Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Secret Weapons Over Normandy

nakkerton

Member
Luftwaffe

Medal of Honor: Fighter Commander, joka peruttiin alunperin tänä keväänä, "jatkuu" toisena projektina Lucasartsin johdolla. Toisin sanoen, Dreamworksin entinen tuottaja Peter Hirschmann on siirtynyt Lucasartsin leipiin tehdäkseen lentotaistelupelin Totally Gamesin kanssa. Totally Games on aikaisemmin tehnyt varsin merkittäviä lentopelejä kuten tästä voi nähdä.

http://ps2.ign.com/articles/365/365754p1.html
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Lawrence Holland on kyllä yksi Suurista, joten pakkohan tuota on innolla odottaa. Lentosimulaattori ja pelikonsoli eivät kyllä aikaisemmin ole sopineet edes samaan lauseeseen, mutta tältä voi odottaa paljon. Ei sinänsä, eiväthän miehen aikaisemmat loistavat lentosimulaattorit Battlehawks, Battle of Britain ja Secret Weapons of the Luftwaffe mitään HC-simulaattoreita olleet (eivät ne kuitenkaan mitään räiskintäpelejäkään olleet!). Itse tuli kaikkia pelattua ja selvästi eniten lentotunteja tuli Battle of Britainissa hunnien puolella.

Vielä paremmassa terässä mies oli tietysti X-Wingin ja TIE Fighterin aikaan.

Toivottavasti uusi peli ei sentään käytä skaalattavia spritejä.:p
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Hex
Lentosimulaattori ja pelikonsoli eivät kyllä aikaisemmin ole sopineet edes samaan lauseeseen, mutta tältä voi odottaa paljon.

Epäilen silti, että tuskin sieltä mikään kovin vakavaotsainen simu voi kuitenkaan olla tulossa. Jokatapauksessa molemmat miehet ovat kyllä selvästi aiheeseen vihkiyteitä miehiä, eli eiköhän uudelta FIFA:ltakin vältytä. Puoli vuotta sitten ilmestynyt Dropship oli kyllä varsin realistinen lentoräiskintäpeli konsolille. Peli sai vaan aikamoista bashausta, mielestäni aika syyttä. Ace Combatteihin verrattuna se oli erittäin syvä pelielämys.
 
Peli on nimellä Secret Weapons over Normandy ja muutama arvostelukin on tullut:

Edge 8
IGN 8.0

Onhan tuo jokatapauksessa pakko hankkia, WWII-teema iskee sen verran kovaa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Tuli pelattua tämä peli kevään aikana läpi ja oli kaikinpuolin ihan ok -kokemus. SWON ei kyllä missään nimessä kuuluisi simulaatiopelilistalle, kuten ei Ace Combatkaan. Vaikkei realismista ei tässä pelissä ole kyse, autenttisuutta löytyy kyllä riittämiin. Pelin n. 15 tehtävää pohjautuvat kaikki WW2:n historiallisiin tapahtumiin, lentokoneet ovat tarkasti mallinnettuja ja presentaatio on Medal of Honor-sarjan luokkaa. Pelillisesti SWON on vähän turhan arcademainen ja pari tyhmää ratkaisua tekee pelistä pikkasen liian helpon, mutta "koiratappelut" ovat hauskoja ja tehtävät suht monipuolisia. Kokonaisuutena SWON on suunilleen samalla tasolla PS2:n muiden lentosimujen kanssa. Kannattaa ostaa vaikka käytettynä, jos pitää lentsikkapeleistä ja/tai WW2-teemasta.
 
Ylös Bottom