Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Resident Evil VII

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 5945
  • Aloituspäivämäärä
Vastaus: Resident Evil VII

Miten tästä eteenpäin mennään. Perheen poika raahasi vankilaan. tavaroina on kynttilä, joku ihme kaukoputki, ja nukke ja kynä. En saa vietyä palavaa kynttilää syntymäpäivä kakkuun. Olen saanut vieteri nukke monsterin liikkumaan, mutta sormi puuttuu siltä

Miten tästä jatketaan eteenpäin ?

Kyseessä on pulmatehtävä, joka ratkeaa kyllä kun aikansa pinnistelet. Käy tila läpi ja lähde siitä mitä sinulla jo on. Maalaisjärjellä aukeaa.
 
Vastaus: Resident Evil VII

Miten tästä eteenpäin mennään. Perheen poika raahasi vankilaan. tavaroina on kynttilä, joku ihme kaukoputki, ja nukke ja kynä. En saa vietyä palavaa kynttilää syntymäpäivä kakkuun. Olen saanut vieteri nukke monsterin liikkumaan, mutta sormi puuttuu siltä

Miten tästä jatketaan eteenpäin ?

Teetkö tämän puzzlen videolla? Jos teet, niin lue ratkaisu spoilerista.

Kun kuljet siitä ovesta, jossa vesi suihkuaa, niin ota kaukoputki käyttöön ja se puhdistuu veden ansiosta. Katso puhdistetulla kaukoputkella seinällä olevaa kuvaa, joka on ruudutettu ja näet siinä kolme kuvaa. Laita nämä kuvat rinnakkain "lääkekaapin" oveen ja saat sen auki. Nukella pitää olla irtosormi, sulkakynä ja avain kiinnitettynä. Käännä avaimesta, niin nukke raapustaa ilmapallohuoneessa olevan lukon salasanan. Huoneesta löytämälläsi esineellä voit sulkea veden tulon. Sitten kynttilä kakkuun.

Tämä on pelin ehdottomasti paras ja älykkäin puzzle! Suosittelen, että mietit hieman lisää, ennen kuin luet kirjoittamani ratkaisun.
 
Vastaus: Resident Evil VII

Mistä löytyy irtosormi

Kiitos vinkeistä, muutta vielä apua tarvitsen asiaan miten edetään
 
Vastaus: Resident Evil VII

Tein itse juuri edellämainitun puzzlen ja oli aika nerokkaasti tehty. Edelleen peli pitää todella rautaisesti otteessaan ja paketti on pysynyt kasassa tähän asti kiitettävän hyvin, ensi kerralla on sitten
Lucaksen bileet tiedossa, varmasti kakkua ja musiikkia tarjolla :cool:
 
Vastaus: Resident Evil VII

Tänään meni peli läpi. Normal oli itelle liian vaikee ja easy taasen liian helppo. Olipahan kyllä tunnelmallinen peli mutta kyllähän siinä taas kävi niin että muutaman tunnin pelaamisen jälkeen peli ei enää niin pelottavalta tuntunu ja hiippailu vaihtu juoksemiseen...=)! Hieno peli mutta ei toi nyt oikein Resi ollu...=(! Sitä vaan kaipaa niin paljo vanhoja hahmoja ja juonikuvioita. Ymmrrän toki että sarja kaipaa uudistusta mutta mutta. Hyvä peli mutta omalla Resilistallani meni häntäpäähän.
 
Vastaus: Resident Evil VII

Läpi nyt myös täällä! Mestariteos.

Nyt on rima asetettu kerralla niin korkealle, että saa nähdä milloin täyden mitan VR-kokemus ylittää tämän Resident Evil 7:n. Liikkuminen on toteutettu tavalla, joka alun jälkeen painuu taka-alalle. Seikka, joka ei ole lainkaan niin yksinkertainen asia kun mennään lasit naamalla. Pelistä nauttii joka hetki, myös silloin kun kauhu nappaa mukaansa. Alun shokin jälkeen nahka paksuuntuu, ja pelaaja pääsee niskan päälle.

Pomotaistelut ovat luvattoman helppoja, siitä miinus. Toisaalta, ainakin itselle pelin suurin anti tulee kauhusta joka voidaan välittää tehokkaasti näyttämättä juuri mitään. Se ei kuitenkaan pois sulje sitä visuaalista herkkua jota japanilaiset ovat rohkeasti tässä viljelleet. Mihinkään suuntaan kumartamatta ja anteeksi pyytämättä. Upea!

10-

Peliaika:
13 tuntia ja 50 minuuttia (pelin oma kello)
 
Vastaus: Resident Evil VII

Jospa minäkin nyt kirjoittaisin tänne myös sitä kritiikkiä, mitä peli paikoin ansaitsee, niin hyvältä kuin onkin maistunut tähän asti. Se täällä onkin jo mainittu, että Ethan hahmona on aika mitäänsanomaton. Mies kiroilee lähes jokaisessa puheenvuorossaan ja ei muutenkaan jää oikein mitenkään mieleen. Odotin, että jotakin erikoista olisi tapahtunut tämän käsityksen suhteen viimeisen pomon kaaduttua, mutta ei. Lisäksi erilaisia kuolintapoja olisi voinut olla lisää, vrt. vaikkapa Dead Space. On tässä sen verran erikoista mönkijää vihollisina, että mahdollisuudet olisivat olleet olemassa.

Pelin alueista taas - useimmissa paikoissa tunnelma on erinomainen ja satunnaiset äänet kiusaavat pelaajaa mukavasti, vaara on aina läsnä, mutta valitettavasti yksi alue tekee tässä pohjanoteerauksen ja se on lähinnä vain läpijuoksu, jossa vihollisia lahdataan, kaukana RE-tunnelmasta. Nimen laitan varmuuden vuoksi spoileriin
Mines / Kaivokset
mutta kyllä sen tunnistaa kuvauksesta jos on pelannut pelin läpi. Tätä aluetta jos vertaa vaikkapa RE4:n pelastusoperaatioon linnassa tai saarella, ne olivat loistavasti suunniteltuja paikkoja - etenkin jälkimmäisellä alueella, jossa Regenerador-viholliset astuivat kuvioon. Lämmöllä muistelen myös häkkiä, jossa oli näitä sokeita monstereita.

Loppujen lopuksi olisin kaivannut hieman erilaista vihollisten kirjoa, vaikka toimii tämä myös tällaisenaan. Nisu sen jo sanoikin, eli pomot ovat luvattoman helppoja. Okei, Madhouse-taso on vasta aluillaan ja tämä voi muuttaa asioita, mutta nyt tuntuu siltä, että pienemmiltäkin otuksilta saa pahasti turpaan. Lisäksi esineitä ei todellakaan jaeta ilmaiseksi - jopa yksi avain on laitettu häkkiin ja sen saa auki vain antique-kolikoilla.

Trophyja avaamalla olen saanut auki seuraavat apujutut:

Loistava käsisaha eli rälläkkä, jolla saa sahattua pitempien vihollisten kaulat poikki ja saa tuolla myös Jackin hetkeksi lakoon / Lasit, jotka päässä näkee kaikkien esineiden sijainnin (hyvästit psykostimulanteille) / Pelin voimakkain käsiase Albert-O1R, tosin vain kolme kutia lippaassa / Art of defence, joka pienentää vahinkoa blokatessa. Tosin nämä kaikki vievät yhden ruudun verran tilaa valikossa ja etenkin pelin alussa on kovin ahdasta.

Edellisten lisäksi pelin läpäiseminen Madhousella avaa loppumattomat ammukset. Sitten onkin kiva mennä riehumaan ja näyttämään vihollisille, kun aiemmin ollut niin hankalaa. Pahinta vaikeimmalla tasolla on kuitenkin rajoitetut tallennukset ja pelissä on todella harvoin automaattitallennuksia. Ei oikein uskalla tehdä talletuksia kasettien loppumisen pelossa. Tähän mennessä kasetteja on kertynyt seitsemän ja vain yhden olen uskaltanut käyttää.
 
Vastaus: Resident Evil VII

Liikkuminen on toteutettu tavalla, joka alun jälkeen painuu taka-alalle. Seikka, joka ei ole lainkaan niin yksinkertainen asia kun mennään lasit naamalla.

Katselin jonkun arvostelun missä arvostelijalla ei ollut mitään ongelmia VR & matkapahoinvoinnin kanssa muissa kuin tässä pelissä niin siinä mainittiin että pään paikkaa ei trackätä?!?!? Eikös tämä pään _paikan_ seuranta ollut jo demossa?? vai onko se asetettavissa päälle asetuksista? (eikö arvostelija osannut asetuksia vaihtaa?)
 
Vastaus: Resident Evil VII

Katselin jonkun arvostelun missä arvostelijalla ei ollut mitään ongelmia VR & matkapahoinvoinnin kanssa muissa kuin tässä pelissä niin siinä mainittiin että pään paikkaa ei trackätä?!?!? Eikös tämä pään _paikan_ seuranta ollut jo demossa?? vai onko se asetettavissa päälle asetuksista? (eikö arvostelija osannut asetuksia vaihtaa?)

En tiedä mitä arvostelija on tuossa hakenut. Pään sijainti oli koko ajan seurannan alla. Kurkkailin nurkan taakse, katsoin lähempää tai väistin. Ei mitään ongelmia pään sijainnissa. Pahoinvointia en ole kokenut missään VR-pelissä, enkä myös tässä.
 
Vastaus: Resident Evil VII

Tänään saadaan jo lisäherkkua; Banned footage - Vol. 1 DLC

Hinta arviolta 10 € ja sisältää:

The first pack, Banned Footage Vol. 1, will be available starting January 31 for $9.99, and includes two tapes as well as a new mode:

  • Bedroom: Figure out how to escape from a locked room — but don’t let Marguerite Baker know you’ve been out of bed.
  • Nightmare: Fend off waves of enemies and survive until morning while crafting useful items and traps to stay alive.
  • Extra Mode: Ethan Must Die: A tough-as-nails mode separate from the tapes and story of the main game. (Does not support PS VR).


Banned Footage: Vol 1
 
Vastaus: Resident Evil VII

Tänään saadaan jo lisäherkkua; Banned footage - Vol. 1 DLC

Hinta arviolta 10 €

Hmmm, 3 lisäosaa tulossa ja season passin hinta 30€. Pitääpä harkita ostaako nuo erikseen vai passina, kun hinta on sama?!

・Banned Footage Vol. 1:
- Nightmare
- Bedroom ja Ethan Must Die

・Banned Footage Vol. 2:
- 21
- Daughters ja Jack's 55th Birthday

・Lisäjakso tarinaan

Season Pass sisältää myös eksklusiivisen PS4-teeman.

Huomaa: Season Passin ostamista ei voi perua, riippumatta siitä onko siihen kuuluvaa sisältöä ladattu. Ethan Must Die ja Jack's 55th Birthday eivät tue VR-tilaa.

Säästä rahaa pelisisällöstä ostamalla Season Pass -passin. Sisältö voi ladata sen julkaisun jälkeen joko PlayStation®Storesta tai suoraa pelistä.


lähde PS Store
 
Vastaus: Resident Evil VII

Peli meni eilen läpi ajassa noin 11,5 tuntia. Tuosta voi vähentää reilun tunnin koska jäin jumiin yhteen pomo taisteluun alkupuolella.

Sanoisin että ihan hyvä peli. Tavallaan odotin jotain huonompaa, tai ennakko odotuksia ei juuri ollut niin ei voi pettyäkään. Mestariteoksesta en puhuisi missään nimessä, näin vanhana RE fanina. Juurille on palattu jossain määrin ja varsinkin pelin alkupuoli on erittäin loistavasti rakennettu. Erittäin tunnelmallinen ja paikoitellen myös pelottava. Valitettavasti mielestäni
Lucasin test arean alkaessa
peli menettää höyryjä ja loppua kohden kokemus vain menee tylsemmäksi. Jo yksi nimeltämainitsematon loppupuolen alue on puhdas putkijuoksi ja vihollis gauntletti. Panoksia jäi lopussa aivan tuhottoman paljon koska ei ollut mitään järkeä jäädä tappamaan suurin osaa vihollisista koska ohi juokseminen oli paljon vaivattomampaa. Tarina oli ihan ok. Loppupuolen fanipalvelukset olivat hieman päälleliimatun oloisia mutta se on tietenkin jotain mitä voi RE:ltä odottaa.

RE7 kärsii hieman samoista ongelmista kuin The Evil Within mielestäni. Kauhuosuudet ja alkupuoli on toteutettu erittäin hyvin mutta turhat ammuskelut ja vihollislaumat eivät palvele peliä millään tavalla ja loppupuoliskolla tunnelma hyytyy.

Kaikki tämä tapahtui siis ei-VR moodissa. VR kokemuksena tämä olisi saattanut olla huomattavasti erilaisempi mutta koska koko hommaan en näe mitään mielenkiintoa niin en ala sitä miettimään. Sen sijaan on herännyt ajatus että olisiko RE7 ollut huomattavasti parempi peli mikä VR kehitykseen hukutetut resurssit olisi käytetty muutoin.

"Ihan hyvä mutta...", "ihan ok" jne... on sanat mitkä kuvaa mielestäni parhaiten RE7. Suosittelun arvoinen vanhoille faneille kunhan ei odota liikoja.
 
Vastaus: Resident Evil VII

Templarilla paljon asiaa viestissään. Itse toivoin, että
Eveliinaa
olisi hahmoista hyödynnetty enemmän. Mielikuvitus maalailee Ethanin seikkailemassa jossakin rämeellä, spoilerissa mainitun hahmon kiusatessa pelaajaa tappiin asti, kunnes Ethan löytää alueelta pois ja loppuhuipennus voi alkaa. Em. lause ei siis viittaa itse peliin kuin yhden päähahmon osalta, kaikki muu on oman mielikuvituksen tuotetta.

Lisäpaketit voivat pelastaa ainakin jotain.

On muuten todettava, että kaikenlaista hullua ihmiset yrittävät ja vielä onnistuvat siinä. YT:stä katsoin, kun eräs japanilaisen näköinen kaveri pelaa RE7:n läpi Madhouse-tasolla pelkän puukon kanssa ja vielä onnistuu siinä... aivan käsittämätöntä. Toki kuolemia oli erittäin paljon ja eräässä kohdassa aikaa kului jopa kaksi tuntia, mutta lopulta hän onnistui.
 
Vastaus: Resident Evil VII

Hmmm, 3 lisäosaa tulossa ja season passin hinta 30€. Pitääpä harkita ostaako nuo erikseen vai passina, kun hinta on sama?!

・Banned Footage Vol. 1:
- Nightmare
- Bedroom ja Ethan Must Die

・Banned Footage Vol. 2:
- 21
- Daughters ja Jack's 55th Birthday

・Lisäjakso tarinaan

Season Pass sisältää myös eksklusiivisen PS4-teeman.

Huomaa: Season Passin ostamista ei voi perua, riippumatta siitä onko siihen kuuluvaa sisältöä ladattu. Ethan Must Die ja Jack's 55th Birthday eivät tue VR-tilaa.

Säästä rahaa pelisisällöstä ostamalla Season Pass -passin. Sisältö voi ladata sen julkaisun jälkeen joko PlayStation®Storesta tai suoraa pelistä.


lähde PS Store
Mahtaakohan tuo "Lisäjakso tarinaan" tarkoittaa sitä joka julkaistaan keväällä ilmaiseksi. Sitten ei ole mitään järkeä ostaa season passia.
 
Vastaus: Resident Evil VII

Kylläpä oli suuri pettymys tuo ensinmäinen dlc matsku. Banned footage vol1 en suosittele mistään hinnasta. Aivan hyvin olis voinut olla kaikki jo valmiiksi mukana pelissä. Enkä näe kyllä enää mitään järkeä season passin hakkimisessa tai ehkä joskus -70% hintaan. Ite tosiaan kerkesin hakkimaan season passin :mad:

-Ethan must die
1/10 Jos tykkää järjettömäs vaikeustasosta niin sit varmaan ihan hyvä. Aseena pelkkä puukko (tai ainakin alussa) ite kuolee yhteen osumaan. Lisäksi on vielä todella pimeää.

-Bedroom
5/10 Tosi lyhyt mutta melko haastava. Uudelleen peluu arvo 0. Aivan hyvin tämä olis voinut olla pelissä mukana vhs kasettina.

-Nightmare
6/10 Saman tyylinen kuin call of duty sarjan zombie pelitila. Jos tässä olisi moninpeli niin olis varmasti paljon viihdyttävämpi. Kartanon kellariin sijoittuva pelitila alkaa toistaa itesään hyvin nopeasti.

Itse olisin toivonut zombiemodia itse peliin.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Resident Evil VII

Peli läpi, RE on back on top. Tälleen kylmiltään heti pelin läpäistyään tuntemukset on että paras resident evil ? ehdottomasti, paras kauhupeli koskaan ? todennäköisesti kyllä. Peli oli alusta loppuun silkkaa pelaamisen iloa ja loppussa
lukee niitä tekstejä ja alkaa tajuamaan että Evelyn on ollut joukossamme kokoajan hallitsemassa muita talon asukkeja niin kylmät väreet vaan meni koko kehon läpi. Sitten vielä Chris tulee lopussa pelastamaan sinut ja umbrellakin on takaisin tällä kertaa ilmeisesti "hyviksinä" ?
Heti pelin läpäistyään teki mieli pistää vaan uus rundi tulille ja jatkaa haahuilua, näin ei varsinkaan kauhupeleissä koskaan käy. Grafiikat, äänet, tarina, hahmot kaikki 10/10 Thank You Capcom. :cool:
 
Vastaus: Resident Evil VII

Pahinta vaikeimmalla tasolla on kuitenkin rajoitetut tallennukset ja pelissä on todella harvoin automaattitallennuksia. Ei oikein uskalla tehdä talletuksia kasettien loppumisen pelossa. Tähän mennessä kasetteja on kertynyt seitsemän ja vain yhden olen uskaltanut käyttää.

Hyvin voi tallentaa aina, kun siltä tuntuu vaikka pelaisi madhousella. Itse olen nyt aika loppupuolella ja kasetteja taitaa olla 10 laatikossa tallessa :)
 
Vastaus: Resident Evil VII

Hitto teidän kanssa! Minähän jo sanoin, että tässä ei hyvin käy. Ja näinhän tässä sitten kävi. Onko nyt hyvä viilis hä!? Mulla meinaan on :D
d2013b0f564526f7b05f25006b51e591.jpg
 
Ylös Bottom