Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

SEASON: A letter to the future

JTahti

Well-Known Member
kuva_2023-02-11_142525218.png


Nimi: SEASON: A letter to the future
Kehittäjä: Scavengers
Julkaisija: Scavengers
Alustat: Steam (Win), PS4, PS5
Lajityyppi: Polkupyöräily road-trip
Julkaisu: 31.1.2023
Kotisivut
KonsoliFIN Pelisivu

Julkaisupäivän paljastus traileri:


Demo saatavilla 12.12.2022 saakka.
 
Viimeksi muokattu:
Läpi meni PS5:llä!

season_202302272207193ie4w.jpg


Seasonin maailmaa piinaa säännölliset mullistukset, jonka jälkeen alkaa uusi aikakausi (season). Pelin päähenkilö, joka ei ole koskaan poistunut kotikylästään, päättää kerrankin lähteä matkaan ja kerätä vihkoon tietoja maailmasta, jotta tulevaisuuden ihmiset tietäisivät millaista oli elämä tällä aikakaudella.

Maailman taltiointiin on varattu kamera ja nauhuri. Kaikki kelpaa kuvattavaksi ja äänitettäväksi. Hajonnut tienvarsimainos kelpaa kuvattavaksi, hyönteisten ininä kelpaa äänitettäväksi. Peli ei ole pelkkää näytteiden ottamista – pelialueelta löytyy ihmisiä joiden kanssa ollaan vuorovaikutuksessa ja eräät vihkon sivut vaativat seikkailupelimäistä pulmanratkontaa, jotta sivut saa täytettyä.

Metroid Primeä ollaan joskus kuvailtu peliksi, jossa saa rauhassa tutkia maailmaa. Kuvaus sopii mielestäni paremmin tähän peliin. Vihollisia ei ole, eikä ole aikarajaa. Pelialueelta löytyy eräs paikka, johon menemällä kertojaääni sanoo että jos menen tänne, paluuta ei ole. Eli paras koluta pelialue huolella läpi ennen kuin menee tuohon paikkaan, mistä alkaa pelin loppuosuus.

Dualsense ohjaimen ominaisuuksia ollaan hyödynnetty kivasti tässä.

Peli meni aika himopelaamalla läpi niin että iltajumppa viivästyi hieman kun piti saada tämä läpi. Peli on napakymppi. Arvosana: 5/5.

Omia kuvakaappauksia:
 
Ylös Bottom