Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Rauru
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Zoukka sanoi:
Jokaisella mielipiteensä. Minusta Resistancen yksinpeli oli pystyyn homehtunut. Saa olla aika veikko jos sitä Haloon vertaa.

Ja miksi DR:ää pitäisi VF:ään verrata. DR kuitenkin on jo vuosia vanhan pelin päivitys ja VF5 uusi ihmeellinen next-gen mättö. Odotellaan sitä Tekken kuutosta ihan kiltisti.



Herää jo oikeasti. Tiedän, että sinusta kaikki PS3 pelit ovat tähän mennessä olleet maailman parasta antia ikinä, mutta joku raja noihin flippailuihin on oltava. Miksi ihmeessä Mopostorm olisi ollut jeesuspeli alustalla jolla oli jo PGR3 ja pian Mopon jälkeen Flatout 2: Ultimate Update ?

Minusta asia on täysin päinvastoin ja suurin osa PS3 julkaisupeleistä sai kultaista mattoa alleen julkaisupelien statuksen vuoksi. Mutta näin tietenkin kaikilla muillakin alustoilla.

Henk koht luulen, että Resistance olisi boxilla naurettu aikanaan pystyyn.

Ei kai tarkoitus ole kutsua pelejä jeesuspeleiksi. Eikä Mopostorm välttämättä olisi boksilla (jossa kärrypelejä riittää enemmän kuin tarpeeksi) mikään suuri extra, mutta esim juuri tuohon pgr3n verrattuna, nettipeli on 100x mielekkäämpää arcade-pelien ystävälle Mopon puolella kuin puoli-simussa jossa vedetään perseeseen ekassa kurvissa kisassa kuin kisassa. Ehkä oikea sana olisi aliarvostettu. Sitä se ainakin on, ja on Heavenlykin, ja ehdottomasti Resistance. Burnout-tyylisten kaahausten ystävänä Mopostorm on hauskinta nettirallia mitä olen pelannut, Forza/GT ei oikein sitten taas uppoa.

Enkä vertaisi Resistancea Haloon, aika erityyppinen fiilis peleissä, mutta kyllä sullakin on kusta päässä jos väität että Halo 3n tarina on jonkinasteinen käsikirjoituksen riemuvoitto. Joku raja sunkin juttuihin. Yksinpeli (siis varsinkin yksinpelattuna) oli kyllä ihan yhtä ankea putkijuoksu molemmissa peleissä. Co-opit on sitten asia erikseen, se Gearsinkin paras puoli oli.

Resistance olisi naurettu pystyyn?Julkkaripeli, boksin puolella sellainen taisi olla COD2 (josta pidin kovasti) ja sitä parempi Resistance on aivan varmasti, johtuen huomattavasti paremmasta nettipelisysteemistä. Taikka sitten sulla on pelihistorian paras maku ja mulla huonoin, mutta esittäisin haisevan vastalauseen sen pohjalta mitä sun postauksia olen saanut lukea.

Edit ja sitä toista räiskintää minkä julkkarissa sain en voi edes mainita, eli PDZ. Pidin Genjinkin tästä keskustelusta ulkona :P
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Pibe sanoi:
Sanon tämän minkä moni muukin on sanonut, koska se on totta: Resistance, heavenly sword, motorstorm sun muut olisivat saaneet 10x parempia arvosanoja, jos ne olisivat tulleet boxille. Myös esim. tekken dr olisi hypetetty kaikkialla taivaaseen ja sitä oltaisiin käytetty konsolisodassa uskomattomana riemuvoittona. Nyt se on vain noin 80 ansaitseva keskinkertainen tekele. Syrjintää!

Resistance, HS ja Motorstorm ovat hyviä pelejä, mutta eivät mitenkään erikoisia. Eli 80-90 arvosanat ovat aivan oikeutettuja. Saman sanoisin kyllä esim. Halo 3:sta eli tämän kohdalla hype teki tehtävänsä. Ehkä tällä perusteella Resistancekin ansaitsisi 90+ arvosanan, mutta jos yksi peli on yliarvostettu onko sen mukaan pakko kalibroida muiden pisteet. Tällöinhän MP3 ansaitsisi 110 pistettä (täysin puolueellinen ja subjektiivinen mielipide Metroid lasien takaa katsottuna). 80 pistettä ei sitä paitsi ole 0-100 asteikossa keskinkertainen.

Tekkeniin en viitsisi koskea, mutta kun sen mainitsit niin on pakko. DR:ää en ole pelannut, eli jos se on muuttunut Tekken 5:sta valtavasti niin voi vapaasti korjata. Itse petyin Tekken 5:een aivan valtavasti, syynä todennäköisesti se, että olin hakannut valtavasti Soul Calibur 3 ja 2:sta ennen sen hankkimista. Grafiikat kyllä ovat valtavan hyvät, mutta pelimekaaniikka ja erityisesti äänet (iskut ja osumiset yms.) veivät kyllä kaiken innostuksen tähän. SC3 on itselleni valovuosia Tekkeniä edellä eli tuommoinen 80 pistettä ei mielestäni ole sille ollenkaan huono suoritus. Älkääkä nyt kaikki Tekken fanit suuttuko, minuun ei vain iskenyt lainkaan. Voihan olla, että olen idiootti (jopa todennäköisesti), enkä ymmärtänyt pelin suuruutta.

Edit: Ehkä tosiaan Wiin pelit jakaantuvat noin kuin Mahewcoro sanoo, eikä siinä mitään jos 3rd partyt ovat tuloksiinsa tyytyväisiä. Onhan se RE4 jo myynyt miljoonan.
Ehkä sitä on vaan Metroid fanina huolissaan sarjan jatkosta, todennäköisesti turhaan kuitenkin.
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Elitismi sikseen. Resistancea olen netissä jonkinverran pelannut, mutta ei se todellakaan sytyttänyt sen enempää kuin muutkaan tusinaräiskinnät. Ei tässä mitään ihmeellisen uutta tuntunut olevan.

Ja Halon kässäri on yhtä naurettava kuin muissakin räiskinnöissä. Mutta se itse pelaaminen on niin pirun hauskaa lähinnä hyvien aseiden, mahtavan ohjauksen ja ajoittain jopa haastavien viholliskontaktien takia. Resistance kuuluu minusta kyllä selvästi siihen genreen jossa viholliset ovat ampuvia maalitauluja. Samaa paskaa minä pelasin aikoinaan PS1:lle paskemmilla grafiikoilla. Tosin MOH1:sessä sentään oli tunnelmaa.

Niin ja en omista Haloa enkä Resistancea. Siksi onkin aivan turhaa vedota johonkin yhtä älykkääseen kuin, että "mutta mä olen pelannut sitä ja tätä 10000 tuntia ja vieläkin puntissa tutisee". EI KIINNOSTA. Olen elämyspelaaja tämän genren kohdalla.

Ja HL1 on edelleen genren suosikkini. (mikä vaihtuu hyvin todennäköisesti uusimman Metroidin kohdalla. Sitä voi jo nimittäin verrata FPS-peleihin)
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Zoukka sanoi:
Resistance kuuluu minusta kyllä selvästi siihen genreen jossa viholliset ovat ampuvia maalitauluja. Samaa paskaa minä pelasin aikoinaan PS1:lle paskemmilla grafiikoilla.

Kommentisi ovat olleet Resitancesta todella tyhmiä trollauksia ja fleimausta, jotka eivät ansaitsisi vastausta, mutta yhden ilmaisen neuvon kuitenkin annan:

Sinun olisi fiksua lopettaa kommentointi Resitancesta tähän, ettet enempää alleviivaa sitä, ettet ole peliä koskaan pelannutkaan noiden komenttiesi perusteella.
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Zoukka sanoi:
Herää jo oikeasti. Tiedän, että sinusta kaikki PS3 pelit ovat tähän mennessä olleet maailman parasta antia ikinä, mutta joku raja noihin flippailuihin on oltava. Miksi ihmeessä Mopostorm olisi ollut jeesuspeli alustalla jolla oli jo PGR3 ja pian Mopon jälkeen Flatout 2: Ultimate Update ?
Siis en itse henk koht edes pidä motorstormista, mutta ymmärrän kuinka hyvä peli se on. Vähän sama kuin se, että en ole koskaan pitänyt esim. DMC:stä, God of Warista tai Ninja Gaidenista, mutta silti en hauku niitä huonoiksi peleiksi. Ne ovat todella tiukkoja pelejä ja sen näkee jo ensisilmäyksellä.

Silti on naurettavaa miten niinkin mestarillisen teoksen kuin Heavenly Sword voi lytätä. Se on yksi parhaista peleistä koskaan. Elokuvamaisempia välikohtauksia saa hakea. Itseasiassa MGS:ssä ja HS:ssä on elokuvamaisimmat välikohtaukset ikinä. Pelattavuuskin on uskomattoman monipuolista ja hienoa. Ainut miinus tulee siitä, että peliin ei ole tehty tarpeeksi vaikeata HC-vaikeusastetta.

Motorstormista ja Flatoutista taas ei voi edes puhua samassa lauseessa, saati PGR:stä. Ihan täysin erilaisia pelejä. Motorstorm on jotain todella uudenlaista ajelua uskomattoman vakuuttavalla perspektiivillä ja massiivisuudella varustettuna (massiivisuus tulee uudenlaisesta perspektiivistä ja hyvin toteutetuista autoista sekä todella elävän näköisestä menosta). Pelaaminenkin on kuin SSX:ää autoilla pelaisi. Reittivalinnat ja pinnanmuotojen huomiointi on kaiken A ja O.

Zoukka sanoi:
Henk koht luulen, että Resistance olisi boxilla naurettu aikanaan pystyyn.

Ei todellakaan. Jos peli on kuin pelaisi 20vs20 timesplittersiä niin, että siinä on mukana oikeasti taktisia elementtejä, ei hirveästi valitettavaa pitäisi löytyä muualta kuin henkilökohtaiselta kannalta. Peli on uskomattoman laadukas ja hieno paketti. Ei mikään 95 arvoinen peli, mutta samalla viivalla Halon kanssa parhaan konsoliFPS:n tittelistä taistelemassa. CoD4 saattaa tehdä tähän muutoksen uskomattomilla grafiikoilla, tapahtumien määrällä ja virheettömällä pelisuunnittelulla. Jos se siis vastaa odotuksiani.

Kuitenkin olen sitä mieltä, että boxilla on helpompi saada hyviä arvioita, koska valitettavan moni arvostelee sen mukaan kuinka kallis laite on ja juuri sen pelin takia ei kannata ostaa koko vehjettä. Niitä "juuri tämän pelin takia ei kannata ostaa"-titteleitä kertyy koko ajan vain enemmän, enkä usko että se silti vaikuttaa suuntaan tai toiseen arvosteluissa.

Saa nähdä jos vaikka MGS4 saisi sitten sellaisia arvioita, että keskiarvo edes lähentelee 90 :rolleyes:

EDIT: No jossain asiassa sentään ollaan samaa mieltä. HL1 on edelleen se paras yksinpeli FPS. Ei se varmaan nyt pelattuna enää niin hyvä olisi, mutta muistoissa se on legendaarinen superpeli.
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Pibe sanoi:
Ei mikään 95 arvoinen peli, mutta samalla viivalla Halon kanssa parhaan konsoliFPS:n tittelistä taistelemassa.

Jos moninpelin pelaajamäärä on ainoa kriteeri.
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

samuel6 sanoi:
Enkä vertaisi Resistancea Haloon, aika erityyppinen fiilis peleissä, mutta kyllä sullakin on kusta päässä jos väität että Halo 3n tarina on jonkinasteinen käsikirjoituksen riemuvoitto.
Halossa on juonellisesti kokonaisuutena 1-3 hienoja teemoja ja ideoita, mutta eihän se nyt juonellisesti silti mitään legendaarista pelkiltään ole. Kyllä sitä täytyy lukea kirjoja ja sarjiksia varmaan, jos siihen haluaa oikeasti päästä kunnolla sisään ja selvittää kaiken mitä juonessa oikeasti tapahtuu.
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Hex sanoi:
Jos moninpelin pelaajamäärä on ainoa kriteeri.
Siis omasta mielestä yleensä pieni pelaajamäärä on hyvästä, melkein kaikissa nettiräiskinnöissä. Resistanceen se nyt kuitenkin sopii vaikka pienemmällä pelaajamäärällä sitä yleensä pelataan. Klaanimatsit 8v8 oli jotain uskomattoman hienoa. Kyllä se ihan muiltakin osa-alueiltaan on samalla viivalla, varsinkin sen ansiosta että lagi ei ole pilaamassa joka ikistä peliä. Kyllä sitä tietenkin ressussakin on jos vastaan tulee imuttaja, mutta muuten ei.
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

hartzu sanoi:
Kommentisi ovat olleet Resitancesta todella tyhmiä trollauksia ja fleimausta, jotka eivät ansaitsisi vastausta, mutta yhden ilmaisen neuvon kuitenkin annan:

Sinun olisi fiksua lopettaa kommentointi Resitancesta tähän, ettet enempää alleviivaa sitä, ettet ole peliä koskaan pelannutkaan noiden komenttiesi perusteella.

Kerro lisää.

Oikeasti millä hiton perusteilla Resistancen yksinpeli olisi hyvä ? Moninpeli voi hyvinkin olla hauskaa ja toimivaa, mutta kun pelin ilme on kaurapuuroa ja pelaaminen sitä samaa Timesplitters paskaa mitä on jo vuosikymmen nähty niin johan on. Ymmärrän kyllä kun kone on aikanaan ostettu ja on tapettavaa aikaa niin tämä peli on ollut ehdoton valinta.

Ei se varmaan nyt pelattuna enää niin hyvä olisi...

On se. Se on kummaa mitä hyvä jaksottelu ja mielenkiintoinen mythos+juoni tekee pelille. Jotain mitä kannattaisi nykyäänkin pelinkehittäjien huomioida.
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Mietiskelyä:
Amerikassa Wii on "johdossa", XO selvä kakkonen ja hinnanalennuksista huolimatta selvä kolmas..??
Japanissa Wii, PS3 ja XO ovat kuitenkin aika tiukassa rintamassa jos näin saa sanoa..
Euroopassa myöhästynyt launch tekee PS3:sta menestyvän, kuitenkin myyntiluvut ovat sielläkin aika tasaista..
Eli ratkaiseeko Amerikka konsolisodan voittajan??

Muuten mikä on se seuraava PS3:n, XO:n ja Wiin peli joka myy sekä konsoleita, että pelejä hirmuisia määriä tavalliseen verrattuna..Joulumyyntiä nyt ei kannata vertailla eli puhutaan ensi vuoden ensimmäisistä kuukausista??
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Seuraava system-seller on kai Smash Bros?

Ja täytyy sanoa, että Galaxyn Japanin myynnit on ääretön pettymys. Japanilaiset on nykyään ihan totaalisia idiootteja. Näköjään niitä kiinnostaa enää käsikonsolit ja pelleilypelit, joka tulee vaikuttamaan tulevaan pelitarjontaan sieltä suunnalta ikävällä tavalla. Japanilaiset pelitalot ei voi enää luottaa omalta maalta saataviin tuloihin peleillään ja joutuvat muokkaamaan pelejään länsimaalaiseen makuun tyyliin vaikkapa Dead Rising. Ei tässä välttämättä mitään vikaa, monihan tuostakin ilmeisesti piti, mutta itse haluaisin edelleen saada niitä oikeita japanilaisia tuotoksia japanilaisilta ja länsimaalaiset hoitaisi sitten ne GTA:t ja GoWit.
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Vai olisiko Weldomite puhunut siitä, mitä tahtia koneet myyvät tällä hetkellä? Yhteismäärällisesti laskettuna PS2 on yhä konsolisodan ylivoimaisessa johdossa.
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

phanatic sanoi:
Vai olisiko Weldomite puhunut siitä, mitä tahtia koneet myyvät tällä hetkellä? Yhteismäärällisesti laskettuna PS2 on yhä konsolisodan ylivoimaisessa johdossa.

Ja nes konsolisodan yhtä selkeänä kakkosena, molemmat tulevat pitämään paikkansa. :O
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

fuller sanoi:
Ja nes konsolisodan yhtä selkeänä kakkosena, molemmat tulevat pitämään paikkansa. :O

Tietääkseni vain toista noista kahdesta konsolista myydään edelleen, voidaan siis ehkä laskea NES Megadriven tavoin ulos kisasta..?
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

samuel6 sanoi:
Tietääkseni vain toista noista kahdesta konsolista myydään edelleen, voidaan siis ehkä laskea NES Megadriven tavoin ulos kisasta..?

Itseasiassa näin vanhan nintendon kaupassa about kuukausi sitten, eilen ei ollut enää. Eli myydäänhän niitäkin! ;)
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Cyrus1 sanoi:
Ja täytyy sanoa, että Galaxyn Japanin myynnit on ääretön pettymys. Japanilaiset on nykyään ihan totaalisia idiootteja. Näköjään niitä kiinnostaa enää käsikonsolit ja pelleilypelit, joka tulee vaikuttamaan tulevaan pelitarjontaan sieltä suunnalta ikävällä tavalla.

Eli neljännesmiljoona kappaletta puolessa viikossa, listojen ensimmäinen sija ja moninkertainen myynti viikon muihin peleihin verrattuna ei ole mitään? Ei ihme että jotain Dragon Quest Swordsia ja sen puolen miljoonan myyntejä vähätellään, jos käsitykset ovat aivan epärealistiset. Eivät ne "pelleilypelit" ja käsikonsolipelitkään yleensä myy edes tämän vertaa, Japanissa parinkymmenen tuhannen kappaleen myynnit ovat monille peleille jo varsin hyvä menestys, ja jotkut pelit tekevät hyvin tuottoa jo tuhansien kappaleiden myynnillä. Kannattaa muistaa, että PlayStation 2:lla monet suhteellisen nimekkäät roolipelit myivät 100 000 tai 200 000 kappaletta, ja GBA:lla suurena menestyksenä pidetty Mother 3 myi jonkin 300 000 kappaletta - useamman viikon aikana.

On aivan täysin käsittämätöntä odottaa, että jokainen jossain arvossa pidetty peli yltäisi välittömästi miljoonamyynteihin Amerikkaa ja Eurooppaa selvästi pienemmällä markkina-alueella, jossa maut myös hajaantuvat paljon runsaan tarjonnan ansiosta. Tällainen miljoonahittien vaatiminen on jonkinlainen aivan hämärä pyrkimys pelien monokulttuuriin, jossa pelaajien miljoonapäinen zombilauma ryntää ensimmäisenä päivänä kauppaan ostamaan sen viimeisimmän hypepelin. Etenkin Mario Galaxyn kaltaisessa tapauksessa kannattaa odottaa, saavatko pelin kokeilu esim. ystävien luona, muilta pelaajilta kuullut positiiviset kokemukset ja rauhallinen, harkittu kiinnostus pelille lisää suosiota ja vahvoja myyntejä tulevina viikkoina. Eivät Wii Sports, New SMB tai Brain Training nekään olleet mitään välittömiä miljoonamyyjiä, vaan suosio kasvoi vähitellen kun suosittelut peleistä levisivät ja yhä useampi ihminen pääsi kokeilemaan pelejä. Vakituinen ja vakaa myynti on paljon terveempää kuin hittityyppinen myynti, jossa peli ilmestyy listalle viikoksi ja sitten katoaa kokonaan.

Minä en ole vielä itsekään vakuuttunut Mario Galaxysta - peli vaikuttaa toki lupaavalta, mutta sen sopivuudesta omalle kohdalle on paha sanoa juuta tai jaata ennen kuin on pelannut peliä. Pidätän oikeuden pistää peli lyttyyn jos se ei ole minusta hyvä, ja siinä tapauksessa on kätevä tietää, että olet jo valmiiksi haukkunut minutkin totaaliseksi idiootiksi itse edes pelaamatta peliä.
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Galaxyn myynnit ovat paskat. Mutta jos peli pysyy siellä kärjessä yhtä kauan kuin joku NSMB niin sitten asia onkin eri.

Ja jos et Galaxysta pidä niin sama lopettaa videopelaaminen. Katsokaa vaikka tuo GT:n video-arvostelu ja ostakaa se Wii. (nojoo en olisi itsekään ostanut, ellen olisi saanut halvalla)
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Zoukka sanoi:
Galaxyn myynnit ovat paskat. Mutta jos peli pysyy siellä kärjessä yhtä kauan kuin joku NSMB niin sitten asia onkin eri.

Ja jos et Galaxysta pidä niin sama lopettaa videopelaaminen. Katsokaa vaikka tuo GT:n video-arvostelu ja ostakaa se Wii. (nojoo en olisi itsekään ostanut, ellen olisi saanut halvalla)
No niin!Kaikkivoipa Zoukka on puhunut.

Galaxy kiinnostaa kyllä ainakin meikäläistä paljon...Enemmän,kuin yksikään Wii-tuotos ennen sitä.
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Solid Vegeta sanoi:
Yksi kysymys herää: Wiitä on USA:ssa noin 5 miljoonaa kappaletta. Mitä helvettiä ne pelaa siellä, kun MP3 yms. ei kelpaa?

Kuulemma eivät juuri mitään. Monella on Wii nurkassa pölyttymässä ja toinen pelikone käytössä (lähteenä internetin suurimman lätkäfoorumin HFBoardsin kirjoittajat).
 
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös Bottom