Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Rock Band 3

Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

Julkaisun jälkeen rämpyttelin GHWT-kitaraohjaimella kitaraa ja bassoa muutaman sadan biisin verran ja 2 kaatumista tuli vastaan, joista kumpikaan ei tullut roudarilaatikko-kohdassa. Häiriöääniä ei esiintynyt.

Nyt kun kosketinsoittimet ollu viime perjantaista lähtien, niin niillä muutaman kymmenen biisin soittokokemuksella on kaatunut 2 kertaa roudarilaatikko-kohtaan ja 2 kertaa tullut tuo häiriöääni. Viimeksi häiriöääni tuli kuulokkeet päässä pelatessa, niin meinaspa tulla housupyykkiä samalla :p Ärsyttäviä bugeja :mad:
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

Ei ole tainnut Harmonix mitään ilmoitella mahdollisesta päivityksestä ja sen aikataulusta?
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

Viestiketju häiriöäänestä Rock Band foorumeilla.

Ongelma on ollut julkaisijan tiedossa noin kuukauden verran ja mahdollisen korjauspäivityksen aikataulusta ei ole tietoa. Aikomukseni on palauttaa oma Keyboard bundle kauppaan jos huolivat ja pyytää rahat takaisin. Kun homma on kunnossa niin sitten uudelleen ostoon.

Häiriöääni voi ilmetä siis tilanteessa, jossa joku pelaajista soittaa kosketinraitaa. On aivan sama soitetaanko sitä koskettimilla vaiko esim. kitaralla. Jos itse soittelet vaikkapa rumpuja ja verkkopelissä joku toinen soittaa koskettimia, häiriöääni voi esiintyä kaikilla pelaajilla.

Bugi on jo ehtinyt aiheuttaa vioittuneita kaiuttimia ja tinnitusta.
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

Voiko tätä siis pelata oikealla kosketinsoittimella?
Jos koskettimissa vain on MIDI-ulostulo niin ostamalla sen MIDI-adapterin koskettimien ja konsolin väliin kyllä voi. Niidenkin saatavuus on tosin vielä hieman heikko.
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

Sain maahantuojalta tiedon että Rock Band 3 PS3 version kiipparin ja kiipparibundlen voi palauttaa ostopaikkaan ilman kuluja ketjussa aikaisemmin mainitusta bugista johtuen. Pelkän pelin ostaneet eivät ole oikeutettuja hyvitykseen.
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

Rock Band 3 Title Update Notes

PS3:lle tarjolla tänään (jenkkilässä on jo, euroopassa ehkä), X360:lle lähitulevaisuudessa.

Roudarilakko on ilmeisesti saatu neuvoteltua valtakunnansovittelijan avulla. Teräsmiehen kulmakarvat eivät enää ole vaarallisia. Tosi Pitkien Bändien Jotka Kertoo Nimessään Eeppisen Tarinan -nimien tallentaminen soittolistoille ei pitäisi enää turmella tallennusta. Pausettamalla kesken biisin ei pitäisi enää nostaa kertoimia.

Siinäpä vissiin ne oleellisimmat korjaukset, muita bugeja liiskattaneen seuraavassa päivityksessä. Raporttien mukaan PS3-versiota vaivannut äänibugi on edelleen äänekäs.

EDIT: Kuulemma X360-version patch olisi kanssa nyt jakelussa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

Jeps, eilen tosiaan tuli päivitys. Sen jälkeen on tullut soiteltua keyboardilla noin 50 biisiä. Aiemmin tuossa ajassa olisi tullut noin 2-3 häiriöääntä ja 4-5 jäätymistä/automagic buuttia. Nyt ei ole jäätyillyt eikä buuttaillut. Hetken jo tuuletin että häiriöäänetkin menneet, mutta reilun 40 biisin jälkeen tööttäs taas :( No eteenpäin on silti menty.

Aika loistava tuo vähän aikaa sitten tullut Bon Jovi -paketti, kitaralla jo sitä tykkäsin näpytellä ja siinähän on myös keyboardille ihan mukavaa soitettavaa. Rummuilla tod.näk. myös hauskaa hakattavaa, paitsi naapurin mielestä... Leaderboardin perusteella yllättävän harva on tuota Bon Jovia keyboardilla pelannut. Meinaan vaan jos mediumilla 79% riittää top 100:een :p

Jos tosta keyboardista nyt jotain järkikommenttia yrittäis heittää, niin 2,5 vuoden kitaroinnin ja 1+ vuoden rummuttelun jälkeen pystyi heti aloittamaan Pro Keyboardin mediumilla ja sen perään heittään Hardilla jo 0 ja 1-tierin biisit läpi. Mediumilla alkaa jo viisiä tähtiäkin tulemaan, vaikka star powerin käyttö tuntuukin lähes mahdottomalta.

Oon aika keskinkertainen muovikitaransoittaja ilman aiempaa pianokokemusta (saatikka mitään muutakaan instrumenttia), joten siihen nähden yllättävän hyvin mennyt tuo Pro näppäily. Toisaalta tässä taasen expert tuntuu niiiiiin kaukauselta ajatukselta, että sitä joskus oppisi. Toisin kuin esim rummuissa alun tuskastelun jälkeen taisin jopa joskus uskovani jotain expertilläkin soittavani, ja niinhän siinä kävi (tosin enimmäkseen hardilla sitäkin painettava, kun ei vaan osaa). Keyboardilla taidan kusta hunajaa jos opin hardilla soittamaan 4-5 tierin biisejä 4-5 tähteen.

No enivei, Pro Keyboardin jälkeen normi 5-nappinen keyboard tuntuu ihan typerältä ja turhalta pelimoodilta. Liekö tehty niitä varten, jotka soittaa sitä keytar-moodissa tai jopa kitaraohjaimella.

Jotta jos tiivistäis vielä, niin nyt kun viimein sai keyboardin, niin tuo Rock Band 3 alkaa jo tuntumaan uudelta peliltä, eikä erittäin huonolta Song Packilta.
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

Onkos moni hommannu uudet RB rummut?

Onko vehkeet toiminu hyvin ja suositteletteko päivittään GHWT -rummut uusiin RBn rumpuihin? Hintaa on kuitenkin se 120e ja vanhoillakin ihan soittelee.
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

Onkos moni hommannu uudet RB rummut?

Onko vehkeet toiminu hyvin ja suositteletteko päivittään GHWT -rummut uusiin RBn rumpuihin? Hintaa on kuitenkin se 120e ja vanhoillakin ihan soittelee.
Itsellä on parisen vuotta vanhat RB2-rummut ja uudet RB3-lautaset, eli vastaavat täysin RB3:n rumpusettiä siis. Muuten hyvä, mutta keltainen lautanen lakkaa välillä toimimasta, johtunee kosketushäiriöstä rumpujen liitännässä. Pitäisi jaksaa teippailla kuntoon. Lautasia on kyllä kiva hakkailla, ja ne toimivat tarkasti. Huomattavasti mielenkiintoisempaa kuin perusrumpalointi. En kuitenkaan osaa GHWT:n rumpuihin vertailla, kun en ole niihin koskenut.
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

Oon nähnyt esim Anttilassa myynnissä noita symbaaleja täällä Helsingissä.
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

Kiva homma että toi Stratocaster tulee vasta maaliskuussa (jos silloinkaan). Ehtii peli ja kiipparitki tulla hinnoissa alas mukavasti :p

Pitäähän tuo ostaa...
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

Rock Band 3:lle julkistetun Ion Drum rumpusetin julkaisu on peruttu. Saapa nähdä tuleeko Stratocasteriakaan kun peli ei myy kuten toivottiin ja Harmonix kaupattiin eteenpäin.
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

Rock Band 3:lle julkistetun Ion Drum rumpusetin julkaisu on peruttu.
Olisiko RB3-Ionissa ollut jotain muuta eroa RB2-Ioniin kuin kolmas symbaali ja toinen pedaali paketissa suoraan mukana? RB2-Ioneita kuitenkin edelleen saa lisäsymbaaleineen, ja MIDI-adapterilla monet normaalit sähkörummut toimivat, joten uusi Ion-setti olisikin jossain määrin redundantti tuote.

Saapa nähdä tuleeko Stratocasteriakaan kun peli ei myy kuten toivottiin ja Harmonix kaupattiin eteenpäin.
Kaupat ovat kesken ja niiden läpiviemiseen menee kuukausia, eivätkä kontrollerit ole enää Harmonixin tekeleitä, vaikkakin kehno saatavuus erityisesti Euroopassa näyttää olevan jälleen ongelmana. Odottelisin myös joulumyynnin NPD-lukemia ennen kuin sanoisin pelin myynnistä enempää kuin että ei se kovin hyvin myy, vaikkakin paremmin kuin vaikkapa Guitar Hero: Warriors of Rock. Eurooppa on ollut Rock Bandille ankean surkea alue aina, julkaisut ja markkinointi on kädetetty täällä käsittämättömän lahjakkaasti, ja pelit ovat myyneet täällä alle puolet siitä mitä esim. Guitar Herot suhteessa jenkkimyyntiin, poislukien Beatles, jota jopa mainostettiin.

Enpä muuten ole yhdessäkään kaupassa nähnyt RB3:a selvästi esillä, vaan sen löytämiseksi sitä pitää ihan oikeasti aktiivisesti etsiä hyllyistä. Ei ihme jos ei myy muille kuin niille jotka ovat jo muutenkin pelisarjan ystäviä.
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

Taisin nähdä jossain Citymarketin mainoslehtisessä Mad Catzin RB3-kosketinsoittimet. Tyhmä kysymys varmaan, mutta onko sellainen malli joka kelpaa pro-soitantaankin? Hintaa oli langattomalla soittimella kai 79,90€ ja jos sillä toi pro-pelimuotokin sujuu niin sitten vois pistää pojalle pukinkonttiin. Niin ja tekeekö tollaisia Mad Catzeilla yleensä mitään vai pitäiskö katella jotain parempaa? Pitää kuitenkin pitää mielessä, että tulee nuorelle pojalle joka voi ihan yhtä hyvin muutaman pelikerran jälkeen kyllästyä vaikka nyt kinuaakin tollaista soitinta.
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

ruuvi: Mad Catz on nykyään se virallinen RB-soitinvalmistaja. Eli noilla onnistuu Pro-soitto juuri niin kuin se on suunniteltukin. Ja todellisuudessa juuri tuo kiippari on Rolandin valmistama kampe. Laatua pitäisi riittää.
 
Vastaus: Rock Band 3 [PS3/X360]

Mad Catz taitaa olla ainoa valmistaja mikä noita RB-soittimia valmistaa. Keyboardia ei ainakaan kukaan muu valmista ja sitä on vaan yks malli ja se sopii pro-soittamiseen. 70e taitaa olla halvin hinta tolle vehkeelle.

Onko tietoa mistä sais halvimmalla rummut jouluks? Verkkokauppa.comis taitaa olla halvin (120e), mutta tulee vasta 30.12. Boxiversio siis hakusessa. VPD:ssä 140e ja 2 kpl jäljellä.
 
Ylös Bottom