Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

SingStar

Vastaus: SingStar

Kiintolevyvaihdon ei pitäisi asiaan mitenkään vaikuttaa. SingStarin ostohistorian kautta ostettujen kappaleiden pitäisi olla uudelleen ladattavissa.

Kuitenkin jos itse PS3-järjestelmä on jossain välissä vaihtunut, silloin pitää olla yhteydessä tekniseen tukeen ja ilmoittaa oma PSN-tunnus ja uuden konsolin sarjanumero. Pystyvät siellä sitten lähettämään SCEE:lle "vapautuspyynnön" noista biiseistä. Tuossa menee n. viikko tai pari, ja sen jälkeen ostohistoria on käytettävissä uudellakin PS3-järjestelmällä.
Kiitos. Tätä en tiennytkään.
 
Vastaus: SingStar

En kehdannut kiusata DigiExpon messutypyjä visaisilla kysymyksillä SingStar: Suomibileiden tavoitettavuudesta SingStoren kautta. Toivottavasti pian saamme kuitenkin tähänkin vastauksen.

Minä tämän kydelin, niin nämä biisit ei nyt tule ladattaviksi, eli levyllä vain. Sitä ei tiedä, tulevatko sitten joskus. Mutta nyt oli vastaus, ettei tule ladattaviksi.

Noista PS3 ostetuista suomi biiseistä, niin PS4 ei taida olla kuin joku tiktakin biisi noista olemassa. Selittänee, miksi PS3 ostettuja suomi biisejä ei saa ladattua. Tämä tilanne paranee pikkuhiljaa.

Tökkiikö tuo PS4 singstar nyt? Tuo levyhän ei ole vielä ilmestynyt?
 
Vastaus: SingStar

Minä tämän kydelin, niin nämä biisit ei nyt tule ladattaviksi, eli levyllä vain. Sitä ei tiedä, tulevatko sitten joskus. Mutta nyt oli vastaus, ettei tule ladattaviksi. Tökkiikö tuo PS4 singstar nyt? Tuo levyhän ei ole vielä ilmestynyt?

Harmi, mikäli ainoa vaihtoehto on sortua fyysiseen versioon. SingStarin koko anti olisi syytä olla yhdessä kovalevyllä tavoitettavissa ilman levyjen vaihtoa.

2_196412-1875x2227.jpg


Julkaisu 12.11.2014

Soittolista:

  • Anna Abreu - Ra-ta ta-ta
  • Antti Tuisku - Jää Tai Mee
  • Apulanta - Mä Nauran Tälle
  • Arttu Wiskari - Mökkitie
  • Avicii - Hey Brother
  • Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe
  • Cheek - Timantit on Ikuisia
  • Demi Lovato - Let it Go
  • Diandra - Prinsessalle
  • Elonkerjuu - Viistäköön Siipeni Maata
  • Erin - Toiset Mimmit
  • Janna - Sä Et Ole Hullu
  • Jannika B - Seuraavaan Elämään
  • Jenni Vartiainen - Suru On Kunniavieras
  • Jesse Kaikuranta - Vielä Täällä
  • Johanna Kurkela - Oothan Tässä Vielä Huomenna
  • Juha Tapio - Paremmat Päivät
  • JVG feat. Anna Abreu - Huominen on Huomenna
  • Kaija Koo - Vapaa
  • Kaija Koo - Kuka Sen Opettaa
  • Kasmir - Vadelmavene
  • Krista Siegfrids - Can You See Me?
  • Laura Närhi - Tämä On Totta
  • Lorde - Royals
  • Nopsajalka - Lupaan Olla
  • Paula Koivuniemi - Kaiken Antanut
  • Pharrell Williams - Happy
  • Robin - Onnellinen
  • Sanni - Me Ei Olla Enää Me
  • Suvi Teräsniska - Vaiettu Rakkaus
 
Vastaus: SingStar

No ei ole kyllä yhtään tätä päivää tuo ettei saa noita suomalaisia biisejä diginä.

Harmi, koska en aio ostaa enää yhtään levyä nurkkiin pölyttymään. Kai nuo sitten joskus valuvat Storeen ja sitten onkin jo Kasmir ja muut menneen talven lumia. :D
 
Vastaus: SingStar

Koskas tää singstar avautuu?

Tulee vieläkin virhettä ettei sisältö ole käytettävissä/ostettavissa.

Uudelleenasennus on tehty.
Kyse on siis siitä ilmaisesta softasta.
 
Vastaus: SingStar

Koskas tää singstar avautuu?
Onhan tuo avautunut jo aikapäiviä sitten, mutta joillain käyttäjillä tuota virhettä silti tulee. Siihen ei taida auttaa muu kuin odottaa pelin ja/tai palvelinpään päivitystä.

Update! Tällaista oli eilen tullut SingStarin viralliselle Facebook-sivulle:

Hi Hank, there will be a SingStore update announcement soon so stay tuned! The team are working on the various issues that people have been having and so we will keep you posted when there's more news on this.

Eli piakkoin pitäisi jotain ehkä tapahtua.

Lähde: Facebook (SingStar)
 
Vastaus: SingStar

Hyvä tietysti, että jotain tekevät, mutta kyllä tuo aika perseestä etteivät pariin viikkoon saa päivitystä ulos noinkin "simppeliin" asiaan.
Siis koko peliä ei pysty pelaamaan kun ei löydy mitään sisältöä. Nice:D

Facebook näyttää olevan taas täynnä ulinaa lähinnä siitä, kun ps3:n biisit eivät näy kirjastossa tjsp. Kaipa se osalla käyttäjistä siis jollain tasolla toimii. Vähemmän on valitusta tästä no content-ongelmasta.
 
Vastaus: SingStar

SingStar-tiimi lähettää Facebookissa pahoittelunsa uudistetun SingStarin ongelmista. Päivitystä on tänään tulossa niin PS4- kuin PS3-versioonkin. Joulukuussa tulee seuraava päivitys, joka palauttaa ainakin osan vanhojen SingStarien ominaisuuksista tähän nykyversioon.

First of all, we'd like thank you for all of your feedback on SingStar Ultimate Party since launch. We're sorry that we may not have met your expectations from day one, but the in-depth information you have provided has helped us a lot with our investigations, so we can keep making improvements.

The team have been busy working on fixes for the past few weeks and we will be releasing an update today. This will improve game stability on PS3 and PS4 platforms, wired microphone performance and volume increase in voice playback, as well as fixing some other small bugs.

We know that this only addresses some of the issues reported, but the team is dedicated to continuing to improve the SingStar experience not only in this launch window, but in the many weeks and months to come. This is why we are already working on a second update which we'll release sometime in December where we're planning not only improvements, but to bring back some of your most asked for features.

On another note, we will be updating the SingStore tomorrow with brand new songs and song packs on both platforms plus, more songs will be available for transfer to your PS4s.

Lisäksi PS4-versioon lisensoitujen biisien lista kasvaa hieman. Katso lista tosta spoilerin alta.

*NSYNC - I Want You Back
Adele - Someone Like You
Alexandra Burke - Hallelujah
Alison Moyet - All Cried Out
Arctic Monkeys - Do I Wanna Know?
Billy Joel - Uptown Girl
Billy Ocean - Caribbean Queen (No More Love On The Run)
Bon Jovi - It's My Life
Celine Dion - The Power Of Love
Deep Blue Something - Breakfast At Tiffany's
Dire Straits - Sultans Of Swing
Dire Straits - Money For Nothing
DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince - Summertime
Dr. Alban - It's My Life
Evanescence - Lithium
George Michael - Faith
George Michael - Freedom '90
George Michael - I Want Your Sex
George Michael - Outside
George Michael - Too Funky
Gin Wigmore - Under My Skin
Gin Wigmore - Oh My
Jeff Buckley - Hallelujah
Jennifer Rush - The Power Of Love
Kelly Clarkson - Because Of You
Snow Patrol - Run
Soul Asylum - Runaway Train
The Boo Radleys - Wake Up Boo!
The Human League - Don't You Want Me
The Offspring - All I Want
Travis - Sing
Unheilig - So Wie Du Warst
Westlife - Uptown Girl
Wham! - Last Christmas

Lähde: Facebook (SingStar)
 
Vastaus: SingStar

No eipä tuo tämän päivänen pätsi auttanut mitään. Edelleen ei voi ostaa mitään biisejä, ja demolaulukin herjailee ei sisältöä. Osta lauluja-välilehti sulkeutuu tuon loitsun jälkeen itsekseen.

Pitää varmaan ruveta vähän palautetta antamaan asianmukaiselle taholle.
Silti, tuskin se mitään hyödyttää. VMP.
 
Vastaus: SingStar

Uusi päivitys tuo hieman takaisin vanhoja pelimuotoja. Myös mobiililaitteiden "mikkisovelluksiin" on piakkoin tulossa päivitykset.

As promised last month, we can confirm that we are releasing an update later today that improves system stability, microphone functionality and features. This update also sees the return of some of the major features you requested such as the 'short songs' and 'battle duets' modes. We have also added a 'Red vs. Blue' playlist win count ' so you can see which team is ruling the party. You can also look forward to improved performance and voice playback when using the Android and iOS SingStar Mic apps (get the update from your app store later tonight).

We have worked to deliver this update to you before the Christmas so you can enjoy SingStar with your family and friends during the holiday season. Watch this space for more news in the coming weeks and months as the team continues to fine tune and improve SingStar. Thanks for all your feedback, patience and support.

On another note, we know that a lot of you are big fans of Oasis so we've released some of their most popular tracks in the SingStore earlier today. Check out which songs are available now here: http://bit.ly/1xlmxds

Lähde: Facebook (SingStar)
 
Vastaus: SingStar

No eipä tuo tämän päivänen pätsi auttanut mitään. Edelleen ei voi ostaa mitään biisejä, ja demolaulukin herjailee ei sisältöä. Osta lauluja-välilehti sulkeutuu tuon loitsun jälkeen itsekseen.

Pitää varmaan ruveta vähän palautetta antamaan asianmukaiselle taholle.
Silti, tuskin se mitään hyödyttää. VMP.
Sainpa muuten tämänkin viimein toimimaan. Pc-storesta kun jotain muuta latasin, niin latausjonossa näkyi tämä ilmaiskappale. Siitä klikaten ja Bongiovi latautui pleikkariin. Hyvä näin, vaikka ei oikein vakuuttanut. Nyt näyttäisi toimivan niin kuin pitääkin. Liekkö pätsillä ollut jotain vaikutusta asiaan. Mene ja tiedä.
 
Vastaus: SingStar

Miks tuo mun musta mötikkä ei yhistä tuohon mun PS4 vaikka laittaa koneeseen kiinni? En saa siis ps3-mikkejä yhistettyä Ps4:een? Apuja!!
 
Vastaus: SingStar

Miks tuo mun musta mötikkä ei yhistä tuohon mun PS4 vaikka laittaa koneeseen kiinni? En saa siis ps3-mikkejä yhistettyä Ps4:een? Apuja!!
Onko johto tai johdon paikka siinä mötikässä ehjä? Mulla ei ainakaan ps3 kuulokkeet lataa kunnolla, kun on menny johdon paikka väljäksi.
 
Vastaus: SingStar

Kun käyttää singstaaria laulaessa omaa puhelinta mikrofonina, niin pystyykö omaa ääntä poistamaan taustalta tai edes pienentämään?
Lauluäänen hiljentämis kohdasta, niin ei vaikutusta onko "päällä, häivitys, pois" käytössä.
Kiitos vastauksesta jo etukäteen :)

Plussana vielä, että kun menet laulamaan kappaletta ja olisitkin aivan hiljaa, niin mikki ottaa telkkarista ääneen ja pelaa niin sanotusti
itsekseen... Miten tästä eteenpäin? :s :)
 
Vastaus: SingStar

Laura: Laulun aikana kun painaa ohjaimen suuntanäppäimistä alaspäin, saa omaa ääntä pienemmälle.
 
Vastaus: SingStar

Kiitos kiitos kiitos! :) Nyt on rauha massa ja onnellisempi nainen!
Jos tietoa on vielä tuosta, että miten saa säädettyä, niin että
mikrofoni ei olisi niin herkkä ottamaan tv:n ääniä. Sillä nyt laulaessa,
niin omalla äänellä ei ole vaikutusta, sillä mikrofoni ottaa vain äänen
tv:stä, jolloin tulos on kokoajan upee ja mahtavaa ;) Itsellä käytössä
LG G2(en sitten tiedä onko merkillä/mallilla väliä).
Onhan sekin mukava, mutta olisihan se hienoa päästä harjoittelemaan
ilman kepulikonsteja :)
 
Vastaus: SingStar

PS4 tuli taloon ja päätettiin kokeilla sitten tätä Singstariakin uuden sukupolven konsolilla. PS3:lle on tullut ostettua varmaan vajaa joku 40-50 biisiä vuosien saatossa. Niitä sitten heti siirtämään. No kyllähän sieltä ehkä sen 20 biisiä sai siirrettyä. Ei yhtään suomalaista tietenkään. Ja moni muukin mainio kappale jäi siirtämättä. Plussaa siitä, että langattomat mikit toimivat mainiosti eikä tarvinut alkaa kokeilemaan mitään älypuhelinsovellusta. Vaikka sekin ehkä pitää joskus kokeilla. Yritin tallettaa laulutuotoksia, mutta ilmeisesti pelkkää ääntä ei voi enää tallentaa? Eli pitää olla kamera ja sitten tallentaa vain videoita?

Eipä tuossa muuten mitään yllättävää ollut. PS3:lle tuo olikin tullut jo päivitettyä ja samaahan tämä oli. Niin hyvässä kuin pahassa. Pisteet on tiukassa uudessa pistelaskussa, mutta ei se varsinaisesti haittaa. Edelleen se vähän oudolta tuntuu kun ennen sai 9500 pistettä ja nyt saa 2.6miljoonaa. :)

Harmittaa kun ei PS3-levyjä ei voi hyödyntää. PS3:lla toimi muistaakseni PS2:n levytkin jos pelin oli ensin käynnistänyt siitä xmb-valikosta. Luulisin kyllä, että tuokin olisi mahdollista jotenkin toteuttaa koska ihan samalaisia bluray-levyjä lienevät kummiskin. Siis PS3 ja PS4 levyt. No toistaiseksi tuo PS3 säilyy yhä olohuoneessa joten sillä voi pelata suomibiisejä.
 
Vastaus: SingStar

Televe ukkelit.
Hauaisin kysellä sellaista,että kun latasin kolmoselle ostetut kappaleet, tai niin ainakin luulin. Niin miksiköhän ei antanut ladata kaikkia ostamiani kappaleita, ei löytynyt siitä hemmetin ostoskorista edes kuin murto-osa kappaleista. Kuinka siis saisin ladattua PS4:lle loputkin ostamani kappaleet?

Kiitos jo näin etujalkaan.
 
Vastaus: SingStar

Hauaisin kysellä sellaista,että kun latasin kolmoselle ostetut kappaleet, tai niin ainakin luulin. Niin miksiköhän ei antanut ladata kaikkia ostamiani kappaleita, ei löytynyt siitä hemmetin ostoskorista edes kuin murto-osa kappaleista. Kuinka siis saisin ladattua PS4:lle loputkin ostamani kappaleet?
Odottamalla, että ne ostamasi kappaleet lisensoidaan aikanaan myös PS4-käyttöön. Eli läheskään kaikkia PS3-SingStarien aikaisia kappaleita ei ole saatu PS4:lle ihan vaan sopimusteknisistä syistä. SCEE:llä tehdään kovasti hommia asian eteen, mutta tuo biisien lisensointi on sellainen sopimusviidakko johtuen mm. siitä, että saman kappaleen levitysoikeudet eri maissa saattaa omistaa ihan eri levy-yhtiöt jne.

Todennäköisesti kaikkia biisejä ei koskaan saada PS4-SingStarille.
 
Ylös Bottom