä(sähköposti-ilmoituksen vuoksi tulen lukemaan sen aika nopsaan :)) tai PSN-verkon puolella tunnukselle Hbnzo. Seuraanliittymiskutsuja voi myös lähetellä, mutta olisi suotavaa lähettää ensin pieni infopaketti minulle jompaan kumpaan osoitteeseen.
 
Vastaus: Kainuun Mafia

Hojohojo! Elikkä vastikään perustettu Kainuun Mafia etsii riveihinsä kainuulaisia/kainuusta kotoisin olevia pelimiehiä. Tarkoituksena on pelata rennon kilpailevasti, stressiä ei peleistä oteta ja pelataan ku keretään, mutta kuitenkin suhteellisen aktiivisesti pyritään pelailemaan.

Vaatimuksia meillä ei paljoa ole:
-EASHL kokemus ei välttämätöntä
-Täysi-ikäisyys ei ole välttämätöntä, aikuismainen käytös kuitenkin suotavaa
-Kokemusta kyseisen sarjan peleistä tulisi olla
-Täytyy ymmärtää huonoa huumoria ja pientä keljuilua

Sitten menestyksen mukaan lähdetään asettelemaan tavotteita. Yhteydenotot joko tänne Konsolifiniin, psn: Kaleuko tai psn: Konabo1

Nyt sitte ilmottautumisia ylläoleviin yhteystietoihin ja peleille Kainuun jampat.

Edelleen tarvitaan lisää Kainuun miehiä. Tällä hetkellä 4 kasassa.
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Moro!
Maalivaahti vailla kerhoa!
Korttina minulla on Supertähti1. ( Kohta 2. )
Kokemuksta löytyy EASHL:stä paljon! Myös EHL-puolella tullut pelailtua.
Minua kiinnostaa 6vs6-5vs5 pelit.
Kentälläkin pystyn jotenkin pelaamaan. VL,OL,VP ja OP
T% n. 86 ja PMK 2.20. Jotain jäi varmasti sanomatta, joten kysymyksiä tulemaan!
PSN: Cahuri


EDIT: Try-outilla ollaan.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Hola!

Sorvankylan Kiekko on saanut pelaajamarkkinoilla kovia kenttäpelaaja mutta n olisi hakusessa maalivahti, joka haluaa menestyä ja luoda mainetta mukavassa, kivenkovassa seurassa! Ykkösmaalivahdin paikka on nyt vapaana ja mielellään ikää saisi olla yli 20 mutta jos raja ei ylity niin katsotaan sitten tapauskohtaisesti tilannetta. Mikki ois hyvä jos löytyy mutta ei pakollinen. Nyt rohkeasti ottamaan yhteyttä jos olet etsimäämme henkilö. Tällä hetkellä olemme 5 divarissa mutta nousukiito on kova ja siksi tahdommekin kokeneen maalivahdin tilkitsemään rysäämme. Yhteydenotot suoraan psn JuHa2002 tai sit seurahaku Sorvankylan Kiekko. Tuota kautta voin vähän tiirailla tämänhetkisiä statseja :)
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Hyvä herrasväki!

Cinnamon Aces halajaa rosteriinsa osaavaa maalivahtia, jotta 6vs6 pelit pysyvät pelatuinpina peleinä seurassa. Porukka ollut kasassa pitkään ja meininki on kohdillaan. Pelit pelataan totisen rennolla meiningillä, eli terveellä pohjalla mennään. Skype käytössä pelien lomassa, pelejä sovitaan Fabossa ja PSN chatissa. Läppä lentää ja pelit sujuu..

http://www.easportsworld.com/en_US/clubs/NHL14PS3/6218/overview

Ottakeehan yhteyttä täällä, tai PSN.
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Kerhomme...

Kevyt Pataljoona (PAT)
PSN: Entso66

Kaikki jäsenet Kevyt Pataljoonasta vapautettu ja kerho on kuopattu.

e. Allekirjottanut etsii vielä pelipaikkaa

e. Seura löytynyt.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Kevyt pataljoonan mentyä konkurssiin on psn Nixa666 vailla leikkikavereita. Paikka OL, ikä 27 ja tampereelta. Vaihtelevalla aktiivisuudella pelaava, skypet ja mikit yms herkut löytyy. Kokemusta löytyy edellisistäki versioista. Saa käyttää muttei oo pakko...
 
K A R H U T kaipaa jotain..

Ehtoota!

Karhut (<--click!) olis ilmeisesti pelaajia vailla! eniten haluja olisi palkata yksi pelaaja kentälle, paikalle ku paikalle. toisenkin pelaajan palkkaaminen ei ole mahdoton ajatus, se sitten voisi pelata eri paikkaa.

vaatimuksena, sen lisäksi että koet olevasi hyvä tai todella hyvä, sinun tulee myös olla mukava ja kiltti. koska itse olemme nuoria n.30 vuotiaita, tulee sinunkin olla selkeästi yli n.20v. vähänkään jos tunnut milloinkaan liian lapselta saat ettiä uutta jengiä :p mikki olis hyvä, jotta kuulet ketä syytetään. FB olis hyvä, jotta tiiät kuinka rumia ollaan. korttia sais jo vähän olla, jotta perässä pysyt ja jotain aikaan saisit. luvassa on joka tapauksessa tarpeeksi pelejä ja peliaikaa, jotta voit vakuuttaa joukkueen johdon olevasi se oikea pelaaja Karhuihin!

me tietenkin voitamme joukkueena joskus ja häviämme yksilöinä liian usein. useimmiten tappiot johtuu jonkun munauksesta, liiankin usein minin pakittelusta tai jiin jäähyilyistä. karhuissa ärjytään paljon lähes joka ilta, yleensä iltaisin tai myöhäisiltaisin, viikonloppuisin saatetaan pelata jopa päiväsaikaa :D

yhteydenotot: minulle täällä tai PSN: Jorma, jii1984, MiniMeArt tai Miikka555

-Jorma
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Moro! Etsin 2acolleii seuraa. Seuran pitäisi pelata isoja pelejä eli ei mitään 2v2 pelejä.
pelaan mieluiten pakkia mutta kai se hyökkikin jotenkin sujuu... :D. 1acollani pelaan Sinister ottersissa. Jos kiinnostuit lähetä viesti psn: mj-ippe Tänks!
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Pakki/mv etsii 5v5/6v6 seuraa. Korttina nyt joku veteraani3. Ikää 18v. Skype ja mikki löytyy. Avaukset lähtee nopeesti ja kiekko liikkuu. En aja ohi ja onetimereissä osun kiekkoon. Maalissa olen rauhallinen ja kaikki tarttuu ;). Lisää voin rupatella pleikal tai yv:nä.

Yhteydenotot siis täällä yv tai psn. B_v_B_90

:cool:

Juu kaikki tarttuu :DD Kävi meillä kokeilee maalissa ja torjuntaprosentti oli 57 % päästi 6 maalii, joista 4 meni selvästi maalivahin piikkiin ! Onneks voitettii peli 7-6 :) Ja niin Vicktoria Milan etsii hyvää maalivahtia, yleissija on top 10 ja tarkoitus olisi pelaa EHL.. Jos kiinnostaa ota yhteyttä suutu_jo :)
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Seura hakusessa, paikkana mieluiten VP mutta muutkin menee. Korttina Supertähti 3. Mikki löytyy sekä pleikkarille että Skypeen. Pelailen arkisin 15-24 ja viikonloppusin melkein millon vaan. Ikää 15 vuotta, mut oon aina ollu sitä mieltä että iällä ei sinänsä väliä, käytös ratkasee.

Seuran rankingilla ei ole väliä, saahan sitä aina nostettua :)
En tykkää pelata 2v2, mutta 3v3 ja siitä ylöspäin menee.

Jos tulee jotain kysyttävää tai kiinnostusta, laittakaa PSN viestii; ZibRes68. Myös Skypen voi lisätä, zibres
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Hockey Team Turku

Hockey Team Turku etsii pelaajia rosteriinsa.

EA SPORTS World - Club Overview

Siinä linkki joukkueen tilastoihin yms. Jos/kun kiinnostaa.

Eli joukkueemme majailee (vasta) 8. divisioonassa, mutta tämä johtuu vain ja ainoastaan siitä, että joukkueessamme on vain 4 pelaajaa. Eli kuten tuolta tilastoista näkyy niin emme ole ehtineet pelata vielä montaakaan ottelua. Jatkossa olisi tarkoitus lisätä otteluiden määrää. Tarvitsemme lisää pelaajia, jotta voimme pelata enemmän.

Kerho koostuu melko nuorista kavereista, taitavista ja vähemmän taitavista pelureista. Voit olla minkä tasoinen pelaaja tahansa ja pelata mitä paikkaa tahansa, pääset varmasti ainakin kokeilemaan miltä tahti tuntuu. Hampaat irvessä meillä ei pelata mutta joka ottelua lähdetään voittamaan ja joukkuepeli (ainakin minun mielestä) on tärkeintä. Sama porukka pelasi viime painoksessa eri nimellä ja seilasi amatöörin- ja ammattilaisdivisioonan väliä ja kerran eksyttiin elitessäkin käymään. Taso siis luultavasti parhaimmillaan 6-3 divisioonassa kunhan ehditään sinne.

Peliajat ovat seuraavanlaiset: arkisin 15-22 jostain tuosta välistä löytyy aikaa aina, riippuu seuraharjoituksista. Ja viikonloppuisin ei ole kouluja, joten jostain kohdasta päivää löytyy tilaa.
Kaikki seurassamme harrastavat jotakin urheilua seurassa, joten aika milloin pelataan vaihtelee. Joka päivä olisi hyvä saada pelattua kaksi tai enemmän peliä.

Pähkinänkuoressa:
Ikä - ei väliä
Mikki - Plussaa, mutta ei pakollinen
Korttivaatimukset - ei ole.
Aktiivisuus - tavoitteena väh 2 peliä per pvä

Jos kiinnostuit,ota yhteyttä minuun. mieluiten PSN: NHL-Freak4
Statseillasi ei ole väliä vaan kentällä katsotaan kuka osaa pelata ja kuka ei. Tule rohkeasti pelaamaan kanssamme ja jos pysyt tahdissa mukana, pääset seuraan.

JA ANTEEKSI JOS VIESTI ON SEKAVA, KELLO ON SEN VERRAN PALJON ETTEI VIISASTA TEKSTIÄ MEINAA IRROTA:D
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Breakers of the Bone (BoB) hakee muutamaa pakkia sekä yhtä maalivahtia joukkueeseen.
Yleissijamme on tällä hetkellä 37 ja yritämme saada 6vs6 pelejä mahdollisimman paljon joka päivä aikaiseksi.

Odotukset pelaajasta:
- 1. acco
- Kokemusta EASHL:stä
- Kiekko liikkuu
- Pelisilmää
- Torjut jotain (mv)

Yhteydet täällä mulle tai PSN. Lagezickarno tai rotta__roteva
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Frozen Goons

Etsimme maalivahtia!


-Olet 1acc.
-Kokemusta 6vs6.
-Mikki tai skype.
-Aktiivinen.

Me tarjoamme:

-6vs6 lätkää.
-Aktiivisen joukkueen.
-EHL:ssä peliaikaa.


Yht.otot: PSN Korkokokorko,Rix447 tai Jesssse123
. Täällä voi myös laittaa viestiä.
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Jees!

Juha2002 etsii seuraa! Jotkut saattaa tunnistaa nimenkin mutta ne jotka eivät niin pelaan lähinnä kaikkia hyökkäyspaikkoja, mieluiten keskellä ja pakki menee hätätapauksessa. Olen nimenomaan joukkuepelaaja eli pikkaisen Raipe Helmismäinen syöttökone on kyseessä. Olen pelannut Sorvankylan Kiekon ja sen edeltäjän Hairless Skaterssien riveissä. NHL 14 puolella seuraotteluita kertynyt 70 tehoin 71 maalia ja 75 syöttöä ja NHL 13 puolella tehot olivat n. 2500 peliä ja 5800 pistettä pyöreästi. Ikää 35, mikki ja fb löytyy ja rutkasti pelisilmää. Toivoisin yhteydenottoja joko tänne privaattina tai sit suoraan pleikalla psn JuHa2002. Toivottavasti seura löytyy pian!

Seura löytynyt!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Morjens! Aktiivinen, tarkoittaen AKTIIVINEN seura hakusessa. Pelejä tykkään pelata OP / OL ja tarvittaessa myös toiset puolet. Maalivahtina en pelaa. Haen seuraa joka pelaa VÄHINTÄÄN 3 kenttäpelaajalla. Isommasta määrästä ISO plussa! Mielelläänhän sitä pelaisi vähintään viidellä tai kuudella pelaajalla.

Mitä mulla olisi tarjota? Karvainen naama, ikää reilusti yli 20 ja aktiivinen ote peliin, sikäli mikäli seura on aktiivinen!

Maaleja tulee aina toisinaan tehtyä ja syöttöjä passailtua. Puolustajana availen peliä sekä jaan mukavia tötsyjä. Kortti supertähti 3 ja sitä olisi kerhoissa edelleen kivaa kehittää. Kokemusta löytyy, joten ei ihan puukäsi seuraa halajaisi.

Viestiä voi laittaa täällä tai suoraan statti @ psn.

Kiitos!
 
Ylös Bottom