Sniper Elite V2 [Hype]

Sande45

Member
Vastaus: Sniper Elite V2 [PS3 Hype]

Miten tuossa tietää etäisyyden? Tuulen osaan arvioida mittarista, mut mistä tiedän miten paljon pitää ampua "yli" jotta osuu?
En tiedä toimiiko vaikeimmalla, mutta kiikareilla merkkaamalla saa etäisyyden selville. Voi myös tietenkin kehitellä omia mittaussysteemejä tähtäimen avulla eli jos kaveri isoimmalla zoomilla vastaa noin kahden tähtäimen vaakasuoran viivan etäisyyttä, hän on x metrin päässä jne. (tähän tyyliin). Kannattaa muistaa, että luodin liike alaspäin on kiihtyvää eli vaikka johonkin sataan metriin asti ei tipu paljon yhtään niin etäisyyden tuplaantuessa pudotus suunnilleen nelinkertaistuu. Esim. springfieldillä (wikipedian lähtönopeuksilla) pitäisi tippua sadan metrin matkalla alle 10 senttiä, mutta 200 metrissä jo lähemmäs 30 senttiä, 400m -> 1m jne.

Itse petyin demoon. Ainakin tämä kenttä oli niin täyttä putkea ja kohtaamisissa oli vahva skriptauksen maku, kun samat viholliset tuli aina samoista pakoista samaan aikaan. Jos demo vastaa mitenkään koko peliä, niin ei jatkoon. Sinänsä harmi, koska muuten pidin aihepiiristä ja toteutuksesta.
 

FINDarkside

Active Member
Vastaus: Sniper Elite V2 [PS3 Hype]

Oli aika tylsä toi demo. Muutenki ihmeellistä että noi viholliset ampuu jollain MP40:llä ja rautatähtäimellä jonnekki 130 metrin päähän tarkemmin kun mä ammun sillä snipulla. :p
Toinen ihmeellinen asia on että jos tulee sielt talost ulos niin se sniper siellä tien päässä rupee ampumaan sua mutta ne muut vartijat vaan jatkaa sitä ympyrää kävelemistä.
 

Niko90

New Member
Vastaus: Sniper Elite V2 [PS3 Hype]

Oli toi demo ihan toimiva, mutta toi vihollisten tekoäly ois voinu vähän olla parempi. Ja sitte noi vihollisten sniput meinaa olla vähän erikoisia. Mutta hauskinta oli ampua vihollinen ja jäädä odottamaan, että kaveri tulee kantamaan sen pois ja ampua sekin :D

Joka tapaukses tuli pistettyä vpd:stä ennakko. Onko kellään tietoa olisko mistään Suomesta tilatessa saanu tota "Kill Hitler"-pakettia kaupanpäälle?
 

Vigi_

New Member
Vastaus: Sniper Elite V2 [PS3 Hype]

Onko kellään tietoa olisko mistään Suomesta tilatessa saanu tota "Kill Hitler"-pakettia kaupanpäälle?

Puolenkuunpelit näyttäis myyvän. Tuli itte ennakkotilattua sieltä, mut huomasin vasta jälkeenpäin, että lisäsivät sen tohon ilmotukseen. Kait joku muukin sitä tarjoo, mut ei jaksa etsiä.

Itse pelistä, niin pisti myös ikävästi silmiin putkimaisuus, mut noita virallisia foorumeita tullu jonku verran selattua ja siellä admini sanoi, että valmiissa pelissä kentät on ihan avoimia eli luultavasti jonkun näkönen tutoriaali toi demokenttä. Ainoaksi huolenaiheeksi jää oikeastaan sit enään noi vahvasti skriptatut kohdat esim. kun demossa oli pakko mennä sinne tiettyyn paikkaan, muuten se kulkue ei tullu ja toisena se panoslaatikko synnytti yhtäkkiä kaks jätkää siihen kadulle yms. Ja yks maininnan arvoinen asia on, että konsoleille ei ainakaan tän hetken tietojen mukaan ole tulossa multiplayeriä (PvP), vain vaan pelkkä co-op mode kun taas PC:lle se tulee. Aika erikoinen ratkasu.
 

Make93

Well-Known Member
Vastaus: Sniper Elite V2 [PS3 Hype]

Demon hutasin äkkiä läpi vaikeimmalla enkä kuollut kertaakaan, ei tullu kyllä kertaakaan "vAU" fiilistä. Tässä on ilmeisti kampanja ja sen lisäksi multiplayer, onko se mp vain co-op vai myös perus TDM?
 

Gimble

Well-Known Member
Vastaus: Sniper Elite V2 [PS3 Hype]

Demon hutasin äkkiä läpi vaikeimmalla enkä kuollut kertaakaan, ei tullu kyllä kertaakaan "vAU" fiilistä. Tässä on ilmeisti kampanja ja sen lisäksi multiplayer, onko se mp vain co-op vai myös perus TDM?

Jepjep, samoilla linjoilla. Vaikka on vähän koreampi ulkokuori niin pelilillisesti jää ykkösen taakse ihan kamalasti, ainakin demon perusteella. Ehkä eniten rasittaa että ykkösen suola oli nimenomaan jatkuva piina ja pelko. Medikittejä oli rajoitettu määrä ja ei todellakaan ollut yhtään varaa ottaa ylimääräistä damagea vaan suunnitella asiat etukäteen mahd. hyvin sillä tavoin että sai tehtävän suoritettua ja oli vielä healthiakin jäljellä. Nyt tuo koko idea on tuhottu kiitos regeneroituvan healthin. Ja vielä näyttää ja tuntuu aivan kuten CODissa, hyi helvetti ei sovi ollenkaan tämän tyyliseen peliin. Ykköstä melkein pysty sanomaan snipailu-simulaatioksi mutta tätä ei. Ja ainakin äkkiseltään se tärkein asia eli AI vaikuttaa köpöisemmältä?

Varmasti silti ihan ok peli, mutta konsoliversioissa ei ole minkään valtakunnan kilpailullista moninpeliä. Ainakin omalla kohdalla peli siirtyi sitä myöden alelaari-hankinnaksi vaikka melkoinen SE fani olenkin. Tuli vähän sellanen "meidät on petetty" fiilis tuon ilmoituksen jälkeen ja ennakkotilaus sai samantein cancelia. Harmin paikka, PC-versiossa on kuulemma jonkin TDM viritys mutta saas nähdä sitten mikä sekin lienee. Jotain killcamia on kyllä aikaa hieroa vuositolkulla, mutta ei monaria lainkaan. Vöivöi sentään... :(
 

FINDarkside

Active Member
Vastaus: Sniper Elite V2 [PS3 Hype]

En oo kyllä sitä ykköstä pelannut mutta täähän on kun Sniper : Ghost warrior huonommilla grafiikoilla. :cool:
 

tsar

New Member
Vastaus: Sniper Elite V2 [PS3 Hype]

Kun on kyse natsien ammuskelusta, se saa mulla jöpön aikaan. :D
Kieltämättä, tää on vähän köyhän oloinen sinänsä, tuntuu semmoselta pienen budjetin peliltä, jonka voisi kuiteskin joskus 15 eurolla ostaa "välipalaksi", jos ei muuta olisi.

Tekoäly on aika naurettavan idioottinen (oli vissiin ykkösessäkin, mutta eipä se tekijöitä haitannut), ja ihme tarkkuus noilla saksmanneilla, kun ampuu niillä ämpee-nelikympeillänsä sieltä 200 metrin päästä. No joo, ihan suht. hauska silti.
 

Raxama

Member
Vastaus: Sniper Elite V2 [PS3 Hype]

[video=youtube;tjbcuHNvAkE]http://www.youtube.com/watch?v=tjbcuHNvAkE&feature=g-user-u&context=G2fdc8b8UCGXQYbcTJ33Z9A1neWFnwQ1Y4YZVBmZ 0H6rVY5D6YxOE[/video]

Näköjään kiveksetkin voi ampua pois. Barbaarista.
 

silber55

New Member
Vastaus: Sniper Elite V2 [PS3 Hype]

Näköjään kiveksetkin voi ampua pois. Barbaarista.
Joo tuo selostaja "viikinki" on vaan niin ärsyttävä, että saisi vaihtaa nimensä vaikka drag viikingiksi. Bäfä pätkiäkään ei voi häneltä katsoa, kun menee ironian puolelle kun hän elvistelee tuollaisella neitimäisellä äänellä. No onhan hän ruotsalainen, mutta rajansa kaikella.

Asiasta kukkapurkkiin, niin tulipahan tämä demo tuossa yksipäivä pelattua vaikemmalla läpi. Eipä tosiaan tullut mitään ihme elämyksiä tuosta, ja jos vielä multiplayer puuttuu niin hyllyyn jää tämä eepos. Jotenkin lupaukset avoimmista kentistäkin herättää epäilystä. Mutta katsellaan mitä tuleman pitää.
 

Antudude

New Member
Vastaus: Sniper Elite V2 [PS3 Hype]

Omasta mielestä demo oli sen verran hyvä että ehkä tulee ostettua joskus alennuksesta peli eli hintaa tulee varmaan seurailtua. Se yksi suuri ja ärsyttävä vika minkä ilmeisesti kaikki huomas on se että viholliset on yhtä paskoja kuin far cry 2:ssa. Viholliset siis näkevät helvetin kauas, osuvat helvetin kauas ja tietävät missä liikut vaikka liikkuisit piilossa. Vihujen AI on siis täyttä paskaa tässä pelissä, mutta sniperilla ampuminen oli tyydyttävämpää tässä pelissä kuin missään aikaisemmassa pelissä jota olen pelannut. Sniper on kuitenkin mieluisin aseeni esim BF3:ssa. Oli myö hauskaa jättää trip-wire ansoja ovien väliin ja katsoa kun tyhmät natsit niihin kompuroi ja räjähtää :D
 

pate74

New Member
Vastaus: Sniper Elite V2 [PS3 Hype]

Tulipa viikonloppuna pelattua tätä useampi tunti. Vaikeustasoksi valitsin sniper eliten (eli vaikein) vaikka yleensä pelaan normaalilla pelejä. Se toikin sopivasti haastetta ainakin minulle, joutuu harkitsemaan miten etenee eikä rynnimällä tule mitään. Eli kaikki keinotekoiset avut pois ja otinpa musiikinkin pois häiritsemästä.
Sniputtaminen on hauskaa ja sopivan haastellista kun joutuu vähän arvioimaan etäisyyksiä ja välillä tuuliakin ja pohtimaan paljonko joutuu siirtämään ristikkoa kohteesta. Vihollisen tekoäly toimii mielestäni itseasiassa yllättävän hyvin vaikeimmalla (ainakin useimmiten). Tiettyä skriptausta tietenkin on mutta missäpä pelissä ei olisi. Vihut pyrkivät suojaan ja ovatpa jopa tainneet koukata pari kertaa. Tietenkin ne välillä rynnivät suoraan päinkin. Osuma-animaatioihin ei kyllästynyt missään vaiheessa.
Itse sniputtaminen siis toimii. Ainoat häiritsevät asiat tuli muista aseista. Konepistoolilla lähitaistelussa joutuu upottamaan lähes koko lippaallisen vihuun ennenkuin kaatuu. Lisäksi äänet katkeilee ja rätisee pahasti tällaisissa tilanteissa. Vaimentimella varustettu pistooli on pahin. Osuma päähän kyllä tiputtaa, mutta vaikka ampuisi metrin päästä kehoon niin vaatii 3-4 laukausta ja lataukset siihen väliin kun on pultti-toiminen. Vaihdoinkin lugeriin, vaikka hälyttäisi kaikki vihut kilometrin säteellä. Lähitaistelua ei kuitenkaan ole onneksi liikaa ja rytmitykseltään sopii ihan hyvin peliin.
Tankkien tuhoaminen on kyllä toteutettu huonosti. Ei riitä, että osut polttoainetankiin, vaan osuman pitää osua tankin punaiseen korkkiin! Onpa loogista...
Grafiikat ovat keskitasoa, ajaa asiansa muttei enempää. Muutoin ei toinen maailmansota aiheena läpikaluttuna kiinnostaisi, mutta se sopii ihan hyvin tähän peliin. Ja snaippaaminen on vaan niin siistiä...
 

FINDarkside

Active Member
Vastaus: Sniper Elite V2 [PS3 Hype]

Ai onks se pistooli?Luulin et se on joku stun gun kun se oli niin hiljanen ja yks kuti selkään tappo.Missä vaiheessa jotain bensatankkeja ammuttiin? BTW myytinmurtajat kokeili, jos ampuu snipulla auton polttoainetankkiin, sieltä valuu bensat ulos. That's it... :)
 

Arbiter

New Member
Vastaus: Sniper Elite V2 [PS3 Hype]

Kokeilin demoa, ja sen perusteella tämä on kyllä kunnon kuraa. Saksalaisilla on tässä näköjään joku herrarodun supernäkö, kun pystyvät ampumaan konepistooleilla tarkasti yli 200:n metrin päähän ja osaavat seurata liikkeitä seinien läpi. Jotkut viholliset sen sijaan vain juoksivat ympyrää. Sniputus voisi olla ihan hauskaa, jos saisi liikkua vähän vapaammin ja etsiä kunnon paikan, mutta ei. Pakko on edetä kapeassa putkessa, jossa ei juuri valinnanvaraa etenemisreittien tai -tapojen suhteen ole. Tappoanimaatioihin kyllästyin jo demon aikana ja muilla aseilla räiskiminen oli tylsää.
En kyllä pelaisi tätä yhtään enempää, vaikka ilmaisella saisin.
 

FelisLeo

Gamereactor
Vastaus: Sniper Elite V2 [PS3 Hype]

Konepistoolilla lähitaistelussa joutuu upottamaan lähes koko lippaallisen vihuun ennenkuin kaatuu. Lisäksi äänet katkeilee ja rätisee pahasti tällaisissa tilanteissa.

Lähitaistelu on todellakin kankeaa ja kaikin tavoin vältettävää. Se kuitenkin lienee tarkoituksellista.

--- Saksalaisilla on tässä näköjään joku herrarodun supernäkö, kun pystyvät ampumaan konepistooleilla tarkasti yli 200:n metrin päähän ja osaavat seurata liikkeitä seinien läpi. --- Sniputus voisi olla ihan hauskaa, jos saisi liikkua vähän vapaammin ja etsiä kunnon paikan, mutta ei. --- Tappoanimaatioihin kyllästyin jo demon aikana ja muilla aseilla räiskiminen oli tylsää. ---

Vaikuttaa siltä, että olisit halunnut pelata Call of Dutya. Itse en tituleeraisi Sniper Eliteä edes räiskintäpeliksi, koska mitä VÄHEMMÄN täytyy ampua, sitä paremmin tehtävä on silloin suoritettu. Konepistooleja ja tavalliset pistooleja on tarkoitus käyttää vasta silloin, kun kaikki muut keinot on käytetty. Meno on toimivimmillaan silloin, kun pelaa vaikeimmalla tasolla niin kuin tekijät ovat sen tarkoittaneet: hyvin hitaasti ja harkiten metodilla tähystä, suunnittele ja toteuta.
 

Arbiter

New Member
Vastaus: Sniper Elite V2 [PS3 Hype]

Vaikuttaa siltä, että olisit halunnut pelata Call of Dutya. Itse en tituleeraisi Sniper Eliteä edes räiskintäpeliksi, koska mitä VÄHEMMÄN täytyy ampua, sitä paremmin tehtävä on silloin suoritettu. Konepistooleja ja tavalliset pistooleja on tarkoitus käyttää vasta silloin, kun kaikki muut keinot on käytetty. Meno on toimivimmillaan silloin, kun pelaa vaikeimmalla tasolla niin kuin tekijät ovat sen tarkoittaneet: hyvin hitaasti ja harkiten metodilla tähystä, suunnittele ja toteuta.

Mistä sinä nyt tuollaisen johtopäätöksen revit? Minä nimenomaan en halunnut mitään putkiräiskintää paskalla tekoälyllä, mutta juuri sitä sain. Sniputus oli muuten kyllä ihan hyvin toteutettu, mutta surkea tekoäly ja ahdas putki pilasivat kaiken.
Mitään konepistooleita ei mielestäni sniputuspeleissä tarvitsisi pelaajalla olla ollenkaan, mutta kokeilinpa silti niilläkin räiskimistä ja tylsäksi totesin. Räiskinnän tylsyys on kyllä ehkä hyväkin juttu, koska se kannustaa sniputukseen ja hiiviskelyyn. Tylsä peli jokatapauksessa.
 

Robban

New Member
Vastaus: Sniper Elite V2 [PS3 Hype]

Demo oli ihan tyylikäs, mutta jokseenkin lyhyt. Voisin ostaa sittenkun vähän halvemmalla saa ja huomasin että peli on parhaillaan vaikemmalla vaikeusasteella. Grafiikat oli ihan kivat, ei parhaat mitkä olen nähnyt, mutta pelattavat. Itelle ainaa kelpaa nää kolmannen persoonan räiskinnät joita ei koskaan tunnu olevan liikaa (ainakaan hyviä sellaisia) ja sniputuksessa oli hiukan tuntumaakin.
Isoin pettymys demossa oli sen loppu, MIKS peli pitää pilata sillä että pitäs yhtäkkiä joku tankki tuhota?! Ei näin, tuli heti COD fiilis kö aluks hienoa sniputusta ympäri kaupunkia ja sitte pitäs tankki tuhota..
Alennuskorista menee kyllä ostoon ellei Steamissa tule olemaan mitään hyvää tarjousta tähän.
 

Jaape

New Member
Vastaus: Sniper Elite V2 [PS3 Hype]

Löytyykö ketään suomalaista joka haluaisi suorittaa online trophyt minun kans?
Ehdotuksia tulemaan Psn id: Jaape_82 Oon vielä 2 viikkoa lomalla joten käy sinä aikana melkeen millon vaan.
 

Cobretti

New Member
Vastaus: Sniper Elite V2 [PS3 Hype]

Tästä on tullut näköjään GOTY-painos jossa 5 DLC:tä mukana (mm. Fuhrer). Tietääkö joku ovatko ne suoraan levyllä vai jonkin voucherin takana?

Edit: Tässä DLC listaus:
-Assasinate the Führer -mission
-Multiplayer Expansion DLC
-Neudorf Outpost & Saint Pierre DLC packs
-Weapons Pack DLC

Ps. PC:lle on tullut myös joku Nazi Zombie DLC, mutta sitä ei löydy konsoleille.
 
Ylös Bottom