Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Resident Evil Archives

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja SOJ
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

SOJ

KonsoliFIN Alumni
Capcom on ilmoittanut tuovansa Wiille (myös länsimaihin) vanhoja Ressoja uudelleenjulkaisuna. Ensimmäisenä tarjolle tulee Resident Evil sekä Resident Evil Zero, joista jälkimmäinen on julkaistu Wiille jo Japanissa.

http://www.konsolifin.net/nintendo/uutiset/2977/

Mietityttää semmonen, että meneekö nuo yhä kaupaksi, kun ykkönenkin on ties kuinka moneen otteeseen julkaistu. Toisaalta niille, jotka eivät ole sarjaa kokeneet, Wii-julkaisut ovat varmasti erittäin tervetulleita.

Mitenkäs täällä, vieläkö porukkaa kiinnostaa? Ohjauskin varmaan tuo uutta ulottuvuutta pelaamiseen.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Resident Evil Classics

Jopa sen verran kiinnostaa että pitää ruveta vakavasti harkitsemaan WIIN ostamista :)
 
Vastaus: Resident Evil Classics

En oo ikinä pelannu tän sarjan pelejä, eli mistä kannattais alottaa jos on kiinnostusta zombiemätölle? :D
 
Vastaus: Resident Evil Classics

Siis nyt he aikovat julkaista myös Resident Evilin Wiille? Voi jösses mitä roskaa ja rahastusta. Noh, kunhan RE2:sta ja RE3:sta tehdään remaket, niin olen kyllä tyytyväinen, mielellään pelailee nekin Resident Evilit vähän paremmilla grafiikoilla.

Mutta RE ja RE0 eivät mene missään tapauksessa edes harkintaan. Jos niiden pelaaminen kiinnostaa, pelaan ne Cubella uudestaan. Ei mitään kiinnostusta maksaa täyden pelin hintaa siitä, että pääsen waggleamaan zombiet pois niskastani.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Resident Evil Classics

Kyllä RE1:n päivitetty päivitetty päivitetty päivitetty versio kiinnostaa, noin niinkuin "paras mahdollinen versio"-asenteella. Mutta aikooko Capcom tosiaan julkaista ne erillään, vai onko Zerosta ja REmakesta tulossa jokin tuplasetti?
 
Vastaus: Resident Evil Classics

Joo, tuokaa vaan Wiille kaikki pelit mitkä on jo kerran tai pahimmassa tapauksessa useampaankin kertaan aikaisemmin jo ostanut!

Hohhoijjaa.
 
Vastaus: Resident Evil Classics

Ensinnäkin Zeron perusteella kyse on suurimmasta vedätyksestä mitä olen koskaan nähnyt.

a. Minkäänlaista uutta ohjausta ei ole
b. Minkäänlaista kasvojenkohotusta ei tule
c. Peleissä ei ole edes laajakuvatukea...
 
Vastaus: Resident Evil Classics

Cuben RE:t jäi lopulta aika pienen HC-piirin pyörittelyksi. Cubistit tykkäsi, mutta myynnit jäi heikoiksi. Vielä tänäkin päivänä GC RE:t on kohtuullisen harvinaista herkkua.

Wiillä on moninkertainen miljoonayleisö joka ei ole näitä pelejä nähnytkään, saati sitten pelannut. Vanhoja faneja näillä ei varmaan haeta, vaan yritetään ujuttaa uutta yleisöä pelisarjan lumoihin. Wiin järkyttävän iso laitekantaero verrattuna Cubeen voi tehdä myynneille hyvää ja minä toivon, että Resident Evilit saisi isomman yleisön. :)

Voin uskoa mikä houkutus pelifirmoilla olisi laskea markkinoille kaikki Cuben hyvät arvosanat saaneet pelit. Wiin poikkeuksellisessa tilanteessa tämä olisi mahdollista. Sinänsä hyvät pelit meni hukkaan Cubella ja nyt olisi tarjolla helppoa rahaa ja takuuvarmasti hyvä peli (edellisestä sukupolvesta).
 
Vastaus: Resident Evil Classics

Itse ostin aikoinaan gamecuben juuri ressojen takia ja nyt löytyy myös Wii,kun sillä toimii myös cuben pelit,että nintendon vanhat classikot sekä Wiin omat.Tuli lyötyä kaikki kärpäset yhtä aikaa.:)

Cuben ressat omistan kaikki(+Wiin oma UC) ja niitä on tullut pelattua ihan sikana ja vieläkin jaksaa.Kaikkein eniten toivoisin remaket tulevan just ressa 2:sta ja 3:sta,koska cube versiot olivat sillä rujolla alkuperäisellä graffalla varustettuja tuotoksia,vaikkei siinäkään mitään pahaa ollut.Olisi vain ollut hauska nähdä nekin todella upeina päivityksinä.Ensimmäinen ressa on minulle se paras ressa ja tulee aina pysymäänkin parhaana.Kartano vain karmii yhä?

Joten vieläkin kelpaisi uudistettu,uudistettuna,vielä vähän uudempana.Mutta jos muuta ei olisi muutettu kuin kontrollit,niin voisi ehkä harkita itsekin kahdesti tai kolmesti ostaako vai ei?Koska kaikki ne jo omistan cubelle.
 
Vastaus: Resident Evil Classics

Voisihan nuo olla ostamisen arvoisia jos kontrollit on hyvät, olen vain kuullut huhuja joiden mukaan pelit ei hyödyntäisi ollenkaan wiin ir-tähtäystä tai liikkeen tunnistusta.
 
Vastaus: Resident Evil Classics

Yh. Remake voisi kiinnostaakin, kun on se kumminkin yksi parhaista, mutta Zero ei todellakaan. Kerran sen jaksoi läpi vetää, mutta toista kertaa ei siihen jaksanut koskea vaikka ihan hyvä peli olikin. 2 ja 3 Remakena niin sitten olen tyytyväinen ja miksei samantien cvx:in:cool:
 
Vastaus: Resident Evil Classics

suorilla porttauksilla (vanhoilla grafiikoilla) nämä kiinnostavat vain jos kaikki sarjan osat ennen nelosta tungetaan samalle levylle ja hinta ei ole kovin suolainen.
muussa tapauksessa uudet kontrollit ja hieman päivitetty grafiikka.
 
Vastaus: Resident Evil Classics

"Resident Evil Archives: Resident Evil" (onko tuo otsikon nimi ihan virallinen? Taitaa olla "Resident Evil Archives"..) on tosiaan ilmestynyt.

EG 8/10:
Resident Evil Archives Review - Page 1 // Wii /// Eurogamer - Games Reviews, News and More

"Sadly, this mid-price offering is simply the old GameCube version in almost completely unaltered form. So, widescreen TV owners, that means playing in bordered 4:3, with stereo sound, and Wii remote support as opposed to enhancement."

IGN 8/10:
IGN: Resident Evil Archives: Resident Evil Review

Laatupeli, mutta käytännössä täysin sama kuin aiempi "GameCube remake". Eli tämän hankinta riippuu varmasti paljon siitä, että omistaako jo GC-version vai ei... Itseltä ei löydy, joten tämän voisi kyllä napata..
 
Ylös Bottom