Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Sadness

Vastaus: Sadness

pohynnin sanoi:
Todella...

No emmä usko, että kukaan oli ihan niin innostunu tästä, että kovin lujaa iskis sydämmeen toi uutinen. Eihän tästä oo nähty edes yhtään pelivideoja koko pelistä.
 
Vastaus: Sadness

Eipä tästä kyllä kauhean surulliseksi tule, varsinkin kun itse olen ollut kovin epäileväinen koko pelin olemassaolosta. Olisi kyllä melko yllättävää, mikäli joku julkaisija nyt ilmoittaisi, että julkaisisi tuon tekeleen (mikäli se todella on olemassa). Tosin onhan tässä maailmassa ennenkin tapahtunut kummallisia ja yllättäviä asioita.
 
Vastaus: Sadness

Vaikuttaa hemmetin mielenkiintoiselta. Hatun noston ansaitsee siinäkin mielessä on Wiillä uskalletaan tehdä jotain erilaista eikä aina sitä samaa tusinapaskaa. Toivottavasti saavat ICOmaista tunnelmaa peliin.
 
Vastaus: Sadness

no jos matskut on pelkkää artworkkiä niin ei varmaan kannata odotuksia vielä kovin korkealle nostaa...
 
Vastaus: Sadness

Tämä vaikutti mielenkiintoiselta, mutta en odottele kummempia noiden juttujen perusteella. Jos tätä ei isketä kansiin, toivoisin kuitenkin saavan jonkun ahdistavan kauhupelin pelattavaksi. Ne nimittäin kiinnostaa enemmän kuin himmeet zombiesplatterit :)
 
Vastaus: Sadness

Kyllähän Sadness konseptina on helvetin mielenkiintoinen. Tuo erittäin vähäinen pressimatsku ei vaan oikein riitä herättämään luottamusta siitä, että peli oikeasti vielä joskus tulisi ulos. Hienoja concept kuvia kun on tullut nähtyä monesta muustakin lupaavalta vaikuttavasta projektista joista ei sitten ole sen koommin tullut kuultua mitään.

Joku mukava horror-peli olisi erittäin tervetullut lisä kyllä Wiin pelivalikoimiin, että toivotaan parasta.
 
Vastaus: Sadness

En kyllä millään vieläkään usko koko firman olemassa oloon. Mikään Nibris-nimimerkki IGN:n foorumeilla ei takaa yhtään mitään. Kun katsoin "firman" nettisivuja, niin epäilykseni vahvistuivat. Koko sivuilla ei ole edes studion tarkkaa osoitetta, ei ole tietoa siitä kuka studiota johtaa, eikä sitä kuinka monta työntekijää heillä on. Tiedottaminen tuosta pelistäkin on ollut niin poikkeavaa yleiseen tapaan verrattuna, että se on suorastaan epäilyttävää. Onko firma edes julkaissut yhtään virallista pressitiedotetta?
 
Vastaus: Sadness

Siis Nibrishän on jo käsittääkseni ihan julkaisemassa DS-pelin Double Bloob jossain vaiheessa suhteellisen piakkoin. Sellainen mukava tai vähemmän mukava pikku puzzle-pläjäys. Siitä on ihan jopa ennakkokin:

http://www.cubed3.com/preview/245/

Ja video:

http://www.youtube.com/watch?v=nRrKF7jGIxM&eurl=http://gonintendo.com/?p=16852

Samoin myös Raid Over The Riverista on Cubed3:n kuvaama gameplay-pätkä:

http://www.youtube.com/watch?v=mfjP9yTNLD4&mode=related&search=

Että tiedä sitten, kyllä jollain on ollut varmasti hauskaa pilailla muiden kustannuksella noinkin suurella mittakaavalla (tekevät ihan demoja "tuleviin" peleihinsä), mikäli Nibris ei ole oikea kehittäjä
 
Vastaus: Sadness

Tämä peli on kiinnostanut pitempään jo, jotenka kaivelin hieman taas internetin saloja:

Megagamesissa oli 35.7.2006 kirjoitettu juttu pelistä, jossa hieman valotettiin systeemiä. Aika hataroita tietoja, mutta kyllä tässä toivotaan että tästä jotain tulisi:

http://www.megagames.com/news/html/console/wiisadness-manynewdetails.shtml

Toinen linkki missä myös jotain tietoa. Julkaisuajankohdaksi mainitaan Q4 2007

http://xboxmeagain.blogspot.com/2007/04/sadness-preview-wii.html

EDIT. Julkaisusta sanotaan "Ei Ennen Q4 2007". Onko nuo linkit jo postattu aiemminkin tänne? Muokkasin tekstiä hieman järkevämmäksi
 
Ylös Bottom