Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Rage [PS3/X360]

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja inlaini
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Rage [PS3/X360 Hype]

Alkaa vaikuttamaan siltä, että Rage teki "Brinkit". Myös Brink näytti ennakkohypessä todella hyvältä, mutta itse peli olikin perushuttua. Näinä aikoina pelaajat äänestävät lompakollaan ja alkavat olla kriittisiä siitä kuka saa ostaa pelaajan peliajan. Niin paljon on lähiaikoina ilmestynyt/ilmestymässä loistavia pelejä, että Rage saa omalta kohdaltani siirtyä alelaariin.
 
Vastaus: Rage [PS3/X360 Hype]

Minulla ainakin kiinnostus heräsi gametrailersin arvostelun katsottuani. Maailma vaikuttaa mielenkiintoiselta paikalta ja tutkittavaa varmasti omaan makuun tarpeeksi.
 
Vastaus: Rage [PS3/X360 Hype]

Jahas pari tuntia peliä takana ja eipä tuota enempää pysty pelaa. Tuo kaksi tuntia oli todellista kitumista ja vaikka kuinka yritin pelata (en anna sen häiritä, ehkä se tästä) niin enempää ei kyennyt pelaamaan. Ja tosiaan kyseessä textuurien järkyttävä popup ongelma. Omistan ensimmäisen aallon PS3:en enkä ole vaihtanut laitteeseen kovalevyä. En ole törmännyt koskaan peliin jossa olisi näin järkyttävä texture popup ongelma. Vaikka olisi kuinka pienessä tilassa niin jatkuvasti kun käännyt katsomaan muualle niin näet suttuisia textuureja jokapuolella jotka sitten muuttuvat hyvän näköisiksi. Jos juokset / ajat autolla niin texturet eivät edes lähde muuttumaan paremmiksi ennenkuin sitten pysädyt ja katsot samaan suuntaan hetken. Ajattelin tosiaan alussa että kyllä tuon kanssa voi elää ja peli jokatapauksessa pyörii todella hyvin (60fps) ja vaikuttaa muutenkin mukavalta ja kiinnostavalta, mutta ei vaan kyennyt. Häiritsi niin pahasti kokoajan. Youtubesta löytyy paljon videoita kyseisestä ongelma joten suosittelen katsomaan niitä ennen ostopäätöstä. Jos olet vaihtanut ps3:een SSD kovalevyn niin tätä ongelmaa ei käytännössä juurikaan ole.
 
Vastaus: Rage [PS3/X360 Hype]

Jahas, pitänee lähtee sit vissiin kovo kauppa hakeen ssd levy enneku hakee pelin kaupasta:cool: Tulee kyl vähä hintava peli ku ei näytä olevan noi ssd levyt kovin edukkaita.
Backupin otto, kovon vaihto ja sit viel palautus, taitaapi jäädä peli kauppaan vaik kova hype tätä kohtaan on ollu mut ei maha mitää:(
 
Vastaus: Rage [PS3/X360 Hype]

Ja tosiaan kyseessä textuurien järkyttävä popup ongelma. Omistan ensimmäisen aallon PS3:en enkä ole vaihtanut laitteeseen kovalevyä.

Mitä olen muualta lukenut, IdTech 5-popup ongelma on paljon pahempi kuin esimerkiksi Unreal Engine 3:sen.
Alla näytettä:
Texture Pop-in for RAGE on PS3 - YouTube

Nähtävästi ainoa tapa välttää tämä tällä hetkellä on asentaa peli kokonaan kovalevylle (22gb).
 
Vastaus: Rage [PS3/X360 Hype]

(OT) En perhana ymmärrä miksi Doom 3:sta ei julkaista HD-versiona. Edelleen varmasti toimisi loistavasti. (OT)

Mutta mitä Rageen tulee, niin mielestäni firmat ampuvat itseään hieman jalkaan kun hehkuttavat tuota teknistä ja graafista puolta liikaa - varsinkin kun kyseessä multiplatform. Parempi vain ottaa iisimmin, sillä pilkunviilaajat ovat vauhdissa joka tapauksessa.
 
Vastaus: Rage [PS3/X360 Hype]

45 minuutin ensitestauksen fiilikset: upea peli! Mad Max-tunnelma on käsinkosketeltava. Immersio, grafiikat, ääninäyttely, kontrollit, toiminta- kaikki toimii. Alussa ollaan ja varhaista sanoa, mutta alku on ollut lupaava. Omalla kohdalla (PS3 slim, 500gb 7200 rpm) pop-up oli juuri havaittavaa, mutta kaukana häiritsevästä.
 
Vastaus: Rage [PS3/X360 Hype]

On tämä vaan kummallinen peli, kun välillä näyttää hemmetin hyvältä ja sitten taas välillä tuntuu, että on unohtunut lisätä tekstuurit joihinkin kohtiin, kun on pelkää mössöä. (Oliskohan tarvinnut viellä lisää hiomista) :D

Jos noi pienet ongelmat pystyy hyväksymään, niin helkutin hyvältä tämä vaikuttaa.
 
Vastaus: Rage [PS3/X360 Hype]

Pari tuntia peliä testattu ja hyvältähän tämä vaikuttaa! Ruudunpäivitys on todellakin 60 fps niinkun etukäteen luvattiin ja grafiikka on hienoa eikä pelattavuudessa ole valittamista. Killzone/Uncharted -tasoa ei graafinen tykitys tietenkään ole, senhän voi jo tuosta ruudunpäivityksen ripeydestäkin arvata, mutta näyttävää jälki silti on. Tuo edellä mainittu tekstuurien jatkuva pop-in kieltämättä on hieman harmittavaa, mutta minä luulin etukäteen ongelmaa vielä reilusti pahemmaksi kuin mitä se on. Toivottavasti moinen ongelma saadaan kuitenkin mahdollisimman pian päivityksellä kuntoon. Kovin pitkällä en vielä ole, joten tämän tarkempaa ei vielä voi sanoa, mutta tähän mennessä ainakin ehdottomasti ostamisen arvoinen teos!
 
Vastaus: Rage [PS3/X360 Hype]

Pari tuntia myöskin takana peliä... alussa oli minulle tyypilliseen tapaan toiminnan eli ammuskelun ja liikkumisen opettelemista taas mutta nyt alkaa tuntua että ohjain on kunnolla intekroitunut selkäytimeen :) Taiteellisesti ei varmaan 100 pisteen arvoinen grafiikka mutta 60fps ja pääsääntöisesti todella tarkat ja monipuoliset tekstuurit nostaa pelin grafiikat aika huipulle, ei tämmöistä tekstuuri rikkautta ole tällä päivitysvauhdilla ennen nähty! Ällistyttävän hyvin tekstuurien popup on hallittu, siis sitä on mutta se ei hyppää ainakaan kovolle asennetussa boxi versiossa todellakaan ilkeästi silmille.

Itse pelillinen osuus on ihan toimivaa kamaa, ei nyt aah ja ooh huokauksia kauheasti pääse mutta shoot and loot toimii ainakin näin alussa ihan messevästi :)
 
Vastaus: Rage [PS3/X360 Hype]

Tuli vähän mieleen Doom, kun ekaan tehtävään sai pistoolin aseeksi. No, nyrkeilläkin oli jotain käyttöä. Ja ei mielestäni pitäisi Doom kolmosta julkaista teräväpiirtona, sillä edessähän on Doom nelosen julkaisu ja sitten pääsee sitä pelaamaan HD:na. Julkaisupäivä taitaa vielä olla hämärän peitossa.
 
Vastaus: Rage [PS3/X360 Hype]

Peli notkahtelee graafisesti erittäin paljon. Wasteland yms ulkomaisemat ovat erittäin kauniita, mutta osa sisätiloista esim. Dead city oli kyllä suorastaan ruma. Tekstuurit ovat yhtä mössöä jollet mene ihan lähelle - aivan kuin ero tarkan ja epätarkan tekstuurien välillä olisi piirretty aivan, AIVAN liian lähelle pelaajaa. Hassuinta tässä on se että sisätilat eivät todellakaan ole mitenkään "monimutkaisia" polygoni mielessä. Jos kerran teho riittää ulkotiloissa piirtämään tarkat tekstuurit kaukaa niin miksi ei sitten sisätiloissa samoin? Kuin kaksi eri peliä paikka paikoin.

Edit: Oiskohan Id Softwarelta loppunu tila levyiltä kun on pitänyt laittaa näin matalan reson tekstuurit sisätiloihin >_>

Edit: Edit: Toinen asia mikä haittaa peliä myös on oikean tatin(kamera) hitaan ja nopean liikkeen reagointi ero. Olen tottunut pieneen "hidas" skaalaan(ala Halo, CoD, etc) jossa tattia ei tarvitse liikauttaa paljoa, niin kameran liike nopeus kääntyy hitaasta nopeaksi. Jostain syystä Id Software on päättänyt että se "hidas" skaala pitää olla paljon suurempi, joten tattia saa kääntää huomattavasti enemmän että se rupeaa kääntämään kameraa nopeammin - joka aiheuttaa sellaisen vähän "laiskan" otteen ja ylilyönnit tähtäämisessä.
 
Vastaus: Rage [PS3/X360 Hype]

Kyllä tämä mukava peli on, itse tykkään kun viholliset reagoivat melkeinpä joka osumaan. Texture popup on kyllä selvästi nähtävissä varsinkin jos pää pyörii kokoajan. Outoa että autolla ajaessa tätä ei huomaa/ei ole. Mutta toivon että selviää jollakin optimointi päivityksellä tai jotain. Nimittäin muutenhan tämä on rikki oikeasti jos peli tälläiseksi jää. Ai niin ja jos joku Co-Op seuraa haluaa lisätkää MattiRoman kaverilistalle.

NIIN! Miksi ralli pelissä vain voi olla enemmän kuin 2 pelaajaa? Olisin halunnut vaikka team DM pelin normaali hahmoilla eikä vain autoilla :P Eikä Co-op tehtäviä ole kuin 9.
 
Vastaus: Rage [PS3/X360 Hype]

Peli läpäisty normaalilla, joten kysyn tällaista:
Kun on päässy sen viimeisen Authority- tehtävän ja tulee se loppuvideo....Niin pääseekö muualle mitenkään sen jälkeen lukuunottamatta vanhan tallennuksen latausta.
 
Vastaus: Rage [PS3/X360 Hype]

Kertokaa peliä pidemmälle pelanneet tai sen jo selvittäneet, tuleeko missään vaiheessa eteen tilannetta, että pitäisi seuraavaa tehtävää etsiä Wellspringin ilmoitustaululta? Vai onko ilmoitustaululla tarjottavat työt täysin vapaaehtoisia? Pitäisi poiketa juonen kulusta ja ottaa ilmoitustaululta hommia vastaan. Olen nyt pelannut tehtäviä siinä järjestyksessä, kun juonen mukaan niitä vastaan tulee. Ainoa "ylimääräinen" keikka on baarimikolta saatu täky kulkuneuvojen tuhoamisesta maksettava bonus.

Mutant bash TV oli hauskaa räisinktää. Pomo kertoo, että tarjolla olisi rahakkaampia palkintoja, jos ottaa haasteen vastaan. Toinen kerta olisi vaikeampi, muuten samanlainen. Tuleeko juonessa vielä toistamiseen tilanne, että pääsee tienaamaan telkkuohjelmassa, vai onko se täysin itsestä kiinni, jos menee toistamiseen? Siis vasta kerran olen päässyt tv-showiin.
 
Vastaus: Rage [PS3/X360]

Ei tarvitse muistaakseni katsoa töitä sieltä. Mutant Bashia ei pääse kuin kerran kokeilemaan(lukuunottamatta sivutehtäviä).
Suosittelen ehdottomasti kaikille FPS- faneille ja sisältää mahtavia Co-op- tehtäviä. Oma arvosanani olisi: 8 tai 9.
 
Ylös Bottom