Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PSP Minis -pelit

Vastaus: PSP Minis -pelit

PS3-yhteensopivien PSP Minis -pelien valikoima kasvaa tänään huomattavasti. Katso koko lista spoilerin alta.
Alien Havoc
Beam’Em Up
Blast Off
Bloons
Brainpipe
Breakquest
Bubble Trubble
Circles, Circles, Circles
D-Cube Planet
Dracula – Undead Awakening
Dynogems
Echoes
Fieldrunners
Fortix
Funky Punch
Heracles Chariot Racing
Hero of Sparta
Kahoots
Let’s Golf
Mahjongg Artifacts: Chapter 2
Pachisi
Pinball Dreams
Pinball Fantasies
Puzzlescape mini
Red Bull X-Fighters
Route 66
Spot the Differences!
Stand O’Food
Suduko
Telegraph Crosswords
Tiger Trouble
Vempire
Yetisports
Yummy Yummy Cooking Jam
Zombie Tycoon
Hieman harmittavasti Tetris ei edelleenkään kuulu PS3-tuettujen joukkoon.

Lähde: PS.Blog

Olisipa legendaariseen
Yetisportsiin
lisätty vielä legendaarisempi
Bloody pingu :D
 
Vastaus: PSP Minis -pelit

Latailin uudestaan Bloons ja Hero of Sparta pelit, niin nyt näyttivät toimivan PS3.
 
Vastaus: PSP Minis -pelit

Eilen tuli yöllä latailtua toi pinball dreams, kun nyt kerran mainitsivat pelin toimivan myös ps3:lla (pahoitteluni, väärälle alueelle postaan). Tuloksena oli käynnistyksen yhteydessä virheilmoitus (80010006). Aina. No hetken ihmettelyn ja googlailun tuloksena löytyi tieto päivityksestä 3.15, joka näköjään on vapaaehtoinen, joten ps3 ei siitä käynnistyksen yhteydessä erikseen ilmoittanut. Päivityksen lataamisen jälkeen lähti pelittämään.
Tämä siis ihan vaan yleisesti tiedoksi, jos joku hakkaa päätä seinään saman asian kanssa...
 
Vastaus: PSP Minis -pelit

Hero of Sparta tuli ladattua ja yllätävän positiivinen olo jäi. Hieman god of war vaikutteita mukana ja mukavasti kulkeva tarina. Ehkä vähän liian helppo mutta hintaansa nähden kokonaisuus on kiitettävä.

Myös Vampirea (en jaksa tarkistaa oikeinkirjoitusta) tuli kokeiltua mutta se oli täys susi. Perus palikan pudottelua mikä kävi tylsäksi ja ärsyttäväksi ku ei itse osaa ajatella niin nopeasti :D tuli pelkkää game overia.
 
Vastaus: PSP Minis -pelit

Ylimääräinen vapaapäivä käytetty tehokkaasti.. PSP-Minis peleihin :D


Blast Off - YouTube - PSP Minis Blast Off

Kerää talteen turvanarunsa unohtaneet ja avaruuskävelylle lähteneet astronautit. Muuten helppo homma, mutta planeettojen vetovoima pistää raketin lentoradat uusiksi. Hyvin nopeasti nähty.


Dracula - YouTube - PSP Mini Dracula - Undead Awakening

Alakerran väkeä putsataan kaduilta kuljeksimasta. Kaiken aikaa reppanoiden määrä ruudulla lisääntyy ja asevalikoimasi monipuolistuu. Hauskin oli tämä Arskalta pöllitty gutling guni. Lopussa tulee itse herra Dracula morjestamaan ja tämän niitattuasi pääset valitsemaan perkeistä mieluisimman.


Let's Golf - YouTube - Let's Golf - PSP/PSP GO Mini - Game Trailer

Hyvin simppeli golf-peli, joka pystyy tarjoamaan moninpelin samalta PSP:ltä. Mailan pääsee itse valitsemaan, vaikka mailapoika tuntuu osaavan hommansa. Tuulenvire pitkissä lyönneissä ja rinteen kulma putatessa syytä ottaa huomioon. Everybody's Golf tuli hieman mieleen pelin yleisilmeestä, vaikka muuten ei olla samalla tasolla.


Heracles Chariot Racing - YouTube - PSP Mini Heracles Chariot Racing

Jos joulunpyhinä televisiosta tulleen Ben Hurin kilpa-ajot jäivät kaivelemaan mieltä, löytyy tästä sen henkinen jatkaja. Tosin hevosia ei näy missään, mutta tutut vankkurit kyllä. Kilpakumppanit Kreikan mytologiasta. Aika kiva.


DynoGems - YouTube - DynoGems for PSP

Päivän paras peli ehdottomasti! Kun Minis-sarjan ainoa Tetris onnistui failaamaan jossain mielessä, korvaa tämä sen menetyksen aika kivasti. Poimi lähestyvästä palikkakasasta saman väriset yhteen ja saat taas hiukan lisää elintilaa. Kun Minis-pelejä arvioi helpon lähestyttävyyden ja pienten hetkien täytteeksi, on tässä juuri sellainen erittäin hyvä esimerkki. Korvalaput korvissa tämän äänimaailmassa viihtyi hyvin.
 
Vastaus: PSP Minis -pelit

Monsters (Probably) Stole My Princess - siinä nimi uudelle Minis-julkaisulle. Luvassa on kuvaruutukaappausten perusteella ylöspäin skrollaavaa tasoloikkaa, jossa tavoitteena on pelastaa kaapattu prinsessa hirmuisten hirmujen käsistä. Ulkoasu on ainakin melko hauskan näköistä.

Julkaisua lupaillaan helmikuulle, ja tekijänä Mediatonic. Peli on PSN-yksinoikeus, eikä esim. iPhone porttaus.

Monsters (Probably) Stole My Princess - PSP - Mediatonic
 
Vastaus: PSP Minis -pelit

Onko nämä Minis -pelit aluekoodattuja, eli toimiiko jenkki storen minisit Suomi PSP:ssä?
Ei ole aluekoodattuja, mutta sidottu PSN-tunnukseen. Eli jos siirrät jenkkitunnuksella ostettua matskua PSP:lle, jyrää se PSP:llä aiemmin olleen (Suomi-)tunnuksen, joten se jyrätyllä tunnuksella ostettuja juttuja ei voi käyttää.
 
Vastaus: PSP Minis -pelit

PlayStation Facebook-sivulta saa latauskoodin yhteen minis-peliin (Arctic Adventures: Polar's Puzzles) sivun Like-linkkin klikkaamalla.
 
Vastaus: PSP Minis -pelit

PlayStation Facebook-sivulta saa latauskoodin yhteen minis-peliin (Arctic Adventures: Polar's Puzzles) sivun Like-linkkin klikkaamalla.
Jos sivua on jo aiemmin likettänyt, on samainen peli saatavilla myös Xmas Offer -tabin kautta. Samalla pitää tosin hyväksyä kyseinen Xmas Offer -"sovellus", mutta sen voi saman tien kyllä poistaakin, kunhan koodinsa on lunastanut.
 
Vastaus: PSP Minis -pelit

Angry Birds tuli eilen illalla ladattua. En ole kosketusnäytöllisiä versioita pelistä pelannut, joten eroista niihin en osaa kertoa. Todella koukuttava peli, suosittelen!
 
Vastaus: PSP Minis -pelit

En tiedä johtuuko mistä, mutta itsellä ainakin PSP menee jumiin, kun Angry Birdsin on jättänyt itsekseen päälle ja säästötilasta palatessa yrittää sammuttaa peliä. Kahdesti jo joutunut akun irrottamaan PSP:stä. Kyseessä 3004 malli.

ps. Näköjään muillakin ollu samaa ongelmaa Linkki
 
Vastaus: PSP Minis -pelit

Angry Birdsin jälkeen tuli hankittua PSP:lle Who's That Flying?! minis-peli. Tullutkin etsitty sivultapäin pelattavaa räsikintää, jossa lennetään aluksella.

WTF?!:ssä :) ei lennetä aluksella vaan pienellä sankarilla. Tämä näkyy selkeimmin tehdessä erikoisliikkeen miekalla suurempia vihuja vastaa, mikä on helkutin hauskaa puuhaa. Muutenkin grafiikat ovat todella hyvännäköiset, parasta 2d-grafiikkaa, mitä PSP:llä olen nähnyt. Muutoinkin sarjakuvamainen ote puree ja lujaa!

Peliä voi ohjata tatilla tai ristiohjeimalle. Alkuun tuntui, että tarkinta ohjaus olisi ristiohjaimella, mutta tatilla hahmon saa liikkumaan pehmeämmin ympäri kenttää, mikä auttaa ohjaamaan hahmon vihuihin/auttaa osumaan ampumisessa. Pelissä siis voi tuhota näitä "merkityksellisiä" vihuja törmäämällä heihin tai ampumalla ne. Pelissä on myös vihuja, jotka vain hidastavat pelaajan tuhoamisvimmaa näitä "merkityksellisiä" vihuja vastaan. Vaikeusaste tuntuu olevan kohdillaan, koska jo toisessa kentässä liian huono pelaaminen tuotti kentän alkamisen alusta :). PSP:n näyttö voisi olla hieman tarkempi loppuvastustajia vastaan, koska pelin zoomatessa kuvan kauemmas grafiikka hieman pikselöityy liikaa (aivan kuten Angry Birdsissä), mutta grafiikka näyttää silti hyvältä ja selkeältä. Vau!


Nyt pelin pelattua läpi jäi pelistä hyvä maku. Jotkut bossit tuottivat parikin kertaa kentän alkamisen alusta, mutta hieman agressiivisimmella pelitavalla bossit kaatuivat sitten suhteellisen helpostikin. Hieman jäi vaivaamaan voiko kentät pelata siten läpi, ettei yksikään "merkityksellinen" vihu pääse ohi. Kenttiä voisi olla viidentoista (5 sijaintia, joissa jokaisessa 3 kenttää) sijaan muutama enemmän, tosin kyseessä muutaman euron minis-peli, niin ymmärtää lyhyyden.

Traileri
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PSP Minis -pelit

OMGz tuli Plus-jäsenille ja täytyi tulla kehumaan sitä tänne. Todella koukuttava tapaus, tuli pelattua kuusi tuntia putkeen yöllä, ei vaan pystynyt lopettamaan ennenkuin oli 100% tahkottuna. Ammutaan zombeja ja yritetään saada ketjureaktiolla räjäytettyä koko ruutu tyhjäksi elävistäkuolleista.
 
Ylös Bottom