Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Pampula HC hakee pelimiestä pakin tontille!
Tällä hetkellä 5divaris mennään, ja isoja pelejä tarkoitus pelata!
Ikää mieluusti +18 ja korttinsa supertähti
Ota yhteyttä ja kysy lisää jos kiinnostuit! Täällä tai Psn nikkenikke8

Edellen haussa, VP ja MV olis kans tervetullut :) 4divaris pötkötellään ja nyt sais isojakin pelejä, kun tällä hetkellä 4 aktiivista joka illan peluria mukana :)
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

MV etsii seuraa! Ykköskäyttäjälläni on supertähti3 kortti auki, tällä vasta amatööri2. Pelailin tossa yhdessä seurassa 5 peliä joista tuli 1 voitto, torjuntaprosentti päälle 80. Olis kiva pääsyä siis kehittämään korttia mieluiten sellaiseen joukkueeseen, jossa voitetaan enemmän kuin hävitään. Voin pelata välillä myös kentällä, sillä mulla on siellä supertähti1, mutta rnsisijaisesti seison byyrillä. Pikkupelitkin kelpaa ja tottakai boostiminen! Ota yhteyttä täällä tai psn HokiProfeetta
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Morjesta!

Oon pelaillut änäriä nyt painoksesta 2004 asti. Kertaakaan en ole EASHL pelannut, Be A Prota tietenkin muutaman kauden pelaillut. Pääpaino on ollut tuolla HUT :in puolella, jota tullut pelailtua ihan riittävästi. Top-100 ollaan oltu jo monta vuotta mutta se tuskin on mitenkään verrannollinen EASHL :ään.

Anyways, mulla olis nyt vähän mielenkiintoa kokeilla tätäkin pelimuotoa. Mitään legendakorttia minulla ei ole, ihan uusi pelaaja pitäisi luoda. (Siihen voisin mielelläni kuulla vinkkejä).

Eli jos jollain on joku jengi kasassa, johon kokonaisuudeltaan huonokin pelaaja pääsee niin ottakoon yhteyttä psn! Kehitetään pelaajia sitten yhdessä:D
Ei kuitenkaan mielellään mitään ihan amatöörijengejä, kyllä vähän pitäisi sitä pelitaitoakin löytyä. Keski-iän olisi hyvä olla edes +17v.

Pelipaikka olisi mielellään OL tai VL. Aloitus% HUT:in puolella 59,2% niin ei minusta varmaan mitään aloittajaa saa. Laukaisuprosentti 21%. Enköhän mä jonkun maalin saa tehtyä, mutta syöttöjä tulee ainakin. Ja tosiaan, en sitten tiedä miten nämä statsit ovat verrannollisia EASHL vai ovatko mitenkään. Täysin erilaisia pelimuotojahan nämä ovat.

Mikki, FB, Whatsapp yms löytyy. Skypeä ei ole..

Ottakaa yhteyttä psn leksa94 tai sitten yksityisviestiä täällä kfinin puolella:)

E: Joukkue löytynyt, enkä ole vielä lentänyt edes ulos:rolleyes:
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Tylsa tarvitsee 2-3 puolustajaa jotka voivat myös pelata sillon tällön hyökkäyksessäkin. Myös maalivahti olisi hakusessa. Varsinaista ikärajaa ei ole mutta mikki olisi hyvä olla. Kortin olisi hyvä olla vähintään supertähti 3, mutta jos kortti on legenda niin paremmat mahdollisuudet.

Kenttäpelaajilta odotetaan hyvää joukkuepeliä, hyvää puolustusta joten ei kärkkymistä, tunnollisesti pitää hoitaa puolustus myös hyökkääjänä. Jos maalivahtina lättyjen koppaaminen sujuu niin varma paikka tiedossa meidän organisaatiossa. Me pelaillaan pääasiassa viikonloppuisin ja joskus arkisin, joten olisi hyvä jos olet paikalla aina viikonloppuiltaisin/öisin. Meillä on tällä hetkellä kolme aktiivista peluria ja kaikilta löytyy mikki, jokainen taitaa suomenkielen ja kaikki ovat täysi-ikäisiä.
Tryoutille otamme melkeimpä ketä vaan mikäli tunnistat itsesi hakemaksemme henkilöksi. Yhteydenotot mulle psn bullhorner tai tänne yv:llä :p
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Ace Holes etsii lisää pelaajia joka paikalle

Overall pyörii siinä 20 tuntumassa eli jonkinlaista kokemusta pitäisi löytyä pelimuodosta ja kortti saisi olla vähintään supertähti mutta mielellään jo legenda ( takaa aktiivisuuden ).
Pelaajat ovat toisilleen tuttuja jo useemman painoksen ajalta ja sitä kautta yhteinen pelityyli löytynyt.
Käytämme skypeä pelien sopimiseen joten se olisi myös hyvä olla mutta ei välttämätön. Lisätietoja kysymällä täällä allekirjoittaneelle tai psn Firehand88
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Motherpucsters (pCK) etsii kokoonpanoonsa uusia pelaajia. Etsimme hyökkäykseen uusia nassuja sekä myös puolustukseen. Voit yhtä hyvin olla n.s jokapaikan höylä. Rosteriin olisi tilaa muutamalle aktiiviselle kaverille. Kaukalossa pääset vaikuttamaan ja olemme avoimia toimiville ja hyville ideoille. Tavoitteena on kuitenkin lähteä pelejä voittamaan ja kiekon liikkuvuuteen olemme panostaneet. Hyökkäyksessä odotamme hyviä ja nokkelia ratkaisuita. Puolustuksessa hyvää perus puurtamista ja hyviä avauksia. Viivassa pelaaminen, pelinrakentelu, ja laukominen on myös iso plussa. Pelimme pelaamme lähes poikkeuksetta ihmiskassarilla.

Pelimme pyörivät päivästä iltaan tarkoittaen sitä, että innokkaimmat lonnijat aloittavat päivällä. Illasta pyritään pelaamaan isompia pelejä. Rosterissa on tällä hetkellä 4-6 aktiivista kaveria. Ykkösen ja kakkosen välissä seilataan.

Tule ja pelaa tiesi mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaan. Peliaikaa on reilusti luvassa aktiiviselle peliotteelle. Porukkamme keski-ikä on siinä +25. Pelit sovimme facebookin kautta ja pelin aikana käytämme mikkejä. Mikki ei tosin pakollinen, jos noin muutoin on kärryillä.

Yhteyden saa parhaiten psn puolella joko statti tai JuHa2002 viestiä voi myös laittaa tätä kautta statille.

Näkemisiin! :rolleyes:



Nostoa.
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

16v pian 17v ettis eashl jengiä :) kortti lege 3 löytyy mikki skype sun muut sellaiset :) oon aktiivinen pelaaja pelaan joka päivä aina 16:00-23 aika välillä olen parhaiten käytettävissä :) jos kiinnostuit nii laittakaa viestiä PSN:puRe_MaN69 tai täällä YV viestiä :) niijja pisteet on 340 seurapelii tehoja 550 :) seura löytynyt kiitos kiinnostuneille :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Etsin joukkuetta 2. accolleni. Korttina taitaa olla supertähti 3. Pelipaikkana mieluiten hyökkääjä, mutta eiköhän homma pakin tontillakin onnistu edes kohtalaisesti. Eniten olen pelannut sentterinä 6vs6-peleissä ja EHL:ssä. Joukkueelta toivoisinkin näitä kuuluisia isoja pelejä. Skypen käyttö pelin aikana onnistuu.

Lisätietoa kysymällä, yhteydenotot täällä tai PSN:n kautta.

2. accolle haku edelleen päällä!
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Aktiivinen puolustaja (legenda2) etsii seuraa tositarkoituksella.

32-v, takana tuhansia EASHL-pelejä. Katkeria tappioita, hienoja voittoja.

Kolmosdivari tai siitä ylöspäin voisi olla seuran sijoitus.
Tiedätte, miten pelataan viisikkopeliä ja pelaatte isoja matseja. Ei siis mitään 2vs2 -höntsää, vaan kunnon lätkää. Pystyn pelaamaan molempia puolia pakkina, sekä tuuraamaan hyökkinä tarvittaessa.
Mitään maalipyssyä musta ette saa. Syöttö lähtee tarvittaessa ja jokunen lämärikin joskus. Hanskaaminen on myös kivaa, mutta ei pakollista.
Ihan peruspelaamista. En kehu itseäni, koska kehuttavaa ei liiemmin ole.

Ottakaa try-outille (väh. 10 peliä) ja katsokaa mitä saatte.

Jotain kontaktikanavia pelejä varten olis hyvä olla. FB, whatsup jne. Skype on paskaa.

Kontaktit täällä tai psn reijhdad_2nd_
(Laitathan ilmoitukseen joukkueen nimen)

Nostetaas! Try-out tuli ja meni. Maalin maalia en tehnyt (lähellä oli - kerran tai kaks), mutta tehotilasto jäi plussalle. Syöttöpisteitä tuli haalittua kuitenkin, kuten pakin kuuluukin.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Hoi!



Hyökkääjä hakee seuraa.


Historiasta sen verran, että EASHL:ää tullu hakattua NHL 12:ssa sekä 13:ssa yhteensä miltei parin tuhannen pelin verran, ensin NHT:ssa ja sitten CAR:issa, mutta tämä versio on toistaiseksi jäänyt vähemmälle kulutukselle. Nyt tosin näin olympialaisten alla on alkanut kiinnostus jälleen kasvamaan huomattavasti NHL 14 kohtaan, mutta kun tuo sparri ei ole kyllä ihmisen paikka elää ja olla, niin olisin hyvin kiinnostunut liittymään johonkin seuraan. Pelipaikoista eniten tulee kulutettua niitä oikean ja vasemman puolen raiteita. Keskelläkin osaan pelata, mutta ainakaan versus peleissä ei edes niitä huonoimpia Matti-Santereita vastaan ole menestys aloitusympyröissä ollut kummoista...



Mitä minulla on tarjota neuvottelupöydälle?


+Kiiltävä PRO 3 kortti omalla kuvalla varustettuna
+Kukkosen Lassen kädet
+Miettisen Antin maalivainu
+John Scottin pelisilmä
+Cam Janssenin ketteryys
+Aktiivisuutta



Mitä minä odotan joukkueelta?


Lähinnä 6v6 pelit ois ihan kivoi..... (en osaa tehdä bottiveskoille...)






Jos (ja kun) kiinnostus heräsi ota ihmeessä yhteyttä PSN: Jack_Jofa-FIN-



Kiitti Mo!
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

SAVAGES!

1.Divari jengi etsii kuumeisesti yhtä puolustuspään osaajaa, maalivahtia ja hyökkääjää.
Meillä on tällä hetkellä vain 4 aktiivista pelaajaa, eli peliaikaa runsaasti luvassa.
Tavoitteet 6v6 -pelit, kunhan saadaan paikat täytettyä
.


Vaatimukset:
- Pelaat joukkueelle etkä itsellesi
- Mikki olisi hyvä, mutta ei pakollinen
- Ikä +18v
- Pelaat pilkesilmäkulmassa, ei tää oo hei nii vakavaa!
- Supertähti kortti vähintään auki


Jos mielenkiinto heräsi, otathan yhteyttä allekirjoittaneeseen yv:llä tai vaihtoehtoisesti psn: keky-MASA ja Hegyttaja

http://www.easportsworld.com/en_US/clubs/NHL14PS3/53905/overview

Nostetaas.
Maalivahtia ja Puolustajaa vielä haetaan!
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

TPS (Eli Timon Persikka ja Sipuli)etsii pelaajia ihmisveska peleihin Näytä liitetiedosto 12303


Joukkue majailee tällä hetkellä 4. divarissa, mutta ollaan juuri nousukiidossa. Joukkueesta osa pelaa Coyote Packis 1.accoillaan. Pelaamme siis pelkästää ihmisveskalla joten haemme lisää pelaajia, että saisimme 6v6 pelejä.
Mitä tarjoamme sinulle:
-Jonkinlaista taitoa (mitä löytyy näillä korteilla :D)
-Todella huonoa huumoria mikin välityksellä.
-Hyvää joukkuepeliä
-Ihmisveska pelejä ja toivottavasti 6v6 pelejä
-Aktiivista pelailua
-Hyvä paikka kortin kehitykseen

Mitä haemme sinulta:
-Jonkinlaista pelisilmää
-Ei ole väliä oletko 1. 2. vai 3. acco
-Tiimipelaaja, eli et sooloile.

Jos kiinnostuit ota minuun yhteyttä joko täällä tai psn: JANURI98 tai Januri20. Voit myös ottaa yhteyttä muihin gm.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Total Domination hakee pelaajia kokoonpanoonsa jokaiselle paikalle.

Jees elikkä uutta hakua päälle. Jokaiselle paikalle tarvitaan lisää pelaajia ja sellaisia pelaajia, jotka pelaavat muutenkin kun yöllä :D (Vähän painottuvat pelit nykyään sinne). Total Domination on ollut aktiivisesti ja inaktiivisesti mukana Suomen EASHL-joukkueiden peleissä mutta nytten olisi tarkoituksena nostaa päätä taas ja ruveta pelailemaan ihan normaaliin tapaan. Seuran ikähaarukka on tällä hetkellä +20-v. Divisioona 1:ssä painetaan menemään tätä nykyä. Olemme myöskin mahdollisesti menemässä EHL

Mitä odotamme hakijalta:
- Joustavuutta pelipaikan suhteen.
- Pilkettä silmäkulmassa pelin suhteen.
- No tottakai taitoa!!! :D

Mitä tarjoamme:
- Takuuvarmaa huonoa läppää joka pelin yhteydessä.
- Rennon ilmapiirin omaavan joukkueen.
- Kovia pelejä.

Jos näet itsesi kykeneväisenä porukkaamme, niin älä emmi vaan laita viestiä jo tänään!! Joukkueella on kaksi aktiivista GM, Skeletor8899 ja Jerberi. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä samantien täällä tai laita viestiä PSN! Try-outille vaikka heti kun joku GM:stä herää tai on kotona :D

Jerberi

Nostellaas tätä ylös
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Finnish Drunks (FDR) hakee pelaajia jokaiselle pelipaikalle, mielellään ns. jokapaikan höyliä niin voidaan pelata eri variaatioilla pelejä.

Ollaan pelattu lähiaikoina pääasiassa 3vs3 - 5vs5 pelejä mutta jos jostain halukas maalivahti löytyisi niin mielellään voisi lähteä yrittämään 6vs6 pelejäkin.

Joukkueessa pelaajien ikä 20-38, eli ei mitään ihan junnuja. :)

Pelataan tällä hetkellä 4.divisioonassa.

Vaatimuksina 20+ ikä ja jonkinasteinen pelisilmä, kortillakaan ei niin väliä jos peliälyä löytyy. Mielellään headsetti (suurin osa käyttää).

Huumorilla mukaan: pelataan useasti pienessä hönössä viikonloppuisin, tosin viikollakin pelataan useasti iltaisin (ei välttämättä juovuksissa ;))

Yhteydenotot privana kfin: osmose tai PSN: osmose_76

Nostoa. Joku muutaman pelaajan (3-5) pieni joukkuekin (3-5 div) voisi meidän porukkaan liittyä.
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Filadelphia hakee pelaajia joka paikalle!

Äskettäin perustettu joukkue johon näin alkuun kaikki ovat tervetulleita! 6v6 peleihin tähdätään niin pian kuin mahdollista, se riippuu teistä ;)

Yhteydenotot PSN paahtis71
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

COYOTE PACK
Näytä liitetiedosto 12309



http://www.easportsworld.com/en_US/clubs/NHL14PS3/8848/overview

Haemme vielä kokenutta puolustajaa joka uskaltaa ja osaa pitää kiekkoa hallussa tarvittaessa.



Meistä:


*Vain 6v6 pelejä
*Kaikilla on mikki
*​Keski-ikä 21
*Skypen kautta sovitaan pelit


Mitä haemme sinulta:


*Tunnollista puolustamista
*Nopeita ja tarkkoja passeja
*Kiekko liikkuu nopeasti
*Tiedät paikkasi kentällä
*Väh. Leg kortti.
*Huumoria



Jos tunnet halua pelaamaan pelisarjan parasta pelimuotoa ainoalla ja oikealla tavalla, eli juuri 6v6, niin ota yhteyttä minuun täällä tai PSN:
x_RAV3Nx_ tai Lololos92




Ei 2.accoille!
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Maalivahti hakee joukkuetta. Kunhan saisi melko hyvän jengin, jossa pääsisi viikonloppuisin pelailee, koska tällä hetkellä intti menossa. Legenda 3 kortti löytyy.

Tilastoja kerhopeleistä:
-196 peliä (144v, 42h ja 10jah)
-Torjunta% 81,70
-Pmk. 2,26
-Nollapelejä 22

Skypet, fb:t ja mikit kyllä löytyy.

Viestiä vaan täällä tai pleikalla X_Thirty-eighT_X, jos kiinnostus heräsi.
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

MV Ja VL Hakusessa.
Mikki olis hyvä olla ja ikää +18, joukkueen keski-ikä siinä 20 yläpuolella.
Pelejä iltaisin ja viikonloppuisin, isoja pelejä kunhan saisi nuo paikat täyteen :)
Ota yhteyttä täällä jos olet hakemamme mies.
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

2accolle olis jengi hakuses. SP1 kortti auki. Pelipaikkana käy kaikki muut paitsi mv. Ikä 23v. Mielellään 6vs6 pelejä pelaava jengi.

yhteydenotot täällä
Jengi löytynyt
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

INFINITY

Haemme pelaajia kaikille paikoille, mielellään kokeneita 6vs6 pelaajia, mutta try-outille voi kysellä vähäisenkin kokemuksen omaavat, tärkeintä on asenne ja peliäly! Alla kuitenkin muutama vaatimus, joita edellytämme sinulta:



  • Legenda-kortti
  • 1. account
  • Peliaikasi sijoittuu arkisin klo: 17-23
  • Pystyt käyttämään Whatsappia tai Skypeä
  • Osaat käyttäytyä
  • AKTIIVINEN


Meillä on tarjota jo NHL10:stä asti pystyssä ollut rento kerho. Joukkueemme keski-ikä on 24:n vuoden hujakoilla. Nyt kevättä kohti mentäessä haemme uusia pelaajia rosteriin, jotta saamme jälleen kuuden pelaajan pelit pyörimään aktiivisesti sekä hyvä iskukykyinen joukkue kevään EHL turnaukseen, johon neljättä kertaa mukaan lähdemme voittoa tavoittelemaan. Aiemmissa EHL turnauksissa ei ole sitä kirkkainta pyttyä vielä voitettu, mutta joka kerta olemme neljän parhaan joukkoon sijoittuneet.

Yhteydenotot täällä tai PSN: nikopetteri tai jansku23
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom