Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

MV/VL etsii nais seuraa.
mv leg2 kenttäpelaaja leg3
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Golden Pass

Golden pass hakee pelaajia, otteluita pelataan paljon ja aina tavoitteena on voitto. Seura tarjoaa siis paljon pelejä ja hyvät mahdollisuudet kehittyä. Hakusessa olisi kovia pakkeja jotka pystyis myös pelaileen vasenta laitaa mielellään.

Vaatimukset:
- hyvää peliälyä
- ohjain jonka lisävarusteena on nappula millä mahdollisesti syötetään
- minimi supertähti 3 kortti

yläpuolella kerrottiinkin mitä joukkue tarjoaa tietysti lisäyksenä hurttia huumoria ja kauniita maaleja :)

otathan yhteyttä psn: toippa73 tai MIKA_900, kiitos :)
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Morjesta. Ois kiinnostusta kokeilla tätäki peli moodii oon 23 vuotias ja ettisin jotain joukkuetta missä pääsis pelailee änäriä on tullu hinkattua aika tiheeseen 2-3 vuotta. enimmäkseen HUT ja perus online pelejä. Pelaan päivittäin mutta työssäkäyvänä ilta pelit onnistuu enemmänkin. pistäkää yv jos on tarvetta hyökkääjälle/pakille. :p
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Terveppä terve. Noyrä, rennolla otteella pelaava hyökkääjä etsisi niinikää rennolla asenteella pelaavaa seuraa. Nykyisin pelini painottuvat kaljottelu illoille viikonlopun aikaan, mutta välillä isken myös viikolla peliä tulille. Hitto, jos hyvä sakki löytyy niin varmasti myös peli-into nousee.

Mutta asiaan, välineisiin on sen verran tullut sijoítettua, että komminukointi onnistuu niin tietokoneen kuin pleikkarin välityksellä. Ykköskentästä en paikkaa ole hakemassa vaan se tuurajan rooli sopii mainiosti. Olisi välillä mukava päästä hyvään seuraan jauhamaan kiekkoja rysään ja kertomaan huonoja vitsejä. Hahmoni on tällä hetkellä superstar 3 tasolla eikä tuo legendary 1 enää kovin kaukana ole. Yhteyttä voi ottaa täällä tai mieluummin suoraan PSN verkossa rapula85 nickille. Tulevalta seuraltani taas toivoisin että porukkaa olisi sen verran, ettei tarvitsisi (varsinkaan viikonloppuisin) hirmu vajaalla pakalla pelejä vedellä. Toivottavasti tästä kaverista tulee juuri teidän joukkueen uusi juomapullontäyttäjä.
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

HARDCORE TEAM SPIRIT

Haetaan ensi sijaisesti puollustajia (Op,Vp) ja myös hyökkääjät ottakaa yhteyttä, parasta jos osaa monipuolisesti pelata paikkoja, eikä pelkästään jotain laitaa. Yhdelle maalivahdille olisi myös tilaa. Erityisesti nyt viikolla on ollut vaikeaa saada 6 pelaajaa kasaan, joten aktiivisuus olisi tärkeää. Mitään 5 peliä/kk pelaavia ei tarvita. Olisi hyvä jos omaa 6vs6 peli kokemusta muualtakin kuin sparreista niin saadaa kiekko liikkumaan. Laita tietoo itsestäsi pelipaikat jne... Pelkät kerhopyynnöt ei paljon mitään kerro.

Joukkue 1. Divarissa, parit top100 pystit ja top100 6vs6. Pelataan pääasiassa 5v5 tai 6vs6 pelejä, pääpainotus noissa ihmisveskari peleissä. Jos kentälle saatais lisää pelaajia niin maalivahti yleensä kyllä löytyy.
http://www.easportsworld.com/en_US/clubs/NHL14PS3/4739/members

Vaatimuksia:
- ~18v ikä, ei niinkään rajoite vaan aikuismainen tatsi, keski ikä ~25v. (joukkueemme ikä haitari ~17-30v)
- Mikki, muuten noista isommista peleistä ei ole yleensä tullut mitään
- Mokella kokemusta (6vs6) maalivahti peleistä.
- Aktiivisuus (pelaamme päivittäin, ei 3,4,5... accoja)
- Kokemusta isommistakin peleistä
- Rentoo meisinkii

Tarjoamme:
- "isoja pelejä"

Suurin osa vaki porukasta on töissä käyviä joten peliaika viikolla yleensä ~17-22 ja painottuu iltaan . Viikonloppuisin on pelejä sitten miten on vapaata aikaa. Sätit ja hässäkät löytyy pelien sopimiseen. Joukkue on ollut "perus vakio pelaaja" porukalla kassassa NHL13:sta asti niin kerho pysyy kassassa eikä hajoile.

Yhteydet täällä yv:nä tai psn: Mc Leiska
Otetaan lisää kesän peleille porukkaa kun on katoa käynyt ja miksei pitemmäksikin aikaa. Porukka on paikalla näin kesällä lomien, säiden ja muiden menojen takia vähemmän. Maalivahti ja Puollustus osaamista tarvitaan eniten, osaavalle hyökkääjälle myös tilaa (paras jos käy kaikki paikat hyökistä). Perus "runko porukka" varmasti kassassa vielä NHL15:kin... Viestii täällä tai psn puolella mulle tai GeeäMmille ja pelaamaan mukhaa!
Vielä mahtuu 6vs6 taitoisia pelaajia lisää peleihin.
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Domestic Lions
Joo elikkäs Dom etsii porukkaa riveihin rentoihin peleihin.

Historiaa:
Joukkue toimi aikoinaan nimellä Dirty Dozen Team. DDT on taistellut NHL 10 pelistä asti top-50 sijoilla ja mestaruuksia on saavutettu enemmän mitä hylly jaksoi kantaa.
Kokoonpano on toki puolittunut vakio ryhmästä mitä alkaessaan se oli. Uusia ja vanhoja kasvoja on tullut ja mennyt.

Joukkue:
Joukkueen keski-ikä on hurjat n. 30 vuotta. Joukkue on taistellut hurjasti ja antaa kaikkensa aina. Viikonloput toki menevät lähes aina humala peleihin jos porukat niin halajavat. Joukkueen kapteenina ja kapellimestarina on toiminut tiukkapipo (allekirjoittaja itse: MeriMax_87).
Joukkue on itse tottunut voittamaan ja häviöitä harvemmin nähdään tuolla virtuaali maailmassa.
Joukkuepeli on siistiä ja puolustaminen aina ollut joukkueen prioori aihe.
Pyritään aina pelaamaan 6vs6!
Pienemmät pelit eivät toki ole pois suljettuja!

Etsitään:
3 Hyökkääjää ja 2 pakkia! 1 målkvatten mahtuu myös, mutta näytöt on oltava kovia!
Mielellään hyökkääjiä jotka osaavat myös pelata pakkia jos seurapeleissä ei muuta tilaa ole, ja on vapaaehtois mielessä aina mukana.
1kh 1vl ja 1ol tosin ovat hakusessa.
1vp ja 1op.

Ei mitään suuria vaatimuksia ole. Kunhan vain osaat pelata, olet hauskaa juttu seuraa ja ikää löytyy sen 18 vuotta vähintään! Jutut eivät ole mitään pikkupojille kuitenkaan tarkoitettu meidän keskuudessamme.

Vaatimuksia:
Ikää olisi se 18 vuotta.
Osaat pelata.
MIKROPHOUNI!!!!!

Tulevaisuus:
Eli tarkoitus olisi kerätä aktiivinen hyvä henkinen pakka kasaan, ennen kuin NHL 15 julkaistaan. Kaikki nykyiset pelaajat jatkavat siis PS4 puolella NHL 15 saapuessa markkinoille, joten olethan hakija itsekkin valmis siirtymään uuteen vallankumoukselliseen valtaukseen!?
Tarkoituksena olisi myös hakea tuonne EHL turnaukseen jos pelaajat niin tahtovat tällä kertaa. Ikinä ei olla todettu tarpeelliseksi, mutta jos niin halutaan niin sinnehän mennään kuin vesi kurkkuun.
Yritämme myös kasata kasaan pakan, joka lähespäivittäin onnistuu pelaamaan vain 6vs6 pelejä!

Muuta mainittavaa:
Joukkue on pitänyt niin sanotun live miitin. Kasvotusten ollaan tavattu ja kitattu olutta. Enkä voi sanoa ettei hauskaa ollut sillä en minä ole mikään valehtelija! :D
Tulevaisuudessakin on siis miittejä tulossa ja jos olet halukas saapumaan paikalle niin ei ole ongelma. Tosin on se paikka joukkueessa lunastettava ensin! ;)

YHTEYTTÄ PSN PUOLELLA NIMIMERKILLE:
MERIMAX_87
Tai sitten Tondeee, Enkmanni tai Booris84
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Hellurei,

Muutama viikko takaperin kesähöntsäilyä varten perustettu Kaljakone etsii pelaajia. Joukkueen runko tulee Punakoneesta, mutta mitään turhan suuria vaatimuksia ei ole. Kortti nyt olisi hyvä olla legendakuosissa kuitenkin, nopean kiekonliikuttelun oltava tuttua ja käyttäjä se "ykkösacco".

Pelejä on ihan kohtuu mukavasti tarjolla varsinkin vuodenaikaan peilaten, mutta kuutta ukkoa ei olla saatu jatkuvasti jäälle ja siksi nyt rekrytään. Peliajat vaihtelevat illasta yön myöhäisiin tunteihin ihan porukan fiiliksen mukaan.

Kännissä saa pelata ja joskus oman mielenterveyden kannalta se on jopa suositeltavaa, mutta täysi pelleilykerho ei siis ole kyseessä. Recordina tällä hetkellä 113-18-10 ja on rankkikin salakavalasti pujahtanut sadan paremmalle puolelle.

Tuosta linkki joukkueen Easportsworld sivulle. Jengiin liittyvät yhteydenotot mielellään PSN-puolella nimimerkeille wickedtah69 tai FIN_Potilas. Jos naispuoleiset käyttäjät puolestaan innostuivat tuosta vasemmalla patsastelevasta alfauroksesta, niin faksia vain tulemaan ja sovitaan treffauspaikka. Pena kyllä tarjoaa. ;)

Olut jos kaksi, siitä elämä paremmaksi.
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Morjes.

Northern Hockey etsii pelaajia. Tässä vaiheessa joukkueeseemme kuulu 2pelaajaa. Ihmis veskal pyritään pelaamaan ja mahdollisimman isoja pelejä. Tarkoituksena jatkaa nhl 15 puolelle (ps3) mutta ei haittaa, vaikka et jatkaisikaan. Ei ole niinkään väliä minkä ikäinen olet, vaan käytös ratkaisee. Mikki olisi suotava, mutta ei väliä vaikka ei olisi. Jos nyt siis olet joukkuetta vailla, niin tulehan meille kokeilemaan. Yht otot. täällä yv:nä tai psn: Zabelon_900.

Hyvää kesää kaikille!
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Kiekko Team
Rekryää!

Jonkun tovin jo pyörinyt seura jonne tarvitsisin uusia pelaajia joukkueeseen..
Puolustajia ja mv.tä kaivataan eniten, jos hyökkääjiä on tyrkyllä niin ei me niitä poiskaan käännytetä!
"Vaatimukset joita sovelletaan tarpeen mukaan."
- Mikki
- nopeeta kiekonliikuttelua
- oma pää hoituu kunnialla (virheitä sattuu niistä imetään oppia)
- aktiivinen
- ikää mieluusti se +18v Ei pakollinen jos henkinen ikä on tarpeeksi korkea!
- 1acco mielellään, mutta 2 accokin kelpaa!
- supertähti 2 kortti vähintään
Kaipa siinä ne tärkeimmät sen suhteen

Joukkue majailee 5 divarissa, mutta noustaan tottakai ylemmäs kun pelejä tulee..

Tarjolla rentoa peliä jossa kiekko liikkuu.

Pelejä pyritään pelaamaan klo.17-00.00 välillä joka päivä..

Voittoja enemmän kuin tappiota. :)

Yhteyksiä täällä tai psn: P2kkis

Jos vähäkään tuntuu et tämä voisi olla sinun seurasi niin ei muuta ku meikäläiselle ilmoitusta.. Pelejä ja peliaikaa riittää varmasti jokaiselle..
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

M U R S U T kaipaisi muutamaa täysi-ikäistä pelaajaa eripuolelle kenttää, jotta pelejä saataisiin tasaisemmin ja useammin.

pelaamme aina ihmis-mokkella. pyrimme pelaamaan vähintään 4llä kenttäpelaajalla, mutta joskus mennään jo 3llakin. meiltä löytyy armottomia kynääjiä, hyökkääviä pakkeja, isoja jyriä, kahden suunnan perus taitajia sekä yksi <50% aloituksia kaapiva sentteri :) joten jokaiselle sopivalla pelityylillä koitamme pelata ja pärjätä :D perus varmoille pakeille ja mokkelle ehkä eniten tarvetta.

vaatimuksia ny sen verran että tosiaan tuo täysikäisyys on oltava ja peliä on osattava sen verran pelaa että mukana pysyy.

jatkamme nhl15(ps4) parissa syksyllä samalla ydinporukalla ja mahdollisesti osallistumme myös EHL mittelöihin, mikäli se on mahdollista. eli uusilla pelaajilla on myös mahdollisuus jatkaa seurassa myös silloin, mikäli tähän porukkaan istuu.

hakemuksia voi laittaa täällä minulle tai psn: Jorma
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Lapsyttelijat (PSY) ... 4 aktiivista ja 3 semiaktiivista = 7 jäsentä
(66 - 34 - 5)

- Uusia tarvitaan, kaikilla paikoilla on tilaa!
- K16 (keski-ikä 25)
- Mikit
- Minimi 3vs3
- NHL 15 samoilla äijillä tarkoitus jatkaa (PS4)

http://www.easportsworld.com/en_US/clubs/NHL14PS3/116445/members

PSN: Entso66 (huom: jäsenlistan neljällä ensimmäisellä gm-oikeudet)

edit:
Päivitystä eiliseen:
1 aktiivinen saatiin lisää, mahdollisesti 2.


...edelleen noin kahta haussa!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Joku jengi kesäks haussa. Yhteydenotot yv:llä tai psn:n puolella. Sellanen lisäys vielä, että kerhon pitäs saada aikaan 6v6 pelei :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

The Dekes Of Hazard etsii aktiivista maalivahtia sekä kentälle kovia luita. Kortti maalissa supertähti3 tai parempi, kentällä leg3. 5vs5-6vs6 pelejä. EI QUITTAILEVIA PENTUJA. Heitäppä viestiä psn Frozen998/hokyurt01.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Kiekko Team
Rekryää!

Jonkun tovin jo pyörinyt seura jonne tarvitsisin uusia pelaajia joukkueeseen..
Puolustajia ja mv.tä kaivataan eniten, jos hyökkääjiä on tyrkyllä niin ei me niitä poiskaan käännytetä!
"Vaatimukset joita sovelletaan tarpeen mukaan."
- Mikki
- nopeeta kiekonliikuttelua
- oma pää hoituu kunnialla (virheitä sattuu niistä imetään oppia)
- aktiivinen
- ikää mieluusti se +18v Ei pakollinen jos henkinen ikä on tarpeeksi korkea!
- 1acco mielellään, mutta 2 accokin kelpaa!
- supertähti 2 kortti vähintään
Kaipa siinä ne tärkeimmät sen suhteen

Joukkue majailee 4 divarissa.

Tarjolla rentoa peliä jossa kiekko liikkuu.

Pelejä pyritään pelaamaan klo.17-00.00 välillä joka päivä..

Seura jatkaa PS4 kautta nhl 15.. :)

Yhteyksiä täällä tai psn: P2kkis

Jos vähäkään tuntuu et tämä voisi olla sinun seurasi niin ei muuta ku meikäläiselle ilmoitusta.. Pelejä ja peliaikaa riittää varmasti jokaiselle..
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Morjens! Etsisin joukkuetta. Pelipaikka jota haluaisin pelata ( järjestyksessä) :
1.VL
2.OL
3. KH
4. OP
5. VP
6. MV

Supertähti 3 kortti löytyy (kohta legenda1)
Mikkiä EI löydy :(

Jos olette kiinnostunee A. Sjominista kok. 79-80 ilmoitukset YV tai sähköposti tonttukiekko@gmail.com

Psn: kiekkoilija-10

EDIT: SEURA ON LÖYTYNYT :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

moro. etsiskelen tolle 1accolle joukkuetta joka mielellään pelais ihmis mv pelejä enimmäkseen. ite pelaan oikeestaan joka paikka. eniten tullu pelailtua pakkia,mvtä ja vasenta laitaa. Mvn statseja 487p 390v 76h 21 jah. pmk 2.07 torjunta%80 np 71.
jos kiinnostus heräs ni ota yhteyttä joko täällä yvnä tai plegen puolella joonas12.
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

M U R S U T koittaa ny saada väkeä melkeinpä avoimin ovin!

eli haetaan pelaajia kaikille paikoille, jotta saatais pelejä pelattua. pelaamme aina ihmismaalivahdilla.

vaatimuksena on ainoastaan se että osaa pelata joukkuepeliä, kohtuu kortti sekä aktiivisuus!

yhetyyä voi ottaa täällä yv:llä tai psn: Jorma
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Pistetääs taas että uutta joukkuetta etsitään kun nykyisessä ei juuri ole tietoakaan aktiivisuudesta.

-Ikää 19 vuotta.
-Mikki löytyy,
-Pelikokemusta EASHL:stä NHL12/13:ssa yhteensä noin +2000 peliä Xboxin puolelta, PS3:lla nykyään pelailen ja kokemusta löytyy tässä pelissä EASHL:stä noin melkein 200 peliä, 6v6 peleistä myös löytyy kokemusta 1/2 Divarin joukkueista.
-Legenda 1 kortti
-Pelipaikkana käy mikä vaan, toimin ns. "jokapaikanhöylänä" eli jokainen paikka onnistuu minulta hyvin eli VL, KH, OL, VP ja OP. (Omasta mielestäni, tuleva joukkue saa sitten määrittää olenko tarpeeksi hyvä oikeasti :D ) Myös mokkea osaan pelata, mutta mokellta on huono kortti.
-Pelaan hyvin kahteen suuntaan ja pelaan "puolustus ensin"-tyylillä, ja yleensä aina haen syöttöä enemmin kuin vetoa, ja osaan pelata tiimipeliä.


Jos kiinnostaa ottaa minut tryoutille niin pistä viestiä pleikkarilla. PSN: Randypp
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Morjens,
Etin itselleni tiimiä. Eashl kokemusta löytyy 11-14 versioista, pelejä takana yhteenlasketusti about 500.

NHL14:sta pelannut vaan yhdessä remmissä, SonsOfParkinson. Ko. remmi jäi kuitenkin historiaan, kun siinä pelasi käytännössä minä + NHT joukkueen pelaajia kakkos accoillaan, eikä pelejä saatu tarpeeksi aikaseksi.

Tällä hetkellä eashl pelejä alla neljässätoista ~100, sitä myöden myös vain supertähti 2 tai 3 kortti. Pelailen viikossa 10-20 peliä, elikkä en ole joka päivä pelailemassa, mutta pelejä pitäisi saada enemmän kuin yhtenä päivänä viikossa.

Mieluiten pelaan KH, VL, OL, MV, VP/OP, tuossa järjestyksessä. Pelaajatyypiltäni pelinrakentaja.

Ikää 25, mikki, rentoa asennetta unohtamatta voiton tahtoa :)

Viestiä voi pistää täällä, tai psn: keppone
 
Vastaus: PS3 NHL 14 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Joo elikkä AHL STARS etsii pelaajia kokoonpanoonsa seura on juuri perustettu

Pyrimme pelaamaan paljon 6vs6 pelejä seurassamme on nyt 9 pelaajaa muutama aktiivinen pelaajaa vielä ettisimme täälä hetkellä etsimme puolustajia pelataan ainoastaan mv pelejä joukkueen statsit on nyt 31-3-1


Vaatimukset:

-Syöttelevä

-kokemusta isommista peleistä

-mikki olisi hyvä olla tai edes skype (poikkeuksia voidaan tehdä)

-ikä voi olla vaikka 13 v jos henkinen ikä on suurempi

-pelleilyä ei katota!

-ja ehkä tärkein aktiivisuus!!

Yhteyden otot täällä tai psn: Crazy-laser12345 tai maisteri12 odotamme yhteyden ottoanne :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom