Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Rage [PS3/X360]

Vastaus: Rage [PS3/X360]

Tuo on varmaan sellanen ongelma jota ei patchilla korjata, pleikkarin 5400RPM kovo ei vissiin anna dataa niin nopeasti kun olisi tarvis, kun youtubesta kattelin kun jotkut pelasivat kyseistä peliä PS3:lla SSD-kovolle asennettuna, ei tekstuurit hyppineet silmille kuin ihan vähän.

Taitaa olla samaa ongelmaa myös Xbox 360 versiossa? Ainakin jossei ole asentanut kovalevylle?
 
Vastaus: Rage [PS3/X360]

Asennettuna ei ainakaan ollut ongelmaa boxilla. En nyt tähän hätään muista testasinko ollenkaan pelata levyltä.

Eli taas kustaan pleikkaristien muroihin, haluaisin tietää mitä tuo 8GB installi sitten auttaa, L.A. Noiressa oli vain 1,7GB muistaakseni asennus ja sekin oli boksilla kolmella levyllä ja pleikkarilla ei mitään ongelmaa.
 
Vastaus: Rage [PS3/X360]

Oli aivan nautinnollinen yksinpeli. Vähän putkijuoksua ja tarina vähän heikko mutta yllättävän hyvin viihdyin pelin parissa. Minipelitkin oli mukavia välipaloja. Tekstuurien poppinki ei minua hirveästi haitannut, vaikka huomattavaa se olikin. Paikaltaan tai hitaasti liikkuen peli on pirun kaunis. Rallyt tuossa ehkä maailman huonoin keksintö, vähän normaalia lähempänä olevat ajot oli kyllä mukavia.

Pakko kyllä harmitella pelin loppua, tuli kyllä todella yllättäen ja niin "loppupomo" kun itse tarina osuuskin aika pettymys. Tuntuu niinkuin peliin olisi tarkoitettu laittaa vähän loppukäännettä ja lisää mutta sitten joko kehitysaika tai rahat loppui tai sitten id katto että perskutarallaa meillähän on jo viistoista tuntia pelikellossa eikä kannata pitempää tehä kun ei nyky ad/hd sukupolvi jaksa kuin 5h codeja. Tuntu oikeasti että vastahan tässä päästiin vauhtiin.

Itellä pelikelloon tuli noin 15h30min ja koitin kiertää joka paikan kuitenkaan en esim kortteja löytänyt kuin 70%. Vaikeus käyrä oli pelissä vähän vaisu. Pelasin normaalilla, ja jälkeenpäin miettien olisi pitänyt ainakin hardilla pelata koska tuollaisenaan peli oli kyllä läpi juoksua. 3 kertaa jouduin lataaman saven kuoleman takia ja nekin kaikki tapahtuin autolla kuiluihin ajoissa. Jos ei niin paljoa olisi muita pelejä hyllyssä oottamassa niin voisin varmaan kokeilla peliä tuolla nightmare tasolla mutta kun pelin kesto on mitä on, ei tunnu että aika riittäis tuota uusiksi pelata.

Hyvä peli kuitenkin, ei nyt mitään uutta mutta minun mielestäni ainakin viihdearvo kohdallaan ja harvoin itse räiskintä on tuntunu nuin hyvältä.

Borderlands 2sta odotellessa... Pitäisköhän tuo Fallout New Vegaski kokea.
 
Vastaus: Rage [PS3/X360]

Paikaltaan tai hitaasti liikkuen peli on pirun kaunis.

Öh, onko? Tuli tämäkin hankittua (koska tuli langettua noihin mainospuheisiin siitä kuinka upealta peli näyttää :p) Ihan kivaa paukuttelua ja olen kyllä viihtynyt pelin seurassa, mutta kaunis? No okei on se hyvän näköinen noin yleisesti ja paikoin jopa upea mutta mutta. Jotkut sisätilat ovat aivan uskomattoman rumia. On kuin pelaisi vanhaa pleikka 2 peliä. Paikoin tekstuurit ovat aivan hirveää sotkua jos rehellisiä ollaan (dead city anyone?). Tämä pistääkin miettimään seuraavaa. Pelin koko on kovolle asennettuna about 25 gigaa. 3 dvd:tä. Peli ei todellakaan ole järin pitkä eikä kovin laajasta semi-avoimesta mailmasta voida puhua. Miten on mahdollista saada tämän kokoinen jööti joka silti näyttää niitten paljon kehuttujen tekstuuriensa osalta TODELLA rumalta? Tätä ennen pelaamani Skyrim mahtuu yhdelle levylle ja mailma on "hiukan" isompi eikä se Skyrimkään mikään susiruma peli ole.

Ei ymmärrä...
 
Vastaus: Rage [PS3/X360]

Asiasta paahtoleipään...

Miten Blueline station kentästä saa sen "Guacamolito" paikan kalteriseinän auki? Sen takana on tavaraa jonka haluaisin poimia...
Kaikki konstit on kokeiltu ja ei vain löydy konstia, että miten sinne pääsee...
Tuossa alhaalla on kuva kyseisestä kohdasta.

Mitä tehdään "Desertsporella", ja mistä saa katkaistun haulikon? (koneena siis Xbox)


bluelinestation.jpg
 
Vastaus: Rage [PS3/X360]

Miten Blueline station kentästä saa sen "Guacamolito" paikan kalteriseinän auki? Sen takana on tavaraa jonka haluaisin poimia...
Tarjoile varsijousen electro boltia, haulikon pulse shotia tai EMP-kranaattia tuohon keltaiseen virtalaatikkoon sen oikealla puolella.
 
Vastaus: Rage [PS3/X360]

Eikös siinä tullut Grimson haarniska, Tuo haulikko, piikkinyrkit ja joku Red Rod auto.

AInakin putkiräiskintöjä pelanneelle tuo menee. Ei voi verrata open world peleihin, mutta kiva tuollainen halpa rällästys (19 ekeä Gamestopissa)
 
Vastaus: Rage [PS3/X360]

Eikös siinä tullut Grimson haarniska, Tuo haulikko, piikkinyrkit ja joku Red Rod auto.

AInakin putkiräiskintöjä pelanneelle tuo menee. Ei voi verrata open world peleihin, mutta kiva tuollainen halpa rällästys (19 ekeä Gamestopissa)

Kyllä, ostin ite gamestopista tammikuun alussa 9,90e :)
 
Vastaus: Rage [PS3/X360]

Ennen viimeistä tehtävää Rage oli mielestäni rautaista räiskintää 10/10. Ainoastaan muutama seikka jäi nyppimään suunnattomasti. Ensinäkin se, ettei pelissä pysty juurikaan hyppimään esteiden päälle tai ylittämään niitä, mikä töksäyttää taistelujen tempoa pahasti. Mikäpä ois siistimpää kuin hypätä jonkun aidan yli ja ilmalennon aikana viskata wingsticki vihulaisen ohtalohkoon. Tai vaikkapa vaan ottaa vauhdit ja hypätä laatikon päältä ja lossauttaa pahista haulikolla daivin aikana. Liikkuminen siis tuntui minusta hyvin rajoitetulta.

Toinen asia on tietysti tämä viimeinen tehtävä ja pelin loppu. Just on saanu hyppysiinsä kaikki tykit erikoisammuksineen ja sitten räiskitään vaan jotain mutantteja ja perussolttuja. Odotin eeppistä pomomatsia ja mahdollisuutta palata joutomaalle jauhaamaan vanhoja kenttiä vielä pelin läpäisemisen jälkeen.

Toivottavasti ID kuuntelee fanejaan ja tekee jatko-osasta entistäkin räväkämmän räiskintäpaketin.
 
Vastaus: Rage [PS3/X360]

Itsellänikin Rage alkaa olla jo loppusuoralla, mutta sellainen asia mietityttää, että pystyykö tuolta Eastern Wasteland -alueelta enää palaamaan pelin alkupuolen alueelle, kun siellä olisi muutama vehicle jump yms. vielä tekemättä? Hieno peli joka tapauksessa, pitkästä aikaa puhdasverinen FPS-peli, joka on jaksanut kiinnostaa. Toimii sulavasti (noh, mitä nyt tekstuurit hidastelevat) ja vaihteluakin riittää mm. ajokisojen ja minipelien muodossa. En todellakaan kadu, että nappasin Anarchy Editionin kympillä CDONista (tämäkin vain että saisin toisen pelin kanssa ilmaisen toimituksen - ironisesti tämä toinen peli, Deus Ex: HR, ei iskenyt lainkaan niin kovaa kuin odotin).
 
Vastaus: Rage [PS3/X360]


Kiitosta, olisihan tämä Googlettamallakin selvinnyt, mutta kysyinpä täällä kun ei ollut mitään kiirettä.

Onko kukaan täällä muuten kokeillut tuota co-op-moninpeliä? Kokeiltiin split-screeninä pari tehtävää ja ihan mukavaahan tuo oli. Tehtävät ovat siis uusia, mutta kierrättävät yksinpelin tapahtumapaikkoja. Teknisesti tuo oli aika vaatimatonta, yksinpelin grafiikoille ja ruudunpäivitykselle sai sanoa hyvästit, mutta hauskaa oli siitä huolimatta. Ajomoninpeliä en ole vielä kokeillut. Ragen ajomalli on minusta yllättävän hyvä, ainakin kevyemmillä autoilla.
 
Vastaus: Rage [PS3/X360]

Tuolla hyllyllä Rage sealeddina pötköttelee vielä :) Pitäis kai avata....... Ennen sitä Duke Nukemi läpitte.
 
Vastaus: Rage [PS3/X360]

Oli ihan positiivinen yllätys tuohon lynkkaamiseen suhteutettuna. Itseä vitutti ainoastaan myös niinikään huono liikkuminen, tiettyjen alueiden "lukkiutuminen", kun olet sieltä lähtenyt, ei pysty enää palaamaan. Tämä tiesi keräilyjutuille armotta tervemenoa.

Aika kivasti tämän kanssa aika meni. Korteilla tuli pelailtua aika tavalla, ja tuon setin olisi voinut pyyhkäistä helposti alle kymmeneen tuntiin. Tai varmasti monet vetääkin. Itellä kului jopa kahdeksantoista (18) tuntia tämän kanssa.
Jotenkin tämä oli omalla tavallaan potentiaalinen tapaus, mutta aika ryssitty kaikkine virheineen. Kovin hutaistu teos. Ei tästä paskan makua jäänyt suuhun, kun alle kympillä sai anarchy editionin, mutta kun muistellaan sitä hypetystä itsenikin kohdalla Borderlandsin lyöjästä niin vähän siinä alkaa hykerryttämään.
 
Ylös Bottom