Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

[PS4] NHL 16 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Vastaus: [PS4] NHL 16 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Moi

Mikäli tarvetta on saaha 1 peluri lisää joukkueeseen, niin yhteyttä saa ottaa. Pelailen mieluiten hyökkääjää mut pakkikin menee. 6vs6 pelit kiinnostaa, ja pelaillu NHL 12 asti EASHL/EHL aktiivisesti, joten tuttua hommaa. PSN: Mauksteri tai sit vaikka täällä yv.

Pystyn pelaan 17-00 melkein aina arkipäivisin ja vklp vaihtelevasti. Ikää on 28v. Consolehockeysta löytyy toetoja maukka123 profiilin alta.
 
Etsin seuraa joka pelailee päiväsaikaan. Olen aloittanut EASHL:än 13:ta aikoihin. Alotin oikeena pakkina ja tässä versiossa kokeillut kaikkea. Joka versiossa tottunut 6vs6 1. divaripeleihin. Iltakin käy mut yöllä ei pygee [emoji4]
Psn JaniVeli69
Mikki ja whatsapp löytyy.
Paikalla ei väliä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: [PS4] NHL 16 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Tervehdys!

Joukkue hakusessa 2 acc:lle jossa pelataan pääsääntöisesti 6vs6 pelejä.
Ite oon pelannu noin 5-6v josta eashl 4v.Pelipaikkoina Op,Vp ja tarvittaessa Ol,Vl.

Aktiivisuus vaihtelee mutta pääsiassa pelailen iltaisin ja öisin, joskus päivisinkin.
Ja tietenkin 1acc aina etusijalla.

Jos kiinnostuit laita viestiä Psn: Pektopah_QQ
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: [PS4] NHL 16 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Meikälle tiimi jossa voin testata tuota EASHL hommaa pleikkari nelosella. Eilen ostin koneen ja pelin. Oon ihan perkeleen kova omasta mielestäni!
Rankin 2 heti Gendlikin jälkeen;D
Kokemusta löytyy runsaasti aiemmista versioista ja kaikki paikat menee siinä missä pelityylitkin. Sentterinä oon surkea aloittamaan eikä ne valitettavasti kiinnosta muutenkaan. Laiturina puolustan enemmän kuin pakkina ja pakkina hyökkään enemmän kuin puolustan koska olen erittäin ovela pelaaja. Vahvuudet ovat solidi joukkuepeli ja modernin pelikirjan mukaan kiekonhallinta on kaiken perusta eli syöttelen ehkä liikaakin.

Olen aiemmin vetänyt pariakin tiimiä, mutta siihen ei löydy kiinnostusta tällä erää vaan keskityn nälkäisen atleetin tavoin omaan peliin.
Oma aktiivisuus on mysteeri koska en tiedä millainen tää pelimuoto on plege neloselle. Yleensä olen ollut änärissä erittäin aktiivinen kaiffari.
Oon myös perkeleen laiska vaihtamaan joukkuetta joten ei tarvi pelätä että oon yhen tai parin tappion tai paskan pelin jälkeen pärisemässä offlineen ja ettimässä uutta seuraa. Lisäksi tiimi saa uskomattoman kovia pitkävetovinkkejä ja tietoa irl änäristä koska tiedän siitä kaiket ;D

Plussaa seuralta:
-Mielellään veskapelejä vetävä joukkue
-Kilpailuviettiä tulee olla ettei vedetä läskiksi, paitsi jos kyseessä on taklaava jengi jossa ajetaan kaikki kylmäksi mutta koitetaan kuiteskin samalla voittaa niin sekin passaa.
-Ei poistuta valikoissa tai aleta tärisee jos tulee joku muka_kova_porukka vastaan vaan lähtään murskaamaan ne apinat!
-En oo ikärasisti mutta ei jaksa kuunnella loputonta kyselyä kaikesta mahollisesta änäriin liittyvästä joten mielellään hieman kokeneempi porukka
- Joukkueena hyökätään ja puolustetaankin, toki ite vejän molempiin suuntiin niin ei haittaa vaikka siellä yks tai 2 haisteeleekin puolustuksen kustannuksella. Mutta mielellään kiertoja hyökissä ennemmin ku joku koittaa vaan dekeä nonstoppina.
-IHAN SAMA, KAIKKI KÄY(hymiö)
Yhteydenotot: PSN_ nispekt (tarksitan jossain välissä,eilen nakkasin nopeesti jotain niin en oo varma mikä mää oon)
Tai sitte yv täällä.
UGH suuri päällikkö on puhunut!
 
Vastaus: [PS4] NHL 16 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Joukkue hakusessa pelaan pystyn pelaamaan laita hyökkääjänä ja pakkina psn: j0n123z
 
Vastaus: [PS4] NHL 16 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Joukkue hakusessa täälläkin. Pelipaikkoina pääosin VL, mutta tarpeen vaatiessa OL ja KH menee myös. Joukkueelta toivon mahdollisimman paljon 6vs6 pelejä ja hyvää aktiivisuutta. Omat peliajat painottuu iltaan/yöhön.

Ikää 26 ja kokemusta eashl:stä tuhansia pelejä. Yksityisviestiä täällä tai pleikkarilla nimimerkille CalciChew69
 
Vastaus: [PS4] NHL 16 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Haussa olisi EASHL jengi suhteellisen kokeneelle EHL oikealle pakille. Pelattu änäriä jo 2011 alkaen ja aktiiviseksi eashl peluriksi 2014 jolloin total dominationin GMnä haahuilin EHL-liigassa. Nyt kun se EASHL vihdoin tuli niin halut on palannee ja pelihaluja on kokeneemmassakin peliseurassa. Syöttelevä ja järkevästi pelaava oikea pakki siis täällä päin! Psn on Jerberi, siellä yhteydenotot tai sit täällä
 
Vastaus: [PS4] NHL 16 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Moro !


Tällä hetkellä viellä nimetön seura hakee joukkueeseensa pelaajia porukasta löytyy VP ja VL. Eli kaikkiin muihin paikkoihin haetaan pelimiehiä ja kovia pelimiehiä etsitäänkin.


Tarkoitus olisi siis pistää aluilleen uusi 6vs6 seura jonka tarkoitus olisi osallistua ECL turnaukseen (ehl jäädessä pois) NHLgamer.com.


Jos sinulta löytyy kokemusta näistä isoista turnauksista on se aina plussaa myös peliälystä ja kiekon liikuttamisesta on iso apu! Jos luulet että sinusta on tälläiseen aktiivisen turnauksen pelaajaksi


ota yhteyttä Psn: Jeremy Koling niin laitetaan homma aluilleen !
 
Vastaus: [PS4] NHL 16 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Moro. Etsin 2accolle joukkuetta joka pelailee mieluiten noita isompia pelejä. Pelailen oikeestaan kaikkia paikkoja. Löytyy skypet whatsapit. Kokemusta isoista peleistä löytyy. Yhteyden otot joko täällä tai sit pleikkarin puolella psn. habahabazuzu
 
Vastaus: [PS4] NHL 16 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Terve

Etsittäisiin pelaajia vähän joka pelipaikalle

Meitä on nyt kolme aktiivisempaa jannua veivaamassa tatteja ja olisi kiinnostusta ruveta vääntämään 6vs6 pelejä. Ehkä myös osallistutaan eurooppaliigaan jos saadaan vaan hyvä ja toimiva jengi kasaan

Ikähaarukka on tällä hetkellä noin 20 ja 40 vuoden väliin

Aika keltanokkia ollaan eashl:n suhteen vielä ollaan, mutta kiekkoa osataan liikuttaa. Joten toivomme sinulta joukkue-pelaamista mut myös tarvittaessa pystyt myös kauniisiin yksilö suorituksiin

Terveisin HC Sorvankylä ukkelit

Joten yhdyntöjä psn: kowiz89 ( Timo Hokkari )tai viestillä
 
Vastaus: [PS4] NHL 16 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Ei olla saatu jengillä peliä käyntiin, eli nyt etsin joukkuetta (1 tai 2 accolle). Hakusessa EHL-peleissä pärjäävä ja kokemusta omaava 6vs6 jengi, jossa pelit onnistuu myös arki-iltaisin. Mieluiten VL-paikka, mutta tarvittaessa myös KH sujuu. (Alkukankeutta luultavasti odotettavissa, viimeks päässy kunnolla 6vs6 pelejä hakkaamaan viime keväänä). Pari viimekautta olin jengissä "maalitykin" roolissa, mutta tässä änärissä oon pelannu kahdensuunnan playmaker-roolia.
-ikää on tarpeeksi.
-kokemusta on kovista jengeistä ja vähän muistakin.
-mikki on.
-pelisilmä, kiekollinen itsevarmuus, viimeistely ja 1vs1 tilanteet vahvuuksia.
Kysymykset ja yhteydenotot PSN: StraightEdgeHc
 
Vastaus: [PS4] NHL 16 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Hakusessa pelaaja tai kaksi, niin saadaan täysi kentällinen ja botit pois.

Pelataan tällä hetkellä 5. divarissa, voittoprosentin yllättäessä meidät kaikki. Meitä on joukkueessa viisi, yleensä 2-4 samaan aikaan linjoilla. Keski-ikä 30v. tienoilla. Ollaan pelattu iltaisin töiden jälkeen 1-6 peliä, riippuen fiiliksestä, melkein jokaisena iltana viikkossa. Nyt on pieni tauko menossa.

Meillä on mikrofonit ja kiroillaan pelin aikana paljon kun ei osata pelata. Eli ei pelata tosissaan. Pelityyli on suoraviivaista ja fyysistä. Meillä vaihtuu pelipaikat suhteellisen usein, mutta pääosin ollaan pelattu 2-3/hyökkääjällä ja 0-1/pakilla.

Mikäli kiinnostaa liittyä joukkoon, niin tervetuloa. Ei tarvitse olla joka ilta linjoilla, mutta useampana iltana viikossa on hyvä.

Privaviestillä lisätietoja.

Kuukauden tauon jälkeen alettiin taas aktivoitua ja otettiin eilen kolmesta pelistä kolme voittoa ja nousu 4. divariin häämöttää. Nyt meitä on 3-5 aktiivijäsentä, eilen linjoilla neljä. Joten yhtä aktiivista tyyppiä haetaan. Eilenkin vaihdettiin pelipaikkoja jokaiseen peliin, niin saa pelata eri paikkoja jos siltä tuntuu.

Pistetään vielä Kari Päärynän tahtomaali tähän: https://www.youtube.com/watch?v=BSyJyAFIL2g

Ja tiimistatistiikat: https://www.easports.com/nhl/clubs/ps4/Salmonella Snakes
 
Vastaus: [PS4] NHL 16 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Mro maalivahti ilman seuraa eli tosiaan etsin 6v6 seuraa mieluiten. kokemusta on jonkin verran mvnä mutta enemmä kentältä mutta kyllästyin nyt tässä nhl 16 kenttä pelaajan rooliin ja nyt haluan kokeila jotain uutta eli jos on tarvetta maalivahdille nii pistä viestiä täällä tai psn:Hazard-Laser
 
Vastaus: [PS4] NHL 16 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Carlsberg HC etsii muutamaa täsmävahvistusta!

Pelaamme ainoastaan kuudella, mieluiten kuutta vastaan, ja osallistumme tulevaan ECL-turnaukseen. Useamman pelipaikan taitaminen on ehdoton plussa, jopa suotavaa. Aktiivisuuden suhteen olisi mukavaa, jos pääsisit peleille pääsääntöisesti useamminkin kuin kerran viikossa. Aikaisempi kokemus isoista peleistä on lähes välttämättömyys.

Ota yhteyttä täällä tai mieluiten PSN: Jormasaurus.
 
Vastaus: [PS4] NHL 16 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Origins etsii uusia pelaajia joukkueen kokoonpanoon. Kokoonpanoon tarvitsemme muutamaa puolustajaa, sekä maalivahtia.
Muutamalle hyökkääjälle, erityisesti keskushyökkääjälle on myös paikka auki. Pelejä pelaamme aktiivisesti joka päivä ja tulevilta kokelailta odotamme myös aktiivista osallistumista.

Joukkueeseen pyrkiviltä odotamme:

-PS4 tai PC -mikkiä
-Aktiivisuutta
-Kokemusta pelin parista, erityisesti EASHL -pelimuodosta.
-Ikää mieluiten +20v.

Jos kiinnostusta löytyy, ota yhteyttä täällä tai psn: kissakalle.

Tässä vielä linkki joukkueen sivuille: https://www.easports.com/nhl/clubs/ps4/ORIGINS

Haku vieläkin käynnissä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: [PS4] NHL 16 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Osaavalle maalivahdille olisi vielä tarve. Melko varmaan osallistumme tohon ECL ja siellä olisi roimasti vastuuta jaossa. Pelaamme 6:lla lähes päivittäin ja jengin runko on pysynyt samana jo vuosia. Liittymispyyntöä: Ace Holes hc ja viestiä perään PSN: Lefa27 tai jarnosa. 2 käyttäjille ei ole tarvetta missään muodossa.
 
Vastaus: [PS4] NHL 16 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Veljet ilman pelikasityst etsii pelaajaa joka pelaa ensisijaisesti mvn tontilla mutta pelaa myös muita paikkoja!
 
Vastaus: [PS4] NHL 16 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Aktiivinen seura hakusessa. Mielellään isoihin peleihin erikoistunut. Pelaan pakissa kumpaakin puolta ja hoidan myös laiturien tontteja. Pyrin mukautumaan seuran pelitapaan, jos tietyllä tavalla pelataan. Ikää kohta 30 vuotta ja mikki löytyy. Minusta saa aktiivisen pelaajan, joka on lähestulkoon jokaisena iltana mielellään vääntämässä peliä. Viestiä voi laittaa tänne tai ps4 markkis_187
 
Vastaus: [PS4] NHL 16 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Hakusessa olisi joukkue joka pelaa pelkästään 6vs6 pelejä.

Tutuimmat pelipaikat itsellä Kh, Ol ja Vp. Kokemusta reilusti 6vs6 peleistä. EHL:stä myös kokemusta 2.kauden verran.

Omasta pelityylistä nyt jotain: Puolustus ennen hyökkäystä, liikutan kiekkoa, mitään koko kentän sooloja harvemmin tulee yritettyä.

Mikki löytyy ja aktiivisuutta myös.

Yhteyttä voi ottaa joko täällä tai PSN: Naikou88
 
Vastaus: [PS4] NHL 16 EASHL pelaaja- ja joukkuehakuilmoitukset

Ikuinen Salao etsii joukkoonsa viellä kovaa ja alotuksia voittavaa sentteriä ! Sekä maalivahti osastolle tarvitaan viellä täytettä ! Myös (op,ol) paikoille kovia suorittajia !

Olemme siis osallistumassa ecl turnaukseen joten jos tunnet olevasi kovan luokan pelimies ota yhteyttä tehdään unelmista totta !

psn: JeremyKoling
 
Ylös Bottom