Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Resident Evil VII

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 5945
  • Aloituspäivämäärä
Vastaus: Resident Evil VII

Umbrella corps teilattu kaikkien muiden toimesta mutta famitsu antoi 4x9

Ihan syystäkin tota lehteä pidetään vitsinä
http://www.mobilenapps.com/articles...evil-spin-off-famitsu-controls-game-delay.htm

Famitsu on ollut aina hieman kyseenalainen pelimedia, kuten yleensä isot mediat ovat.


RE7 ensimmäisiä arvioita tippuu parhaillaan pikku hiljaa nettiin. Niitä on mukava seurata mielenkiinnolla mutta eikait (toivottavasti) kukaan nykypäivänä orjallisesti seuraa ainoastaan isojen puljujen peliarvoita ostospäätöstä tehdessään? Toivon todella että ei.


Tätä pelin pituudesta aiheutuvaa kitinää en taaskaan jaksa ymmärtää. Vuotaneiden tietojen mukaan RE7 pituus vaikuttaa ihan kohtuulliselta kauhupelille. RE6 oli ihan liian pitkä ja totta puhuen myös RE4 ja RE5 kävivät loppupuolella tylsäksi, turhan venytyksen vuoksi. Vanhat Ressat on läpäistävissä suht helposti muutamassa tunnissa jos peli on tuttu. Tottakai ajat muuttuvat ja kriteerit nousee mutta jotenkin tuntuu että on ihan liikaa täysin aiheetonta itkemistä uusien pelien pituuksista, ja "quantity over quality" -mentaliteetti läsnä.


Anyway, RE7 lähetettiin postitse jo perjantaina, joten tänään voisi odottaa pelin saapuvan perille (jos henget sen suo). :rolleyes: Missään vaiheessa ei ole tullut erityistä innostusta, ei samalla tavalla kuten RE5 ja RE6 julkaisun aikoihin. Se on ainoastaan hyvä sillä mitään ennakko odotuksia ei ole.
 
Vastaus: Resident Evil VII

Onko game housesta tullut pelit julkaisupäiväksi postissa? Tuli tämä sieltä ostettua mutta hiukan miinuksia paikalle kun ei spostiin tullut edes tilausvahvistusta
 
Vastaus: Resident Evil VII

Ei pitänyt ennakkotilata kun liikaa pelejä tulossa mutta hyvät ensimmäiset arvostelut ja demon suuhun jättämä hyvä maku saivat painamaan nappia, tuhlattavaksi se raha on tehty :cool:

EDIT: striimejäkin löytyy jo joten eikun tsekkaamaan jos kiinnostaa.
 
Vastaus: Resident Evil VII

Damn you Pelaajashop, kun et toimittanut ennakkoon tilattua Pressaa laatikkon, vaikka maksoin omaisuuden 1. luokan posteista! Saiko muut sieltä tilanneet jo omansa?
 
Vastaus: Resident Evil VII

2,5h alla, pelattuna pimeässä Sonyn headsetillä (ilman VR). Ihan uskomattoman hyvä tunnelma, peli ylittänyt kaikki odotukset tähän asti. En keksi vielä muuta valittamista kuin sen, että päähahmo reagoi aika löysästi tapahtumiin.
 
Vastaus: Resident Evil VII

2h takana peliä ja ainoa miinus on se, että on jatkuvasti painostava olotila. Äänimaailma on upea! Luo tunnelmaa kivasti ympärille. Ei pystyisi millään pelaamaan kylmiltään vr-laseilla. Ehkä toisella läpipeluulla saattas jo uskaltaa pelata, mutta ei todellakaan nyt. Tykkään kyllä pelistä. Harvoja on pelit, jotka meikeläiseen kolahtaa, mutta tää kyllä iskee.

En keksi vielä muuta valittamista kuin sen, että päähahmo reagoi aika löysästi tapahtumiin.
Joo, vähän sama fiilis kaverista täälläkin. Mutta oiskohan siihen joku syy sitten? En tiedä en.
 
Vastaus: Resident Evil VII

Muutama hyvä puzzle pelistä löytyy, varsinkin tuo
synttäru huone -puzzle oli yksinkertaisuudessa nerokas ja hajosin totaalisesti siihen, miten vhs kasetilla tapahtuma päättyy karmeasti.
 
Vastaus: Resident Evil VII

Parasta pelissä on ollut tunnelma. Pienet kolahdukset, narisevat ovet, musiikin paisuminen, yllättävät tilanteet, pelaaja ei pääse missään kohtaa "rauhoittumaan" ja vaikka miten koettaisi keskittyä, niin aina sitä hieman säikähtää. Eilen tuli katsottua muutamaa streamia pleikkarin livestä ja totean, että pelatkaa nyt hyvät ihmiset sitä peliä normaalitasolla jos koette taitonne riittäväksi. Vaikka näin ihmisten säikähtävän tilanteita myös easy-tasolla, niin normaalilla meno on paljon pahempaa ja pakokauhun tunne saa vallan huomattavasti helpommin. Etenkin eräs pomotaistelu
Margaritea vastaan oli mielestäni hienosti toteutettu. Pelin tähän mennessä pahin säikytys, kun olet menossa avaamaan ovea hankitulla avaimella ja Margarite hyppää eteen kulman takaa ja putoat kuoppaan. Selvisin kuopasta ensi yrityksellä, mutta jälkimmäisestä osasta vasta kolmannella kerralla. Toisessa osassa taistelun aloituskohta portaissa on sekin hyvä, mutta ero helppoon tasoon on huomattava etenkin Margariten liikkumisen osalta ja taistelun alku portaissa on normaalitasolla paljon ahdistavampi.
 
Vastaus: Resident Evil VII

Hyvin tämä peli lunastaa odotuksia ja näyttää tosiaan olevan nyt eka Killer App PSVR:lle. Redditin PSVR-ryhmässä on todella paljon ylistystä, pitkän linjan pelaajat ylistävät pelikokemuksen PSVR:llä olevan paras pelikokemus koskaan. Ja kyllä itsekin allekirjoitan, tässä on samanlainen fiilis kuin ihan ekoissa pelikokemuksissa Mattelin Intellivisionilla ja C64-peleillä ja vähän myöhemmin alkuperäisen ekan pleikan ja dreamcastin aikaan kun kunnolla 3D pelit alkoivat lyödä läpi ja niiden laatu tasaantua. Myös Metacritic näyttää tällä hetkellä 86:tta ja käyttäjäarviot 7.2:ta. Näyttää siltä, että pelistä joko pidetään tosi paljon tai sitä vihataan (kun se ei ole samanlainen räiskintä kuin edelliset RE:t).

Toki tässä täytyy muistaa että todellinen Killer App on vielä tulematta, koska kauhu teemana ei houkuttele noin näppituntumalta ehkä 50-60% pelaajista.
 
Vastaus: Resident Evil VII

Muutama hyvä puzzle pelistä löytyy, varsinkin tuo
synttärihuone-puzzle oli yksinkertaisuudessaan nerokas ja hajosin totaalisesti siihen, miten vhs kasetilla tapahtuma päättyy karmeasti.

Tämä oli mainio, tosin odotin myös mahdollisuutta epäonnistua. Nyt sai kaikessa rauhassa kokeilla, mikä ratkaisu on. Ehkä normaalitasoa vaikeammalla tässä on jotain muutakin, jää nähtäväksi.

Jos olet jo ohittanut kolmannen bossitaistelun, niin voit lukea tämän:

Mielenkiintoista nähdä, miten peli muuttuisi, mikäli antaisit seerumin Zoelle. Nyt valitsin Mian ja odottaisin Zoella olevan aivan oma tarinansa. Ympäristö todennäköisesti on sama, ohjattaisiin vain Zoe:ta Mian sijaan.
 
Vastaus: Resident Evil VII

Täällä joku pari tuntia takana ja tunnelma pelissä on niin hyytävä että pakko pelata pienissä sessioissa tai pumppu leikkaa kiinni. Mutta alkutunnelmat ovat erittäin positiiviset, peli on helvetin kaunis ja kaikki äänet musiikista lautojen narskahteluun on tripla A luokkaa. Pelattavuus on sekoitus resident evil, alien isolation ja outlast, enemmän tuntuu olevan resident evil kun noita muita mutta sopivan tuttua ja samalla uutta resident evil sarjaan. Sairaita ja ällöttäviä tapahtumia ainakin alussa on paljon joten ihan herkemmille en ihan suosittele.
 
Vastaus: Resident Evil VII

Montakohan kenttää pelissä on ?
Itekkin olen tykännyt vr:llä moodissa pelata :)
 
Vastaus: Resident Evil VII

Montakohan kenttää pelissä on ?
Itekkin olen tykännyt vr:llä moodissa pelata :)

Mitähän mahdat tarkoittaa kentillä ? Peli kun on yhtenäinen iso alue ilman latausruutuja. Erilaisia alueita en tiedä montako siinä on koska olen vasta niin alussa.
 
Vastaus: Resident Evil VII

En ole vielä peliä ostanu, mutta tuli mieleen, että pystyykö tässä vaihtamaan vaikeusastetta kesken pelin vai joutuuko alottamaan alusta jos vaihtaa?
 
Vastaus: Resident Evil VII

Hartijat kyyryssä ja pää alhaalla oltiin tänään piilossa vainolaista. Virtuaalitodellisuus imaisee nopeasti mukaansa.

Peli etenee jatkuvasti, eikä vielä ensimmäiseen reiluun kahteen tuntiin ole junnattu paikoillaan. Pienillä pähkinöillä pidetään mieli virkeänä muuten kauhun täytteisessä pelaamisessa. Ensimmäinen isompi rähinä oli kyllä taas näky sinänsä...
 
Ylös Bottom