Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS4, Xbox One, Wii U - 8. sukupolven konsolit

Vastaus: PS4, Xbox 720, Wii 2, Seuraavan sukupolven teknologia

Aivan saman verran täällä on niitä, joiden suosikkikonsoli on tuolta Sonyn puolelta...Jokainen aikuinen nyt tekee kuitenkin omien mieltymysten mukaan valinnan. Ne joiden mielestä grafiikka painaa vaakakupissa enemmän kääntyy Sonyn ja MS:n suuntaan, toisia taas kiinnostaa ihan muut jutut. Jolloin varmasti vähän jokaisen pitäisi kokeilla niitä toisia konsoleita. Isot massat ne konsoleiden myyntimäärät määrää, ei yhdenkään pelifoorumin pikselinlaskijat,fanipojat tai trollit. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Itsellä ollut Sonyn, MS:n ja Nintendon tuotteita ja jokaisessa on ne hyvät ja huonot puolet.

Juurkin näin!
 
Vastaus: PS4, Xbox 720, Wii 2, Seuraavan sukupolven teknologia

Pahoin pelkään, että MS tulee hehkuttamaan Windows 8:lla ja kinect 2:lla. Jos näin käy niin henkilökohtainen kiinnostus ko. laitetta kohtaan lähestyy nollaa. Mutta nyt on toki MS:llä mahdollisuus yllättää positiivisesti.
 
Vastaus: PS4, Xbox 720, Wii 2, Seuraavan sukupolven teknologia

Ei. Se hyvä juttu on siinä, että pääsen pelaamaan niitä HETI, enkä vasta reilun kymmenen minuutin päästä. Tämä on ollut konsolien ässä -kortti PC:tä vastaan niiden synnystä asti.

Jos aika on niin kortilla, että 10 tai 30 minuutin odotteluun ei ole varaa ja se on vahvimpia myyntiargumentteja, voi olla fiksumpaa unohtaa pelaaminen ja keskittyä tärkeämpiin asioihin.

Lienee kuitenkin enemmän oma näkemys vaa'assa, kuin se, että pelin asentumista joutuisi odottamaan parikin tuntia. Ei kenelläkään voi olla näin kiire jos aikaa kuitenkin pelaamisesn löytyy - kaikkimulleheti-sukupolvi tarvitsisi vieroitusta kuukauden pari jossain autiosaarella.
 
Vastaus: PS4, Xbox 720, Wii 2, Seuraavan sukupolven teknologia

Pahoin pelkään, että MS tulee hehkuttamaan Windows 8:lla ja kinect 2:lla. Jos näin käy niin henkilökohtainen kiinnostus ko. laitetta kohtaan lähestyy nollaa. Mutta nyt on toki MS:llä mahdollisuus yllättää positiivisesti.
Mitkä ovat MS:n omia pelistudioita tai -sarjoja, joilla varastaa huomio? Halo? Gears of War? Onko Rare vielä hengissä?

Sonyn omilta studioilta tulee todennäköisesti vahva line-up E3:een, joten MS saa todellakin pistää siellä parastansa eikä piiloutua Windows8:n, ekosysteemin ja Kinectin taakse. XBox360:sen ympärille rakennettiin hieno hype kaikkien (1st, 2nd, 3rd party) taholta ja joka sai aivan rauhassa aloittaa next generationin vuotta ennen muuta porukkaa. Nyt ei ole sitä luksusta ja etulyöntiasemaa. Nyt pitää varastaa show omilla avuillaan. Japanissa se tulee edelleen olemaan vaikeaa. Euroopassa haasteellista, Amerikassa helpompaa. Sen vain ratkaisevat pelit.
 
Vastaus: PS4, Xbox 720, Wii 2, Seuraavan sukupolven teknologia

Nopean 8gb keskusmuistin avulla pystytään vielä pelien latausaikoja pienentämään olemattomaksi vaikkakin taitaa olla puolet varattuna GPU:lle?
Ei ilmeisesti ole varattu, koska jollain teknisellä slidellä luki että "8gb unified memory". Ilmeisesti Sony ottanut valituksista onkeensa ja todennut, että antaa kehittäjien itse päättää, miten muistia käyttää.
 
Vastaus: PS4, Xbox 720, Wii 2, Seuraavan sukupolven teknologia

Jos aika on niin kortilla, että 10 tai 30 minuutin odotteluun ei ole varaa ja se on vahvimpia myyntiargumentteja, voi olla fiksumpaa unohtaa pelaaminen ja keskittyä tärkeämpiin asioihin..

Juuri näin.

Jos miettii vaikka pelaamisen kulta-aikaa, 90-luvun alkupuoliskoa, oli PC:llä tosi omalaatuinen pelitarjonta kaikkine point-and-click seikkalupeleineen, strategioineen jne. PC pelaaminen edusti vahvasti omaa maailmaansa, jossa oli omat pelisarjat ja oma atmosfääri. Konsolirintamalla oli myös paljon variaatiota SNES/MD lisäksi, kuten tuo pelikonsolien Rolls Royce, Neo Geo, sekä muita eksoottisia alustoja, kuten PC Engine ja 3DO yms. Kaikki nämä asustat tarjosivat vahvasti omanlaista pelattavaa ja jopa multiplattarit olivat poikkeavasta konsoli-infrastruktuurista johtuen yksilöllisiä (esim. Alladin).

Tämä oli mielestäni ideaalinen asettelu, sillä tapoihini kuuluu ostaa aina kaikki konsolit. Toivoisin siis, että jokainen alusta edustaisi omaa persoonallista maailmaansa, omalla imagollaan ja pelitarjonnallaan. PC taas on ollut minulle aina pelaamisen harmaata aluetta, johon minulla ei ole ollut mitään tunnesidettä, tai kiinnostustakaan erityisemmin, mutta olen silti arvostanut aina sitä, että PC on ollut oma juttunsa omanlaisella sisällöllään.

Näistä lähtökohdista tilanne, jossa kaikki alustat on tehty samoista komponenteistä ja joille julkaistaan kaikki samat pelit alustojen välisen eron luoden se "että ei tarvitse asentaa pelejä 10min", on mielestäni äärimmäisen tylsä.

Kehityksen suunta, jossa konsolit pyrkivät olemaan mahdollisimman lähellä PC:tä ei ole mielestäni, missään mielessä toivottu. Jos haluan pelata PC pelejä, voin sen tehdä PC:llä. Konsolien toivoisin ennemmin ottavan selkeän pesäeron PC:seen.
 
Vastaus: PS4, Xbox 720, Wii 2, Seuraavan sukupolven teknologia

Jos aika on niin kortilla, että 10 tai 30 minuutin odotteluun ei ole varaa ja se on vahvimpia myyntiargumentteja, voi olla fiksumpaa unohtaa pelaaminen ja keskittyä tärkeämpiin asioihin.

Ei kenelläkään voi olla näin kiire jos aikaa kuitenkin pelaamisesn löytyy - kaikkimulleheti-sukupolvi tarvitsisi vieroitusta kuukauden pari jossain autiosaarella.
TUHOMURSULLA ei nähtävästi ole kolmea lasta pyörimässä jaloissa joista pienintä hyysätään tuonne iltakymmeneen saakka. Sitten kun se saadaan nukkumaan, niin emäntä haluaa Netflixistä jotain omaa ohjelmaa (tyyliin Kreikkalainen naimakauppa), niin usko pois: 10-30 minuuttia pelien ja käyttöjärjestelmien päivityksiä on kyllä niin pelihimot tappavaa odottelua ettei mitään rajaa :D

Kuitenkin jos 20-30 min päivässä pelaa, niin vuodessa saa ihan kivasti pelattua pelejä. Se on vain asennoitumiskysymys.
 
Vastaus: PS4, Xbox 720, Wii 2, Seuraavan sukupolven teknologia

Eihän niitä PC-pelejä pidä joka kerta erikseen asentaa. Samoinhan ne PS pelitkin itsensä päivittävät. Onneksi Boksilla sentää tuli VAIN päivitys, kun taas PS3 monen pikkupelin kohdalla tuli KOKO halvatun peli uusiksi ladattuna.

Toisaalta PC:n steam on kätevä, käynnistyy koneen mukana ja päivittää itsensä. Samoin WIndows päivittää itse itsensä. Käynnistää konenn, pistää kahvin päälle, käy vessassa ja voila konen on päällä ja päivitettynä kun on saanut juotua yhden kupin kahvia.
 
Vastaus: PS4, Xbox 720, Wii 2, Seuraavan sukupolven teknologia

Olisi kyllä toivonut että olisivat näyttäneet konsolin ja siten antaneet konkreettisen muodon kaikelle sille mitä PS4 edustaa.

Tosin voi olla että lopullista ulkoasua ei ole vielä päätetty. Ilmeisesti viime hetkellä lisääntynyt muistin määrä voi aiheuttaa myös muutoksia, sillä konsolit ovat yleensä aika tiiviisti pakattuja.
 
Vastaus: PS4, Xbox 720, Wii 2, Seuraavan sukupolven teknologia

Tulihan tuota seurattua kunnes streami alkoi pätkiä niin pahasti ettei siinä ollut enää mitään järkeä. Ironista kuinka Sony julkistaa kovasti streamausta hyödyntävän konsolinsa noin surkealla streamilla.

Ihan mielenkiintoista settiä kyllä. 8 gigaa muistia on kyllä melkoinen määrä ja epäilemättä antaa mahdollisuuksia vaikka mihin. Jo Wii U:n 2 gigan keskusmuisti sai kehittäjät ylistämään konsolin runsasta muistia, joten PS4:n 8 gigaa, vaikka ehkä vielä nyt ylittääkin reilusti pelien tarpeet, on selvästi panostus tulevaisuuteen. En tiedä mainittiinko streamissa mitään siitä, kuinka suuria muistisyöppöjä käyttöjärjestelmä, pelikuvan tallennus ja muut palvelut ovat, mutta eiköhän tuosta jää pelien käyttöön aika reilusti muistia.

Palveluista puheenollen niitä onkin tulossa aika reilusti. Sosiaaliset mediat sun muut eivät itseä juuri kiinnosta, mutta juurikin tuo pelikuvan tallennus olisi suuri helpotus, koska esimerkiksi speed runeja tulee tehtyä aika tiuhaan. Jos siinä samassa olisi tosiaan vielä asialliset editointityökalut (tosin tuskin menee hirveästi pelkkää leikkelemistä pidemmälle) niin sehän olisi unelma, mutta eiköhän sen kuvan saa sieltä konsolista erikseen muokattavaksikin. Kaverin pelaamisen seuraaminen ei hirveästi kiinnosta, mutta voisihan se olla ihan mukavaa rattoa vaikka skypepuhelun taustalla. Ennemmin käyttäisin kyllä senkin muistin johonkin muuhun joten toivottavasti palvelun voi pistää pois päältä. Vitaa en omista ja tuskin tulenkaan omistamaan joten sen kanssa vehkeilyt voivat kanssa painua minun osaltani prinkkalaan. Kokemus tuskin on sen arvoinen että sen vuoksi kannattaa uhrata rahaa kahteen uuteen konsoliin. Tosin saadaanhan näin Vitallekin jotain pelattavaa (anteeksi, oli pakko :p).

Uusi ohjain... meh. Kaipa tuota kosketusalustaa saa jotenkin käytettyä, ja liikkeentunnistuskin tuo oman lisänsä soppaan, mutta ellei ohjaimen koko kasva DS3:sta merkittävästi niin oma ergonomiani ainakin kärsii. Plussaa kuitenkin siitä että vihdoin uskalsivat vaihtaa tuon D-padin. Share nappi on ehdottomasti mielenkiintoisin uutuus, mutta muuten kaikki onkin jo melkolailla nähty muilla konsoleilla. No, ei nyt tuomita ennen kuin nähdään, mitä tuolla sitten saadaan aikaan.

Ei lainkaan huono aloitus Sonylta. Pari suht kiinnostavaa peliäkin oli näytillä, mutta se ei vielä riitä myymään konsolia. Nättiä kyllä oli, jopa siinä määrin, että esirenderöidyn ja real-time renderöinnin rajaa ei aina huomannut. Saattoi tosin johtua siitä, että streamia oli pakko katsoa 240p resolla että näki muutakin kuin diaesityksen. :eek:

Sitten vain odottelemaan mitä Microsoft tuo pöytään. Pelikokemusten vieminen pois konsoleilta tuntuu olevan tämän sukupolven trendi. Nintendo on tuomassa Miiverse palvelunsa älypuhelimille ja tietokoneille ja Sonyn palvelu mahdollistaa pelien streamaamisen puhelimilta tai tableteilta. Microsoftkin taatusti suunnittelee jotain Windows-alustojensa kanssa. Microsoftilla on tosiaan paljon haastetta mikäli se yrittää pistää Sonyn palveluista paremmaksi. Ohjaimesta ei ole tietoa, mutta toivon mukaan sekin on perus padia kehittyneempi.

Tästä sukupolvesta voinee ainakin sanoa, että Wii U tulee ainakin varmasti tähän talouteen tämän vuoden puolella, vaikka jo ihan Nintendon omien pelien vuoksi, joita nähdäänkin E3:ssa oikein urakalla. Myös 3DS:n pelitarjontaan on tulossa sellaisia lisäyksiä, että niiden kanssa pärjää vielä pitkälle. Kun niistä on päästy yli (tai kun Wii U alkaa olla jo sen verran vanhentunut, että multiplattarit siitä selvästi kärsivät), on Sonyn ja Microsoftin uusien konsoleiden pelitarjonta jo varmasti sitä luokkaa, että niiden väliltä uskaltaa jo valita. Julkaisussa en varmaan osta konsolia enää ikinä, sen verran olen oppinut viimeisimmistä konsolijulkaisuista (bugiset tai ei vielä valmiit käyttöjärjestelmät, julkaisupelien jälkeinen pelikato). Mutta tosiaan, katsellaan mitä se Microsoft sieltä puskee ulos ja millaista pelitarjontaa uudet konsolit saavat.
 
Vastaus: PS4, Xbox 720, Wii 2, Seuraavan sukupolven teknologia

Kerroppas xevious miten se pesäero PC:llä pelaamiseen pitäisi hoitaa? Eikö pelit ja ohjaustapa sekä olohuone sinulle riitä? Kummaa rutinaa jonkun saakelin prosessori arkkitehtuurin pohjalta. Otat jonkun niistä kulta-ajan konsoleistasi ja alat pelata. Mie olen sitä mieltä...

Ja myös sitä mieltä, että x86 on oikea veto. Se ei määritä millaisia pelejä tulee, vaan studiot. Ja väitänpä ainakin Sonyn pitävän maineestaan kiinni talona jolta tulee pelejä koko perheelle. Myös niille pikku vilpereille.
 
Vastaus: PS4, Xbox 720, Wii 2, Seuraavan sukupolven teknologia

TUHOMURSULLA ei nähtävästi ole kolmea lasta pyörimässä jaloissa joista pienintä hyysätään tuonne iltakymmeneen saakka. Sitten kun se saadaan nukkumaan, niin emäntä haluaa Netflixistä jotain omaa ohjelmaa (tyyliin Kreikkalainen naimakauppa), niin usko pois: 10-30 minuuttia pelien ja käyttöjärjestelmien päivityksiä on kyllä niin pelihimot tappavaa odottelua ettei mitään rajaa :D

Kuitenkin jos 20-30 min päivässä pelaa, niin vuodessa saa ihan kivasti pelattua pelejä. Se on vain asennoitumiskysymys.
Täytyy sanoa, että kanssasi samaa mieltä. Olen viime aikoina vaihtanut mieluummin peliä, kuin alkanut katselemaan päivityspalkin hidasta liikkumista. Onneksi Plus-jäsenyyden ansiosta pelit ovat melko varmasti päivitettyjä, joskaan eivät aina jos päivitys on tipahtanut jakeluun vasta huoltoajankohdan jälkeen. Itsellä pelailu osuu oikeastaan vain ja ainoastaan iltoihin, useinmiten viikonlopuille. Uusien pelien kanssa on juurikin niin, että niitä tulee sitten pelailtua päivittäin mamman käytyä yöpuulle, jos se ainoa päivän ainoa pelitunti kuluukin päivitystä katseltaessa, niin pelit jää kyllä siltä illalta pelaamatta, jos päivitysikkuna pompsahtaa ruudulle.

Onhan se tietenkin eri asia, jos koulusta/töistä tullessaan voi vapaasti räiskyttää pelimasiinaa, mutta tämmöisille yli kolmekymppisille ei sitä peliaikaa enää niin kauheasti heltiä, että jaksaisi latauspalkkeja tölläillä paria kymmentä minuuttia.
 
Vastaus: PS4, Xbox 720, Wii 2, Seuraavan sukupolven teknologia

Muutama viikko sitten Sonyn fanipojat olivat vielä sitä mieltä, ettei 4 gigaa muistia voi millään loppua kesken. Onneksi Sony oli kannattajiaan kaukonäköisempi tällä kertaa.

Uusi Playstation ei ollut minulle millään tavalla yllätys. Ohjaimeen integroitu move tulee olemaan luultavasti hyvin kömpelö ratkaisu. En keksi mielessäni sille mitään sujuvaa käyttöä. Kosketuslevy on myös varmaan kelvoton muuhun kuin kursorin liikutteluun esim. nettiselauksessa. Todennäköisesti en tule koskaan ostamaan kyseistä konsolia, jos ei sille ilmesty aivan erityisen hyviä yksinoikeuspelejä. Peleistähän kaikki on lopulta kiinni.

Odotukset uutta Xboxia kohtaan ovat suunnilleen yhtä vaisuja. Ainoa mikä voi pelastaa Xboxin on oikeasti toimiva Kinect. Nykyisen kaltainen huonosti toimiva Kinect ja sen käyttöön pakottava käyttöliittymä on pahin painajainen. Olen kuitenkin hankkinut niin paljon XBLA-pelejä, että jos uusi konsoli tukee niitä, se olisi tärkein syy päivittämiseen jossain vaiheessa. Vähän sama kuin Wii U:n kohdalla houkuttelee se, että ohjaimet on jo valmiina ja niistä on aikoinaan maksettu suolaisesti. Lisäksi odotan edelleen, että Wiin ohjaimet lunastaisivat oikeasti ne annetut lupaukset.

Näillä tiedoilla ja odotuksilla uskon, että on parempi skipata seuraava "tehokonsolisukupolvi" ja hankkia sen sijaan paljon nykyistä tehokkaampi PC. Pelaan kuitenkin enimmäkseen sellaisia pelejä, joita ei missään tapauksessa voi pelata konsolilla kuten raskaita strategiapelejä.

Sitten kun Gigantista saa uuden pleikkarin alle 200 eurolla, harkitsen uudestaan.
 
Vastaus: PS4, Xbox 720, Wii 2, Seuraavan sukupolven teknologia

Tuohon päivitysten katseluun. Itselläni kanssa sitä peliaikaa on vähän, vaikka en ole hetikaikkinyt polvea mielestäni. Päivisin jos tulee aikaa, esim lapset menee pihalle. Niin silloin pääsee ärräpäivä, jos peliä pitääkin ruveta päivittämään. Tai käyttistä. Sillä se 30min-60min mitä aikaa sattuu olemaan, saattaa tosiaan mennä tähän.

Iltaisin ei ihan näin suuri ongelma, kun jos vaaditaan päivitystä voi sen aikana vaikka hoitaa omat iltatoimet. Tai tarkistaa päivemmällä ohimennen, vaaditaanko päivityksiä. Toki näitä saattaa tulla tuossa välilläkin, mutta tämä on jo huonoa tuuria.

Plus-jäsenyyden taustalataus määrättynä ajanjaksona on loistava ja tämä omalla kohdallani tuonut tähän helpotusta. Suosittelen, on hintansa väärti niille, joilla perhe rajoittaa sitä omaa peliaikaa.

Jos taas puhutaan demojen tai muun lataamisesta, eli ne päätetäänkin ladata silloin kun alkaa se aika, niin tuollainen heti pelaamaan systeemi on kyllä kieltämättä loistava. Ei tarvitse päivemmällä miettiä asiaa, eikä odotella jos tulee illalla hetken mielijohde ladata joku peli.

Kun lapset lentää pesästä tai saavuttavat määrätyn iän, niin sitten sitä peliaikaa alkaa taas paremmin löytymään.
 
Vastaus: PS4, Xbox 720, Wii 2, Seuraavan sukupolven teknologia

Joo-o eipä toimi PS3 pelit tällä PS4, itse en osta ainakaan heti koska pitäisi samantien ostaa samat pelit uudestaan taidanpa odottaa kun tulee NHL 14 nii sitte siinä samassa.

Mikä ihme tuo kosketusnäyttö tossa ohjaimessa on näyttää erittäin monimutkaiselta ja hyödyttömältä? :rolleyes:
 
Vastaus: PS4, Xbox 720, Wii 2, Seuraavan sukupolven teknologia

Ei ole lapsia, mutta on kiireinen työ jota tykkään tehdä, tyttöystävä joka valtaa netflixillä universumin, arkisin uintivuorot - sekä omat tärkeimmät harrastukset, eli luomishommat. Ja sitten ne kymmenen muuta juttua mitä kaikilla muillakin.

Lapset oma lukunsa toki, mutta kyllä jostain vartista ruikuttaminen on taas niin first world problemia, että säästätte etunenässä itseänne kun lopetatte pelaamisen :)
 
Vastaus: PS4, Xbox 720, Wii 2, Seuraavan sukupolven teknologia

Joo-o eipä toimi PS3 pelit tällä PS4, itse en osta ainakaan heti koska pitäisi samantien ostaa samat pelit uudestaan taidanpa odottaa kun tulee NHL 14 nii sitte siinä samassa.

Mikä ihme tuo kosketusnäyttö tossa ohjaimessa on näyttää erittäin monimutkaiselta ja hyödyttömältä? :rolleyes:
Ei sun tarvi ostaa pelejä uudestaan vaan sä voit pelata sillä sun ps3:lla sun vanhoja ps3 -pelejä. Suosittelen lukemaan myös vähän tästä "kosketusnäyttö-asiasta", varsinkin kun siitä on tietoa helposti saatavilla. Kyseessä on siis kosketuslevy, ei näyttö, jota pyyhkimällä saadaan peleissä eri tapahtumia aikaiseksi, vähän kuten PS Vitassa samanmoinen pyyhkäisy alue toimii.

---

Itselle tosiaan tilaisuus oli vähän kuten etukäteen oletinkin. Konsolia ei näkynyt vilaustakaan, joskaan en keskeneräistä laitetta olisi halunnutkaan nähdä. Pienenä yllärinä oikeasti näytettiin pelikuvaa, jota en ihan tässä vaiheessa vielä uskonut näkeväni. Pelikuvan turvin tosin sivuutettiin useita toimintoja, joita taas olisin ihan peruskonsolista halunnut tietää.
 
Vastaus: PS4, Xbox 720, Wii 2, Seuraavan sukupolven teknologia

...kyllä jostain vartista ruikuttaminen on taas niin first world problemia, että säästätte etunenässä itseänne kun lopetatte pelaamisen :)
Aika jännä, että silti uuteen ps4-konsoliin tulee Gaikailla toteutetut pelidemot ja on-demand -pelin pelaaminen ennen kuin peli on kokonaan latautunut...

jotenkin... väkisinkin... tulee mieleen että jollakulla muullakin on ollut sama ongelma kuin minulla ja parilla muulla foorumistillä. :)
 
Vastaus: PS4, Xbox 720, Wii 2, Seuraavan sukupolven teknologia

LOL. Todellakin ruikutan vartista. Joskus se on kolmasosa käytössä olevasta ajasta. Tai ajasta jonka haluan pelaamiseen käyttää.
Aivan samalla tavalla läppärin tahi täppärin pitää herätä heti kun alan kys. Gadgettia käyttämään. PC:tä kyllä voin odotella :D
 
Vastaus: PS4, Xbox 720, Wii 2, Seuraavan sukupolven teknologia

Tämä kosketusnäyttö alue toimii vain silloin kun sen käyttö on mietitty valmiiksi hyvin. PSVitan paras toteutus on ollut FIFA peleissä jossa takalevyn kosketuksella on hoidettu maalia kohti potkaiseminen: paneeli on maalikehikko ja kosketusalue vastaa tähtäyspistettä laukaukselle. Vitalla se toimi hyvin (jopa niin hyvin, että EA:n omat testaajat halusivat pelata konsoliversiota Vitan kontrolleilla) ja ei ole vähättelyä sanoa, että tämän seurauksena Sony on kuunnellut kehittäjien toiveita ja iskenyt paneelin ohjaimeen. Se, että paneelin paikka löytyi padin etupuolelta on minulle tavallaan pienoinen yllätys ja vastaavasti on vaikea kuvitella että se toimisi esim. FIFAssa yhtä hyvin kuin Vitalla takapaneelin käyttö. Onneksi FIFA15 voidaan striimata tarvittaessa Vitalle ;)

Pelinkehittäjät ratkaisevat kuitenkin tämän ongelman meidän puolesta.
 
Ylös Bottom