Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

SmackDown! Vs. RAW

Oliver

KonsoliFIN Alumni
Pistetääs tälle jo ihan oma ketju eli:

<NewsFlash>

Muutama SmackDown! Vs. RAW -kuva 27.07.2004

Yuke'sin THQ:lle kehittämästä SmackDown! Vs. RAW -painipelistä on julkaistu lisää kuvia. Tarkempia tietoja pelistä ei edelleenkään paljastettu ja mukana olevista painijoistakin on vahvistettu vain Randy Orton, John Cena, Triple H, Chris Benoit, Shawn Michaels ja Eddie Guerrero. SmackDown! Vs. RAW on tarkoitus julkaista PlayStation 2:lle marraskuussa ja muutkin konsolit saavat omat WWE-painipelinsä THQ:lta talven aikana.
 
IGN on saanut hiukan lisäinfoa: http://ps2.ign.com/articles/533/533582p1.html
Luvassa siis yli 50 painijaa ja mukana ainakin seuraavat:

Current Wrestlers
A-Train
Batista
The Big Show
Booker T
Bubba Ray Dudley
Charlie Haas
Chavo Guerrero
Chris Benoit
Chris Jericho
Christian
Chuck Palumbo
D-Von Dudley
Eddie Guerrero
Garrison Cade
John Cena
Kane
Kurt Angle
Mark Jindrak
Matt Hardy
Randy Orton
Rey Mysterio
Rhyno
Ric Flair
Rikishi
Rob Van Dam
Scotty 2 Hotty
Shawn Michaels
Shelton Benjamin
Stacy Kiebler
Tajiri
Torrie Wilson
Triple H
Trish Stratus


Legends
Andre the Giant
Old-School Kane
Old-School Undertaker


Omansakin voi luoda ja uusi pelimoottori tarjoaa enemmän polygoneja ja tarkempia tekstuureita.

Verkkopeli on beta-testauksessa ja jos siihen ollaan tyytyväisiä, saatanee se mukaan lopulliseenkin peliin.
 
Vastaus: SmackDown! Vs. RAW

Mitäs uskotte tuleeko tohon verkkopelitoimintaa?
Jos siihen tulee niin varmana ostan sen ku saan rökittää siinä sit kaikki!!! :cool:

Siinä ei ainakaan oo mitään klaaneja :) vai mitä luulette :rolleyes:
 
Vastaus: SmackDown! Vs. RAW

Olispa kunnon kausisysteemi netissä. Ei olisi väliä, vaikka oliski vain 1vs1 otteluita, kun kummiskin samaan aikaan samalla kaudella voisi olla eri otteluita. Tai sitten justiinsa tuota tag team hommaa.
 
Vastaus: SmackDown! Vs. RAW

Niin, jos Season-moden saisi nettiin, kaikkine turnauksine, face-heel puolineen, tilastoineen ja factioneineen, se olisi mahtavaa. :)
 
Vastaus: SmackDown! Vs. RAW

INFOA: :cool: Pahoittelen mahdollisia kirjoitusvirheitä :eek:

- uusia create muotoja ovat create-A-ppv ja create-A-belt
- create-A-ppv voi jopa tehdä 8 matsin turnauksia toisin kuin pelin omissa ppv:issä.
- Create-A-belt voi luoda rahalla joitaa saa otteluista ja ne tulevat mukaan seasoniin jossa niistä voi otella.
- paljon enemmän storylineja kuin viime pelissä.
- kaikki vuoden 2003 pelimuodot ovat palanneet.
- uusi muoto on myö challenge muoto joka on tuttu EA:n urheilu pelistä eli esim. voita heppu 3 minuutissa, voita ilman että käytät finisher liikettä, niitä on neljä vaikusastetta ja niistä saa rahaa joita voit tuhlata shopzonessa, josta voit ostaa: Legends, additional outfits, movesets, arenas, and load screens
- paljon matsityyppejä mm. Hell in the Cell, Slobber Knocker, Table Matches, First Blood, I quit ja aivan uusi Parking Lot Brawl mode jne jne
- grafiikat ovat parantuneet huomattavasti mm. hahmojen ulkonäkö on parantunut ja paljon tarkemmat yksityiskohdat hahmoilla.
- hahmoilla on enemmän animaatioita sekä ilmeitä.
- enemmän huippu legendoja lisätty ja huonompia poistettu. mm. andre the giant, vanha kane jne jne
- voit pelata legendoilla kaudessa itse.
- nykyisten painijoiden rosteri päivitetty mukana mm. John Cena, Randy Orton, Booker T, Ric Flair, Batista, Triple H, Chris Jericho, Rico, and Charlie Haas. jne jne
- painijoita ja legendoja suurinpiirtein saman verran kuin viime pelissä.
- Kaikilla painijoilla on oikeat sisääntulo musat mitä tällä hetkellä on WWE:ssä
- Ennen painijat, joilla ei voinut painia ovat nyt käytössä kuten: Eric Bischoff, Paul Heyman, Michael Cole, Earl Hebner, Jerry Lawler, Jim Ross, Vince McMahon, The Coach, Mike Chioda, and Tazz.
- hardcore ottelussa on uusia aseita ja vanhoja voi käyttää erilailla mm. pystyt lyömään kaverin pään limusiinin päin, taikka avata takaoven ja heittää vastustajan sisään jossa tuntematon kamu hakkaa vastustajaa ja lopulta heittää ulos hänet. voit käyttää enemmän ajoneuvoja ja muita laitteita mm. eddie cuerreron auto, vanha trukki laite, avoauto, joilla voi joko soikaista vastustajan auton valoilla, heittää tuulilasin läpi, ajaa yli, lyödä ratilla ja pamauttaa kaverin naama edellä auton kylkeen.
- tuoli ja mestaruusvyö tekevät enemmän vahinkoa kuin ennen ja aseita ei voi käyttää loputtomasti 5-6 lyönnin jälkeen ne katoavat.
- ylimmältä köydeltä ja muut vaaralliset ilmaliikkeet kestävät pitempää ja tekevät enemmän vahinkoa.
- kidutus ja power heitot ovat helpompia torjua ja kestävät kauemmin suorittaa kuin ennen.
- kun taas singature- ja quick heitot ovat nopeampia suorittaa ja vaikeampi torjua.
- hell in a cell matsia on parannettu mm. et voi vahingossa tippua katolta niin helposti kuin edellisessä osassa, kun tiput alas animaatiota on parannettu ettei äijä pompi niin paljon enään.
- Bra and Panties matsissa on uusia toimintoja myös.
- Royal Rumblessa on uusi ring out mittari, jonka avulla näkee miten lähellä on tippumista (saman tyylinen kuin submission mittari)
- 6 äijää kehässä on maksimi.
- Heel ja face on nyt paljon realistisemp mm. voit valita 3 eri vaihtoehdosta jotka ovat clean, neutral, dirty. sekä se vaikuttaa fanien käytökseen, tuomarin käytökseen ja finisher mittarin täyttymis nopeuteen. ja face painija saa bonuksia käytettyään singature crappejä, tauntteja ja submission liikkeitä finisher mittari täyttyy ja alkaa välkkyä jolloin painijasta tulee voittamaton lyhyeksi ajaksi jolloin painijaa ei voi satuttaa ja erikoisliikkeet ovat paljon tehokaampia. kun taas heel saavat mittarin välkkymään olemalla huijareita eli käyttämällä low bloweja, keskeyttämällä tahallaan omat sitomis laskut, taunttaamalla kehän ulkopuolella ja välittämättä Rope Break käskyä kun mittari alkaa vilkkua voit tehdä todella inhottavia liikkeitä ilma että tulet diskatuksi mm. suuri low blow, lyöt penkillä todella pahasti. natural painijalla ei ole mittareita vaan he toimivat samoin kuin viime pelissä.
- Kyllä voit itse päättää keskeytätkö kidutuksen kun tuomari sanoo rope break mutta vaarana on tulla diskatuksi.
- verta voi vuotaa maski hepuilta, ja muista ruumiin osistakin kuin pelkästään päästä. ja se jää maahan kehässä.
- Paino systeemi on tullut paremmaksi nyt et voi tehdä edes erikoisliikettä pienellä painijalla isolle painijalle. ja siinä on myö uudistuksia ja paino luokkia on nyt viisi erillaista jotka ovat: diva, cruiser, light heavy, heavy, and super heavy.
- luovuttamaan saaminen on vaikeampaa kuin ennen sekä finisher kidutusliikkeet ovat tehokkaampia.
- ottelun alkuun on lisätty uusia juttuja jotka tulevat satummanvaraisesti näitä ovat mm. voimamies kisa jne jne.
- nyt voit iskeä vihollisia myös ring out liikkeillä kuten baseball slide, tietenkin jos vihollinen ei ole kehässä.
- ONLINE pelaamisesta ei tietoa vielä
- selostus ja kehäänkuluttajat ovat taas mukana

Tämän hetkinen rosteri:
katso Oliverin vastaus ylempää
siihen lisään nyt ainakin The Rock, The Undertaker.

kuvia

videoita

Lähteet:
PS2ign (ovat pelanneet jo demo versiota)
THQ
YUKES

Julkaisu päivämäärä näillä näkymin
15.11.2004 (Lähde PS2fin :D)
02.11.2004 (Gamespot Huom! ei suomen)
Playerone ilmoittaa julkaisun olevan vuoden lopussa.
Päivittelen tätä viestiä sitä mukaan kun lisä tietoa tulee
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: SmackDown! Vs. RAW

Videoiden perusteella ainakin voi sanoa, että selostus on näköjään olemassa tuossa versiossa. Muuten grafiikkoja, jotka ovat todella parantuneet, lukuunottamatta näyttää aika paljon edellisosalta.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: SmackDown! Vs. RAW

Helkkari. Edellisiä Smackdown!-pelejä on tahkottu melkein joka viikko jonkin verran tuossa kuukausi pari sitten ja nuo uudistukset kuulostavat melkoisen hyviltä.

Tosin luvattiin tuohon edelliseenkiin Smäkkiin vaikka mitä, mutta paljon jäi saamatta. Esimerkiksi kannattaa suhtautua melko varauksella tuohon "paljon erilaisia storylinejä" -juttuun.

Mutta jos puoletkin nuosta toteutuvat niin homma on ihan jees. Tosin vaikkei toteutuisikaan niin ostan silti. Mutta rosterista voisi kyllä ottaa pois Heymanin ja pistää tilalle esimerkiksi Mankindin, joka lienee kuvioissa vieläkin. Eller hur?

Toivottavasti The Rock ei ole mukana. Taisi olla vain yhdessä storylinessä messissä, joka sekin kesti pari kolme viikkoa.
 
NewsFlash

SmackDown! vs. RAW:n painijat julki 18.08.2004

THQ on paljastanut painijat, jotka löytyvät PlayStation 2:lle jouluksi saapuvasta SmackDown! vs. RAW:sta. Nykyisistä tähdistä mukana ovat A-Train, Batista, The Big Show, Booker T ,Bubba Ray Dudley, Charlie Haas, Chavo Guerrero, Chris Benoit, Chris Jericho, Christian, Chuck Palumbo, D-Von Dudley, Eddie Guerrero, Edge, Garrison Cade, Hardcore Holly, J.B. Layfield, John Cena, Kane, Kurt Angle, Mark Jindrak, Matt Hardy, Molly Holly, Randy Orton, Rene Dupree, Rey Mysterio, Rhyno, Ric Flair, Rico, Rob Van Dam, Sable, Scotty 2 Hotty, Shawn Michaels, Shelton Benjamin, Stacy Kiebler, Tajiri, Torrie Wilson, Triple H, Trish Stratus, Undertaker ja Victoria.

Vanhoista legendoista mukaan ovat mahtuneet Andre the Giant, Bret Hart, Legend Kane ja Legend Undertaker, joiden lisäksi pelistä löytyvät myös Earl Hebner, Eric Bischoff, Jerry Lawler, Jim Ross, Jonathan Coachman, Michael Cole, Mike Chioda, Paul Heyman, Tazz ja Vince McMahon, joilla ei tosin pääse itse pelaamaan.

Hahmoja löytyy siis vähemmän kuin viime vuoden WWE SmackDown! Here Comes the Painista. THQ:n mukaan syynä tähän on hahmojen tarkempi mallinnus, joten aikaa useamman painijan saamiseksi peliin ei yksinkertaisesti ollut. SmackDown! vs. RAW:n hahmoista löytyy 40% enemmän polygoneja, tarkemmat tekstuurit ja jokaisella painijalla on autenttiset äänet.
 
Vastaus: NewsFlash

Oliver sanoi:
SmackDown! vs. RAW:n painijat julki 18.08.2004

Nykyisistä tähdistä mukana ovat A-Train, Batista, The Big Show, Booker T ,Bubba Ray Dudley, Charlie Haas, Chavo Guerrero, Chris Benoit, Chris Jericho, Christian, Chuck Palumbo, D-Von Dudley, Eddie Guerrero, Edge, Garrison Cade, Hardcore Holly, J.B. Layfield, John Cena, Kane, Kurt Angle, Mark Jindrak, Matt Hardy, Molly Holly, Randy Orton, Rene Dupree, Rey Mysterio, Rhyno, Ric Flair, Rico, Rob Van Dam, Sable, Scotty 2 Hotty, Shawn Michaels, Shelton Benjamin, Stacy Kiebler, Tajiri, Torrie Wilson, Triple H, Trish Stratus, Undertaker ja Victoria.

Vanhoista legendoista mukaan ovat mahtuneet Andre the Giant, Bret Hart, Legend Kane ja Legend Undertaker, joiden lisäksi pelistä löytyvät myös Earl Hebner, Eric Bischoff, Jerry Lawler, Jim Ross, Jonathan Coachman, Michael Cole, Mike Chioda, Paul Heyman, Tazz ja Vince McMahon, joilla ei tosin pääse itse pelaamaan.
Jaahas, "Final Rosteriin" on lisäksi luvassa vielä seitsemän legendaa, joista nyt paljastettiin kolme, eli Roddy "Rowdy" Piper aka "Hot Rod", Jimmy "Superfly" Snuka ja Brutus "The Barber" Beefcake.
 
Vastaus: SmackDown! Vs. RAW

Onko tuolle FBI:n (Full Blooded Italians) tiimin jäsenkadolle mitään ("muuta") järkevää selitystä kuin nuo grafiikka -ja ääniparannukset :confused: Tuolla rosterillahan ei näy heistä kuin Chuck Palumbo.
 
Vastaus: SmackDown! Vs. RAW

Eniten kyllä ihmetyttää sekä RAW:n että Smackdownin Tag-Team mestareiden puuttuminen (Paul London & Billy Kidman ja Rob Conway & Sylvain Grenier). Painijoiden puuttuminen ei tietenkään aivan hirveästi haittaa, kunhan vain heidän liikkeensä ovat mukana ja tarpeeksi Create-a-Wrestler osia että heidät voi tehdä itse.

Mick Foleytä on kyllä huhuttu mukaan, ja pian sekin selviää kun viimeisetkin mukana olevat legendat paljastetaan.
 
Vastaus: SmackDown! Vs. RAW

Jarmo Hänninen sanoi:
Myös nykyinen cruiserweight champion puuttu ;) taas eli ei ole kyllä ensimmäinen kerta :(
Koko Cruiserweight divisioona näyttää aika köyhältä, Smackdownin puolelta löytyy vain Chavo, Rey Mysterio ja Scotty 2 Hotty jotka oikeastaan tuosta mestaruudesta kilpailee.

Mestareiden puuttuminen taitaa viitata siihen että kyseiset tyypit eivät ole enää mestareina pelin ilmestyessä :) Viime vuonnahan La Resistance oli mestareina kun rosterin julkaistiin (ja ne puuttuivat siitä). Kuukausi-pari ennen julkaisua Dudley Boyz sitten vei mestaruuden.
 
Vastaus: SmackDown! Vs. RAW

Viimeisetkin legendat on sitten paljastettu. Kaksi tag-teamia tuli, eli Roadwarriors (Hawk & Animal) ja Rock n' Sock Connection (the Rock & Mankind). Nyt vaan toivomaan että Mankindin asusteiksi on valittavissa myös Mick Foleyn, Cactus Jackin ja Dude Loven kamat.
 
Ylös Bottom