Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Resident Evil 3 Nemesis

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 5945
  • Aloituspäivämäärä
Kyllä tämä tulee itelläkin läpi pelattua kun sain lainaan. Toivottavasti 4 remake on samaa tasoa 2 osan remaken kanssa, mutta on se 4 osa tullut kyllä pelattua niin monta kertaa läpi että saa nähdä että jaksaako enää.

Nyt meni 3 läpi, pelasin assisted vaikeudella niin meni aikamoiseksi läpijuoksuksi, läpäisyaika 3h ja peliaika 4h.
Pelissä ei ollut yhtään kunnon puzzlea ja nemesiksen kohtaamiset oli aika skriptattuja. Ei tästä yli 20€ kannata mielestäni maksaa.
 
Viimeksi muokattu:
Nyt vähän ketuttaa. Pelailin boksilla pelin läpi moneen kertaan ja viimeisen kierroksen Infernolla tavoitellen kahta viimeistä saavutusta, Inferno vaikeustason läpäisyä ja Inferno tason läpäisyä S-rankilla. Noh monen tunnin yrityksen jälkeen pääsin loppupomon viimein läpi ja ehdin alle vaaditun S-rank rajan mutta trophyjä napsahtikin vain S-rankin läpäisystä. Hieman ketuttaa, kun oli muuten todella ärsyttäväksi tehty tuo pomo vaikeimmalla.
 
Tuli tämä kuitenkin ostettua kesäalesta 35 eurin hintaan. Ei paha.

Tässä pelissä on muuten ihan älyttömästi eastern eggejä. Heti alussa juna-asemalla kun katsoo julisteita, niin sieltä heti erottu ainakin Top Gun, Terminator ja Bubble & Bobblen mainokset. Lelukaupassa seisoi itse Megaman! Alkuperäisessä RE3:ssa oli puzzle, jossa tietokoneeseen piti syöttää salasana "Saffspring". Tuon sanan voi nähdä apteekin julisteessa jossa oli numeroyhdistelmä yhteen kassakaappiin. Ja tietysti Stagla-huoltoasema! Clairella oli RE2 remakessa Staglan logolla varustettu DLC-asu. Spencer Memorial-sairaala. Sama Spencer omisti ekan resssn kartanon.

Joku tuolla mainitsi pelin tunnelmasta. Kannattaa pelaa Raccoon Cityn katuosuudet kuulokkeet päällä. Taustalla kuuluu huutoja- ja laukauksia. Tietyssä vaiheessa näitä ei enää kuule. Raccoon City on kuollut!

Kokeilin Resistancea muutaman pelin verran. Jessus mitä sontaa! Meno oli todella sekavaa. Uskomatonta, että Capcom oli julkaisemassa tämän ihan omana pelinä. Onneksi fanit ärähti tästä.
 
Itselle maistui tämäkin yllättävän hyvin vaikka ei toki kakkosen tasoa olekaan. Alkuperäistä pelannut ties koska ja en koskaan läpi asti niin ei paljoa muistikuvia ollut sieltä. Minusta tämä oli visuaalisesti näyttävä, tunnelmallinen ja sopivan tehokkaalla rytmityksellä varustettu toimintasäikyttely, jossa loistavat päähahmot. Pari kertaa tullut jo pelailtua läpi.
 
Storeen on tullut DLC, joka avaa kaikki pelin aseet ja muut tihertöörit. Pelissä kun on järjetön systeemi saada kaupan valuuttaa. Pitäisi jaksaa pelata peli läpi useita kertoja läpi. Jos platinan metsästys kiinnostaa, tämä auttaa kummasti.
 
Raccoon City Edition-bundle oli sopivaan hintaan tarjouksessa, joten tuli ostettua. Olen nyt pelaillut tuota Resistancea, joka on kyllä uskomattoman sekava. Vain muutaman kerran matsi on oikeasti ollut reilu ja tiukka, muutoin matsi on ratkennut jomman kumman puolen jeesukseen/jeesuksiin. Kai tuokin pelimuoto on vain tekosyy saada loottiboksit Resident Eviliinkin.
 
Nappasin tämän gamesplanetin tarjouksesta 13€:lla. Mainiota perus resident evil pelattavuutta, ja kenties olen old school mutta ihan varmasti tulen tämän pelaamaan nopeammin loppuun mitä RE8 Villagen. Eikä johdu lyhyydestä vaan siitä että tämä maistuu paljon enemmän pelinä.

VR mod nyki pahasti, mutta oli kyllä hienon näköinen, jos sitä joku haluaa kokeilla.
 
Viimeksi muokattu:
Tämä menikin aika vauhdilla läpi. Plussana pääsin pelissä kokeilemaan Nvidian uutta DLDSR AI-tekniikkaa, ja se tuntui toimivan hyvin, liikkeessä se oli sulavampi mitä natiivina 1440p:nä.

Vajaa 7 h kesti läpipeluu kaikkiaan. Lyhyys ei oikeastaan haitannut, mutta peli oli ihan liikaa rakennettu Nemesis-taisteluiden ympärille, mikä tuntui välillä jo koomiseltakin.
 
En tiedä mihin ketjuun tämän viestin tunkisi kun päteviä vaihtoehtoja on monia, mutta kaipa tämä vanha ketju on looginen.

Tuli siis nelosen jälkihöyryissä vihdoin pelattua noin 4 vuotta sitten ostamani Resident Evil 3 remake ja olipahan kiva pikku peli! Oikein viihdyttävää elokuvallista ajanvietettä muutaman illan ajaksi.

Pelillisesti tämä oli sopiva kakkosen ja nelosen välimuoto. Ei tarvinnut kakkosen tavoin vuodattaa tuskan kyyneltä jokaisesta menetetystä ammuksesta, mutta ei myöskään ollut ihan niin massiivista räiskintää mitä nelonen. Varsinaisia kauhun hetkiä ei juuri tarjonnut, mutta sairaala ja Nest olivat mukavan tunnelmallisesti rakennettuja paikkoja.

Standardilla näytti läpäisyajaksi 5:37 ja total play time 8:26, eli näemmä tuli joitakin kohtia hierottua kunnolla uudelleen. Kuitenkin näistä remakeista ehdottomasti minusta helpoin peli.

Yhdestäkään (pääosin etukäteen käsikirjoitetusta) kohtaamisesta Nemesiksen kanssa en pitänyt. Ehkä siinä kulminoituu nelosen jäljiltä myös pieni ähkyni kaikenlaisiin pomotaisteluihin. Parasta oli ihan vaan paikkojen tutkiminen ja siinä sivussa hitaiden zombie-örvelöiden lahtaus.

Kontrollit eivät mielestäni ihan ole päivittyneet tälle vuosikymmenelle. Välillä kun taistelu vaati sprinttiä, dodgea ja ammuntaa sekaisin, niin sain hahmoni monesti vain jäätymään paikoilleen. No laitetaan taitojen piikkiin.

Graafisesti omaan silmään oikein nätti teos edelleen. Jos peli jollain alta kympillä lähtee, niin suosittelen.
 
Ylös Bottom