Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Resistance 3

Vastaus: Resistance 3 [PS3 Hype]

Hui! Toivottavasti pelissä tulee tollasiakin kohtia, että vaellellaan pimeissä metsissä ja välillä sitten leiriydytään nuotion äärelle, jossa voi sitten vaikka modifioida aseitaan. :)

Komppaan teikäläistä.
 
Vastaus: Resistance 3 [PS3 Hype]

Uusi traileri ilmestyi.

Ihan kivaltahan toi näyttää, mutta siinä kaikki.

Ei oikeastaan säväytä erikoisemmin millään osa-alueella. Toisaalta kyseessä on vielä varmasti todella aikainen buildi. Julkkariinkin taitaa vielä reilu puoli vuotta olla?

Tosin saa kyllä jotain hienoa tämä sarja tehdä, jos meinaa Killzonen ja Ryysiksen kanssa kamppailla.
 
Vastaus: Resistance 3 [PS3 Hype]

Ei tarvis muutaku Resistance 2 + tarinaan jatkoa ja lisää aseita.
 
Vastaus: Resistance 3 [PS3 Hype]

Multiplayer kuvaa oik kiva saada. (betaa:rolleyes:) Ois jees jos ois palattu Rfom tyyliseen peliin missä on pienemmät pelit, R2 oli muuten ihan kiva mut pelit ja kentät oli niin valtavii ettei mitään järkee.
 
Vastaus: Resistance 3 [PS3 Hype]

Joko täällä oli tämä?
Lousianan suohirviö

Suomen "tosissaan otettavin" foliohattu-saitti on jälleen uutisoinut, mikäs tää nyt oli, suohirviöstä...joo. Siellä on kyllä yritetty oikein linkkien kera kommenteissa korjata bloggaajaa, mutta vielä ei ole sensaatiouutista korjattu.

Tuolta saitilta kannattaa muuten skeptisempien ihmisten etsiä iloa päivään, jos riemurasia on jo koluttu (kavereilla ei oikeasti taida olla mitään suodattimia, mitä kaikkea "uutisoivat"). :D

Paranormaalin ystävät saavat sitten erilaisia kiksejä. :)
 
Vastaus: Resistance 3 [PS3 Hype]


Hienosti näkyy pelikuvasta kuinka IG yrittää tehdä pelistä salakavalsti CoD kloonia. Se siitä sitten, peliä ei hankita ainakaan moninpelin perusteella. Onko se niin pirun vaikeata ymmärtää että ei pidä olla CoD klooni. Ei olisi pahitteeksi jos joku palaisi ajassa ja estäisi MW luomisen kokonaan vaikka kelpo peli se olikin sillä tämä nykyinen trendi johtuu juuri kyseisestä pelistä. Aivan naurettavaa touhua.
 
Vastaus: Resistance 3 [PS3 Hype]

Traddashin kanssa samaa mieltä, miksi ihmeessä joka moninpeli pitää matkia codia?
Jos itse haluaisin pelata codia, silloin pelaan codia enkä resistancea.
Omaa mieltä kyllä harmittaa että moninpelin pelaajamäärä on 16 pelaajaa :(
Resistance 2:ssa pelaajamäärä oli 60 vaikkakin se oli aika kaaosmaista touhua pelata niin suuren määrän keskellä mutta se oli silti hauskaa.
Pettymys tuli...
 
Vastaus: Resistance 3 [PS3 Hype]

Näyttää hyvältä. Pelaaminen on parantunut huomattavasti Resistance 2:sta. Pelimekaniikka näyttää melko samalta, pienillä parannuksilla, hyvä saan. Mutta etenkin grafiikka on todella komeaa, kun vertaa aiempiin Resistance-peleihin. Tuota kelpaa melkein jo verrata Killzone 3:eenkin. Hype nousi kyllä korkeammalle kuin koskaan aiemmin.

...
Omaa mieltä kyllä harmittaa että moninpelin pelaajamäärä on 16 pelaajaa :(
...

Ja nyt hype laski ainakin puolella. Mitä helvettiä?!
 
Vastaus: Resistance 3 [PS3 Hype]

16 pelaajaa, jees.

Toivottavasti codi pelaajia lähetään kalastelemaan myös muussa muodossa, kuten hirveä liuta tasapainoisa tykkejä, pienet mapit usealla nurkalla olisi myös mukava uudistus.

Kirsikkana kakun päälle voitaisiin lisätä myös nappi melee isku, jota voi sitten ränkätä kesken kiivaan tulitaistelun ja katsoa upeata hidastusta kun moraa tungetaan vastustajan kasseille.

Eiköhän sieltä tule jälleen kerran yksi tusinaräsikintä jonka parissa viettää pari kymmentä tuntia jonka jälkeen kaikki on nähty.
 
Vastaus: Resistance 3 [PS3 Hype]

Itsehän olen tässä jo monta vuotta toitottanut sitä, että CoD 4 pilasi tämän konsoli sukupolven nettipelaamisen.

Re3 näytti videon perusteella aivan helvetin kamalalta. Kun vertaa ykkösosan nettipeliin, joka oli oikeasti toimiva kokonaisuus niin ei jumalauta. Miksi kaikkien pelintekijöiden pitää nykyään pyrkiä tekemään omasta nettipelistään samanlaista expa valoshowta kuin kuracod. Keskittyisivät mieluummin siihen hyvään tuntumaan itse pelaamisessa niin olisi niitä pelejä, joita voisi pelata kauemminkin ilman mitään helvetin leveli ja prestige systeemejä. Jos syksyllä julkaistavassa Unchartedissakin on tämän kaltaisia muutoksia nettipelissä niin alan itkeä.
 
Vastaus: Resistance 3 [PS3 Hype]

Isoimmat miinukset joita huomasin oli bullseyen tähtäin ja kill streakit. Graafinen ulkonäkö näytti hieman vaisulta, mutta tämä tulee varmasti vielä muuttumaan, uskoisin ainakin. Noi kill streakit saattaa kyllä muodostua niin isoksi miinukseksi että pelin mp puoli jää vähemmälle mitä aiemmissa versioissa.
 
Vastaus: Resistance 3 [PS3 Hype]

Siis tähän oli tulossa ne killstreakitkin?
Eih...
Ei vais. Ei nyt vielä itketä. Odotetaan, että tulee kommentteja itse pelaamisesta.
 
Vastaus: Resistance 3 [PS3 Hype]

Kahdeksisen minuuttia virallista pelikuvaa. Spoileriherkkien kannattaa ehkä jättää katsomatta.

[video=youtube;d-aWIdz8OMc]http://www.youtube.com/watch?v=d-aWIdz8OMc[/video]

<tekstimuotoinen kuvaus videon tapahtumista>
Our new single-player area finds hero Joseph Capelli and Dr. Malikov in the dark woods of Pennsylvania, hunted by Chimeran snipers and dropships. In this section of the game, players must sneak through the forest, avoiding the spotlights of the dropships while dispatching the sniper hybrids. They also run into Hybrids that are shielded by drones – requiring Capelli to destroy the drones first before attacking the Hybrids. A big emphasis in Resistance 3 is opening up the gameplay spaces, allowing players to not only choose which weapon to use for each situation via the weapon wheel, but also how to approach each situation while using the environment to their advantage.

Lähde: PS.Blog (EU)
 
Vastaus: Resistance 3 [PS3 Hype]

Iski silmään videota katsellessa tuo uusi helpotus, jossa iron sightia käytettäessä jyvä muuttuu punaiseksi kun sihti on vihun kohdalla. Mahtaakohan olla ominaisuus, jonka saa kytkettyä pois. Punajyvä yhdistettynä aikaisempien pelien järkyttävään liimatähtäimeen voi kummasti pilata peli-ilon.
 
Ylös Bottom