Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Miksa81
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Pääseekö Tamba aloittaa huomenna Playoffit ? Ottawa kampesi ittensä playoffeihin vaikka eroa oli jotain 7 pistettä, kun uusi gm tuli joukkueen peräsimeen. Vähimmäis tavoite saavutettiin ja nyt lähdetään haastamaan konffin voittajaa varsin pjaskalla hyökkäys osastolla, paljon lasketaan Koivun ja Michalekin varaan maalinteko vastuun. Entinen gm oli pistäny haisemaan pelaaja markkinoilla urakalla :D Ei paljon naurata kun 2 ketjussa luistelee Neilin ja Olez tasosta ukkoo...
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

PLEIJARIT ALKAKOON!!!

Liiga siis siirretty poffivaiheeseen, valitettavasti viimeiseen sykliin mahtui seuraavat simut:

NYI-NJD
PHX-EDM
PHX-VAN
BUF-TOR


KIITÄN VIELÄ KERRAN KAIKKIA MUKANA OLLEITA PELAAJIA KULUNEISTA KAUSISTA JA TOIVON ETTÄ KAIKKI OVAT MUKANA MYÖS SYKSYLLÄ :)!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


-->

Pudotuspelien aikataulut (löytyvät myös ketjun etusivulta):


Konferenssipuolivälierien deadline TO 16.5

Konferenssivälierien deadline TO 23.5

Konferenssifinaalien deadline TO 30.5

Stanley Cup-finaalien deadline TO 6.6



Pudotuspeliparit


ITÄ (Paras 7:stä):

(1) TBL - OTT (8)

(2) PIT - CAR (7)

(3) MTL - WSH (6)

(4) FLA - BOS (5)




LÄNSI (Paras 7:stä):


(1) CBJ - CHI (8)

(2) CGY - NAS (7)

(3) DAL - MIN (6)

(4) VAN - DET (5)


Näillä pareilla & aikatauluilla lähdetään ratkomaan NHL13 SC-liigan 2. kauden mestaria :)! Mielenkiintoisia pareja näyttäisivät olevan kaikki, laittakaahan minimissään tulokset näkyville tänne ketjuun viimeistään kun ottelupari on ratkennut (= kumpi meni jatkoon ja miten jakautuivat otteluvoitot). TOKI olisi enemmän kuin mukavaa lukea tarkempiakin otteluraportteja ja elää sillä tavoin mukana poffeissa :). Kaikille tasapuolisesti onnea matkaan, ja paras voittakoon!

- Komissaari
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Krejci loppukauden sivussa jag tyckar. :)


Kyllä Jotain pitää maksaa jos simuloinnin turvin saa kotiedun ;)


(huumoria, huumoria..)


VAN - DET pari alottaneen pelit Su illasta...


Toivottavasti saadaan heti pelattua kaikki pois.. Et ilmoittele Pairi kun reissusta palaat, olen kyllä formuloiden jälkeen koneella venailemassa..
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Matrim milloin aletaan vääntämään? Mulla koko viikonloppu aikaa :o

Pelataan joko tänään, sunnuntai-illasta tai maanantaina? Tänään kerkee, mut lauantaina ollaan kokonaan pois, sunnuntaina todennäkösesti krapulassa millon varmaan lykkäisin pelit maanantaille :D

Tänään jos tuossa 5 jälkeen alottelis pelit nii kerkeis ennen illan Suomi matsia .. ?
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Pelataan joko tänään, sunnuntai-illasta tai maanantaina? Tänään kerkee, mut lauantaina ollaan kokonaan pois, sunnuntaina todennäkösesti krapulassa millon varmaan lykkäisin pelit maanantaille :D

Tänään jos tuossa 5 jälkeen alottelis pelit nii kerkeis ennen illan Suomi matsia .. ?

Sounds good, käyn tässä kohta tankilla, enköhän viideks ehdi linjoille.. :D
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Ihanaa saatana huutaa Flamesin GM ensimmäisen playoff-jatkajan selvittyä!

Flames jatkaa voitoin 4-2 kohti unelmaansa.

On sen verran sekava olo ettei paljoa irtoa. Ekat kolme matsia tuli oltua aivan hukassa, silti napattiin kaksi voittoa. Neljänteen matsiin palasi Saku Koivu, huilattuaan muutaman kymmentä ottelua. Palasikin hyvään aikaan, alistamaan Staalia alotuspisteellä. Neljännessä ottelussa nähtiinkin draamaa, kolmatta erää oli 10min jäljellä kun seuraava maali näki päivänvalon gwg | EA SPORTS. 5. ottelu oli mitä oli, 1-7 tukkaan kotiareenalla, päässä myllersi. 6. ottelukin oli jo 2-0 Predatooreille, mutta niin vaan voitto väännettiin 2-3 ja voitonjuhlat olivat valmiina.

Välihuomiona, ilman vittuilua, mutta tärkeimmät maalit Flames teki Matrimin ottaessa maalivahtia. Flames kiittää sarjasta ja vetäytyy pohtimaan uusia kuvioita.

''IHANAA SAATANA + TÄTÄ EI OIS VOITETTU ILMAN EDDYN HENKISTÄ TUKEA''
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Kirjotellaan vielä myöhemmin vähän tarkempaa otteluraporttia, mutta pakko tarttua vastustajan pariin heittoon...

Neljänteen matsiin palasi Saku Koivu, huilattuaan muutaman kymmentä ottelua. Palasikin hyvään aikaan, alistamaan Staalia alotuspisteellä.

Jos tuntee itsensä paskaksi alottajaksi, ja alentuu käyttämään koko sarjan tuota helvetin nykimisalotusta, en tulis tänne foorumille huutelemaan mitään alotuspisteessä alistamisesta. Jos haluaa käyttää pelin glitchejä hyväkseen, ole hyvä vaa. Ite ei jaksa tuollaseen alentua, saati tulla kehumaan siitä foorumille.

Välihuomiona, ilman vittuilua, mutta tärkeimmät maalit Flames teki Matrimin ottaessa maalivahtia. Flames kiittää sarjasta ja vetäytyy pohtimaan uusia kuvioita.

Sanosin että koppasin varmaan 40% tilanteista, kun otin molarin haltuun. Parempi sekin kun antaa 100% maaleista mennä cpu molarille helposti läpiajoista. Sanosin että koko play off sarja Nashilla kaatui juuri noihin annettuihin läpäreihin, vaikka se oli koko ajan takaraivossa. 5. ja 6. peliin tehtiin pieniä taktiikkamuutoksia, millä noi saatiin suurimmalti osin kuriin, mutta sitten 6. pelissä tehtiin törkeitä kiekonmenetyksiä mistä flames pääsi rankoon.

Ja olkaa hyvä katsokaa Selarin linkittämä video. Tuohon kaatui 4. peli ja pääsettiin Flames 3-1 johtoon otteluvoitoissa. On se niin hienoa että molari saadaan taklata pois torjuntatilanteesta ja tehdä maali siitä. Mut näistä lisää jossain vaiheessa ku väsäilen otteluraportit ..
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Tamban ja Ottawan välinen välienselvittely menee tauolle 2-1 voitoin. (3-2ja, 4-2, 1-3 )

Game 1

Tarkkaa peliä molemmilta, mutta molemmilla hyviä maali paikkoja. Ottelun sankariksi nousi S.Salo joka tykitti viivalta kaksi osumaa ja ratkaisi voiton jatkoajalla.

Game 2

Tässä pelissä Ottawa pääsi nopeasti kahden maalin karkumatkalle ja sitte nousi se kuuluisa hyvän olon tunne puseroon ja yhtääkkiä toisen erän lopussa tilanne oli tasan 2-2. Ratkaisu maali nähtiin kolmannen erän viimeisellä kympillä, kun merkkaus virheen seurauksena tamban pelaaja sai rauhassa laittaa kiekon häkkiin Anderssonin nenän edestä. Lopussa Ottawa yritti tasotusta kuumeisesti mutta maalin teki kuiten Tamba vasta hyökkäyksestä, voitto kotijoukkueelle 4-2.

Tässä ottelussa loukkaantu M.Michalek täysin kiekottomana joutu taklatuksi, eli rosterissa on aika AHL ukkoja täynnä mutta ei auta valittaa :p

Game 3

Päästiin kotijäälle. Ensimmäisen maalin teki Tamba kesken Ottawan painostuksen läpiajosta. Tasotuksen survoi P.Regin pomppu kiekosta maaliin. Toisessa erässä onnistui vielä Neil jaTurris ja kolmas erä oli sitten virheiden välttämistä. Anderssonilta hyvä ottelu. Voitto 3-1

Pikku kaljoissaan kirjoteltu niin voi olla vähän epäselvää :D
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Altavastaajana tuntui helpolta lähtä pelaamaan 7 ottelun sarjaa Calgarya vastaan. Tästä sentään oli jo kokemusta näissä karkeloissa, missä Selarit lähti ottelusarjaan tulokkaana ja näin paineet hyvinkin voisivat olla liikaa ennakkosuosikille. Teesit olivat selkeät petolaumalle.., Perry täytyy pysäyttää! Calgary oli naputtanu runkosarjassa huikeat 4,38 maalia per peli ja se että meillä olisi jotain mahdollisuuksia sarjassa, puolustuksen täytyy toimia.

Game 1: Calgary - Nashville 3 - 1 (1 - 1, 0 - 0, 2 - 0)

Ekaan peliin lähdettiin oletetusti tunnustellen. Calgaryn senttereiden poissaolo näkyi ja Nashville pystyi aloitusvoittojen suosiolla puskemaan pelin kotijoukkueen päätyyn. Ensimmäisen maalin kuitenkin iski Calgary blokatun laukauksen jälkeisestä läpiajosta. Tasoitus tosin nähtiin vielä samassa erässä, kun Nick Spaling pääsi läpi toiseen päähän Calgaryn hyökkäyssinisen kiekonmenetyksestä. Petolauma pystyi kyllä luomaan huikeeta painetta Kiprusoffin maalille. Ainoastaan viimeistely puuttui, kun laatupaikoista joko vedettiin hiuksenhienosti ohitse, tai Kipperi venyi huikeaan pelastukseen. Pelin jälkeen hyökkäysalue aika oli Nashvillen hyväksi 11:07 vastaan 6:15... Calgary oli kuitenkin huikean tehokas vastaiskuissa, missä kolmas maali oli enään kosmetiikkaa.

Game 2: Calgary - Nashville 3 - 2 ja (1 - 0, 0 - 0, 1 - 2, 1 - 0)

Toinen hyvin samanlainen peli Calgaryn kotijäällä. Calgary pystyi iskemään nopeasti pelin alkuun 1 - 0 johdon ja turvautui tämän jälkeen pitämään oman maalinsa puhtaana sekä pyrkimään hyödyntämään vastaiskut. Nashville pystyi luomaan loistavia tilanteita maalille, mutta aivan kuten ensimmäisessä pelissä, viimeistely oli karmeaa. Hyvistä paikoisa lauottiin joko maalin ohi taikka Kipperin varustuksiin. Kolmannessa erässä kuitenkin vastustajan maalivahdin muuri murrettiin ja iskettiin 2 maalia. 2 - 1 johtoa ei kuitenkaan pystytty pitämään ja Calgary pakotti pelin jatkoajalle. Muistikuvat tästä ratkaisusta on jo hieman sumeammat, mutta kotijoukkue sen maalin lopulta iski Rinteen taakse.

Game 3: Nashville - Calgary 3 - 1 (0 - 0, 1 - 1, 2 - 0)

Ensimmäinen peli kotona ja ottelu noudatti samaa kaavaa kuin kaksi ensimmäistä peliä. Calgary pystyi jälleen iskemään avausmaalin ottelun toisessa erässä, mutta onneksi tasoitus saatiin nopeasti. Kolmanteen erään Jordan Staal pystyi iskemään 2 - 1 reboundista, minkä jälkeen Calgarylta vihdoin nähtiin hyökkäysvoittoista peliä. Huikean myllyn vieraat saivatkin Rinteen maalille, mutta 3 - 1 osuma tyhjään verkkoon sinetöi ensimmäisen voiton Nashvillelle sarjassa.

Game 4: Nashville - Calgary 1 - 2 (0 - 1, 1 - 0, 0 - 1)

Tähän peliin nähtiinkin sitten hieman pelillistä muutosta Calgarylta. Vastustaja oli huomattavasti aktiivisempi niin karvauksessa, kuin hyökkäyksen rakenteluissa. Saku Koivu toi tähän varmasti oman panoksensa, mutta maaleja ei paljoa nähty. Kolmanteen erään lähdettiin jälleen tasatilanteesta, missä peli sitten ratkesikin törkeään tuomarivirheeseen. Tänne jo linkitetyssä videossa nähdään selkeesti miten Selänne ajaa Rinteen päälle juuri ennen torjunnan suorittamista ja pikku Hakki sai lyötyä kiekon käytännössä tyhjiin. Aivan uskomaton ratkasu tuomareilta sallia maali ja näin toi veitsen Nashvillen kurkulle seuraaviin peleihin.

Game 5: Calgary - Nashville 1 - 7 (0 - 1, 0 - 3, 1 - 3)

Joukkue vastasi kuitenkin loistavasti niihin paineisiin, mitä ottelusarjan mahdollinen katkeaminen toi tullessaan. Onpahan kyseessä myös ensimmäinen peli sarjassa, missä Nashville teki ottelun ensimmäisen maalin, näin pakottaen Calgarya avaamaan peliään hieman enemmän. Toisessa erässä sitten ketsuppipullo aukesi ja loppupeli oli vain pelailua.

Game 6: Nashville - Calgary 2 - 3 (0 - 0, 2 - 1, 0 - 2)

Edellisen pelin murskavoittoon ei tuudituttu. Tiedettiin että Calgary tulee vastaan taas kovaa ja peli täytyy aloittaa nollista. Tosin se syke mikä joukkueeseen saatiin 5. pelissä säilyi pelin alussa ja vaikkei maaleja 1. erässä nähty, toisessa erässä lyötiin 2 - 0 lukemat taululle. Valitettavasti Calgary sai oman pään kiekonmenetyksestä iskettyä vielä kavennuksen toiseen erään, mutta tilanne ei missään nimessä ollut huono kolmanteen erään lähdettäessä. Henk.kohtaisesti en osaa sanoa sitten missä mentiin vikaan. Calgary oli pakotettu nostamaan karvaustaan huomattavasti, mutta näitä tilanteita ollaan pelattu jo miljoona. Nyt ei vain pää sitten kestänyt, mutta useat kiekonmenetykset aktiiviselle karvaukselle keskialueella toi kaksi nopeaa maalia Rinteen taakse. Jälkimmäinen näistä uskomaton roiskaisu vain sinne päin minkä Rinne tiputti eteensä ilmaseksi maaliksi ensimmäiselle ripariin kerenneelle pelaajalle. Ei näin Pekka, ei näin.

Sarja Calgarylle voitoin 4 - 2

Näin jälkeenpäin voidaan olla kyllä tyytyväisiä play off sarjaan. Siinä missä Calgary oli hakannut 4,38 maalia per ottelu runkosarjassa, pystyimme nollaamaan vaarallisen hyökkäyksen ja Calgary teki ainoastaan 2,17 maalia per ottelu tässä play off sarjassa. Ainoa kupru olikin sitten viimeistely toiseen päähän, mistä maksoimme kovan hinnan kahden ensimmäisen pelin osalta. Molemmat noista kahdesta ensimmäisestä pelistä olisi ollut voitettavissa hallinnan osalta.

Corey Perry oli tiukasti vartioinnissa ja Calgaryn tähtipelaaja saikin 6 otteluun vain 1 + 3 tehot. Siinä missä Jordan Staal iski pedoille tehot 5 + 3... Selarit varmaan pystyy vastaamaan paremmin siihen, toiko Nashvillen fyysisempi peli jotain ongelmia, mutta se oli ainakin oma tuntuma. Siinä missä Calgary suurimmalta osin tyytyi pelaamaan paikkapuolustusta ja häiritsemään mailalla, Nashville pelasi erittäin fyysisesti ja pystyi taklaamalla poistamaan miehet maalintekopaikoilta.

Kaiken kaikkiaan erittäin tiukka sarja (taas kerran allekirjoittaneelle, mutta kuten aina, jälleen kesälomille ensimmäisellä kierroksella), ja tuota yhtä peliä lukuunottamatta jokainen peli olisi varmasti voinut kääntyä kummin päin tahansa. Jälkikäteen katsottuna hävittiin selkeästi hitaiden pakkien hitaaseen reagointiin nohin Calgaryn pitkiin yrityksiin läpiajoihin. Käytännössä kaikki vastustajan maalit tulivat noista nopeista läpiajoista tai 2v1 tilanteista, missä hitaat hyökkäykset pystyttiin puolustamaan loistavasti Nashvillen puolelta. Näin tällä kertaa, gg!
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Ootko jugi tänään tulossa enää linjoille? Tänään tulee oltua kotosalla niin nyt ois aikaa pelata, huomisesta en osaa vielä sanoa.. :)
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Ootko jugi tänään tulossa enää linjoille? Tänään tulee oltua kotosalla niin nyt ois aikaa pelata, huomisesta en osaa vielä sanoa.. :)

En täs on muunlaista ohjelmaa tiedos. Viikonloppuna sitte enemmän aikaa et katellaa sillon josko löytys joku sopiva rakonen.
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

En täs on muunlaista ohjelmaa tiedos. Viikonloppuna sitte enemmän aikaa et katellaa sillon josko löytys joku sopiva rakonen.

Jees no sunnuntaina viimeistään itellä aikaa pelata, huomisesta en tosiaan tiiä vielä. Tai jos nyt ei viikonloppuna aikataulut natsaa ni ens viikolla sitte ainaki aina illat linjoilla. :)
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Kirjotellaan vielä myöhemmin vähän tarkempaa otteluraporttia, mutta pakko tarttua vastustajan pariin heittoon...



Jos tuntee itsensä paskaksi alottajaksi, ja alentuu käyttämään koko sarjan tuota helvetin nykimisalotusta, en tulis tänne foorumille huutelemaan mitään alotuspisteessä alistamisesta. Jos haluaa käyttää pelin glitchejä hyväkseen, ole hyvä vaa. Ite ei jaksa tuollaseen alentua, saati tulla kehumaan siitä foorumille.

Mä otan kiinni näistä muutamista pätkistä aina, todennäköisesti tulee pisin ikinä viesti, paskaaks muutakaa tässä. Glich? Ehei, se on kaukana glichistä, sehä tarkoittaa että onnistuu aina, mikäli sä olet sitä mieltä, että tuo glich esti sun sitomiset, niin olet pihalla.

Sanosin että koppasin varmaan 40% tilanteista, kun otin molarin haltuun. Parempi sekin kun antaa 100% maaleista mennä cpu molarille helposti läpiajoista. Sanosin että koko play off sarja Nashilla kaatui juuri noihin annettuihin läpäreihin, vaikka se oli koko ajan takaraivossa. 5. ja 6. peliin tehtiin pieniä taktiikkamuutoksia, millä noi saatiin suurimmalti osin kuriin, mutta sitten 6. pelissä tehtiin törkeitä kiekonmenetyksiä mistä flames pääsi rankoon.

Ei, en kieltänyt ettetkö kopannut, vaan taisin kirjoittaa että ratkaisevia maaleja tuli juuri noista veskan haltuun ottamisesta, otetaan seuraavaksi noista otteluraporteista kiinni..

Altavastaajana tuntui helpolta lähtä pelaamaan 7 ottelun sarjaa Calgarya vastaan. Tästä sentään oli jo kokemusta näissä karkeloissa, missä Selarit lähti ottelusarjaan tulokkaana ja näin paineet hyvinkin voisivat olla liikaa ennakkosuosikille. Teesit olivat selkeät petolaumalle.., Perry täytyy pysäyttää! Calgary oli naputtanu runkosarjassa huikeat 4,38 maalia per peli ja se että meillä olisi jotain mahdollisuuksia sarjassa, puolustuksen täytyy toimia.

Game 1: Calgary - Nashville 3 - 1 (1 - 1, 0 - 0, 2 - 0)

Ekaan peliin lähdettiin oletetusti tunnustellen. Calgaryn senttereiden poissaolo näkyi ja Nashville pystyi aloitusvoittojen suosiolla puskemaan pelin kotijoukkueen päätyyn. Ensimmäisen maalin kuitenkin iski Calgary blokatun laukauksen jälkeisestä läpiajosta. Tasoitus tosin nähtiin vielä samassa erässä, kun Nick Spaling pääsi läpi toiseen päähän Calgaryn hyökkäyssinisen kiekonmenetyksestä. Petolauma pystyi kyllä luomaan huikeeta painetta Kiprusoffin maalille. Ainoastaan viimeistely puuttui, kun laatupaikoista joko vedettiin hiuksenhienosti ohitse, tai Kipperi venyi huikeaan pelastukseen. Pelin jälkeen hyökkäysalue aika oli Nashvillen hyväksi 11:07 vastaan 6:15... Calgary oli kuitenkin huikean tehokas vastaiskuissa, missä kolmas maali oli enään kosmetiikkaa.

Johan lähti mielenkiintoisesti sarja, huomasi että jengi on sysihuono, on muuten vaikeaa yrittää hyökätä kun häviää 90% aloituksista = joutuu aina karvaamaan kiekkoa pois. Vastahyökkäykset toimi ja Perryn 3-1 oli tosiaan kosmetiikkaa.

Game 2: Calgary - Nashville 3 - 2 ja (1 - 0, 0 - 0, 1 - 2, 1 - 0)

Toinen hyvin samanlainen peli Calgaryn kotijäällä. Calgary pystyi iskemään nopeasti pelin alkuun 1 - 0 johdon ja turvautui tämän jälkeen pitämään oman maalinsa puhtaana sekä pyrkimään hyödyntämään vastaiskut. Nashville pystyi luomaan loistavia tilanteita maalille, mutta aivan kuten ensimmäisessä pelissä, viimeistely oli karmeaa. Hyvistä paikoisa lauottiin joko maalin ohi taikka Kipperin varustuksiin. Kolmannessa erässä kuitenkin vastustajan maalivahdin muuri murrettiin ja iskettiin 2 maalia. 2 - 1 johtoa ei kuitenkaan pystytty pitämään ja Calgary pakotti pelin jatkoajalle. Muistikuvat tästä ratkaisusta on jo hieman sumeammat, mutta kotijoukkue sen maalin lopulta iski Rinteen taakse.

Juurikin näin, samanlainen peli, Nashville jyräsi päälle, vähemmän tosin kuin ensimmäisessä. 2-2 tasoitus taisi tulla Sbisan purjehdittua läpiajoon. Jatkoaikamaali oli jännä. Koskaan ennen en ole onnistunut jäädyttämään peliä pakilla, vaihtamaan hyökit ja heittämään Backlund vauhteihin ja läpäristä sisään.

Game 3: Nashville - Calgary 3 - 1 (0 - 0, 1 - 1, 2 - 0)

Ensimmäinen peli kotona ja ottelu noudatti samaa kaavaa kuin kaksi ensimmäistä peliä. Calgary pystyi jälleen iskemään avausmaalin ottelun toisessa erässä, mutta onneksi tasoitus saatiin nopeasti. Kolmanteen erään Jordan Staal pystyi iskemään 2 - 1 reboundista, minkä jälkeen Calgarylta vihdoin nähtiin hyökkäysvoittoista peliä. Huikean myllyn vieraat saivatkin Rinteen maalille, mutta 3 - 1 osuma tyhjään verkkoon sinetöi ensimmäisen voiton Nashvillelle sarjassa.

Peli pyörii edelleen saman joukkueen päädyssä ja poispääsyä ei ole. 1-1 tasoitus pisti vituttamaan kyllä.. Pari sekuntia jäljellä ja kiekko kämmenen ränniin, joku pakki katkaisi, heitti ripulin maalille jonka Staal ohjasi sisälle. Heti erän alkuun Staal riparista, se herätti, muttei riittänyt Rinteen pelatessa hyvän pelin. YV ottelun loppuun, tyhjiin 3-1 ja peli ohi.

Game 4: Nashville - Calgary 1 - 2 (0 - 1, 1 - 0, 0 - 1)

Tähän peliin nähtiinkin sitten hieman pelillistä muutosta Calgarylta. Vastustaja oli huomattavasti aktiivisempi niin karvauksessa, kuin hyökkäyksen rakenteluissa. Saku Koivu toi tähän varmasti oman panoksensa, mutta maaleja ei paljoa nähty. Kolmanteen erään lähdettiin jälleen tasatilanteesta, missä peli sitten ratkesikin törkeään tuomarivirheeseen. Tänne jo linkitetyssä videossa nähdään selkeesti miten Selänne ajaa Rinteen päälle juuri ennen torjunnan suorittamista ja pikku Hakki sai lyötyä kiekon käytännössä tyhjiin. Aivan uskomaton ratkasu tuomareilta sallia maali ja näin toi veitsen Nashvillen kurkulle seuraaviin peleihin.

Herran isä oli ihmeellistä kun joukkueessa oli pelaaja, joka pystyi voittamaan aloituksia. Jälleen avausmaali, tasoitus ja kiistelty voittomaali jonka jokainen pystyy tsekkaamaan edellisistä viesteistä, vähän sitä tuli ihmeteltyä, että hyväksyttiin, mahtaakohan näkyä videolla kun ajattelin vaihtaa pelaajaa, niin Hakkihan heitti polviasentoon :D

Game 5: Calgary - Nashville 1 - 7 (0 - 1, 0 - 3, 1 - 3)

Joukkue vastasi kuitenkin loistavasti niihin paineisiin, mitä ottelusarjan mahdollinen katkeaminen toi tullessaan. Onpahan kyseessä myös ensimmäinen peli sarjassa, missä Nashville teki ottelun ensimmäisen maalin, näin pakottaen Calgarya avaamaan peliään hieman enemmän. Toisessa erässä sitten ketsuppipullo aukesi ja loppupeli oli vain pelailua.

Tämä.. tästä ei ole hirveästi sanottavaa eka erä oli varmaan koko sarjan ensimmäinen erä jota tuli hallittua, silti häviöllä. Tokan erän alkuun nopeat maalit ja keskittyminen siirrettiin seuraavaan peliin, ottelun lopussa haettiin vielä asemia tulevaan muutamalla taklauksella..
Game 6: Nashville - Calgary 2 - 3 (0 - 0, 2 - 1, 0 - 2)

Edellisen pelin murskavoittoon ei tuudituttu. Tiedettiin että Calgary tulee vastaan taas kovaa ja peli täytyy aloittaa nollista. Tosin se syke mikä joukkueeseen saatiin 5. pelissä säilyi pelin alussa ja vaikkei maaleja 1. erässä nähty, toisessa erässä lyötiin 2 - 0 lukemat taululle. Valitettavasti Calgary sai oman pään kiekonmenetyksestä iskettyä vielä kavennuksen toiseen erään, mutta tilanne ei missään nimessä ollut huono kolmanteen erään lähdettäessä. Henk.kohtaisesti en osaa sanoa sitten missä mentiin vikaan. Calgary oli pakotettu nostamaan karvaustaan huomattavasti, mutta näitä tilanteita ollaan pelattu jo miljoona. Nyt ei vain pää sitten kestänyt, mutta useat kiekonmenetykset aktiiviselle karvaukselle keskialueella toi kaksi nopeaa maalia Rinteen taakse. Jälkimmäinen näistä uskomaton roiskaisu vain sinne päin minkä Rinne tiputti eteensä ilmaseksi maaliksi ensimmäiselle ripariin kerenneelle pelaajalle. Ei näin Pekka, ei näin.

Mielessä myllersi ennen peliä, takaraivossa jyskytti edellinen rökäletappio kotiareenalla. Ei lohduttanut 40min jälkeen taululla ollut 2-0 kotijoukkueelle. Kuitenkin jostain löytyi vielä yksi vaihde, jolla iskettiin 3 maalia erään ja voitto kotiin.

Sarja Calgarylle voitoin 4 - 2

Näin jälkeenpäin voidaan olla kyllä tyytyväisiä play off sarjaan. Siinä missä Calgary oli hakannut 4,38 maalia per ottelu runkosarjassa, pystyimme nollaamaan vaarallisen hyökkäyksen ja Calgary teki ainoastaan 2,17 maalia per ottelu tässä play off sarjassa. Ainoa kupru olikin sitten viimeistely toiseen päähän, mistä maksoimme kovan hinnan kahden ensimmäisen pelin osalta. Molemmat noista kahdesta ensimmäisestä pelistä olisi ollut voitettavissa hallinnan osalta.

Corey Perry oli tiukasti vartioinnissa ja Calgaryn tähtipelaaja saikin 6 otteluun vain 1 + 3 tehot. Siinä missä Jordan Staal iski pedoille tehot 5 + 3... Selarit varmaan pystyy vastaamaan paremmin siihen, toiko Nashvillen fyysisempi peli jotain ongelmia, mutta se oli ainakin oma tuntuma. Siinä missä Calgary suurimmalta osin tyytyi pelaamaan paikkapuolustusta ja häiritsemään mailalla, Nashville pelasi erittäin fyysisesti ja pystyi taklaamalla poistamaan miehet maalintekopaikoilta.

Kaiken kaikkiaan erittäin tiukka sarja (taas kerran allekirjoittaneelle, mutta kuten aina, jälleen kesälomille ensimmäisellä kierroksella), ja tuota yhtä peliä lukuunottamatta jokainen peli olisi varmasti voinut kääntyä kummin päin tahansa. Jälkikäteen katsottuna hävittiin selkeästi hitaiden pakkien hitaaseen reagointiin nohin Calgaryn pitkiin yrityksiin läpiajoihin. Käytännössä kaikki vastustajan maalit tulivat noista nopeista läpiajoista tai 2v1 tilanteista, missä hitaat hyökkäykset pystyttiin puolustamaan loistavasti Nashvillen puolelta. Näin tällä kertaa, gg!

Täysin kusessa oltiin kyllä koko sarja, hyökkäys oli tukossa ja peli muutenkin arkaa. Mutta eipä yleistetä vaarallista hyökkäystä, oli ainoastaan vaarallinen hyökkääjä, joka loukkaantui ikävä kyllä ennen poffeja.. Taklaukset, voi hyvä helvetti että meni hermot, Kostitsynit vilisi vaan silmissä ja laitteli päätä isompiaan katolleen joka vaihdossa. 6. ottelussa toinen Kosti hyppäsi Flamesin maalin edessä Sbisan selkään, ottaen kiekon ja laittoi vielä sisälle. Muutenkin tuntui, että joka läpiajo päättyi Nashvillen pelaajan hypätessä selkään ja viedessä kiekon, saatana.
Perry ei kyllä päässyt oikeastaan lainkaan paikoille, ainoastaan ekan matsin lopussa iski sen maalin sun yrittäessä epätoivoisesti tasoitusta.

Sarja oli kyllä täyttä timanttia, tarkkaa peliä ja maalin pelejä, jos ei lasketa tyhjiin tehtyjä ratkaisuja.. Suorista hyökkäyksistä ei tullut kyllä mitään, onneksi ylivoimahyökkäyksistä saatiin haudattua kiekkoa maalille. Molempien veskarit pelasi myös hyvin..

Tosiaan, kiitos sarjasta, upeeta pelaamista. Saas nähdä kuka sieltä tulee vastaan, Jugi/Eddy lienee todennäköisin vaihtoehto, Genin uskotaan vievän sarjansa (ei pahalla Hawks :D)

Kiitos Matrim.
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Mä otan kiinni näistä muutamista pätkistä aina, todennäköisesti tulee pisin ikinä viesti, paskaaks muutakaa tässä. Glich? Ehei, se on kaukana glichistä, sehä tarkoittaa että onnistuu aina, mikäli sä olet sitä mieltä, että tuo glich esti sun sitomiset, niin olet pihalla.

Mä nyt tykkään jääkiekosta jääkiekon näkösenä. Ja jos näkee että siellä toinen kaveri nykii alotusringissä (mistä oikeessa jäkiksessä vaihdettais alottaja), nii vähän siinä menee maku pitkässä juoksussa. Tuo nykiminen nyt ajoittain estää toiselta kokonaan alotussuorituksen ja koska se ei kuulu oikeaan jääkiekkoon + tuskinpa EA on tuota ominaisuudeksi peliinkään tarkoittanut, pidän sitä glitchinä. Paskaa ja paskaa ja tokihan sitä saa käyttää, mutta ei siitä tarvi tykätä. Tässä oon joka yö kattonu NHL play off pelejä enkä oo kenenkään nähny siellä nykivän alotusruudussa :D

Mut eipä se sinänsä sarjaa ratkassu. Toki hallinta hieman siirty sulle, kun Koivu tuli takasin ja alotusvoitot käänty hienokseltaan sun puolelle, mut maalit oli silti kortilla molempiin päihin. Olis pitäny ite olla tarkempi noiden läpärisyöttöjen kanssa ja vähän turhan myöhään aloin adjustaan noihin.

Kostitsynit oli kyllä velikultia tässä sarjassa.., en muista kyl et Sergei olis nii paljoo siellä ajellu, mut Andriy kyllä veteli menemään ison miehen ottein :D.

Hyvä sarja, hyvät pelit, vituttaa vieläkin mut tähän tottuu :)
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Krejci loppukauden sivussa jag tyckar. :)

Joo, tosi huono homma mutta näitä nämä simut teettää :(

Ihanaa saatana huutaa Flamesin GM ensimmäisen playoff-jatkajan selvittyä!

Flames jatkaa voitoin 4-2 kohti unelmaansa.

Onnea vaan Calgaryn suuntaan komissaarilta :)! Ei muuta kuin odottelemaan välierävastusta ;). Ja Matrimille kiitokset kaudesta, syksyllä sitten taas jatketaan :)?


Tamban ja Ottawan välinen välienselvittely menee tauolle 2-1 voitoin. (3-2ja, 4-2, 1-3 )

Game 1

Tarkkaa peliä molemmilta, mutta molemmilla hyviä maali paikkoja. Ottelun sankariksi nousi S.Salo joka tykitti viivalta kaksi osumaa ja ratkaisi voiton jatkoajalla.

Game 2

Tässä pelissä Ottawa pääsi nopeasti kahden maalin karkumatkalle ja sitte nousi se kuuluisa hyvän olon tunne puseroon ja yhtääkkiä toisen erän lopussa tilanne oli tasan 2-2. Ratkaisu maali nähtiin kolmannen erän viimeisellä kympillä, kun merkkaus virheen seurauksena tamban pelaaja sai rauhassa laittaa kiekon häkkiin Anderssonin nenän edestä. Lopussa Ottawa yritti tasotusta kuumeisesti mutta maalin teki kuiten Tamba vasta hyökkäyksestä, voitto kotijoukkueelle 4-2.

Tässä ottelussa loukkaantu M.Michalek täysin kiekottomana joutu taklatuksi, eli rosterissa on aika AHL ukkoja täynnä mutta ei auta valittaa :p

Game 3

Päästiin kotijäälle. Ensimmäisen maalin teki Tamba kesken Ottawan painostuksen läpiajosta. Tasotuksen survoi P.Regin pomppu kiekosta maaliin. Toisessa erässä onnistui vielä Neil jaTurris ja kolmas erä oli sitten virheiden välttämistä. Anderssonilta hyvä ottelu. Voitto 3-1

Pikku kaljoissaan kirjoteltu niin voi olla vähän epäselvää :D


Tiukkaa näyttäis olevan, ja ei kyllä hirveästi yllätä :D, sen verran kovia ja kokeneita kapellimestareita on puikoissa :). Mielenkiinnolla odottelen että miten päin sarja sitten ratkeaa :cool:


- Komissaari
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Jees no sunnuntaina viimeistään itellä aikaa pelata, huomisesta en tosiaan tiiä vielä. Tai jos nyt ei viikonloppuna aikataulut natsaa ni ens viikolla sitte ainaki aina illat linjoilla. :)

Jos sattuu tänää jotain minuutteja jostain irtoovan ni huutele vaa tänne ni kohtalaisen nopeella aikataululla pitäs konsolille päästä.
 
Ylös Bottom