Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

SingStar PS3

Vastaus: SingStar PS3

Sekin taidettiin ps blogissa vahvistaa, että jos on ostanut biisejä ps3 versioon niin samasta biisistä ei tarvitse enää maksaa ps4:llä.
 
Vastaus: SingStar PS3

Sekin taidettiin ps blogissa vahvistaa, että jos on ostanut biisejä ps3 versioon niin samasta biisistä ei tarvitse enää maksaa ps4:llä.
Kyllä. Näin siellä tarkalleen ottaen sanottiin:

If you have already bought the track on PS3, and the song is available on PS4 then you won’t have to pay again.

Lisäksi huojentavana yksityiskohtana todettiin, ettei SingStarin PS4-versiota pakkotungeta kaikkien käyttöliittymään.

Sleep easy ;) It will not be pinned to your dash.

Vanhat PS2/PS3-SingStar-levyt eivät PS4-versiolle kuitenkaan kelpaa.

PS2 and PS3 discs can’t be played on PS4, sorry.

Lähde: PS.Blog (EU)
 
Vastaus: SingStar PS3

Uusi SingStar PS3 ja PS4:lle jo tänä vuonna!?!

[video=youtube_share;YpPi3LMdNz8]http://youtu.be/YpPi3LMdNz8[/video]
 
Vastaus: SingStar PS3

Onkohan tuota mitään järkeä ostaa neloselle, jos vanhat on jo kolmoselle. Tai siis et oisko parempi ostaa kolmoselle.

Veikkaanpa ettei ps4 versio eroa mitenkään, mut jää kolmosen levyt hyllyyn.
 
Vastaus: SingStar PS3

Voi saavetti nyt on maailmankirjat sekasin!!

Multa on hävinnyt melkein kaikki SingStar biisit! Services listissä näkyy vain 8 biisiä, niitä oli ainakin 30 vielä kun viimeksi tsekkasin. En oo vissiin ainut, parilla muullakin oli hävinnyt läjäpäin kappaleita... Osaako joku kertoa enemmän tästä hommasta onko joku yleinen bugi ja mitä täs nyt pitäisi tehdä että saa biisit takaisin?
 
Vastaus: SingStar PS3

Osaako joku kertoa enemmän tästä hommasta onko joku yleinen bugi ja mitä täs nyt pitäisi tehdä että saa biisit takaisin?
Yleinen ongelma on, ja tuli viimeisimmän SingStore-palvelinhuollon jälkeen. Kappaleet eivät onneksi ole pysyvästi hävinneet, ja niitä ei tarvitse uudestaan ostaa.

Some of you have been reporting issues with missing songs on PS3 in the past few days. Thanks for letting us know about these.

We are continuing to look into this at the moment. If you are still experiencing these issues today, please contact us via this post, stating the country you are in and which version of the game you are playing, i.e. PS3 Ultimate Party or the XMB version.

Please be assured that you will not have to repurchase any songs you already own.

Apologies for any issues experienced.

Lähde: Facebook (SingStar)
 
Vastaus: SingStar PS3

Uusi tilannetieto "kadonneiden" kappaleiden suhteen. Syypääksi on osoittautunut vanhempien PS3-SingStarin yhteensopimattomuus uuden biisikatalogin kanssa. Ilmeisesti PS3-SingStareihin on nyt julkaistu vian korjaava päivitys.

Based on feedback, some users are unable to see songs from existing PS3 libraries. Please do not be alarmed, your songs are still available to you.

We have run a series of diagnostic tests and found the issue to be an incompatibility between the old XMB PS3 version of the game and the new PS3 catalogue of songs. As a result of these problems we have brought forward the release of the new PS3 version of SingStar to today.

We apologise for the inconvenience and thank you for your candid feedback.

On a separate note, the new SingStar for PS4 is currently operating at full functionality. As always we are working with our licensing partners to grow our collection of songs and hope you enjoy the vast array of choices available. An extensive list of songs can be seen and downloaded here: http://www.singstar.com/store/by-act.html?platform=PS4

PS. PS4-SingStariin kaikkia kappaleita ei vielä kuitenkaan ole lisensointiteknisistä syistä saatu. Siellä puolella vanhat ostokset eivät siis ole hukassa, vaan niihin ei ole vielä saatu käyttöoikeutta levy-yhtiöiltä ja muilta lisenssinhaltijoilta.

Lähde: Facebook (SingStar)
 
Vastaus: SingStar PS3

Mikäköhän vika mahtaa olla, kun valitsee osta kappaleita kohdan, niin tulee vain ilmoitus, ei käytössä tai tuote on poistunut ja siitä takaisin alkuvalikkoon. Niihin 10-vuotis mainosbiiseihin pääsee käsiksi, kun klikkaa mainoksen kautta neliötä, muttei muihin.
 
Vastaus: SingStar PS3

Mikäköhän vika mahtaa olla, kun valitsee osta kappaleita kohdan, niin tulee vain ilmoitus, ei käytössä tai tuote on poistunut ja siitä takaisin alkuvalikkoon.
Kuulostaa samalta SingStore-ongelmalta kuin PS4:n SingStarin kanssa oli julkaisussa. Se tokeni siitä parin päivän jälkeen itsestään, eli jokin palvelinpään härö oli. Yritä siis myöhemmin uudestaan.
 
Vastaus: SingStar PS3

En ymmärrä, miksi pitää julkaista puolivalmis softa. Sonyllä kyllä riittää näitä palvelinongelmia.
 
Vastaus: SingStar PS3

Jos omistat kaksi PS3 konsolia, kannattaa harkita uudestaan jos haluaa ladata SingStoren biisejä molemmille koneille. Itse en harkinnut ja nyt mulla on kakkoskoneella kolme biisiä lukossa niin, että en voi ikinä mitenkään laulaa niitä ykköskoneella. Pyysin asiakastuesta resetoimaan nämä kolme biisiä, mutta kuulemma tekevät resetointia vain kun kone myydään tai varastetaan:
Hei!

Kiitos soitostasi.

Jos olet ladannut kappaleet jollekin konsolille, on kappaleet täten lukittuina kyseiselle konsolille - näitä ei voi enää siirtää toiselle konsolille.
Voimme pyytää resetointia ainoastaan jos myyt konsolisi eteenpäin, tai se varastetaan.

Toivottavasti tästä on apua. Jos sinulla on lisää kysyttävää, ota yhteyttä PlayStation-tukeen käyttämällä alla olevia yhteystietoja tai vastaamalla tähän sähköpostiin.

Parhain terveisin,

Samuli
PlayStation-tuki

Laitoin tuonne kuitenkin seuraavan viestin, jos vaikka heltyisivät tinkimään ohjeistaan...

Siis onko todellakin niin, että jos omistan kaksi PlayStation 3 konsolia, en pysty laulamaan SingStoresta lataamiani kappaleita kuin vain toisella näistä? Tämä on erittäin ikävä juttu! Olen oppinut jo elämään sen rajoitteen kanssa, että pelilevyjen kappaleita ei voi tallentaa konsolin kovalevylle. Jos haluaa laulaa toiselta pelilevyltä löytyvän biisin, täytyy pelilevy vaihtaa. Sitä en kuitenkaan siedä, että nyt kun olen erehtynyt lataamaan SingStoren kappaleita myös kakkoskoneelle, tarkoittaa se sitä, että jos joku ystäväni haluaa laulaa Snow Patrolin kappaleen Chasing Cars, pitää minun tuoda kakkoskone lastenhuoneesta olohuoneeseen ja laittaa siihen piuhat kiinni. Vai ajattelitteko että ystäväni menee lastenhuoneeseen laulamaan kyseisen biisin? Varmaan ymmärrätte kuinka onnettoman kokemuksen tämä tarjoaa?

Olisi ollut reilua kertoa käyttäjälle, että kaikki laulut on syytä ladata aina samalle (laulamiseen dedikoidulle) konsolille. Nyt kun en tätä ajoissa tajunnut, olen siinä tilanteessa että näitä kakkoskoneelle lataamiani kolmea biisiä en voi koskaan laulaa ykköskoneella. Niitä ei voi ladata edes ostamalla biisejä uudestaan. Biisit ovat ikuisesti lukossa tuolle kakkoskoneelle. Surkeaa suunnittelua!

Odotan että kappaleet resetoidaan ja saan ladata ne tuolle ykköskoneelle, mikä on siis tästä eteenpäin dedikoitu laulamiselle. Täytyypä muuten muistaa poistaa SingStar kokonaan tuolta lasten koneelta...
 
Vastaus: SingStar PS3

japipoju: Jostain syystä SingStore-ostokset tosiaan naitetaan täysin konsolikohtaisesti, vaikka ne olisi ostettu samalla PSN-tunnuksella.

Mikään uusi asia ei silti ole kyseessä, ja on tuosta puhuttu tässäkin ketjussa jo vuosien ajan, ja varmasti se jossain SingStoren käyttöehdoissakin pienellä lukee.

Toivottavasti tukipyyntösi menee läpi, koska muuten ainoa tapa saada biisit "pääkonsolille" laulettavaksi ilman levyrumbaa, on ostaa ne uudestaan jollain toisella PSN-tunnuksella.
 
Vastaus: SingStar PS3

ainoa tapa saada biisit "pääkonsolille" laulettavaksi ilman levyrumbaa, on ostaa ne uudestaan jollain toisella PSN-tunnuksella.
Ahaa, eli jos siis ostan noi biisit pojan tunnarilla ykköskoneelle, voin lauleskella niitä myös omalla tunnuksellani? Tämä tietysti ratkaisisi ongelman..
 
Vastaus: SingStar PS3

Ahaa, eli jos siis ostan noi biisit pojan tunnarilla ykköskoneelle, voin lauleskella niitä myös omalla tunnuksellani? Tämä tietysti ratkaisisi ongelman..
Kyllä, juuri näin. Tosin aivan satavarma en ole tuosta, joten kannattaa kokeeksi pelata sillä pääkonsolilla SingStaria jollain sellaisella PSN-tunnuksella, jolla ei ole mitään SingStore-ostoksia. Jos se pystyy käyttämään niitä omalla tunnuksellasi ostettuja kappaleita, sitten tuo ehdottamasi menettely toimii varmasti.
 
Vastaus: SingStar PS3

Eilen kokeilin tuota uutta versiota suoraan koneelle asentuvasta SingStarista, johon oli päivityksen mukana tullut mm. mahdollisuus käyttää älylaitetta mikrofonina, mutta ainakaan itse en tuota mikrofonisovellusta saanut löytämään käynnissä olevaa peliä. Mikähän tähän on syynä? Laitteena oli Nexus 10 tabletti.
Toinen asia minkä huomasin, niin päivityksen jälkeen tuo peli näytti hidastavan ja venyttävän omaa lauluääntä todella häiritsevästi, joten mikrofoniäänet oli pakko laittaa aivan nollille jotta laulaminen onnistuisi edes jotenkin.
Onko kukaan muu törmännyt tuohon äänen venyttämiseen?

[Edit] Nyt kokeilin sekä levyversiota, että digiversiota, enkä huomannut kummassakaan enää tuota äänen venyttämistä.
Mutta eikö levyversiolla pääse enää ollenkaan singstoreen?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: SingStar PS3

Mutta eikö levyversiolla pääse enää ollenkaan singstoreen?
Ei pääse ei, ja muutenkin kaikki nettiominaisuudet on vanhoista levyversioista poistettu uusimman päivityksen myötä. Tällaista sanoo päivityksen muutoshistoria:

Access to online features has been removed.
Continue to join us online in the free version of SingStar that is available on the XMB Menu or PlayStation Store.
 
Vastaus: SingStar PS3

Mikähän vikana kun ei kauppa toimi PS4:n puolella? Ilmoittaa vaan että ei sisältöä, tai kappale poistunut myynnistä. Ja tämä siis kun yrittää mennä menusta kauppaan tai lauluja selatessa yrittää aukaista mainoksesta jonkun kaupan biisin.
 
Vastaus: SingStar PS3

Mikähän vikana kun ei kauppa toimi PS4:n puolella? Ilmoittaa vaan että ei sisältöä, tai kappale poistunut myynnistä.
Tuo on suht. yleinen ongelma, eikä siihen ole muuta ratkaisua kuin odottaa korjausta Sonylta joko palvelinpäähän tehtävällä fiksillä tai päivityksellä itse peliin.
 
Ylös Bottom