Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Rock Band 3

Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360 Hype]

X360-versiossa pelin sisäisen kaupan kautta syötetään RB2:n manuskan takakannen koodi, maksetaan 800 MS-rahaa, ja saadaan vastineena RB2-biisit (pl. ne muutamat) ladattavana könttäpakettina.

Tähän on onneksi tullut täsmennystä, koska hämmennystä on tullut siitä miten 25-merkkinen koodi pitäisi syöttää 16-merkkiä leveään kenttään.

How do I export Rock Band songs for use in Rock Band 3 or other Rock Band games? // Rock Band 2 X360

NOTE: International players should enter the first 16 digits of their code directly into their console.

Siis koodista käytetään 16 ensimmäistä merkkiä jotka siihen mahtuvat.

EDIT: Vahvistan, näin todellakin toimii. 16 ekaa merkkiä, 800 MSP, 1.93GB.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360 Hype]

Eurogamerin näkemys Rock Band 3:sta on julkaistu. Ei jää paljon selittelylle sijaa: kaikkien aikojen musiikkipeli on täällä! En viitsi edes pistää arvosanaakaan spoilereihin, vaan pamautan suoraan: 10/10!

Breathtaking in ambition and crafted with the skill of a studio that's been making music games for 15 years, Rock Band 3 is Harmonix's masterpiece – a towering achievement not just for the genre, but for the medium itself.

Oivoi, vielä pari tuntia töitä ja sitten kolmen vartin kotimatka. Loppuilta meneekin Rock Band 3:n parissa. :)

Lähde: Eurogamer
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360 Hype]

Voivoi, affenanmaalta lähti eilen kuleksimaan turkuun, muttei saapunut tänään. Onni onnettomuudessa, huomenna on koe, joten voisi pelin läsnäolo häiritä keskittymistä kokeisiinlukuun. ;D Toivottavasti edes huomenna tulee, niin menee perjantai ilta mukavasti rockbandia pelatessa :)
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360 Hype]

Kyllä taas pettymys iski, kun ei postilaatikossa makoillutkaan Verkkokaupan Ahvenanmaalta tilattu ja tiistaina matkaan lähtenyt RB3. Aamulla olin jo rummutkin asetellut pelikuntoon, jotta ei muuta olisi pitänyt kuin levy laittaa boksiin.
Odotuskin on kova, varsinkin kun arvosanoja katsoo. Keskiarvo kun metacriticissä on 94 vaihteluväli 100-85 ja ainoastaan ign:n 85 menee alle 90.
Tänään tätä tuskaa voisi lievittää streameja katsomalla ja RB2:ta pelaamalla.
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360 Hype]

Just kävin hakemassa oman kappaleen Pirkkalan Verkkokaupasta, reilusti, n. 10 kpl jäi hyllyyn vielä. Harmi kun ei ollut keyboardia eikä pro-drumsettiä vielä tullut, olis meinaan lähtenyt kanssa matkaan täyttämään olohuonetta. Kohta lataamaan ilmaset Doorsin dlc-kappaleet ja kannuttelua all night long!
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360 Hype]

Kysyin Mad Catzin edustajalta noista Pro-soittimista: ensimmäiset erät tulevat Suomeen vasta ensi viikolla, joten ei kannata käydä viikonlopuksi etsiskelemässä.

Harmittavasti RB2/Beatles-rumpuihin kiinnitettäviä symbaaleja ei ole tulossa Suomeen myyntiin lainkaan. Tai ei ainakaan noita Mad Catzin valmistamia. (Mad Catz'hän on nykyään virallinen Rock Band -soitinvalmistaja Harmonixin luovuttua hardispuolesta.)
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360 Hype]

Täälläkin mentiin innokkaana postilaatikolle ja takaisin tultiin sitten jortikka otsassa kun ei ollutkaan Discshopin pakettia kätösessä. No jos huomenna sitten, ja jos vaikka saisivat uusimpien RBN-biisien linkit toimintakuntoon siihen mennessä niin olisi n.850 biisiä soitettavana. Montas biisiä muilta löytyy?
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360 Hype]

about 10 kappaletta naputeltu läpi, todella mukava setlist, jokaiselle instrumentille upeita kappaleita. Todella sulava käyttöliittymä, nopea ennenkaikkea. Hakkaa Guitar Herot kyllä joka saralla, ja on ehdottomasti tämän genren helmi, Harmonix vois keskittyä tästä lähin vaan tuuppaamaan biisejä vaikka joka päivälle dlc:nä, uutta painosta ei taideta enää tarvia.
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360 Hype]

Käsitinkös minä nyt oikein, että tuo Road Challenge vastaa tässä kolmosessa sitä kakkosversion "keikka"-pelimuotoa, jossa soiteltiin niissä eri suurkaupungeissa? Career-valikosta kun ei löydy mitään tuollaista keikkamuotoa, joten ymmärsin, että tuo Road Challenge olisi ikäänkuin se "uramuoto"?

En saanut ladattua niitä ilmaisia The Doors-biisejä sieltä pelin nettikaupasta. Saan kyllä sen paketin valittua ja peli ilmoittaa, että purchased, mutta siihen download-listaan ei ilmaannu mitään, eikä latausta voi aloittaa. Onkohan niin, että kun tämä Suomen julkaisupäivä oli näin "aikaisin", niin pakettia ei voi vielä ladata, vaan vasta huomenna/ensin viikolla?
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360 Hype]

En saanut ladattua niitä ilmaisia The Doors-biisejä sieltä pelin nettikaupasta. Saan kyllä sen paketin valittua ja peli ilmoittaa, että purchased, mutta siihen download-listaan ei ilmaannu mitään, eikä latausta voi aloittaa. Onkohan niin, että kun tämä Suomen julkaisupäivä oli näin "aikaisin", niin pakettia ei voi vielä ladata, vaan vasta huomenna/ensin viikolla?

Sama vika täälläkin päässä. Noin minäkin sen järkeilin, eli kai se huomenna sieltä löytyy.
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360 Hype]

Sain kyllä itse napattua ton Doorsin ilmais-dlc:n ilman ongelmia, lähti heti lataamaan ym. Onkohan vaan ruuhkaa?
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360 Hype]

Käsitinkös minä nyt oikein, että tuo Road Challenge vastaa tässä kolmosessa sitä kakkosversion "keikka"-pelimuotoa, jossa soiteltiin niissä eri suurkaupungeissa?
Oikein ymmärretty. Itse tykkäsin siitä, että joka kerta on kolme vaihtoehtoa, joista valita. Jos ei hotsita pelin tarjoamat biisit, oli yleensä sitten tarjolla joko jonkinlaisia satunnaisia soittolistoja taikka sit pääsi ihan itse valitsemaan. Mukavina uutuuksina random setlisteistä näki biisit jo ennen kuin mentiin edes soittamaan, eli jos ei tullut mieluisi kappaleita, sit vaan palasi takaisin ja valitsi randomit uusiksi.

Onkohan niin, että kun tämä Suomen julkaisupäivä oli näin "aikaisin", niin pakettia ei voi vielä ladata, vaan vasta huomenna/ensin viikolla?
Jos pelasit PS3-versiolla, veikkaisin syyksi PSN:n huoltokatkoa ja/tai alun ruuhkaa.

(Itse rokkasin koko illan X360-versiolla, ja The Doors -kipaleetkin tulivat kertalaakista.)
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

Kevyen säätämisen jälkeen onnistuin löytämään oikean urlin, jonne pystyin syöttämään PS3 RB2 ohjeen takakannessa olleen 12 merkkisen koodin. Vastineeksi saadun uuden koodin sai sitten syötettyä RB3:n kautta PSN Storeen. Store tarjosi ostettavaksi Rock Band 2 Export Pack:ia hintaan 1,15 eur???! .. noh ostaminen sujui hyvin ja PSN tiliä veloitettiin.

RB2 biisien (kuten myös Doors paketin) lataaminen kuitenkin epäonnistui täsmälleen samalla tavalla kuin Kovalchuk kuvasi aiemmin, eli Download List näytti tyhjää ("No content was found").
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

Eilen oli huoltokatko storessa et syy ehkä siinä?

Ei, kokeilin huoltokatkon jälkeen. .. tai ehkä joo, jos huoltokatkon aikana tehdyt toimenpiteet jotenkin liittyivät tähän eivätkä menneet täysin putkeen.

.. joka tapauksessa sama tilanne on päällä vielä tänään aamullakin.
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

Äh, hemmetin Itella, näköjään tulee RB3 aikaisintaan maanantaina, eli käytännössä synttäriksi. Perkules, jos oisin muistanut tilatessa tän postin tilanteen, niin en ois verkkiksestä tilannut, vaan käynyt cittarista ylihintaisen pelin ostamassa, kun kyseessä oli synttärilahja, niin vanhemmat maksoivat.

Noh, voitte tulla katsastamaan mun broadcastin, pelailen nyt siellä RB2, säätelen asetuksia että olisi mahd. hyvä kuvanlaatu kun RB3 saapuu, niin pääsee sit streamaamaan. Jostain kumman syystä en saa nyt FPS:ää korkeammaksi broadcastissa kuin 25, vaikka mielestäni aikaisemmin se on pyörinyt 30 fps. Ei siinä muuten ongelmaa, mutta tällaisessa (60fps?) erittäin sulavaa liikettä vaativassa pelissä tuo 25fps ei ihan riitä. Tulkaa kuitenkin kattomaan ja kertokaa mitä pidätte. :)

Osoite on Barefoot gaming on Justin.tv

Edit: Ensimmäiset Pro guitar expert videot ilmestyneet, Himin killing lonelyness ja freebird (EXPERT pro 79%!!!) http://www.youtube.com/watch?v=ZHipjvXlOZ8 http://www.youtube.com/watch?v=AC5Pm3jNQDY
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

Tulipa tänään haettua oma versio kaupasta, ja ajattelin sitten siirtää samalla RB2:n ja RB1:n biisit kolmoseen. Homma pelas hyvin siihen saakka kunnes aloin selaamaan settilistaa ja huomasin että monta biisiä puuttuu listasta... Kansasin "Carry on Wayward Son" ja Rise Againstin "Give it All" näin esimerkkinä. Tosin Export Keynkin hinta oli vaan 1.15€ vaikka dollareina se taisi olla $9.99. Ja sitten tietysti tuo Doorsin paketti puuttuu kokonaan koska lataus-vaiheessa valitti että sisältöä ei löydy... Muilla samoja ongelmia? Niin, ja itse omistan tuon 12-lukuisen RB2 numerosarjan, jos sillä on mitään merkitystä...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

Juu eipä sitä ilmaista The Doors-pakettia voinut tänäkään iltana ladata. Ettei vaan olisi sillä tavalla, että kun se on ilmainen, niin joku saa ja joku jää ilman...
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

HMXHenry (Harmonixin community manager) twiittaili joskus viime yöllä tms:

Twitter / Aaron Trites: The Doors free DLC should now be available on PS3 in EU / AUS. Please check it out and enjoy those tracks! Still working on export as well.

Eli nyt pitäisi PS3:lla ainakin ilmais-Doorsit olla ladattavissakin. Joku voinee vahvistaa? RB2 exportin kanssa työstävät edelleen. Onko vika SCEE:n, HMX:n vai jonkun muun, paha sanoa, X360:lla export kuitenkin toimi jo torstaina puolenpäivän aikoihin, mitä nyt liveveppi-infra kenkutteli tovin.

Homma pelas hyvin siihen saakka kunnes aloin selaamaan settilistaa ja huomasin että monta biisiä puuttuu listasta... Kansasin "Carry on Wayward Son" ja Rise Againstin "Give it All" näin esimerkkinä.

Molemmat mainitut biisit kyllä löytyvät RB2-exportpaketista ja toimivat RB3:nkin puolella. Missä moinen virhetiedon lähde? Tässä vielä kerran kaikki oleellinen informaatio: How do I export Rock Band songs for use in Rock Band 3 or other Rock Band games? // Support // Rock Band®
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

Juu eipä sitä ilmaista The Doors-pakettia voinut tänäkään iltana ladata. Ettei vaan olisi sillä tavalla, että kun se on ilmainen, niin joku saa ja joku jää ilman...

Ton ilmaisen The Doors paketin saa ladatuksi kun menee storeen ja lataushistoriaan, kun rock bandin omaa storea käyttää niin näyttää content not found.
 
Ylös Bottom