Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Punakone (NHL 12)

proojaska

New Member


Team Punakone

Aurinkokuninkaiden ja Sielun Veljien yhdistymisen tulos Punakone jyllää EASHL-kaukaloissa nimensä mukaisella tavalla. Tilastoja hehkuttamatta tai mitenkään ylistämättä, tämän hetken Suomen ykkösseura rymistelee ja viimeistelee, sekä pelaa tietenkin nimeä kunniottaen taitopelin kautta.


Neuvostoliiton Punakone oli legendaarinen jääkiekkoviisikko historiallisessa maajoukkueessa ja voittamaton superketju, joka on kummitellut suomalaisten, sekä muunmaalaisten kiekkofanien mielissä sitten Sarajevon Olympialaisten 1984 - Betting with Punteracademy.

Pitkään toistensa piinaamina ja tiukkojen matsien vastuksina toimineet Aurinkokuninkaat ja Sielun Veljet päättivät yhdistää voimansa syksyllä, minkä seurauksena EASHL-rintamalle syntyi uusi haastajajoukkue Punakone.

Yhdessä tuumin


Niin entisten Aurinkokuninkaiden kuin Sielun Veljien pelaajarungot ovat tulleet tutuksi jo alunperin vuodelta 2009, jolloin EASHL-pelimuoto saapui EA Sportin jääkiekkoluomuksen sisällöksi. Niin Aurinkokuninkaat kuin Sielun Veljet ovat kulkeneet vuosien varrella eri nimillä ja joukkueet ovat osallistuneet moniin tiukkoihin vääntöihin niin EHL:ssä kuin bugikutien ja kaariveto herrojen kanssa. Nyt matka jatkuu yhdessä tuumin kohti uusia bugittajia ja uusia loistavia kuusi vastaan kuusi koitoksia kohti.

Joukkueen runko rakentuu tasaisesti jo pitkään Aurinkokuninkaiden, Sielun Veljien tai kyseisten seurojen muiden nimien alaisuuksissa pelanneista pelaajista. Molemmat "perusrungot" ovat saaneet mukaan taitavia, rohkeita, fyysisesti pelaavia ja erityisesti hienoja persoonia. Joukkueessa kansallisuudella ei ole väliä, vaan sillä, minkä panoksen pystyy tuomaan koko joukkueen pelaamiseen.

Tilastonäpertelyä

Niin Aurinkokuninkaiden kuin Sielun Veljien nimet on nähty korkealla jo edellisten versioiden tuloslistoilla. Näiden pohjalta oli lupa lähteä odottamaan menestystä uuden joukkueen osalta. Ja ei puheita ilman todisteita. Tähän mennessä Punakone on pelannut 480 ottelua, joista tuloksena on 401 voittoa, 59 tappiota ja 20 karvaisevaa jatkoajan uunoilua. Maaleja Punakone on naputellut vastustajien verkkoon 4,98 keskiarvolla. Tällä hetkellä koko kauden tilastoissa irtoaa sijoitus numero 7.

Ja tästä vielä tarkempien tilastojen pariin.

Punakoneen pelifilosofia perustuu kiekollisesti laadukkaaseen peliin ja tarvittavaan fyysisyyteen, jota pyrimme vaalimaan jokaisessa ottelussamme. Tarkoituksena on aina tuoda mahdollisuuden mukaan kuusi kenttäpelaajaa ja emme valikoi vastustajiamme muuta kuin sen verran, että jätämme mielellämme amerikkalaisten hostailuvuorot välistä. Toivommekin, että myös varsinkin suomalaiset vastustajat osoittavat selkärankaa ja uskaltavat lähteä haastamaan meidän joukkuettamme tiukkoihin vääntöihin.


Bugirannarihiirille pientä koulutusta.

Joukkueen kokoonpano

Tällä hetkellä joukkueessamme pelaa 12 pelaajaa, joista pääsääntöisesti maalivahdin paikalla pelaa kaksi, puolustajan paikalla kolme ja hyökkääjän paikalla seitsemän nimeä. Tässä kokoonpanolista:

ProoJaska GM
Mako_81 GM
Mikekki GM
Repomiess GM
wickedtah69
Jageksi
ALOL997
Nyyber
FIN_Potilas
Jakcs84
gendlik
Jormasaurus

Todelliset kyvyt kiinnostavat aina

Joukkueessamme on tällä hetkellä hyvä aktiivisuus päällä, mutta sen takaamiseksi pidämme korvamme auki pelaajille, jotka ovat valmiita näyttämään niitä taitoja, joita vaalimme joukkueessamme.

Jos mielestäsi omaat hyvät taidot joukkuepelaamiseen, sekä sinulta löytyy jo hieman kokemusta EASHL-peleistä, voit olla etsimämme henkilö. Arvostamme pelisilmää, sekä kunnioitusta muita kanssapelaajia kohtaan, mikä meinaa sitä, että kiekko irtoaa hyvin lavasta, eikä lapasi sponsorina ole Eri Keeper. Mikäli olet puolustaja, jonne meillä on suurin tarve, osaat sijoittua vähintäänkin kelvollisesti, sekä ymmärät pelin avaamisessa ensimmäisen syötön tärkeyden. Pelasit millä paikalla tahansa, ymmärrät myös pelitaitojen kehittämisen tärkeyden. Kaikkea näitä asioita ei ole pakko löytyä pääkopasta tai taitovarastosta, mutta ne auttavat kovasti EASHL-maailmassa selviytymisessä.

Hakemus tulemaan


Mikäli tekstin luettua sinua kiinnostaa ottaa haaste vastaan ja haluat tulla näyttämään meille taitosi, ota yhteyttä seuraavalla tavalla:

Lähetä yksityisviestillä hakemuksesi minulle foorumin yksityisviestin kautta, jossa kerrot vähän itsestäsi, EASHL-historiastasi, sekä sen, että mitä haluat tuoda meidän joukkueeseemme omilla esityksilläsi.

Emme valitettavasti edes vastaa viesteihin, jotka etenevät tyylillä: noniin, voisin tulla pelaamaan, lähetä kutsu heti, vaan odotamme pientä panostusta joukkueeseen hakemisen yhteydessä.

Toinen mahdollisuus on lisätä joku GM:stä PSN:n kautta, jossa laitat viestiin, josta löytyy yllä kaivattuja asioita. Yhteydenoton jälkeen sovitaan jatkotoimenpiteet.

Terveisin,

Team Punakone
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Punakone (NHL 12)

Tuo ensimmäinen kuva näyttää kovin tutulta.. Punanuttu pötköttää sinisen jälkeen :rolleyes:
 
Vastaus: Punakone (NHL 12)

Kiva, että pidätte meitä edelleen Suomen parhaimpina, kiitos! :)

basbar ja jbbsr, ketä te ootte? Ei millää pahalla, mut pitäkää suuta hiukan pienemmällä.
 
Vastaus: Punakone (NHL 12)

Mitä täällä itketään? Punakone on yksi Suomen parhaista joukkueista ellei paras.
 
Vastaus: Punakone (NHL 12)

mites suomen parhaal jengil on pelit menny muroja vastaan?

Jaa-a pääosin ollut hyviä ja rehtejä pelejä, eikös? Eilen taisi hieman revetä teidän suuntaan, onnittelut siitä...

Repomiehen (Repomiess) sanoin: "Välillä pitää saada kunnolla turpaan, ei tästä muuten mitään tuu. :D" Eli päätä ylös vaan! :) Huonompia kausia tulee väkisinkin.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Punakone (NHL 12)

Jaa-a pääosin ollut hyviä ja rehtejä pelejä, eikös? Eilen taisi hieman revetä teidän suuntaan, onnittelut siitä...

Repomiehen (Repomiess) sanoin: "Välillä pitää saada kunnolla turpaan, ei tästä muuten mitään tuu. :D" Eli päätä ylös vaan! :) Huonompia kausia tulee väkisinkin.

joo eiku pojat käski tulla sanoon tänne jotain pätevää ku teil ei vissii oikee peli kulkenu niin en keksiny parempaa sanottavaa :)
 
Vastaus: Punakone (NHL 12)

Or else? Mikek tulee ja nöyryyttää virtuaalilätkässä? Cmoon, vähä pilkettä silmäkulmaan. Ei tällä palstalla voi mitään kuittailla tai vähän kiusotella kun heti on kaikki 12-17v teletapit nyrkit pystyssä. Ottakaa pojat vähän kritiikkiä vastaan huumorilla niin ei kiristä pantaa nii kovasti.
Cmoon ja cmoon. Haista sinä mursu paska!

pilkettä silmäkulmassa hymiö
 
Vastaus: Punakone (NHL 12)

ottakaahan poijat "elämä" rennosti :) luomuilta basbar tosiaan hyvää belii sillon meitä vastaan, kyseisessä matsissa ei mitään jakoja, mut välillä se on sellaista. Ollaan mekin teitä muutaman kerran hakattu 100 - 0 :)
 
Vastaus: Punakone (NHL 12)

Ilmeisesti ette hae ainakaan verkkotoimittajia. Ko. teksti on ihan ok, siitä voisi poistaa vain turhan toiston, jota esiintyy alussa noin viisi kertaa. Käy kyllä hyvinkin selväksi, että punakone on koottu kahdesta eri joukkueesta..:)

Se, miten punakoneesta on tullut "Suomen paras" ja millä mittarilla jää hieman epäselväksi. Haette kuitenkin keskitasoista pakkia joka tajuaa puolustuspelaamisesta jotain ja sen, kuinka tärkeä avaussyöttö on. Jääkiekko on maalintekopeli, joten hakisin hyvää puolustajaa joka pystyy tarvittaessa tekemään maalin tai kaksi. Avaussyötöllä toki on merkitystä.

Punakone kuulostaa joukkueena mielenkiintoiselta, tosin itse en jaksa hakata niin tosissani, että tohon jengiin jaksaisin tulla edes yrittämään.
 
Vastaus: Punakone (NHL 12)

Olisin innokas tulee jengin jatkoks pikkuveli pelaa mokena ja ite just supertähti hyökki tulisin toisesta Punakoneesta josta on kovat pelimannit lähteny ni ois itekki aika poistua keskeytysprosentista voi päätellä etten kyrvähä iha heti ;) psn: kirvesmäki
Nii ja itellä ikää koht 19 ja aktiivisuutta joka päivä
 
Vastaus: Punakone (NHL 12)

Tullaan tänne kyselemään, eli oisko mahdollista pelata nuo tämänpäiväisest EHL pelit (Organic Butchers - Punakone) esim lauantaina? Jos käy niin monelta jne.

Tänään meille kävisi myös, mutta vasta 23.00 aikoihin. Ilmoteilkaa vaikka täällä yksityisviestillä tai sitten consolehockeyn sivuilla. Pleikkarille en pääse.

EDIT: myös huominen perjantai sopii hyvin. Kellonaikana esimerkiksi 21.00 tai aikaisemmin.

EDIT2: ilmeisesti siirretään ensiviikolle, ehkä maanantaille.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom