Shadowgun (iOS/Android)

hartzu

KonsoliFIN Alumni
Nimi: Shadowgun
Lajityyppi: räiskintä (3. persoona)
Alustat: iOS (iPhone, Ipad), Android (Tegra 2)
Kehittäjä: Madfinger Games
Kotisivu: Home | MADFINGER Games
iTunes: SHADOWGUN by [?] - Download SHADOWGUN in the iTunes App Store

Tsekkiläinen Madfinger Games -studio on tuomassa high-end iOS- ja Android-laitteille peliä nimeltä Shadowgun, joka ainakin ennakkomateriaalin ja kehittäjän oman uhon perusteella tulee asettamaan riman uudelle tasolle mobiilipelien visuaalisen laadun osalta.Luvassa on kehittäjän mukaan tulevaisuuteen sijoittuvaa taktista räiskintää, jossa pelaajan hahmona toimiva palkkionmetsästäjä jahtaa pimeälle puolelle siirtynyttä tiedemiestä. Jahdin edetessä kohdataan mutantteja, cyborgeja, humanoideja ja muita öttiäisiä, joita arvetenkin päästään lahtaamaan kattavalla valikoimalla erilaisia aseita.

Shadowgun käyttää pelimoottorina Unityä, joka tukee iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiä. Aiemmin Madfinger on toteuttanut Unityn päälle niin ikään iOS- ja Android-laitteille löytyvän Samurai II: Vengeance pelin.

Pelin laitevaatimukset ovat sen verran kovat, että iOS-laitevalikoimasta kelpaa vain iPhone 4 ja molemmat iPadit, ja Android-laitteista vain NVIDIAn Tegra 2 -piirisarjaa käyttävät laitteet. Tegraa käyttävät ainakin Samsungin Galaxy S II ja tulevat Galaxy Tabit, Motorola Xoom ja ASUS Eee Pad. Millään nuhapumppuluureilla tätä ei pääse kokeilemaan.

Shadowgunista on tarjolla pari gameplay-videota, jossa studion edustaja pelaa teknologiademoa Tegra 2 -piirisarjaa käyttävällä Acer Iconia Android-taulutietokoneella.

[video=youtube;L12sZP22UbI]http://www.youtube.com/watch?v=L12sZP22UbI[/video]

[video=youtube;sjHpFeAMrtg]http://www.youtube.com/watch?v=sjHpFeAMrtg[/video]
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: Shadowgun (iOS/Android Hype)

Komiaa on ainakin grafiikan puolella. Toivottavasti sieltä löytyy tarinastakin kokemisen arvoista, tuon alun shokkinäyn muututtua jo normiksi. Virtuaalijoystickiin hieman ongelmallinen suhtautuminen. Siinä sormet väsyy ja jatkuvan nuohoomisen johdosta alkaa kitkapinta rassaamaan jo sormenpäitä. Tarkkuus kärsii, eikä mitään koko illan settejä jaksa millään vetää. Tähän ovat onneksi välinevalmistajat keksineet helpotusta imukupeilla ruutuun kiinnitettävien, sormen lasin pinnasta nostavien ratkaisujen kautta. Myös Stylus-kynää voi tuossa käyttää kaverina. Eli tahtoo sanoa, ettei tuo analogitatit korvaava ohjaus ole vielä nähnyt sitä parhainta patenttia. Tuossa voisi tabletin reunoilla olla sellaiset ihan mekaaniset PSP:n tapaan. Ja taakse vielä painonapit.
 

hartzu

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Shadowgun (iOS/Android Hype)

Uusi E3 gameplay traileri Shadowgunista. Ei tietoa millä laitteella tämä on kuvattu. Julkaisuajaksi mainitaan syyskuu App Storessa ja Android Marketissa.

Ulkoasu on ainakin hieman alaspäin tuunattu noista screen shoteista.

[video=youtube;7aVttB25oPo]http://www.youtube.com/watch?v=7aVttB25oPo[/video]
 

hartzu

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Shadowgun (iOS/Android Hype)

Shadowgunin julkaisupäivä lähenee ja luvassa myös KonsoliFINin ennakkokatsaus peliin, kunhan saan preview-version käsiini.

Julkaisu tapahtuu iOS ja Android alustoille samaan aikaan 28.9.
 

hartzu

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Shadowgun (iOS/Android Hype)

Lupauksistaan huolimatta julkaisija ei ennakkoversiota toimittanut, mutta nyt Shadowgun on ostettavissa Storesta. Hinta on 5.99€.

Aiemmista tiedoista poiketen peli tukee myös vanhempia iPhoneja, mutta hieman epäilyttää miten Unity-engine niillä jaksaa pyöriä. Aiemmin tekijä hehkutti pelin syövän niin paljon resursseja, että vain uusimmat laitteet jaksavat sitä pyörittää, ja esim. Android-taulutietokoneista kelpaa vain uudet Tegra2-piiriä käyttävät mallit.
 

draev

New Member
Vastaus: Shadowgun (iOS/Android Hype)

Tämä on jossain alennuksessa nyt ainakin iOS:llä, ostin juuri äsken 79 sentillä. Peli on komeaa katsottavaa ja pelattavuuskin oli ihan yllättävän hyvää iPadin isolta näytöltä.

offtopic mutta myös Scribblenauts Remix oli samaan hintaan tarjouksessa, kuin myös World of Goo iPhonelle (iPadille taisi olla noin kolme euroa).
 
Ylös Bottom