Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Rush Hour 3 (2007)

J. Pikkarainen

KonsoliFIN Alumni
Etusivu:

New Line Cinema on virallistanut Jackie Chan / Chris Tucker -kaksikon tähdittämän Rush Hour -elokuvien kolmannen osan.

Rush Hour 3 vie tutun kaksikon Pariisiin, jossa he joutuvat nokkasilleen paikallisen Triadin kanssa. Elokuva jatkaa tuttua ja menestynyttä kaavaa: rääväsuu-Tucker hoitaa puhumisen ja Chan akrobatian.

Elokuvan kuvaukset alkavat nyt syksyllä. Ensi-ilta pyritään saamaan vuodelle 2007. Ohjaajana häärii edellisistä osista tuttu Brett Ratner, ja käsikirjoituksesta vastaa kakkososan kynäillyt Jeff Nathanson.

En pane pahakseni. Vaikka Chanin parhaimmat leffat ovatkin honkkarituotantoa, on Rush Hour yhdessä Shanghaiden kanssa ollut sitä parempaa länsi-Chania.
 
Vastaus: Rush Hour 3 (2007)

Tiedättekö mikä tässä on myös mielenkiintoista? Chris Tucker ei tehnyt Rush Hour 1 ja 2:n välillä toista elokuvaa, eikä ole tehnyt elokuvaa lainkaan Rush Hour 2:n jälkeen... ja mies kuittasi muistaakseni 10 miljoonaa dollaria tms. Rush Hour 2:sta, joten kyllä hän kuumaa valuuttaa oli. Taisi todeta, että ei ole tarpeeksi hyviä käsikirjoituksia, niin ei tartte tehdä leffoja.
 
Vastaus: Rush Hour 3 (2007)

Turha se varmaan on toivoa, että Jackie palaisi juurilleen, joten länsimaissa tehdyistä leffoista nämä tosiaan menevät sinne kärkeen. Vaikka ikävä on Drunken Masteria:( .
 
Vastaus: Rush Hour 3 (2007)

Pekka Lempinen sanoi:
Turha se varmaan on toivoa, että Jackie palaisi juurilleen, joten länsimaissa tehdyistä leffoista nämä tosiaan menevät sinne kärkeen. Vaikka ikävä on Drunken Masteria:( .

No ei sellaista akrobatiaa ja samanlaista koreografiaa kyllä tule varmaan enää näkemään, mutta Chanin uusimmista Myth ja New Police Story ovat ihan messeviä. Ei lähellekään alkupään tuotantoja tosin, mutta iloikseen ne katsoo (& omistaa). Kummatkin tosin Aasiasta.

OT (katselen jos saan heitettyä hieman aiheellisemman topicin alle EDIT: ei löydy :p):

Valitettava tosiseikka kyllä, että alkaa nuo martial arts -äijät vanhenemaan & vähenemään. Chanille ei ainakaan omaan silmään ole yhtään perijää, joka hoitaisi siis tyylikästä akrobatiaa & slapstick-huumoria sujuvasti. Vaikka sitten nuoruusvuosien Chan-fanitus onkin vanhentunut, ja kaikki HK-tuotannotkaan kestä oikein päivänvaloa, ovat äijän parhaimmisto (& hyvät) honkkaripätkät suorastaan loistavia. Esimerkkinä juurikin Drunken Master, joka menee kevyeen parhaimpiin MA-pätkiin.

Jet Li puskee vielä, ja viimeisten elokuvien perusteella alkaa toinen kultakausi. Li oli myös parhaimmillaan honkkareissaan, ja 90-luku näki tympeää länsimättöä, jota katsonut edes Li-fanit. Hero oli loistelias näytös, Danny the Dog ensimmäistä kertaa hyvä länsimainen Li-leffa (myös toiminnan osalta) ja Fearlessiä on hehkutettu OUATIC-saagan kaltaiseksi klassikoksi. En valita yhtään. Myös tuleva Rogue nousi odotukseen, ja lähtökohdat kuulostavat erittäin herkullisilta.

Muista ehokkaista Donnie Yen on hieman vähälle jäänyt näyttelijä minun katselluissa leffoissa. Niissä harvoissa nähdyissä mies potkiikin persusta kunnolla ja hienosti. Pitäs hommata pari tunnetumpaa/kehuttua nimikettä häneltä. Lopuksi vielä Thaimaan ihme, Tony Jaa, joka kyllä näpsäkkää toimintaa ja liikkeitä osaa tehdä, mutta karisma puuttuu. Nähdyt elokuvat ovat lähinnä tyylikkäitä esittelypätkiä. Onhan noita muitakin potkijoita, mutta nimet karkaavat päästä, ja usein he vain sivuosissa pelleilevät.
 
Vastaus: Rush Hour 3 (2007)

J. Pikkarainen sanoi:
Fearlessiä on hehkutettu OUATIC-saagan kaltaiseksi klassikoksi.
Vaikka hieno leffa olikin, niin ei se yllä lähellekkään Once upon a time in Chinaa. Hypetys nyt on tietysti aina hypetystä. :eek:

Rush Hour 3:n kohdalla ei ole erityisiä odotuksia, vaikka Chanin leffat on aina huomion arvoisia. Olihan aiemmat Rush Hourit parhaat Chanin Hollywood leffat ja ensimmäisen nostaisin jopa yhdeksi Chanin parhaista ylipäätään. Tosin tämä on myös paljon Tuckerin ansiota.

Enemmän mielenkiintoa herätti Chanin uusi honkkarileffa, Project BB tai vastaava. No mielenkiinto laski roimasti kun Sammo Hung päätti jättää elokuvan ja kuulin myös että Yuen Biao tekisi samoin. Eli eipä taideta nähdä kolmea lohikäärmettä enää samassa leffassa. :(
 
Vastaus: Rush Hour 3 (2007)

Taas Brett JEW rahastusta.Toivottavasti elokuva floppaa oikein kunnolla,vaikka Jackiestä tykkäänkin.

Ru$h Hour 3
 
Vastaus: Rush Hour 3 (2007)

Traikku:
Apple.com

Sitä samaahan tuo näyttäisi olevan tulossa kuin kaksi aiempaakin. Kuten sanottua, niin nämä ovat kuitenkin Chanin parhaimmistoa länsituotannoista. Kevyttä ja harmitonta viihdettä.
 
Vastaus: Rush Hour 3 (2007)

RH3 ei ole kehuja Jackie-faneiltaankaan. Kuulema valovuosien päässä edeltävien osien tasosta kaikilla osa-alueilla. Pitäähän se silti itsekin katsoa, mutta suuria siltä ei arvaa odottaa.

Myth ja New Police Story molemmat olivat todella viihdyttäviä. Jollain tasolla myös Robinhood (Rob-B-Hood) viihdytti, vaikka se lapsenhoito-ongelmineen menikin enemmän komedian puolelle. Oli siinä yllättävän hyviä taistelujaksojakin.
 
Vastaus: Rush Hour 3 (2007)

Kaipa tämäkin pitää katsoa vaikka en mikään Jackie Chan fani olekkaan.

6.5 IMDB
 
Vastaus: Rush Hour 3 (2007)

Seuraava leffa, jonka menen teatteriin tsiigaa.:p

E: Sitä ennen kuiteski tänään Planet Terror.:D
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Rush Hour 3 (2007)

Jackie ja Tucker ne yhteen soppii.:D Ei voi sanoo et ois ehkä ihan loistava leffa, mutta kyllä se minusta oli edelleen erittäin viihdyttävä ja ei häviä paljoa 1 & 2. Komedia puoli leffassa oli ainakin minusta hoidettu hyvin vaikka ei koko sali aina tuntunut olevan yhtä innoissaan kuin minä ja lähellä istuneet aasialais porukka. Hyviä toiminta kohtauksia oli saatu tähän leffaan ja Ranskalainen taksikuski oli aivan loistava. Siinä kohtaan leffaa kun lähtevät Ranskaan oli hetken sellanen hohhoijaa hetki, mutta kyllä se nopee muuttu taas hauskaks ja mukaansa tempaavaks. Hyvä juoni.

Tää oli varmaan vika Rush Hour leffa, vai? Musta ainakin tohon olis hyvä päättää, kun ovat ehkä jo saaneet kaiken irti. Jackie ja Tucker ovat vaan niin hyviä yhdessä, että kyllä ehkä siis ehkä haluais nähä ne viel neljännen kerran yhes... Jackie kyl alkaa ehkä jo koht näyttää aika ikääntyneeltä, mutta kuitenki. Voivat vaikka tehä jonkin toisen leffan.
 
Ylös Bottom