Return to Monkey Island

R2zapiN

Well-Known Member
1656442400617.jpeg

Nimi: Return to Monkey Island
Kehittäjä: Terrible Toybox
Julkaisija: Devolver Digital
Alustat: PC, Switch
Lajityyppi: Point & Click, seikkailu
Julkaisu: 2022
Kotisivut: https://returntomonkeyisland.com/
KonsoliFIN Pelisivu:

Return to Monkey Island is an unexpected, thrilling return of series creator Ron Gilbert that continues the story of the legendary adventure games The Secret of Monkey Island and Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge developed in collaboration with Lucasfilm Games. (lähde)

Monkey Island tekee kauan odotetun paluun, ja vieläpä alkuperäisen luojansa Ron Gilbertin toimesta. Luvassa on modernisoitua point'n'clickkiä, puzzleja sekä legendaarista seikkailun tuntua. Pelin on määrä olla jatkoa alkuperäiselle Monkey Islandille ja sen seuraajalle Monkey Island 2: Le Chuck's Revengelle. Tarkkaa julkaisupäivää ei vielä kerrottu, mutta pelin olisi määrä ilmestyä vielä tänä vuonna. Ainakin aluksi julkaisu tapahtuu vain PC:llä ja Nintendo Switchillä, joten pleikkarille ja boksille saadaan odotella ainakin hieman pidempään.

Traileri näyttää hyvältä, ja mukana on myös tuttuja ääninäyttelijöitä, kuten Guybrushin äänenä toimiva Dominic Armato. Musiikeista vastaavat alkuperäisten pelien säveltäjät Michael Land, Peter McConnell sekä Clint Bajakian. Tuttu sävelmä trailerilla sai väkisinkin hymyn huulille. Tulispa se jo!

Traileri:

 

Ulukai

Toimituksen jäsen
Ylläpitäjä
Kyllä, tämän pelin julkistus sai niin innostuneeksi, että puklasin housuihini! Se kyllä on todettava, että tuo graafinen ilme ei ole yhtään omaan makuun sopiva. Se taitaakin sitten olla se ainoa miinus, jota tästä keksii tässä kohdin.
 

Renebauman

Well-Known Member
Tämä on kyllä hieno uutinen. Ekaa Monkey Islandia tuli lapsena pelattua Amigalla. Kakkonenkin taisi olla Amigalla 11disketin kera. 2 lisälevarista huolimatta levyn vaihto rumba oli melkoinen. Ei se silti silloin haitannut pelikokemusta, kun into oli kova. Pakkohan tuo on ottaa pelailuun..
 

Huttu

Well-Known Member
Loistava uutinen ja olihan tästä se julkistus jo joku kuukausi sitten joten ihan puskista ei enää tullut :) Monkey Islandit ovat huppupelejä! Oma lemppari ehdottomasti Curse of Monkey Island Harmi kun tulee vasta myöhemmin pleikalle.
 

DarkSide

Well-Known Member
Ei parane odottaa ihan hirveästi tietoja pelistä nyt lähiaikoina, koska ihmiset ovat persiistä.

Pelit on vakava asia, etenkin kun kyseessä on jotain mikä liittyy johonkin vanhaan klassikoon. Ei kyllä vaan pysty ymmärtämään että miksi sitä pitää mennä ulisemaan jostain graafisesta tyylistä. No kait se olis pitäny olla samanlaista palikka grafiikkaa kun ne vanhat apinasaaret aikoinaan oli. Ihmiset on todellakin persiistä.
 
Ylös Bottom