Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Splatoon 2

Vastaus: Splatoon 2

Lauantai-aamupäivästä heti pelaamaan ja tässä tulos:

Pelaatko joyconeilla? Jos näin on, respectiä.

Minun eilinen Salmon Rush -sessio kaverin kanssa. Yksi niistä ainakin. Taisin pelata Salmon Runia kaikkiaan kolme tuntia.



[video=youtube_share;pTKEmuiwkeI]https://youtu.be/pTKEmuiwkeI[/video]
 
Vastaus: Splatoon 2

Nyt on vähän kaikkea tullut kokeiltua ja MP toki ihan ykkös juttuna mutta toi coop defense modi vaikuttaa kans tosi kivalta. Kampanjaa tuli pelattua pari tuntia ja se on kyllä aika turhaa kamaa, se ei ollut oikeen ikinä hauskaa. MP tasolle viisi asti ja vaikka kylmää kyytiä tulee useasti on peli silti hauska. Yksi nerokas asia siinä on että kun lukitset itsesi hakemaan matsia siitä ei enään pääse pois, pysyy pelaajat linjoilla helpommin ja voisi useampi online räiskintä ottaa oppia. Sitä puolustus modia en pelannut kun tutoriaalien verran mutta eiköhän sinnekin tule palattua.

Tuo vaate systeemi on vielä aika hepreaa vielä mutta eiköhän se siitä aukene kun pääsee kokeilemaan eri asioita, tuliko niitä vaatteita ekassa pelissä lisää kun kaupasta ne saa ostettua päivässä kaikki ? Mites noi lipukkeet millä saa noita buusteja, mistäs niitä muuten saa ?
 
Vastaus: Splatoon 2

Pelaatko joyconeilla? Jos näin on, respectiä.

Joyconeilla toki, mutta Gripissä kiinnitettynä. Toimii mielestäni erinomaisesti, enkä ainakaan vielä ole kaivannut pro-ohjainta.

Nyt myöhäisillassa kävin vielä nostamassa tasolle 10, jolloin rankkimatsit saa aukaistua. Onhan tämä huikea strateginen seikkailu. Iskeä suoraan vihun selustaan, alueelle joka pitäisi olla heidän kotimaastoa. Pysäyttää heidät sinne ja antaa samalla aikaa omalle väelle pensselöidä muu maasto omiin väreihin.

Pahin vastustajatyyppi ovat nämä ilmassa liitelevät sinkoheput.
 
Vastaus: Splatoon 2

Nisuun törmäsin ihan vahingossa samoihin peleihin. Pelaan nimellä Mika. Oli hyviä matseja. Laitoin kaveripyyntöä.
 
Vastaus: Splatoon 2

Tänään jäätiin tasolle 12. Pelit ovat todella nautittavia, uutuuden viehätystä yhä mukana. Rankkiin ei vielä uskaltanut mennä.

Pelasin myös neljän pelaajan yhteistyötä, Salmon Rushia. Jokainen kierros on uniikki kokemus. Sieltä tulee säämuutoksia, joista sumu oli ehkä kuumottavin. Välillä myös nousuvesi peittää osan kentästä, jolloin pinta-ala on selvästi pienempi. Peli vaihtaa jokaiselle kierrokselle aseen, joten tuleepahan pelattua muillakin kuin sillä Turffin suosikilla. Erilaisia pomoja löytyy, joiden kaataminen harjoitellaan ennakolta pakollisen tutorialin myötä. Pelasin randomien kanssa, matchmaking kerää nopeasti peliseuran.

Huippupeli kyseessä!

Nisuun törmäsin ihan vahingossa samoihin peleihin. Pelaan nimellä Mika. Oli hyviä matseja. Laitoin kaveripyyntöä.

Joo, huomasin milloin olit vastapuolella. :D Hyvä vastus, heti keskivertoa kovempaa menoa.
 
Vastaus: Splatoon 2

Ai olinkohan sinä minä Teemu vai joku muu? Jonkun Mikan muistelen kyllä nähneeni. SW-1953-2913-9498

Voi olla myös hyvä ajatus odottaa uutena pelaajana rankedin kanssa, kunnes S/S+ -konkarit ovat ehtineet pois tieltä. Ei siinä kauaa pitäisi mennä.

Edit: Olinhan se näköjään minä, siellä oli Mikalta kaveripyyntö odottamassa. Kiitos!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Splatoon 2

Pistin kaveripyyntöjä niille joiden koodit löysin, pelaan nimellä ozzi. Lisäilkäähän kaveriksi SW-0449-6103-1911, jos saatais vaikka suomalaisten kesken vääntöjä.
 
Vastaus: Splatoon 2

Jos olette Discordissa, minut löytyy sieltä tunnuksella Teemu#0597.

Tässä vähän rankedia parilta edelliseltä päivältä:

[video=youtube;XDqjmMpSU0c]https://www.youtube.com/watch?v=XDqjmMpSU0c[/video]
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Splatoon 2

Eikö tälle pelille tai ylipäätänsä switchille ole oma peliseura ketjunsa ettei tarvis kaikkien tunkea kaveri koodejansa ja muuta turhaa tähän topiciin.
 
Vastaus: Splatoon 2

Yksinpeliä pelannut pari tuntia ja jo tämä on hintansa väärti. Loistava peli, taas.
 
Vastaus: Splatoon 2

Nyt sitte rupes yhteydet pätkii, ensin oli omalla puolella vaa 3 pelaaja jonka jälkee tuli ilmotus et connection unstable mut peli jatku viel, hetken päästä heitti sit lobbyyn takas ku yhteys katkes. Toinen peli perää ja sama homma, ei uskaltanu enempää kokeilla kun tuli jo ilmotus että PREETTY suspicious ja nettipuolen hetkellisel bännil uhkailtii.
 
Vastaus: Splatoon 2

Loistava peli! Perjantai-illasta tätä tahkonnut, lähinnä moninpeliä. Nyt mennään levelillä 14. :))

Vähän vaati harjoittelua nuo kontrollit, mutta lopulta päädyin opettelemaan tuon, että ohjainta liikuttelemalla pyöritellään hahmoa. Ei ole juurikaan bugeja tullut vastaan tai yhteysongelmia.

Mutta tästä pelistähän saa paljon enemmän irti, kun on Switchin kaverilistalla paljon väkeä, joten ajattelin tähän pistää oma kaverikoodini: SW-0219-2305-8323.

Kannattaa myös muuten ladata tuo Nintendon mobiilisovellus. Se on mukava lisä, erityisesti jo pelaa niiden Switch-kavereiden kanssa.
 
Ylös Bottom