Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

Vastaus: PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

Jotain tämän tyyppistä peliä vähän olen kaipaillutkin, toivottavasti olisi kelvollinen tekele.
https://www.livegamers.fi/misc/news.php?shownum=12069

Eli lentokenttäsimua luvassa ensi keväänä konsoleille AirPort Architect pelin muodossa.

Toivottavasti on hyvä peli! Pidän todella paljon tuollaisista peleistä. Pitääkin laittaa PC-versio seurantaan niin tietää, kannattaako konsolijulkaisua edes odottaa.
 
Vastaus: PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

Ensi vuoden alkupuolelle merkitty For Honor.

Sekoittaa menneen ajan samurait, viikingit ja ritarit samaan peliin toisiaan muksimaan. Videolla tekijä kertoo myös miten PlayStation Pro mahdollisti grafiikan parantelun. Tekijänä Ubisoft.

 
Vastaus: PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

Tekijä esittelee pelinsä ja kertoo miten PlayStation Pro mahdollistaa paremman resoluution ja sitä kautta enemmän yksityiskohtia ruudulle. HDR vielä silottelee siihen päälle laajemman värimaailman. Hyötyjä luvataan myös perinteisen HD-television omistajille.

Days Gone
 
Vastaus: PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

Näkyyhän se "normi"telkkarilla jos/kun viimeinkin päästäisiin FHD/60fps.
 
Vastaus: PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

Wiiltä tuttu Boom Street -sarja saapuu nyt PlayStation 4:lle ja Vitalle, ainakin Japanissa:



Sarjan uudessa osassa yhdistetään vaihteeksi Final Fantasy - ja Dragon Quest -hahmoja osakekeinotteluun painottuvassa virtuaalilautapelissä. Kuten teaserista näkyy, peliä on lupailtu Japaniin tällä hetkellä vuodeksi 2017, ja mitään tietoa mahdollisesta englanninkielisestä käännöksestä ei vielä ole. Square Enix on kuitenkin viime aikoina kääntänyt pelejä ahkerasti, joten kenties tämäkin osa saadaan tänne asti ihmeteltäväksi.
 
Vastaus: PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

Onko joku jo päässyt testaamaan Bioshockin paranneltuja versioita, kun se vissiin eileen on julkaistu. Tänään näin kaupassa tuon Bioshock Collectionin ja pisti vaan silmään, että mikäs järki tuossa oli laittaa ne pelit kahteen eri koteloon. Vissiin Bioshock 1 ja 2 on omassa kotelossa ja tuo Bioshock Infinite omassa kotelossa. Eikö nyt olisi löytynyt muka sellaista koteloa mihin olisi nuo molemmat levyt mahtunut.
 
Vastaus: PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

Ja sittenkö mennään?
Cu5AbBHW8AAKgUx.jpg

Lähde: Rockstar Games @ Twitter

Edit. Johan tätä olikin setvitty tuolla GTA:n Online ketjussa...
 
Vastaus: PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

Saman spottasin ja olin tulossa linkittämään twiittiä. Eiköhän RDR2 ole tällä vahvistettu. Olisiko kevään julkkari, kun nyt vihjailevat? Rockstarille on GTA engine käytössä, joten laatukamaa ehdottomasti tulossa.

Edit: Gamespot sivustolla hyvä artikkeli mitä muuta tuo punainen logo voisi tarkoittaa. Lähinnä vaihtoehdot ovat RDR1 julkaisu PS4:lle. Ilmeisesti keväällä julkaistu Xbox One käännös on myynyt hyvin ja pleikka versio olisi siten looginen jatko.

http://www.gamespot.com/articles/new-red-dead-announcement-teased-by-rockstar-games/1100-6444500/
 
Vastaus: PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

Kuvassa muuten satavarmasti Marstonin posse ^^

Kuka avaa ketjun uudelle Red Deadille?

"Noticed by Twitter user Bill Wright, Rockstar parent company Take-Two has registered the domain name RedDeadOnline.com, which currently redirects to the Rockstar Newswire post featuring yesterday's second teaser image."

Lähde: IGN
 
Vastaus: PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

Sieltähän se vahvistus tuli Rockstar Gamesin Twitterissä: Red Dead Redemption tulee syksyllä 2017. Traileria luvassa ylihuomenna 20.10. Ei jaksa odottaa.
 
Vastaus: PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

Lisää uudelleen julkaisuja näyttäisi tulevan, kun Square Enix tuo läjän Kingdom Hearts pelejä PS4. Itse voisin kyllä tuon paketin ostaa, kun viimmeksi on kyseistä sarjaa tullut pelattua PS2 aikoihin.

Kingdom Hearts Final Mix
Kingdom Hearts Re:Chain of Memories
Kingdom Hearts 358/2 Days (HD remastered cinematics)
Kingdom Hearts II Final Mix
Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix
Kingdom Hearts Re:coded

[video=youtube;Wv0zANnJiVk]https://www.youtube.com/watch?v=Wv0zANnJiVk[/video]
 
Vastaus: PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

oiskohan alustalle tulossa mitään yksinoikeus fps räiskintää? taaaai vaikka indie peliä
 
Vastaus: PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

Paljon moititaan joitakin pelejä siitä että ne on jokavuotisia pelejä. Esim assassin's creedin kohdalla on puhuttu siitä ja moitittu sitä. Mutta silti tuntuu että siitä on jo ikuisuus kun viimeinen uusi AC peli tuli vaikka tiedän ettei siitä nyt niin kauan ole mutta se aika tuntuu pitkältä. Odotan innolla tietoa uudesta AC pelistä (onko mitään huhuja edes?) Sama koskee myös Far Cryta. Ei Primalista kauankaa ole mutta aika tuntuu pitkältä joten myös uudesta FC pelistäkin saisi tulla jotain infoo. Tosin sieltä on tulossa WD2 ihan just niin ehkä sen julkaisun jälkeen jommasta kummasta tulee ensimmäisiä tietoja. Itse kun olen ahne niin odotan molemmista.

Nyt tulee WD2 ja ensi vuonna ellei myöhästy niin RDR2 mutta muuten ei mitään kiinnostavaa ole tulossa. Eikä edes tietoja. Ei mua haittais yhtään jos AC:sta tulisi NHL/FIFA/Call of Duty tyylinen että jokavuotinen julkaisu


Hyviä pelejä tulee nykyään niin harvoin. Voisin mä tietty yrittää tykkäämään uusista peleistä mutta kun noiden yllämainittujen lisäksi ei vaan ole hyviä pelejä. No GTA tietenkin olisi se mistä eniten odotan tietoa mutta siitä lienee turha odottaa tietoja ihan vähänä aikaan. Ei ainakaan ennen kun RDR2 on julkaistu joten siitä en odota niinkään tietoa. Mutta tosiaan AC/FC pelisarjasta olisi kiva saada jotain tietoa

Tosin uskon että jokainen noista peleistä on vähintäänki suunnittelun alla ellei jopa työnalla.

:)
 
Vastaus: PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

Hyviä pelejä tulee joka kuukausi niin pirusti, että joutuu sen 20 hyvää peliä skippamaan/vuosi ja sitten vielä suurinosa ostetuista jää kesken, kun aikaa ei riitä kaikkiin. Tällä hetkellä eletään pelaajien kulta-aikaa, sen huonon 2014 vuoden jälkeen.

Far Cry ja AC on jo pitkällä kehityksessä. AC tulee ensi vuonna ja Far Cry mahdollisesti myös tai sitten 2018 keväällä. Kyllä ne aikamoisessa Ubisoftin julkaisutahdissa on ollutkin, joten pieni tauko tekee vain toivottavasti hyvää niiden laadulle.
 
Vastaus: PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

Odotan innolla tietoa uudesta AC pelistä (onko mitään huhuja edes?)

Aika monesta lähteestä on tihkunut epävirallisia huhuja assassiinien alkuhistoriasta kertovasta, muinaiseen Egyptiin sijoittuvasta pelistä:

I’d heard last year from three different people familiar with goings-on at Ubisoft that the next big Assassin’s Creed would be set in ancient Egypt. Since this morning, two other independent sources have contacted me to corroborate that. I heard about the code name Empire from two of those sources. Three of them told me the game would indeed launch in 2017. Months ago, one source told me the game would also take place in ancient Rome, although that may have changed; the 4chan poster says some sections had been removed from the game. (“There are talks about making a trilogy of this same character, so they might explore Greece/Rome next,” the poster wrote.)
http://kotaku.com/sources-next-big-assassins-creed-set-in-egypt-skippin-1750937895

(Tämä tosin kuulostaa siltä, että näillä suunnitelmilla ikävästi jyrättäisiin niin historiankirjoitusta kuin pelisarjan ensimmäistä osaa.)
 
Vastaus: PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

PlayStation 4 saa huikean Darius-juhlajulkaisun - Japanissa. Darius 30th Anniversary Edition sisältää kokonaista 7 CD-levyllistä Darius-sarjan soundtrackeja, sekä alkuperäisen Darius-arcadepelin ensimmäistä kertaa kotikonsolijulkaisuna. Lisäksi mukana on sarjan tekijöiden haastatteluja ja pelivideoita. Tämä juhlapaketti kustantaa 13 800 jeniä, eli vaivaiset 120 euroa + kulut, ja se julkaistaan 23. helmikuuta Japanissa rajoitettuna painoksena.
 
Ylös Bottom