PS4 KFIN F1 2017 NO ASSISTS

#21
Onko mikä rata tänään. Jos kerkiän vähän reenaa ennen kisaa niin vois tulla mukaan jos on tilaa esim haasil tai mclarenilla
 
#23
Jess, eka voitto täs liigassa. Vauhti oli yllättävän hyvää, reeni tuottaa tulosta näköjää. Sain jopa Simon pidettyä n. neljän sekunnin päässä periaatteessa koko kisan ajan, josta yllättynyt. Toki mulla oli hyvät reenit alla ja Simo ymmärtääkseni ei oo reenaillu vielä Bakua varten.

 
#24
Striimi:

Kooste:

Pieleenhän se kisa taas meni, mutta sen verran oli tilanteita että jakso tehä koosteen. Just ennen kisaa päätin koittaa vielä eri setuppia kun edellisen viikon kisassa, joka tuntukii ihan hyvältä. Aika-ajoissa vielä toimi ihan hyvin, mutta kisassa oli tuskaa.

Toisella kierroksella Chapelissa nurtsille ja siitä hiekalle ja koko porukan perälle. Siinä sitten nousua tehessä muutama mukava ohitus. Lopussa jumin sitten moneks kierrokseks Senaattorin perään, joka sai DRS:n myös avata kun Super-Jesse oli eellä. Lopulta kun Senaattori putos SJ:n kyyistä niin pääsin kuittaamaan, mutta en kerenny ennää ajamaan Jessee kiinni. Viimesellä kierroksella vielä riskillä koitin Copsessa saaha kiinni ni tunaroin siitä rankun itelleni, jonka takia Zeizei pääs eelle 26 tuhannesosasekunnin erolla.
 
Ylös Bottom