Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Sega Saturn

NGCMAN

New Member
Ikävä homma kun prukat ei aikoinaan tajunneet ostaa tätä, ihan tosi hyvä kone, alkuperäinen pleikkari on jo hajonnut mutta saturn toimii edeleen kuin uusi eikä pelitkään huonoja ole. Harmi kun mistään ei meinaa löytyä sellaisia pelejä kuin Panzer dragoon saga tai Shining force 3. Tälle koneelle on tosi paljon näitä kulttipelejä jotka on tosi harvinaisia.:)
 
Sega Saturn on kyllä mainio konsoli. Kunhan vain jostakin saisi käsiin Panzer Dragoon Sagan, Saturn Bombermanin ja Sonic Jamin, niin voisi jättää PAL-pelit taakse ja keskittyä importtien haalimiseen.
 
Panzer Dragoon, Virtua Fighter, Nights, Sega Rally, Daytona USA, Fighters Megamix... kyllä koneella persoonallisuutta riittää. Koneen peli(LAATU)tarjonta hakkaa PSonen vastaavan mennen tullen. Siellä se hyllyllä hurisee vieläkin Sega Rallyn tahdissa. :D Ikävää vaan, että taas kerran monet pelivalmistajat jättivät Segan yksin ja siirtyivät kuola valuen pleikkarin leiriin... Tosin ei Sega tehnytkään paljon sen eteen, että kone olisi menestynyt. Hyviä pelejä tekivät, though.
 
Voi paska kun tämä piti mennä myymään, peleinä oli: Sonic Jam, Sega Rally, Virtua Vighter, Virtua Vighter 2, yms. yms. yms.
 
Kaverini osti aikanaan FunStationin alesta Saturnin 100mk hintaan. Noin kuukauden päästä hän kyllästyi ja myi sen Virtua Fighter 2:n ohella ostaakseen PlayStationin. Jotkut eivät ymmärrä hyvän päälle. :rolleyes:
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Nem
Sega Saturn on kyllä mainio konsoli. Kunhan vain jostakin saisi käsiin Panzer Dragoon Sagan, Saturn Bombermanin ja Sonic Jamin, niin voisi jättää PAL-pelit taakse ja keskittyä importtien haalimiseen.
Korjaus: nyt enää tarvitsen jostakin Saturn Bombermanin ja Panzer Dragoon Sagan, niin sitten pitäisi olla kaikki suuret PAL-julkaisut hyllyssä :)
 
Onkohan mun Saturnissa pahakin vika kun pelit ei käynnisty alkumenun startista (tai mikä se valinta nyt onkaan, muistaakseni start) vaan konsoli pitää resetoida peli-cd sisässä että pelit boottaisivat? Muuten Saturn ja pelit toimii ihan ok.

Oon vaan laittamassa Saturnin myyntiin ja mietin paljonko tuollainen "ominaisuus" vaikuttaa hintapyyntöön.
 
Itselläni on vielä kiehtovampi ominaisuus: Kun käynnistät koneen, sieltä kuuluu aivan helvetinmoista pärinää. Joskus ei kuulu, ja silloin CD vain nyksähtää pari milliä koneessa ja sitten kone ei tee enää mitään. Pelit eivät siis boottaa. Eikö lukusilmä pääse liikkumaan vai onko koneessa jokin muu moottori skeidana, en tiedä...

Onneksi sain kaverilta heti tilalle toisen Saturnin. Saturnilla sisua riittää pyörittää satojen naarmujen omaavia CD:itä. Siinä missä DC saa hepulin pienestäkin naarmusta (tai ilmankin), niin Saturn taistelee kuin mies. Ja siinä missä Dreamcast tiltatessaan viskaa heti pelistä ulos DC:n päävalikkoon, niin Saturn taistelee viimeiseen asti, ja peli saattaa lähteä toimimaan pian ilman resetointia. Kova kone.
 
Ylös Bottom