Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Rautanyrkki 4 -miitti

Entomostracan

New Member
Puoli vuotta on pian vierähtänyt ja on taas aika koota taistelupelien pelaajat yhteen. Neljäs Rautanyrkki järjestetään 7-9 tammikuuta 2005 nuorisotalossa Espoon Soukassa. Tapahtuma alkaa perjantaina iltapäivällä (mahdollisesti jo aamupäivällä) ja kestää aina sunnuntai-iltaan asti. Osallistuminen ei maksa mitään ja miittipaikalla voi halutessaan nukkua.

Aikaisemmissa tapahtumissa suosituimmat pelit ovat olleet Tekkenit, Virtua Fighter 4 Evo, Guilty Gear XX, Super Smah Bros Melee ja Soul Calibur 2, mutta peliseuraa löytyy varmasti oli peli mikä hyvänsä! Vaikka pääpaino onkin rennolla pelailulla, järjestetään miitissä myös turnauksia. Tapahtumaan tai turnauksiin ei ole pakko ilmoittautua etukäteen (riittä että astelee paikalle kyseisenä viikonloppuna), mutta se on kuitenkin toivottavaa, jotta osaamme varautua riittävällä määrällä televisoita ja konsoleita sekä varata tarpeeksi aikaa turnauksille. Ilmoittautua voi vastaamalla tähän ketjuun ja ilmoittautuneet voi katsastaa Arctic Chargen ketjusta: Rautanyrkki 4 turnaukset

Tapahtumapaikalle pääsee helposti bussilla keskustasta ja sen vieressä on ostoskeskuksessa kauppoja, pizzerioita ja kioskeja. Itse nuorisotalolla on hyvä keittiö, suhku ja sohvia yöpymistä suunnitteleville. Jos jotakin kysyttävää mistä tahansa ilmenee, vastailen mielelläni.

Tervetuloa kaikki kiinnostuneet, hauskaa tulee varmasti olemaan tälläkin kertaa!

Linkkejä:
Tapahtuman mainostraileri: Rautanyrkki 4 traileri (20 MB)
Matsivideoita RN3:sta: www.arctic-charge.tk --> Videot
Valokuvia RN3:sta: Rautanyrkki 3 galleria
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Rautanyrkki 4 -miitti

Vastausten määrästä päätellen täältä ei juuri ole porukkaa tulossa. Vielä hieman viime hetken infoa kuitenkin.

Tapahtuma alkaa siis huomenna perjantaina klo 13.00. Sen jälkeen paikalle voi tulla ja pois voi lähteä koska tahansa. Turnauksia järjestetään seitsemän kappaletta ja aikataulu on seuraava:
Perjantai
19.30 -- SC2
22.00 -- SF3
Lauantai
14.00 -- T4
17.00 -- VF4
20.00 -- SSBM & GGXX alkupelit
~21.00 -- GGXX loppupelit
~22.00 -- SSBM loppupelit
Sunnuntai
13.00 -- TTT

Turnakset ovat tietenkin vain yksi osa tapahtumaa. Casual pelejä voi pelata monessa eri pelissä kaiken aikaa. Tapahtuman info-sivulta voi katsoa tulo-ohjeita ja tarkempaa tietoa:
http://lehmus.net/arctic-charge/articles/fi_rn4_info.html

Tervetuloa kaikille.

PS. Jos Konsolifin ylläpitäjät katsovat aiheelliseksi, tapahtumasta voisi tehdä uutisen pääsivulle kuten ennenkin. Tosin kuten näkyy ei aihe tunnu oikein ketään kiinnostavan... :rolleyes:
 
Vastaus: Rautanyrkki 4 -miitti

Entomostracan sanoi:
PS. Jos Konsolifin ylläpitäjät katsovat aiheelliseksi, tapahtumasta voisi tehdä uutisen pääsivulle kuten ennenkin. Tosin kuten näkyy ei aihe tunnu oikein ketään kiinnostavan... :rolleyes:
Juu, laitan uutisen etusivulle huomiseksi. Toivottavasti porukkaa paikalle kuitenkin ilmaantuu.
 
Vastaus: Rautanyrkki 4 -miitti

Kiitos paljon. Tässä linkki RN4 logoon läpinäkyvällä taustalla, siltä varalta että tulee tarpeeseen: rn4_logo.png

Porukkaa on kyllä tulossa ihan mukavasti, parinkymmenen hengen turnauksiakin on useampi. Ulkomailta on tulossa tekkenistejä ja smashaajia yhteensä 6-7 kaveria.
 
Vastaus: Rautanyrkki 4 -miitti

hitto ku oisin tuonkin tienny aikasemmin nii oisin tullu pieksemään porukkaa Tekken 4:ssä...
 
Vastaus: Rautanyrkki 4 -miitti

illu sanoi:
Syyttäkää ennemmin .tk -tyyppejä...
Hauska ajatella, että Tokelaun (whatever...) pääelinkeino on Jamba :p

Ilmaisena vinkkinä Arcticin porukoille sanoisin, että kannattaa vakavasti harkita oman domainin varaamista. Ne kun maksavat kalleimmillaan noin 9-10 euroa/vuosi.

Ja sitten takaisin aiheeseen --->
 
Vastaus: Rautanyrkki 4 -miitti

husse_90: Tuuhan sitten elokuussa pieksemään porukkaa Tekken 5:ssä. Tota edellista osaa ei varmaan paljoa pelailla siinä vaiheessa.

Arcticin Jamba-mainosta on täysin hanurista (pitääkin olla just Jamba) ja selittelinkin sitä jo tossa yhdessä Arcticin uutisartikkelissa (26.5.). Tässä vois tosiaan miettiä oikeankin domianin hankkimista vaikka seuraavan päivityksen yhteydessä.

Samassa yhteydessä voisin muuten kysästä onko KonsoliFinillä mielenkiintoa tai resursseja sponsoroida RN5:ttä jollain konkreettisella tavalla (sen lisäksi tapahtumista on ystävällisesti uutisoitu)? Esim antamalla pelejä, oheislaitteita tai muita tuotteita turnauspalkinnoiksi? Sponsorointia vastaan tietysti näkyvyyttä kaikissa julkaistavissa RN-videoissa, saitilla ja Rautanyrkki DVD:llä (suunnitteilla). Tiedän että KonsoliFin ei ole kaupallinen sivusto, mutta jos sponsorointiin on mahdollisuuksia se varmaankin vahvistaa pelaajien asialla olevan sivuston imagoa.
 
Ylös Bottom