Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS3/PS4/PS5:n YouTube-sovellus

Vastaus: PS3:lle oma YouTube

Kiitettävän hyvin toimi uusi Youtube-sovellus ja mukava oli tabletilla hakea videoita ja lisätä PS3:n youtubeen soittolistalle. Toimi oikein mainiosti. Menikin siinä sitten ilta rattoisasti kun laitteli hyviä videoita pyörimään ja istahti sohvalle. :D
 
Vastaus: PS3:lle oma YouTube

PS3:n YouTube-sovellus on päivittynyt taas vaihteeksi ja siinä sivussa Send to TV -tuen. Eli käytännössä mobiililaitteen YouTube-sovelluksella voi "lähettää" videon kesken katselun PS3:lle TV:n kautta katsottavaksi. Videotoiston pitäisi myös alkaa entistä nopeammin ja vähemmällä puskuroinnilla.

The updated YouTube app for Playstation 3 now has the send to TV feature that automatically pairs your phone or tablet with your PS3 on the same Wi-Fi network. Open YouTube on your PS3, click the TV icon on your YouTube app for Android or iPhone, and the video starts playing instantly on your big screen. It’ll be like the same awesome feeling you had when you played Metal Gear Solid for the first time. For bonus points, we also made videos play more smoothly and with less buffering.

Lähde: Google
 
Vastaus: PS3:lle oma YouTube

resoluutio tipahtanut hd:stä sd:hen.
viime viikolla toimi vielä ok.
Ihmiset irkissä ota valitelleet YouTuben HD-resoluutio-ongelmista myös muilla laitteilla, joten kyseessä tuskin on pelkästään PS3-sovelluksen ongelma.
 
Vastaus: PS3:lle oma YouTube

Onko PS3:n Youtube sovelluksessa näkynyt vielä mainoksia? Tänään Wii U:n Youtube näytti pakkomainoksen jota ei pystynyt skippaamaan!
 
Vastaus: PS3:lle oma YouTube

Onko PS3:n Youtube sovelluksessa näkynyt vielä mainoksia?
Mainoksia ei ole vielä näkynyt, mutta eilen PS Storeen tuli mystisesti YouTube-sovellus ikään kuin aivan uutena tuotteena. En vielä ehtinyt testata ja tutkia, mitä eroa siinä on olemassaolevaan.
 
Vastaus: PS3:lle oma YouTube

Youtube share siis tulossa PS4:lle, mutta onkohan myös oma sovellus tulossa. En tykkää siitä selaimen Youtube.tv:stä.
 
Vastaus: PS3:lle oma YouTube

Youtube share siis tulossa PS4:lle, mutta onkohan myös oma sovellus tulossa.
Lopullista vahvistusta ei ole näkynyt, mutta käytännössä täysin varmasti YouTube-sovelluskin tulee.
 
Vastaus: PS3:lle oma YouTube

Kun lisää laiteparin PS3:n ja esim. tabletin välille, niin mistä ihmeestä tuo yhteys voidaan luoda myöhemmin uudelleen, vai täytyykö joka ikinen kerta lisätä uusi laitepari?

Joskus tuo yhteys on katkennut jostain syystä kesken käytön joko itsestään tai omien virhenäppäilyjen vuoksi ja aina olen joutunut lisäämään uuden laiteparin https://www.youtube.com/pair -sivulla, vaikka PS3 sovelluksessa näkyvät listattuna kaikki vanhatkin paritukset. En vain ole löytänyt mistään muutakaan mahdollisuutta luoda yhteyttä uudelleen. Kai tässä nyt sellainenkin toiminto pitäisi olla?
 
Vastaus: PS3:lle oma YouTube

Nyt on PS4:lle Youtube. Lievänä pettymyksenä, jos kirjoittaa dualshokilla hakusanan niin se tapahtuu tuttuun tyyliin sahaamalla kursoria edes takaisin kirjainrivissä. Olisin toivonut että kosketuslevy olisi päässyt hyötykäyttöön. Positiivisena seikkana Youtube sovellus ei sekoillut ainakaan pikatestin aikana. Wii U:n Youtube sovelluksesta toisinaan tälläisiä kokemuksia.
 
Vastaus: PS3:lle oma YouTube

Toimiiko siinä se kallistelu kirjoitus. Jotenkin sisäistin sen nopeasti ja paljon nopeammin kirjoitin kuin kosketuslevyllä ja olen käyttänyt sitä aina kun mahdollista.
 
Vastaus: PS3:lle oma YouTube

Ei tullut kokeiltua kallistusta, mutta haku näyttäisi toimivan samalla tavalla, kuin PS3:ssa.
 
Vastaus: PS3:lle oma YouTube

Onkos tää paljon parempi kun käyttää selaimen kautta?
Tukeeko 1080p videoita?
 
Vastaus: PS3:lle oma YouTube

En ole kokeillut selaimen kautta mutta hyvä kuvanlaatu oli kun testasin eikä nykinyt.
 
Vastaus: PS3:lle oma YouTube

Suurin miinus ps3n YouTube appissa oli juuri tuo hakujen kankeus. Käsittämätöntä että sitä ei oo voitu muuttaa tässä nelosen versiossa! Pleikkarin vakio hakunäppäimistö olis riittänyt. No pitää raahata langaton näppis toisesta huoneesta. Koska tota edestakaisin rivillä siirtelyä, ei kestä Erkkikään.
 
Vastaus: PS3:lle oma YouTube (nyt myös PS4)

On muuten hyvä kun voin ipadiö tai iPhonea esimerkiksi käyttää videon etsimiseen. YouTube ohjelmassa on suoraan kuvake jota klikkaamalla video pyörii pleikkarin kautta. Eli vähän sama homma kuin Apple TV, mutta eipä tarvi konsolilla hakea mitään.
 
Vastaus: PlayStation 4

Eipä tolla PS4 Youtube sovelluksellakaan tee mitään. Haku on ihan hirveä ja ei näytä ja pysty videon laatuakaan valitsemaan.. :(
 
Vastaus: PlayStation 4

Eipä tolla PS4 Youtube sovelluksellakaan tee mitään. Haku on ihan hirveä ja ei näytä ja pysty videon laatuakaan valitsemaan.. :(

Laadusta en mene vannomaan, mutta kyllä se tuntuu ainakin 720p näyttävän parhaimmillaan, mitä muutamalla musavideolla testasin.

Paras ominaisuus PS4:n muuten kehnohkossa YouTube-sovelluksessa on mahdollisuus näyttää ja laittaa jonoon mobiililaitteen (luurin/tabletin) YouTube-appista videoita PS4:lle. Laitteiden paritukseen riittää, kun ne ovat samassa wifissä (tai verkossa). Sitten voi mobiilivehkeellä etsiä kätevästi videoita ja näytättää ne PS4:lla isolla näytöllä. Laitteita voi parittaa useita lennosta. Ilman tätä koko PS4:n YouTube olisi saanut omalla kohdalla jäädä joko odottamaan päivitystä tai täysin käyttämättä.

Ja täällä Google-tilin linkitys onnistui. Joskin välissä se oli unohtavinaan sen, mutta hoitui kun valitsi Asetuksista kirjautumisen uusiksi (eikä se silloin edes kysynyt tunnuksia).
 
Ylös Bottom