Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Salt Like 2002

CRAZY

New Member
Olympialaiset lähestyvät peli on kohta tulossa kauppoihin...
Oisko jollain mitään lisätietoo pelistä
mitä lajeja on mukann:confused:
tuleeko pelistä samanfloppi ku Naganon talviolympialais pelistä
tell me!
 
Tänään myynissä ja näytillä itiksen Funstationissa. Lajeja tais olla ainakin mäkihyppy k-120, miesten syöksy, curling(?), kahden hengen kelkka, joku snoukka, + muita lajeja. Gamespotissa pelistä oli previkka, kuvia ja videoita.
 
eihän siinä kai curlingia pitäs olla... itse lajin harrastaja se ottaakin päähän. Mutta onneksi pc:lle on olemassa miltei täydellinen curlingpeli: Granite! www.fifty1.com
 
http://ps2.ign.com/previews/16552.html
Mukana on luistelua, pujottelua, kumparelaskua ja sen semmoista teidän sanomienne lajien lisäksi. Ja kyllä, curling on myös mukana. Katsokaa linkki, jos ei tahdo uskoa.

Vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta. Tuossa voisi olla jotain tekemistä hiihtolomalle. Käyn kyllä jossain liikkeessä pian testaamassa.

edit: Puhuin siis ESPN International winter sports-pelistä (sorry). Elikä tässä lista Salt lake 2002-pelin lajeista, olkaa hyvät:
Alpine Skiing Downhill
Alpine Skiing Slalom
Two-man Bobsleigh
Freestyle Skiing Aerials
Ski Jumping K120 Individual
Snowboard Parallel Giant Slalom

Eli curlingia ei ole mukana :(
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan joelman
http://ps2.ign.com/previews/16552.html
Mukana on luistelua, pujottelua, kumparelaskua ja sen semmoista teidän sanomienne lajien lisäksi. Ja kyllä, curling on myös mukana. Katsokaa linkki, jos ei tahdo uskoa.

Vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta. Tuossa voisi olla jotain tekemistä hiihtolomalle. Käyn kyllä jossain liikkeessä pian testaamassa.
Katsokaa linkki joka ei toimi:D :D
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan CRAZY

Katsokaa linkki joka ei toimi:D :D

Se lisää sinne loppuun jonkun <br%20/> -merkinnän. Ota se pois, niin pitäisi toimia. Mielikuvitustakin saa hei vähän käyttää :p
 
Salt Lake vs. muut moniottelut?

Jos joku esmes ESPN Track&Fieldiä pelannut on jo ehtinyt tätä Salt Lakea oikeasti testata niin kuulisin mielelläni miten näyttää pärjäävän..miltä eri kilpailumodit vaikuttaa?


Epyx Wintergames C64:lle vieläkin tähänasti yhdet hauskimmat talviurheilukisat peleissä ;)
 
Nagano winter olympicissä(1998) oli hyvää Mäkihyppy.. nyt alkaa taas pieni olympia kuume kun Salt Laken olympiakisat lähestyy..

Konamin Winter Sport 2002 näyttää kyllä todella hyvältä, mitä nyt Gamespotissa olen videoita katellut, en sitten tiedä Salt Lake 2002:sta.. kaipa sitäkin vois käydä testailee että onko siitä mihinkään, neljän hengen porukassa näitä pelejä on kyllä mahtava pelailla sillon tällön ja ottaa mittaa toisista
 
ESPN International winter sports vs. Salt Lake 2002

Kumpi talviurheilun peli luulette on parempi ESPN International winter sports 2002 vai Salt Lake 2002?
 
Elkää ihmeessä ostako tätä peliä. On siis pleikkarin huonoimpia, ellei huonoin peli mitä tiedän! Kuusnipan Wintergamesit hakkaa tän pelin 100-0. En edes pystynyt pelaamaan kaikkia lajeja kun peli oli niin totaalisen huono. Mäkihyppy sukkaa ihan kybällä ja ei ne pujottelulajitkaan mitään pelaamisen riumuvoittoja ole. Pelin kommentaattori on tosin aika hauska: mäkihypyssä vedin sellaisen 100 metrin hypyn K160 mäessä Eddie Edwards tyylillä ja tyylipisteet oli siinä 12 luokkaa. Kommentaattori hehkuttaa niin helvetisti että oli mun uran paras hyppy!? Pysykää kaukana tästä rahastuspelistä, se on minun neuvoni!
 
Joo, pitäisi maanitella ne vanhat epyxin gurut tekemään pelimekaniikka uuteen koreaan urheilupeliin. Eikö nykytekijät ole noita koskaan pelanneet?? Voisivat hieman ottaa opiksi..

Pitääpä hakea C64/Amiga emut ja epyxin gamesit pelattaviksi näin kisojen tunnelman kohotukseksi.
 
No hitto, onko kukaan joka peliä on pelannut, pitänyt sitä hyvänä??? Olen odottanut talviolympialaisia niin irl kuin pelinäkin kuin kuuta nousevaa... Peliä ei enää kannata ilmeisesti hehkutella.

Osaako joku neuvoa Pleikkarialoittelijalle hyvää talviurheilusettiä?
 
Ylös Bottom