Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PSP-ongelmaketjujen äiti

Vastaus: PSP-ongelmaketjujen äiti

eli jos ostan tollasen samanlaisen wlan tukiaseman, ja pistän sen pistokkeeseen yläkerrassa :D eikös siinä pidä säätää jotain ja pitääkö siinä olla muuta tarviketta/piuhaa viellä?
Luonnollisestikin sen pitää keskustella jo olemassaolevan langattoman verkkosi kanssa. Helpoiten se onnistuu, kun yhdistät WLAN-tukiaseman kaapelilla toisiinsa. Jos se ei ole mahdollista, sitten ne pitää yhdistää toisiinsa langattomasti, joka on jo monta astetta vaativampi operaatio.

PS. Anteeksi, mutta minusta kuulostaa siltä, että kaikista helpoimmalla pääset, kun tyydyt käyttämään PSP:n verkko-ominaisuuksia ihan siellä alakerrassa.
 
Vastaus: PSP-ongelmaketjujen äiti

Njoo... perhe vaan tuppaa olemaan tiellä, ja haluisi omaa rauhaa. Mutjoo.
 
Vastaus: PSP-ongelmaketjujen äiti

Eilen kun olin installaamassa psp:ni olisko ollut 6.00 päivitystä, niin 88 % kohdalla se alkoi hidastella ja lopulta heitti että update failet. Sain sitten psp:n sammutettua kun se ei muihin nappeihin reagoinut, ja se onneksi käynnistyi, mutta se on nyt versiota 6.00, vaikka se ei ehtinyt kokonaan päivittyä. Onko jotain kokemusta kellään että mitä nyt kannattaisi tehdä tai olla tekemättä?:confused:
 
Vastaus: PSP-ongelmaketjujen äiti

se onneksi käynnistyi, mutta se on nyt versiota 6.00, vaikka se ei ehtinyt kokonaan päivittyä. Onko jotain kokemusta kellään että mitä nyt kannattaisi tehdä tai olla tekemättä?:confused:
Antaako se asentaa uusiksi?
 
Vastaus: PSP-ongelmaketjujen äiti

Mulla on tälläinen ongelma, että psp heittää itsestään xmb-ruutua (tai siis sitä mitä tulee kun painaa Home/Ps-näppäintä [haluatko lopettaa pelin tjv.])...
Se tulee ilmeisesti aina silloin kun se alkaa aina jotain lukemaan levystä ja ilmeisesti vehje ottaa jonkin virhe tunnistuksen että levykansi olisi auki... Mikä neuvoksi? Onko jokin osa ehkä taipunut tai likainen että ei huomaa levyä?
 
Vastaus: PSP-ongelmaketjujen äiti

Olen käyttänyt Media Go-ohjelmaa tässä pari kuukautta. Nyt ostin Go:n ja siihen on tullut uusi päivitys 1.2. Itselläni on asennettu 1.1a. Lataan päivityksen ja yritän asentaa ja Media Go herjaa, että koneelle on jo asennettu Media Go enkä näin ollen voi asentaa 1.2 päivitystä.:rolleyes:

Näinpä myöskään PSN ei sitten pelitä Media Go:n kautta, se kun vaatii nyt tuon 1.2:n. Mikä avuksi? Poistin jo Go:n kerran ja asensin uudelleen, muttei tuonut ongelmaan ratkaisua.
 
Vastaus: PSP-ongelmaketjujen äiti

Minäkin ihmettelin samaa. :confused: Varmaan sitä ei saa asennettua kuin lataamalla netistä uudemman version jonka asentaa sitten kun on poistanut vanhan. En ole vielä kyllä itse jaksanut koittaa...
 
Vastaus: PSP-ongelmaketjujen äiti

Tuli tuossa uudella psp Go:lla tämmöistä herjaa: install failed 80435061
Eli yritän latailla storesta psp:n demoja, jotka olen ladannut aikaisemmin ps3:lla. Mutta heittää vain tuota install failed herjaa. Boottaus ei auta. Onko joku muu törmännyt samaan ongelmaan tai olisiko ratkaisua miten saisin nuo demot psp:ni.
Tietokoneeseeni en saa Media GO:ta, asennus kaatuu, ilmeisesti ei tue 64 bittistä xp:tä ja PS3 remote play ei myöskään toimi ps3 ilmoittaa kun käynnistyy etänä ettei kovalevyä löydy.
 
Vastaus: PSP-ongelmaketjujen äiti

Tuli tuossa uudella psp Go:lla tämmöistä herjaa: install failed 80435061
Tuo tuntuu liittyvän siihen, ettei PSP omasta mielestään ole aktivoitu kyseiselle PSN-tunnukselle. PSP:n valikoista löytyvän Account Managementissa on kohta System Activation. Kokeile sitä, että ensin de-aktivoit ja sitten aktivoit.
 
Vastaus: PSP-ongelmaketjujen äiti

Nyt Nisun ja TT-2k:n temput kokeiltu. Ei siis auta vaikka kuinka rämpyttäisin ja yrittäisin ladata uudestaan ja tuolla aktivointi kikalla ei ollut myöskään vaikutusta asiaan muuta kuin sain psp:ni kerran sillä kaatumaan. Täsmennyksenä videoiden ja teemojen lataus onnistuu ihme kyllä. Noh ei kai tässä muuta auta kuin odotella GT:n latauskoodia ja toivoa että edes sen pystyisi lataamaan.

EDIT: Kula worldin lataus onnistui ladattujen listalta, mutta demot eivät edelleenkään pelitä.
 
Ylös Bottom