PS4 KFIN F1 2017 [KAUSI 3]

#21
Striimi:

Aika-ajoissa eka kierros oli melko heikko, toinen oli ihan ok, parempaan sijaan ei ollu mahollisuuksia. Sija 4.

Sen verran iso ero oli taaksepäin, että sain hyvän sijan vaikka kisa ei todellakaan ollu hyvä. VSC tuli kuuennella kierroksella, joten päätin käyttää sen hyväksi ja tehä stopin suunniteltua aiemmin. Testeissä ultran ja superin kuluma oli tosi pahaa, joten aattelin että softit vois kestää paremmin. Niitä en ollu testannu kun sen verran että ovat ihan suht noppeet.

Ihme homma, mutta softit kulu jopa nopeemmin kun ultrat, jota en oo kyllä ikinä ennen nähny. Junddun ongelmien takia pääsin toiseks, mutta kun Junddu ajo noin 3 sekuntia parempia kierrosaikoja, niin oli selvää etten voi pitää paikkaa, joten päätin tehä vielä toisen stopin.
 
#22
Singaporen penaltyt:

#1 astronautti04 saa kuusi rangaistuspistettä sääntöjen kohtiin "Ignoring Blue Flags" ja "Causing a Collision" vedoten. Hän kierroksella ohitettavana toimi niin, että MasaSaksjärvi menetti palan etusiivestään. Pisteet nostavat astronautin kokonaissaldon kahteentoista pisteeseen, joka tarkoittaa kisakieltoa.

Videotodiste:
#2 jatumatunen saa kolme rangaistuspistettä sääntöjen kohtaan "Causing a Collision" vedoten. Hän osui astronautti04:n perään myöhästyneen jarrutuksen seurauksena. Pisteet ovat jatumatusen ensimmäiset eivätkä johda jatkotoimenpiteisiin.

Videotodiste:
 
#23
Striimi:

Kooste:

Aika-ajot oli taas sitä perinteistä. Ihan ok kierros ja nelostila.

Startti oli taas loistava, pääsin jopa Simon ja Junddun rinnalle, mutta ulkopuolelle eikä ollu mitään saumoja päästä kiertämään, niin jouvuin leikkaamaan Junddun taakse, jollon Super-Jesse pääs takasin eelle. Kärkikolmikon takana riitti vauhti alussa ihan hyvin, mutta kolmannella kierroksella spinnasin 5-6-mutkissa hiekalle, jossa meni aikaa joku vajaa 15 sekuntia.

Ainakiin pääs ohittelemaan mukavasti porukkaa. Jokunen pitempikii vääntö oli, ainakii Viltzun ja pastafioresin kanssa. Lopulta pääsin neljänneks, ja iso ero eteen ja taakse, niin koitin lopussa full weteillä, josko tulis joku hirvee monsuuni. En kyllä tiiä onko tässä pelissä ees semmosta. No eipä tullu, vaan keli kuivu uuestaan välikeliks, mutta ero taaksepäin riitti helposti.
 
Ylös Bottom