PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

  • Viestiketjun aloittaja OK
  • Aloituspäivämäärä
  • Tunnisteet
    ps4

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Hieman erikoisempi uusioversio on luvassa PS4:lle, Xbonelle, Switchille ja PC:lle, kun Asterix & Obelix XXL 2 julkaistaan. Jatko-osa on myös tulossa myöhempänä ajankohtana. Etusivun uutinen
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Hyvää räimettä, vaikka vähän itseään toistavaa. Darksiders 2:n suurin ongelma oli surkea tekninen toteutus ruudunpäivityksen köhiessä pahasti.
Tuli pelattua PCllä joten moisia ongelmia ei ollut, konsoleilla olen kuullut että 2 on aika kömpelö välillä teknisesti.
 

rap

Active Member
Uutta traileria Metro Exodus pelistä, joka julkaistaan helmikuussa 2019, ei malttais millään odottaa. Heti julkkarissa ostoon menee kyllä.

 

rap

Active Member
Kaikkien aikojen paras autopeli tulossa, eli Grand Tour saa oman ajopelinsä, tiedossa voi olla hilpeää menoa :D

https://www.v2.fi/uutiset/pelit/29076/Jeremy-Clarkson-ja-muu-The-Grand-Tour-sakki-kurvailee-sarjan-ohessa-myos-omaan-peliin/
Aijaa tämänkö takia ei imdb:lläkään ole antaa edes kolmos kauden alkamiselle vuotta jos kerta tulee samaan aikaan pelin kanssa. Kuulostaa kyllä lupaavalta mutta onkohan tuossa ollenkaan yksin pelattavaa versioo vai onko vain nettipeli... Jää nähtäväks.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Ihan kuin Capcom ei olisi viimevuosina noussut takaisin pelimaailman huipulle, nyt tulee pommi. Onimusha herää henkiin ensimmäisen pelin Remasterilla.

 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Yksi kaikkien aikojen klassikoista, Descent, saa tälle vuosituhannelle päivitetyn version. Toivoin tätä viime vuonna Shuhei Yoshidalta, PSVR:lle johon ei taideta kuitenkaan tällä tietoa vielä mennä.

Overload
 
Ylös Bottom