Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Scene it

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Splinky
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Splinky

New Member
Viime viikonloppuna tuli pelattua kaverin luona pleikalla Buzz -leffavisaa ja sen verran kivaa oli, että piti hommata itelle Scene it. Vähän pettynyt olin aluksi, kun huomasin ettei peli ole suomenkielinen, mutta eipä tuo lopulta haitannut pätkääkään. Aivan mahtava peli kyllä on. Jotenkin paremmin toteutettu kun esim Buzz. Voin suositella.
 
Vastaus: Scene it

Langattomat ohjaimet - vaikka tämä olisi swahiliksi, niin en Buzzin johtoviidakkoa enää kaipaa. Tämä peli on saanut myös minut katsomaan jo pari minulle ennestäänn tuntematonta elokuvaa, joita on kyselty pelissä.
 
Vastaus: Scene it

Tuon pelin demo ei oikeen vakuuttanut kun sen latailin. Tuntui aika haastavalta, jopa vaikealta peliltä (miten lie pienessä nousussa sujuisi / jaksaisiko keskittyä?). Jaksaakohan tuota pidempään pelailla, kuitenkin kymmenien ja satojen pelikertojen jälkeen väkisinkin tulee samoja kysymyksiä.
 
Vastaus: Scene it

Itelläkin käynyt mielessä pelin osto. Varmaan kivaa hupia porukalla pelattaessa. Ois hienoa jos voisivat myöhemmin esim. liven kautta lisätä peliin sisältöä.
 
Vastaus: Scene it

Peli on kyllä hauskaa viihdettä kun avovaimon kanssa ollaan väännetty. Se tallentaa aina kysytyt kysymykset profiilikohtaisesti, joten wanhoja kysymyksiä ei ihan heti pitäisi tulla eteen varsinkin kun niitä taisi olla lähemmäs 2000. Johdottomuus on myös ehdoton plussa ja toimii todella hyvin, vaikka vaatiikin erillisen infrapunavastaanottimen (tulee messissä ja liitetään USB-porttiin).

Huono puoli on LIVE-tuen puute: olisin toivonut että pääsee kavereiden kanssa pelaamaan tuota LIVEnkin välityksellä. Kysymykset ovat myös välillä vaikeita, mutta silloin voi syyttää vain omaa leffatietämättömyyttään...

Toivotaan, että tämä saa jatkoa erilaisten aiheiden ja pelien saralla (urheiluvisa?) sekä myös lokalisoituna. Ohjaimet ovat nyt ainakin olemassa, joten tietovisapelejä vaan lisää kiitos... :)
 
Vastaus: Scene it

Joo, Buzzeihin on tullu hurahdettua täälläkin jonkin verran, ja visailupelit muutenkin kiinnostaa. Englanninkielisyys on vain iso miinus. Ei itselleni, mutta kun bilepelikäytössä nämä tämmöiset ainoastaan ovat, ja aina löytyy joukosta kuitenkin joku jolla englanninkieli ei ole niin hyvin hanskassa (varsinkin pienessä simassa :)). Silloin pelaajat eivät ole enää samalla viivalla.

Toivottavasti sarja saa jatkoa lokalisoituna. Demo vaikutti ihan hauskalta.
 
Vastaus: Scene it

Demoa tuli testattua, mutta ei vakuuttanut. Jos tulisi suomenkielinen versio, nii vois harkitakin ostoa. Ohjaimetkin varmaan ihan jees ku ei tartte piuhojen kanssa sotkea.
 
Vastaus: Scene it

Johny sanoi:
Demoa tuli testattua, mutta ei vakuuttanut. Jos tulisi suomenkielinen versio, nii vois harkitakin ostoa. Ohjaimetkin varmaan ihan jees ku ei tartte piuhojen kanssa sotkea.
Peli on ollut kovassa käytössä pippaloissa ja pikkujouluissa. Lokalisoinnin puutteen takia on kylläkin "aikuisten" peli. Jatkoa odotellessa...
 
Ylös Bottom