Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Sega Soccer Slam

Nelinpeli on suoraansanottuna aivan helvetin hauskaa! :D Pelissä on muutama varma maalikikka, mutta ne eivät moninpelissä kamalasti haittaa. Parhaimmillaan neljällä pelaajalla.
 
Joko tämä siis on ilmestynyt kauppojen hyllylle Gamecubelle? Tuntuu olevan hieman nihkeä tarjonta, kun ei tunnu löytyvän mistään. PlayerOne ilmoittaa julkaisupäiväksi tämän päivän ja Peliversumin mukaan tuotetta ei ole vielä julkaistu. Dose ei edes tunne koko peliä. Turussa kävin kaupoissa pikaisesti vilkaisemassa, eikä näkynyt. Nintendo Suomen sivuilla lukee TBA. :(
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Itsekin olen ihmetellyt pelin saatavuutta ja sekalaisia julkaisuaikoja..
Sanokaa joku kohtuuhintainen nettikauppa jossa tämä on jo myynnissä, niin lähtee samantien tilaukseen. Juuri tämä peli tulee kruunaamaan moninpeli-iltamat ;)
 
Ainakin usa versio tästä oli todella hienoa pelattavaa. Peliä jaksoi pelata yksinpelinä, mutta pelin kruunu oli moninpeli neljällä pelaajalla ja myös kahden pelaajan moninpeli oli hauskaa pelattavaa.

-KTB-
 
No niin, vihdoin PAL-versio on pyörimässä omassa Kuutiossa ja täytyy sanoa, että on T O D E L L A erinomainen peli. Tulee ihan tippa silmään kun SSS muistuttaa sellaisia ikivihreitä Amigan arcadefutispelejä kuten Sensible Soccer ja Kick-off, ja tietenkin Speedballeja. Vaikka suuri osa näppäimistä on käytössä, on pelisysteemi syvällä selkärangassa alle viidessä minuutissa. Sen hallitseminen ja tehokas käyttö onkin sitten eri asia...

PAL-versio ei tule 60hz modea, mutta erotuksena jenkkiversioon mukaan on ängetty uusia joukkueita, uusia taustabiisejä, lisää selostusääniä ja graffoja on ehostettu sekä muutamia efektejä lisätty. Mukaan on ängetty vielä pari uutta minipeliä. PAL-versio toimii todella hyvin ja 50hz-nopeus kuivattaa silmät ja saa naiset pyörtymään. Suosittelen.

Ainoa suurempi miinus on se, että Cuben c-tikku on jätetty käyttämättä. Nyt kuvakulmaa täytyy säätää menuista.

Super Smash Bros Melee, Mario Party 4 ja Sega Soccer Slam muodostavat Kuution moninpelien pyhän kolmiyhteyden. Tätä on muiden konsolien vaikea murtaa (vaikka Soccer Slam onkin julkaistu kaikille alustoille). Eikä tietenkään unohdeta Time Splitters kakkosta. :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom