Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Resident Evil 5-peliapu [PS3]

Vastaus: Resident Evil 5-peliapu (PS3)

Saamani suosio on ollut päätä huimaavaa. Viitsiikö joku edes kertoa monestikko tuo Ndesu pitää saada pro-vaikeustasolla polvilleen ennenkuin se kuolee ? Hikiseen 2 kertaa sen olen saanut mutta ei se siihen vielä kuole, ainakaan mulla.

E. Kaksi kertaa sihen sitte lopulta näytti riittävän.

Vinkkejä muille yrittäjille:
Pelaa Shevalla, ammu pollttopullon heittäjä ja ALEMPI jousipyssymies, ylemmän kun jättää henkiin alempi ei tule takaisin. Jos Ndesu on polvillaan ja polttopullon heittäjä on näkyvillä, ammu jälkimmäistä, paremmat mahdollisuudet on saada kolmesti Ndesu polvilleen kuin ottaa osumaa polttopullosta. Riippuu näköjään tuurista tarviiko tuon olion tappamiseen 2 vai 3 kertaa ampua se selästä tuleva systeemi. Toivottavasti tässä tekstissä on yhtään tolkkua, fiilikset aika korkealla pitkän yrittämisen jälkeen
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Resident Evil 5-peliapu (PS3)

itellänikin on tuo vielä vaikeimmalla tappamatta.. vois taas yrittää joku ehtoo :p
 
Vastaus: Resident Evil 5 [PS3]

Minulla on vähän ongelmia Chapter 5:ssa? Niiden hämähäkkien kanssa, jotka roikkuvat katossa podissaan ja sieltä laskeutuvat eteen. Mikä on paras tapa menetellä noiden kanssa?
 
Vastaus: Resident Evil 5-peliapu (PS3)

Tarkoitatko niitä isompia veikkosia, jotka kaappaavat kiinni ja lävistävät raa'asti piikeillään, vai nitä pienempiä joita voi paukutella pistoolilla?

Taidat tarkoittaa niitä isompia... Ne ovat aika "vaarallisia", mutta niitä ampuessa enemmän tai vähemmän satunnaisesti esille ilmestyy kirkkaankeltaisia palleroita joihin tulee ampua. Otukset tulee pitää kaukana, etteivät ne pääse tekemään "lävistää raa'asti raajoillaan"-iskuaan josta ei pääse irti. Flashgrenadet stunnasivat otuksia aika tehokkaasti, itse harrastimme sellaista että toinen pamauttaa tarkuuskiväärillä pari kertaa niin että tulee keltaisia paikkoja esiin, ja sitten ei muutakuin haulikolla tai mielummin tehokkaalla rynkyllä lähietäisyydelle ampumaan keltaisia paikkoja. Tosin netistä varmaan löytyy parempiakin ohjeita...
 
Vastaus: Resident Evil 5-peliapu (PS3)

Aapuva! Täällä yks tomppeli kyselee.. Eli se mietityttää kun haluaa pelata jonkun kanssa onlinessä ja avaa sen listan josta näkee että kenen peliin voi joinia, niin mitä ne kaksi viimeistä merkkiä ovat siellä nimen ja sun muiden infinite ammo juttujen perässä?
Olikohan ees kovin vaikeesti selitetty :D Toivottavasti joku tajuaa mitä tarkotin... On jääny vaivaamaan tää asia :D
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Resident Evil 5-peliapu (PS3)

Ei jumalauta tätä vitutuksen määrää. Professional-tasolla chapterissa 5-3. Arvaattekin varmaan mistä kiikastaa. Ihan v***n mahdoton chapter AI-Shevah****n kanssa. Huijaamatta epäonnistuneita yrityksiä tunnin sisään n. 70. Heti taistelun alettua ovelle juostessa, HETI välivideon jälkeen Wesker potkaisee Shevan kuolematilaan. Auttamaan ei pääse, kun Wesker tukkii tien. Muissa taktiikoissa Jillh***a juoksee perässä ja ampuu sillä saatanan aseellaan. Raketinheittimellä Weskeriä ampuessa Jill kuolee, vaikka on eri puolella kenttää. Magnumilla Wesker väistää ja Jill ampuu. Piiloutuminen ei onnistu kun Jill juoksee perässä kuin perskärpänen.

Apua tarvitaan.

Edit. Ei tarvita enää. Meni läpi oikeastaan heti viestin kirjoittamisen jälkeen. Kuolemia 82.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom