Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Saints Row

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Ac3way
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Ac3way

Well-Known Member
Saints-Row-Reboot-Key-Art.jpg


Nimi: Saints Row
Kehittäjä: Volition
Julkaisija: Deep Silver
Alustat: PC/Playstation/Xbox
Lajityyppi: open world toiminta
Julkaisu: 25.2.2022
Kotisivut: https://saintsrow.com/

Check out the full feature list:Witness the Birth of The Saints – Play through an action blockbuster original story full of criminality, extraordinary scenes and signature surprises laced with humor.

Discover the Weird, Wild, West – Dive in to Santo Ileso, the biggest and best Saints Row playground ever, spread across nine unique districts surrounded by the vast, majestic beauty of the Southwest Desert.

Build Your Criminal Empire – Take over the city block by block, wage war against enemy factions and tighten your grip on the streets with ingenious criminal ventures.

Fire Guns. LOTS of Guns – Shoot revolvers from the hip, fire and forget with a rocket launcher, or obliterate up close using melee heavyweights, complete with brutal takedowns. A vast variety of familiar and exotic weapons, all customizable, and all deadly fun.

Take to the Streets and the Skies – Blast through urban and desert environments in any one of the cars, bikes, planes, helicopters, VTOLs, hoverbikes, hoverboards, go-karts or equip your wingsuit to swoop around.

Unprecedented Customization – Create the Boss of your dreams, with the most extensive character customization suite ever seen in the series, then complete the look with incredible options for weapons and vehicles.

Seamless Co-Op – Experience everything on offer with a friend at any time, via fully untethered drop-in / drop-out co-op, skipping the need to take either of you out of the outlandish action; play nice together, or play all new pranks on your team mate. After all, who’s the Boss now?

KFIN(FleeingNevada): Saints Row kertoo tarinan rikosimperiumin perustamisesta nykyhetken amerikassa. Vaikka toiminta sijoittuu fiktiiviseen kaupunkiin jossain etelävaltioiden rajamailla, Volition painottaa tarinan ammentavan tämän päivän aiheista.

Uudet tuulet tuovat mukanaan myös pävitetyt päähenkilöt, mutta pelaajan hahmona on edelleen nimetön Pomo, josta voi muokata mieleisensä.

Volition lupaa hahmoista vähintään yhtä värikkäitä kuin vanhempien Saints Row -pelien antisankareista. Pomon ohella porukkaa värittävät Eli, entinen moguli, josta piti tulla seuraava Bill Gates. Automekaanikkojen kuningatar Neenah, joka kaipaa omaa vapautta oravanpyörästä. Kolmantena porukkaan liittyy jengejä idolisoiva Kevin, joka pelin aikana tulee löytämään paikkansa suuremmista kuvioista kuin olisi voinut kuvitella. Kaiken tämän keskellä on pelaaja, jolle luvataan entistä vapaammat kädet loihtia hahmostaan itsensä näköinen.

01.SAINTS_ROW_Custom_Buggy_Super_Jump_4K_compressed.jpg


 
Viimeksi muokattu:
Aika jännää tuo mitä pelistä kerrotaan. Korostetaan sitä, että peli ei ole yhtä raju kuin edelliset osat. Agents of Mayhem oli jo vähän samalla konseptilla tehty pehmoversio, mutta ei menestynyt. Odotukset on aika matalalla, mutta toivon kunnollista open worldia vanhojen sarjan pelien tyyliin.
 
Kovasti tuntuu ihmisiä YouTubessa harmittavan tämä uusi Saints Row reboot. Pelkästään negatiivisiä videoita tuli vastaan.

Onhan se iso muutos, kun vanhoja hahmoja ei ole ollenkaan. Moni olisi varmaan halunnut rebootin vanhojen hahmojen ympärille, mutta tiedä sitten kuinka hyvää ja mielenkiintoista olisi siitä sitten tullut. Niin paljon niitä hahmoja on kuitenkin jo käytetty eri asioihin. Kenties täydellinen reboot ja pelin asenne lähemmäs SR2:sta on vain hyvä asia.

Teema ja huumori muistuttaa osin Watch Dogs 2 hipsterityyliä, siitäkin tuli paljon negatiivistä palautetta. Tuskin peli kuitenkaan siihen yhtä vahvasti nojaa mitä WD2, vaan Volition tarjoaa monipuolisen teeman jengisotien ympärille ja hauskanpitoon kaupungissa.

FleeingNevadan ennakko vaikutti lupaavalta, omasta mielestäni paljon hyviä muutoksia ja peli näytti todella hyvältä siinä pienessä gameplay videossa. Saa nähdä onko Saints Row rebootissa vielä riittävästi aikasempaa "Saintsia" mukana vai onko se jo täysin eri peli, joka vain ratsastaa vanhalla nimellä? Itselläni sillä ei ole niin väliä, jos peli vaan on hyvä.
 
Näytti paremmalta, kuin ne kaksi edellistä osaa, niin täytyy pistää seurantaan.
 
Jos on totta että tämä on enemmän SR2:n kaltainen niin ehdottomasti jatkoon. Kolmonen ja nelonen menivät vaan liian överiksi. Niissä peleissä ei oikein naurattanut oikeasti mikään läppä. Pelit olivat vaan myötähäpeää ja niitä ei jaksanut oikein pelata.
 
Uutta videota, esitellään hieman pelimaailmaa.


Sinäänsä näyttää ihan hyvältä, mutta jotenkin ontolta ja puolivalmiilta. Itselle jää sellainen fiilis, että tästä Alpha-versiosta on vielä pitkä matka itse julkaisuun. Näinköhän pelin julkaisu kuitenkin lykkääntyy?
 
Ei se nyt näyttänyt kauhean houkuttelevalta, jotain siitä puuttui mutta toki vasta "alpha" joten ei tuomita vielä. Eilen kun katselin GTA (3,VC,SA) trilogian gameplaytä niin siitä huokui heti sellainen fiilis että haluaisi päästä pelaaman remastereita oli ne sitten vaikka pelkkiä resoluutio boosteja pienillä QoL parannuksilla. Tällä on vielä pitkä matka siihen.
 
Jää sellainen Ubi-fiilis, mutta vaan vielä huonompi. Ei löydy edes sitä mielenkiintoista teemaa, mikä on usein Ubin peleissä.

Ei peli kyllä millään ole julkaisukunnossa helmikuussa. Täytyy sanoa, että vihaan tuollaista markkinointia nykyään pelien kohdalla missä käytännössä valehdellaan projektin aikataulusta pre-ordereiden takia. Olisivat vain suoraan rehellisiä.

Parempi muutenkin esitellä gameplayta vasta, kun on oikeasti jotain mielenkiintoista näytettävää. No toivotaan, että lopputulos on kuitenkin hyvä, vaikka tällä hetkellä ei siltä vaikuta.
 
Jää sellainen Ubi-fiilis, mutta vaan vielä huonompi. Ei löydy edes sitä mielenkiintoista teemaa, mikä on usein Ubin peleissä.

Ei peli kyllä millään ole julkaisukunnossa helmikuussa. Täytyy sanoa, että vihaan tuollaista markkinointia nykyään pelien kohdalla missä käytännössä valehdellaan projektin aikataulusta pre-ordereiden takia. Olisivat vain suoraan rehellisiä.

Parempi muutenkin esitellä gameplayta vasta, kun on oikeasti jotain mielenkiintoista näytettävää. No toivotaan, että lopputulos on kuitenkin hyvä, vaikka tällä hetkellä ei siltä vaikuta.

Pidin ensimmäisestä Saints Row'sta, todella paljon. Toisen ja kolmannen skippasin, nelosta pelasin ja pidin, se oli niin älyvapaata menoa, menty kauaksi siitä ensimmäisestä.

Kun kuulin Saints Row'n tulevan takaisin ja palataan juurille, olin innoissani. Pienen hetken toivoin, että ehkä nyt saataisiin ns. realistinen peli, missä aloitat tyhjästä, nouset jengin pomoksi jne.

Kun nyt tsiigasin tuon pelivideon, lähti samalla kaikki kiinnostus. Tuo näyttää niin tajuttoman tylsältä tusinaräiskinnältä, että ei kiitos. Harmi.
 
Huhu että näytti hirveältä, ajaminen on todella kökköä. Grafiikat on hyvät ps3 peliksi, jos se tossa kunnossa tulee ulos niin sarja saa kyllä niskalaukauksen ja varmasti häviää maanpäältä pitkäksi aikaa.
 
alesta tulee varmasti ostettua helmikuussa tulee kuitenkin dyinglight + muut backlogit, saint row 3 ja 4 oli kuitenkin ihan ok viihdettä vaikka se ajaminen ei ollut läheskään yhtä hyvää kun gta ja mafia peleissä
 
Tää oli tietysti vaan pre-alpha kuvaa, mutta ammuskelusta ja ajamisesta jäi sen verran tönkkö fiilis, että vaikea sanoa miten paljon se voi enää parantua valmiiseen peliin. Tuo Helmikuun loppu on sellaista tykitystä julkaisujen suhteen (Elden Ring, Horizon Forbidden West) että tämän käy kyllä kalpaten. Ja ihan aiheesta sinänsä, jos tuo pätkä oli nyt se paras mahdollinen klippi edustamaan. Oma vähäinen kiinnostus on kyllä melko nollissa tämän jälkeen.
 
Reilusti pelikuvaa:


Näyttää yllättävän hyvältä. Kreisiä meininkiä, ei ota itseään liian vakavasti, siistejä aseita ja "lopetusliikkeitä". Räjähdyksiä räjähdyksien perään. Paljon kustomoitavaa myös. Aikaisemmin en ollut tästä mitenkään erityisen innostunut, mutta nyt nousi kyllä odotuslistoilla.
 
Ylös Bottom